- Cinsel Yaşam konusunda 540 cevap paylaştı.
4 ayNe açıdan baktığına bağlı. Sixpacklerim yok, yoğun bir kas kütlem yok, saçlarım yok. Olumlu özelliklerim de var. Karşımdaki hangi açıdan görmek isterse.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Dürüst, sadık, güvenilir, iyi kalpli, eğlenceli, akıllı, empati kurabilen, anlayışlı, maskülen biriyim. Ciddi manada güçlü ve nadir bulunan bir karakterim var. Tanıdığım herkesin ortak yorumu bu.
Tip ve vücut, boy pos olarakta iyiyim.
Yani arzulanacak biriyim diyebilirim 😅00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 980 cevap paylaştı. Kendimi övmeme gerek var mı :D arzulara hitap eden bi adamım.
01 Yorumla- 4 ay
Yalan kdjdks
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 4 ayHayır değilim. gerek de yok zaten
00 Yorumla Karşı cinsi bilemem de kendime alıcı gözle bakınca şöyle bi dudak ısırıyorum yani xdkdjsk
90 Yorumla
4 ayEvet öyleyim dişil enerjim yüksek başak burçuyum :D
92 Yorumla- 4 ay
iddalısın
- 4 ay
Süpersn
4 ayArzuluyorlar, buna ben bile karar vermeme fırsat kalmadan 🤣
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Kendimi böyle bir duruma koymak istemezdim ben beni arzu kayacak biri varsa da o eşim olmalı sadece
613 Yorumla- 4 ay
Büyük adamsın. Vesselam.
- 4 ay
Kesinlikle hissediyor. 🌺
- 4 ay
Hıhım. Kedilerim var.
- 4 ay
Ben evden ayrılınca sokaktaki kedilere bakmaya başladım. Kedileri çok severim. İlgilendiğim 3-4 kedi var. Aşırı hoşuma gidiyorlar. 😌
- 4 ay
Aslında çok fazla fotoğraf var da buraya atamam. Instada hepsi. Açık hesap. Bakmak istersen girebilirsin. Sksksk.
- 4 ay
Sokak kedileri daha iyi. Kuzenimin siyam kedisi var. Kedi yemin ederim tek IQ. Hiçbir refleks, oyun yok. Sadece yatıyor gün boyu.
- 4 ay
🌺🌺🌺
İlgi arsızlığı gibi algılanmasın fakat kendimi hiçbir zaman beğenmedim
64 Yorumla
4 ayEkmeğimizdeyiz ya 🤣🤣
Dip not : sitenin en güzel kızı adelina15 Yorumla- 4 ay
😅❤️🌹 eyvallahh
4 aySadece sevdiğim erkeğin arzulayacağı biriyim, romantik âşığım ben😍
51 Yorumla- 4 ay
İşte kadın dediğin böyle olmalı sana hayranım kadın 😎
4 ayBilemem hiç umrumda değil açıkçası. Çünkü hayatta tek bir kişi olur , aksi taktirde gerisi yalan ve yanlış olur 😌
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı.
4 ayKarşı cinsi bilemem de olurda birgün birini çok seversem tâbi karşılıklı olarak.. Sadece onun arzuladığı biri olmak isterdim 🤷🏻♀️
10 Yorumla
4 ayArzuya okeyim de takıntı ve bağımlılık sıkıntı
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
4 ayKendimi övmeyi sevmem o yüzden beni kimse arzulamasın
10 Yorumla Çok şükür, 15 dakika konuştuğum kişilerin %90’ı yaş aralığı fark etmeksizin evlenmeyi düşünüyorlar
10 Yorumla
4 ay🫣🫣 Sadece bana özel olan arzulayabilir diğerleri avucunu yalasın
10 Yorumla
4 ayTipimi sanaldan beğenmiyorlar ama karakterimi tanıyan evlenilecek insan olduğumu söylüyor
10 Yorumla
4 ayÖyle olsam fark ederdim sanırım bugüne kadar hdjsjsjs
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
4 ayEvet soğuk birisiyim çok yaklaşmazlar ama uzaktan arzuladıklarını hissediyorum
10 Yorumla
4 ayÖvmelik bir durum yok. Gerçekten de öyleyim
10 Yorumla
4 ayGenelde öyleyimdir tabii ki
80 Yorumla
4 ayBen kendimi beğenmiyorum, ayrı ayrı vücut hatlarım güzel ve ideal ölçülerde ama böyle bütün baktığımda bi tuhaflık var sanki😒
23 Yorumla- 4 ay
nasıl tuhaflık
genelde öyle diyorlar. sence peki?
https://hizliresim.com/pudn49n00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı.
4 ay4 kız ile takılıyorum beğeniyorlar maddi konu da yok ortada demek ki beğeniyorlar.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 843 cevap paylaştı. Öyle olduğumu söylüyorlar; sporcuyum, uzun boylu, kaslı, kıvırcık saçlı ve yeşil gözlüyüm teşekkürleeeerr
10 YorumlaEvet özellikle sesim baş döndürücü olabiliyor ❤️🔥😅
22 Yorumla
4 ayAhahahaha şimdi reklamlar…kalsın, reklama gerek yok 🤣
20 YorumlaArzulanan olmak için uğraşmam.
Duruşum karakterim ve sınırlarım zaten doğru kişiye yeter.
