Cinsel Yaşam Karşı cinsin arzulayacağı biri misin? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Karşı cinsin arzulayacağı biri misin? Karşı cinsin arzulayacağı biri misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır değilim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu soruya şöyle bi sözle cevap vereyim {Bi kör satıcının Bi kör alıcısı olur }😂😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kör oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha neden 😂bi kör alsın diye mi 😜 Yorumla Soran +1 yıl Yok ihtiyaç sahiplerine verirdim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yook hiç alakam bile yok yanından dahi geçmiyorum 😬 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sanmıyorum genelde ponçik bir kızım hiç seksiliğim yok maalesef fhjj 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 167 boy 76 kılo biriyim esmer sayılırım. Dışarıdan öyle çok işveli cilvelide değilim. Onun için böyle biri arzulanır mı bilemiyorum 🤣 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence normalim ama arzulayan var nedense 1 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tip olarak değilde beden olarak evet 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır değilim
Bu soruya şöyle bi sözle cevap vereyim {Bi kör satıcının Bi kör alıcısı olur }😂😂
Kör oldum
Haha neden 😂bi kör alsın diye mi 😜
Yok ihtiyaç sahiplerine verirdim 😂
😂😂
Yook hiç alakam bile yok yanından dahi geçmiyorum 😬
Sanmıyorum genelde ponçik bir kızım hiç seksiliğim yok maalesef fhjj
167 boy 76 kılo biriyim esmer sayılırım. Dışarıdan öyle çok işveli cilvelide değilim. Onun için böyle biri arzulanır mı bilemiyorum 🤣
Elbette
Bence normalim ama arzulayan var nedense
Bilemiyorum belki de öyleyimdir
Tip olarak değilde beden olarak evet
Tabiki arzulamayacak adam yoktur
Her iki cinsin arzulayacapı biriyim 😈😈😈😈
Evet
Bilmiyorum.
Ebesi bile arzular
Evet
Bak sennn