Herkes için değilim olması da gerekmiyor.10 Yorumla
m 4 ayRus olduğum için evet 😌
63 Yorumla- 4 ay
Nasıl gülsem bilemedim
- 4 ay
@1Dehliz1Zirve Arkanla gülebilirsin
4 ayKendimi övmeyi sevmiyorum pek
60 Yorumla
4 ayBu soruya "hayır" cevabını verebilecek kimse var mı ki?
Kimse "ayranım ekşi" demez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 938 cevap paylaştı. önemli olan sen kimi arzuluyorsan o kişinin de seni arzuluyor olması
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
4 ay%80 evet ilk dikkat çeken cilveli hareketlerim olur 🙃
10 Yorumla Bunu hiç düşünmemiştim daha önce
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 951 cevap paylaştı.
4 ayBulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ayŞimdiye kadar şikayet eden çıkmadı sanırım deneyimler ve alınan dersleri iyi biriktirmişim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
4 ayOna benim cevap vermem bencilce geliyor bana ☺️
00 Yorumla Yani istediğimle yatabiliyorum demekki öyleyim
00 Yorumla
4 ayDış görünüş ve muhabbet açısından normalim ama uygulamada bir daha bırakamayacağı kişiyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 374 cevap paylaştı. Evet. Zeki bilgili eğlenceli kültürlü hayatta iyi bir seviyeye gelmiş zevk sahibi biriyimdir
00 Yorumla
4 ayEvet benim için ölüyor bütün kızlar. Bu kadarda olamaz sen gerçekmisin diyorlar😂😂😂
00 Yorumla
4 ayZevklere ve tercihlere göre değişir genelleme yapmak doğru olmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Karşı cinsin beni arzulaması gibi bir düşüncem yok arzulama spontane gelişen bir durumdur çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Girdiğim her ortamda insanların baktığına göre
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. - Evet bu konuda mütevazı olamam ama öyle
00 Yorumla
4 ayKatalog ürünü değilim ama arada ilgilisi çıkıyor
00 Yorumla
4 ayAkılını alırım adamın
33 Yorumla- 4 ay
Benimkini de alır mısın
- 4 ay
Yavaşşşş yerler yaşş pikacuuu
4 ayKendimi övmeyi sevmem kendini övenleri de sevmem bu bir insanlık nezaketidir ya sizi övecek bir sey varsa övülecek bir tarafiniz varsa bırakın o duyguyu o hissiyatı verebildiğiniz kişiler övsün sizi şu benciliği, ben merkezliliği bırakın ya
00 Yorumla
4 aySon zamanlar göbek yaptım asker de 10 kilo verdim ama 2 kilo almışım geldiğimden beri biraz daha vermem lazım yoksa buna rağmen hala giderimiz var çok şükür yakışıklıyım gene de eski formuma kavuşayım yaza kadar üff çok canlar yakacam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
4 ayAkılları varsa arzulamazlar dkzkkzz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 551 cevap paylaştı.
4 ayGerek yok, kötü malın övülmeye ihtiyacı vardır
10 Yorumla
4 ayKendimi övmeyi hiç sevmem
10 Yorumla
4 ayHer arının bakındığı çiçek faeklı. Bilemem
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Karşı cins bilir ben bilmem
10 Yorumla
4 ayKarşı cinsler bana yavsiyor durmadan
10 Yorumla
4 ayEvet diyip ego tatmini yapmak istemem ama genelde öyle galiba
30 YorumlaDuruma göre
71 Yorumla- 4 ay
O nasıl oluyo be xkdnmd
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Değilim hiç olmadım olamam da zaten
114 Yorumla- 4 ay
@Biikadınn selam senin için uygunsa tanışıp konuşabilir miyiz hem tanımak istiyorum hem dertleşmek istiyorum sakıncası yoksa senin için saygılarımla
- 4 ay
@biikadinn selam senin için uygunsa tanışıp konuşabilir miyiz hem tanımak istiyorum hem dertleşmek istiyorum sakıncası yoksa senin için saygılarımla
- 4 ay
@Biikadınn yok maksat sadece tanışma arkadaş olabiliriz günlük hayattan olan sohbet tarzı konuşmak isterim uygunsa hobilerinizden tutun nelerden sevdiğinizi sevmediğinizi hangi insan tipini seversiniz sevmezsiniz dertleşmeş sohbet etmek amacım o yüzden eğer uygun görmüyorsanız boynum kıldan ince saygım sonsuz sadece ricada bulunmak istedim
4 ayArtık usandım bu konudan be kardeşim karşı cins bi nefes aldırmıyor. Artık arzulanmak değil sevilmek istiyorum
00 YorumlaKarşı cinse sormak gerek ✨
20 Yorumla
4 ayFiziksel yonden ortalamanin bir tik ustuyum diyebilirim ama seytan tuyu var sanirim ;)
00 Yorumla- Devamını Gör (116)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar