- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu onlara sormak lazım bilmiyorum ama böyle bir şey istemezdim tek bir kişi benimle birlikte olmak istesin isterdim daha çok sonuçta bu dünyada yani yaklaşık 7 milyar insan var 3,5 milyar erkek diyelim hepsinin isteyebilme potansiyeli var ama ben istemiyorum yani tek bir kişi isterdim beni arzulasın benimle bir şeyler yaşamak istesin
164 Yorumla- +1 yıl
Bunu daha çok kadınsı görünmek gibi düşünebilirsin. Dişil çekicilik gibi
- +1 yıl
Ya nasıl cevap verebilirim bilmiyorum gerçekten karşı taraf bana ne gözle bakıyor nasıl görüyor bilmiyorum ki dışardan kendime bakıyor olsam iyi derim ama cinsel olarak karşı tarafa sormadan bilebileceğim bir şey değil😇😇😇😇
- +1 yıl
Dişil çekicilik ince çizgi, Başaramayan kadından çoğu kaçar, çocukluğunda sevgiye doyamayan erkekse 'en iyi ihtimalle aşık olur'
İhtimalin fazlasında zarar 😁 - +1 yıl
Aslında bu kadının saf çekiciliği. Bu yazdığın düşünce (ilüzyon) erkeği çok iyi kavramış bir düşünce. Aslında öyle olmadığını biliyoruz 😏
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba😇
Bu konuda mütevazı olmaya gerek yok.
Bir erkeğin sekste ne istediğini gayet iyi biliyorum. Benden ne gibi beklentileri olduğunu tahmin edebiliyorum. Onu nelerin mutlu edebileceğini az çok tahmin ederim. Mesela cazibe bakışlarda çok önemli etkili bakış atmayı severim. Dış görünüşe önem veririm öz bakım en önemli unsur. Ses tonu ve vurgular da önemlidir. Onu da yapabilirim.
Bunlar da bence cazibeli olmak için yeterli özellikler bence ilk etapta.
#tutku90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet çok seksi biriyim arzulamicak erkek olamaz
267 Yorumla- +1 yıl
Gelde merak etme
- +1 yıl
Gelde cıldırma simdi neka güzel neka güzel
- +1 yıl
Vaybe o kadarki sexsisin demek
- +1 yıl
...
- +1 yıl
Sjjjktjjrlan diye bir video var onu koymak isterdimde uğraşamam şu an
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTürkü ya da arabesk seviyorsa olabilirim
Onun dışında hiç bir şansım yok🙈38 Yorumla- +1 yıl
Sesin gerçekten cazibeli 😌
- +1 yıl
Senin gönül güzelliğinin karşısında sadece bir kar tanesi 😊😇
- +1 yıl
https://voca.ro/1ewLPLJS0Sfo
İyi pazarların olsun 😊👋 - +1 yıl
Ağzına sağlık, harika😍 teşekkür ederim keyifli pazarlar✨
- +1 yıl
Rica ederim 😊🥰
- +1 yıl
@KaptanMagaralı hocam bir kaç tane ses kaydınızı dinledim sesiniz gerçekten güzel ağzınıza sağlık. Mümkün olursa bir cover yapmak isterim sizinle😃 .
- +1 yıl
@Memetecean tesekkur ederim kardesim
Amatörüm ben Cover işi bizi bozmasın sonra 😁 - +1 yıl
@KaptanMagaralı bende amatörüm , bizi bozmaz hocam neden bozsunki 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
273Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde 10 kadından 7'si ses tonum ve diksiyonumu çok etkili bulunuyor. Halen düşünüyorum neyi etkili acaba neyse.. Arzulanmak her insanın ihtiyacıdır. İnsan kendini ne kadar sevse, beğense ve değerli bulsa da dışarıdan arzulu bir bakışa ihtiyaç duyar. Onaylanma ve beğenilme isteği hemen hemen her insanda vardır. Sosyal medyanın artık hayatımızın içinde olması da bence bununla alakalı bir durumdur. En iyi şekilde foto, kelimeler, vs seçerek bir nevi o etkiyi çekmek istiyor insanoğlu..
70 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKendime özgüvenim var elbette.. Kesinlikle övmek gibi bir derdim yok ama arzulanacak bir kadın olduğumu düşünüyorum.. Aslına bakarsak her birimizi çekici bulan insanlar olacaktır çünkü gördükleri ve etkilendikleri şeyler her zaman göreceli olacaktır.. Beni arzulamalarından ziyade benim de o insanı arzuluyor olmam daha önemli.. Arzulamak ya da arzulanmak çok keyifli olaylar ama bu karşılıklı olursa alınan haz ikiye katlanır.. Keyifli akşamlar..
50 Yorumla
+1 yılKarşı cinsi nasıl etkilemem gerektiğini iyi biliyorum ☺️ Beni beğenmeyen ağlayarak günlüğüne yazabilir 😎😀
110 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılNope! Ben sevmem öyle şeyleri :P
70 Yorumla
+1 yılTabii ki de yani şöyle söyleyeyim burada ayıp diye bir şey yok Onun için açık açık konuşacağım benim zaten bitmek bilmeyen bir ateşim var içimde öyle bir enerji patlaması yaşıyorum ki 7/24 seks yapsan bile doymuyorum karşı cinsin hiçbir zaman istemediği birisi olmadım tam tersi keşfedilmesi halinde cinsellik konusunda bir kadının tam isteyebileceği bir erkeğim
60 Yorumla
+1 yılKendimi seviyorum ve kendime güveniyorum.. Arzulanacak bir kadınım evet.. Keyifli günler..
120 Yorumla
+1 yılHer açıdan arzulanıyorum, çoğunun düşündüğünün aksine bu çok kötü bir şey.
Bazen kendinizden nefret edersiniz.
"Ulan ben bilmeden bu kıza umut mu verdim acaba!" dersin.
Yine de kadınlara hayranım, arzularından çıldırsalar bile, belli bir noktadan sonra senden bekliyorlar, hala inat ile yapmıyorsan vaz geçiyorlar. Çünkü o raddeden sonra ya ılıksındır ya da cidden istemiyorsundur. Herhalde bunu anlıyorlar.
Biz erkekler o saatten sonra büyük ihtimalle tecavüz eder yine bırakmaz.20 Yorumla
+1 yılTamamen objektif olacağım arzulanan biri olduğumu düşünmüyorum. Ancak bu bana negatiflik yaratmıyor. Ben kendimi seviyorum çünkü. Hayat bu beğenenler olacak, beğenmeyenler olacak. Gayet normal bir durum. Ben kendi hayatıma odaklanıyorum. Ha elbette arzulanmak hoş bir şeydir ancak ben bu konuyu hayatımın merkezinde görmüyorum. O yüzden boru gibi yaşıyorum hayatımı hahah.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok ciddiyim Faruk kesinlikle boru gibi😄 cazibesi olan bir erkeksin
- +1 yıl
Hayaller paris, yaşantı Somali 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılaşırı cazibem var vücut haltlarım giyinişimle kot pantolon ve siyahlı bir boğaz kazak ile bile çok keskinleşiyor ve erkeklerin aşırı ilgisi çekiyor bugün yanına oturduğum sıra arkadaşımın bile penisini kalktığını gördüm ama o benden gizledi tabi öyle bir çekiciliğim var
83 Yorumla- +1 yıl
Yyuh artık dersten konuş çocuk 😂
- +1 yıl
Okdr pohpohla kendini ama gizli olarak pehhh yersen 😂😂
- +1 yıl
Hahahahah güldürme beni gizliii 😂😂😂😂
+1 yılSanırım fiziğim ve köprücük kemiğim buna el veriyor. karşı cinste illa ki beğendiğimiz bir unsuru gördüğümüz zaman arzulıyoruz ve istiyoruz mesela ben damarlı kol hastasıyım görünce direkt arzularım ki kalbiminde hissetmesi lazım bunun için gerçi tek kişi için varım şu an diğerleri kilit 🐎
31 Yorumla- +1 yıl
Tabi herkeste köprücük kemiği var ama benim ki biraz fazla ya 😂
Sıradan biri için çabalamam, çabalayan da boşa çabalar.
60 YorumlaBen kendi düşünceme göre masum görünümlu biriyim seksi olamam mesela bu dünden :D
123 Yorumla- +1 yıl
Her masum yüzün altında sırlı bir perde vardır oraya girmek önemli çok güzelsin :)
+1 yılBu herkese göre değişir.. Tarzımız uymayabilir, kurallarımız tuhaf gelebilir..
Herkes için sabit bir çekicilik yoktur asla..70 YorumlaHerkesin arzuladığı bi kadın olmak istemem zaten. Arzuladığım birisi olursa, ses tonumdan gözlerimin ışıltısına kadar değiştiğim için etkileyici olabiliyorum. Hele ki hissettiğim heyecan karşı tarafa geçerse 💃 kaçınılmaz bir etkileşim beni bekliyor 🙈
50 Yorumla
+1 yılHayır sanmıyorum.
Cinsel cazibe sergilenen bir şeydir. Ben bu cazibeyi tek bir kişi üzerinde kullanmayı tercih ediyorum160 Yorumla
+1 yılCinsel yeterliliğe sahip olduğumu düşünüyorum.
Geçmişte deneyimlerim oldu biraz...
Tamam biraz fazla olmuştur belki ama bunu ben sadece tecrübe olarak görüyorum 🙄
Cazibe olarak ise pek yeterli değil ama sanırım...
ya da ben öyle sanıyorum.
Önceden hangi kızla konuşsam konu bir yerde seksten açılıyor ya o gece ya da bir kaç gin sorna o kızla kendimi yatakta bulurdum sanırım benim cazibem görünümümden değil konuşmam veya zekamdan geliyor.20 Yorumla
+1 yılFazlasıyla erkeklerin cinsel olarak arzuladığı biriyim. En yakın arkadaşlarımdan bile beni arzulayanlar var.
82 Yorumla
+1 yılLibido yüksek boğa burcu
1.60 boy kum saati fizik çekik ela gözler
Ama libidom sadece sevgilime karsi dierleri pek umrumda dil karşı cins arzularmi bilemem ama sevgilimle mutluyuz 😂60 YorumlaEvet öyleyim ve erkek, de pek çok olmaz nadir, dır dudak ısırma ve gözlerinin içine bakma o esna, da karşı cinsi olduğun yerde duvara yaslayıp ellerini iki yana açıp burun deliğinin kenarın, dan nefesini vererek öpmeye başlamak onu çıldırtır ve şu çok önemli Ön sevişmeyi iyi bilirsen ve uzun tuttarsan zaman geçtikçe tecrübe sahibi oluyorsun ister istemez karşı cinsi arzuluyorsun 😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum. Çekici, anlayışlı, romantik ve sınırsızca her türlü fantezilere karşılıklı haz alacak şekilde empati ile yaklaşan arzulu ve sıcak bir erkeğim. Beni tanıyan pişman olmaz diyorum ve herkese arzulu partner diliyorum. 🌸😎♥️
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAçıkçası bence güzel falan da değilim ama erkekler tarafından arzulanan biriyim. Fiziğim güzel deseekk bence o da güzel değil. He ama tabi twk tek baktığında bazı bölgelerim fena değildir :) fakat sonuçta karşı taraf nereden bilsin
717 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@maxkruse görünen yerlerde değil
- +1 yıl
Görünmeyen yerin nasıl arzulanmanı sağlayabilir
Cevap sahibi+1 yıl@Keremgunayy bende ondan bahsettimm zaten
- +1 yıl
ben buldum neren oldugunu
Cevap sahibi+1 yıl@bursa_zafer nerem
- +1 yıl
bunu sadece seninle pylşmk isterim
Cevap sahibi+1 yıl@bursa_zafer boş ver
Cevap sahibi+1 yıl@bursa_zafer bunu nereden biliyorsun
- +1 yıl
hisslerimde yanılmam hiç şüpem yok yazdıklarımın üstündesin bile
Cevap sahibi+1 yıl@bursa_zafer nasıl hiç şüphen olmaazz belki güzel dğeil
- +1 yıl
nasıl vucudunda en ufak bir kusur bir nokta kadarda olsa mide bunaltıcı bir şey yoksa güzelligin dede yok emin ol içten gelerek bak ayna karşısında kendine o dogal güzel gözlerinle
Cevap sahibi+1 yıl@bursa_zafer var ki kusurlarım
- +1 yıl
Her Güzelin bir kusuru vardır.
- +1 yıl
başka ne kusurun olabilir ki kusur diyelim gizemli bayan
Cevap sahibi+1 yıl@bursa_zafer söylediklerin beni mutlu etti teşekkğr ederm
- +1 yıl
rica ederim işallah hep böyle mutlu olursun iyi geceler gizemli bayan
Gizli Üye(30-35)+1 yılsende çok güzelsin.. fiziğim çok iyi yüzümde güzel sayılır erkekler çok bakıyor görünce
71 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim♡
Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Şu sıralar sanmıyorum. Ama alçı fantazisi varsa bilemem 😂😂
54 Yorumla- +1 yıl
Haha😂.. Alınmadı mı daha alçı 🙁
- +1 yıl
Tekrar geçmiş olsun alçılı prens İbo ) dikkat et kendine 🏍️
+1 yılKör satıcının kör alıcısı vardır düşüncesindeyim illaki herkes birine hoş görünür
80 Yorumla
+1 yılBazı Erkekler zaten her kadını arzuluyor ama ama kadinlar oyle degil bence.
Soruya cevap veriyorum evet karşı cinsin arzulayacagi biriyim.61 YorumlaGünaydın hayırlı sabahlar Evet ben karşı cinsin az önce bir insan olduğumu düşünüyorum Yeter ki beni bir tatsın
11 Yorumla- +1 yıl
Günaydın ☕
+1 yılBu benim isteğime bağlı beni arzulasın istiyorsam öyle davranırım arzular
istemiyorsam buz gibi dolanırım yan gözle bakamaz.
Kontrollu hareket edebilen biriyim.40 YorumlaŞımarık birisi değilim ama kesinlikle arzulayacağı birisiyim fiziğim güzel yüzüm güzel renkli gözlüyüm örnek cerecek olursak😁
70 Yorumla
+1 yılKesinlikle arzulanıyorum bunu daha önce diyen çok kişiye de şahit oldum zaten 😏
74 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılBu güne kadar hiçbir kadın tarafından uzaktan arzulanmadım. Tip desen ortalama, öyle aman aman bir beden yapım da yok. Benim karşı cins tarafından arzulanmam için başka özelliklerimi öne çıkarmam gerekiyor genelde. Bu noktada sosyo-kültürel seviyem olarak özetleyebileceğim durum nedeni ile arzulanan birisiyim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle biriyim ama yalnızım izmirli bir baby olarak 🥺
172 Yorumla- +1 yıl
İzmirliysen olabilir 😅😅😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet evli olduğum halde erkeklerden sürekli istek geliyor
173 Yorumla- +1 yıl
yapma aklımı karıştırma
Dişilikten ziyade aradaki uyumun mükemmelliği önemlidir. Ve doğal yapın neyse onu en iyi yansıtabilmen.
50 Yorumla
+1 yılKim ayranım ekşi der yahu sende.. :)) ben herkes tarafından arzulanacak biri değilim libidom yüksektir. Birinin hoşlandığını bilirsem onu baştan çıkarabilirim çokta mutlu ettim bu konuda kendime güveniyorum ama beğenmeyen ya da ilgisiz birine karşı pek yapılacak birsey yok uğraşmam ;)
00 YorumlaEvet oyle oldugumu dusunuyorum aslında bundan pek de keyif almamaya basladım. Cunku genelde ciddi iliski dusunmuyorlar ve farklı şekilde yaklasıyorlar hep
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet düşünüyorum seksi bulur genelde konuştuğum erkekler
100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların bile etkilendiği cazibem var ama sadece seks için yaklaşıyorlar çoğunlukla.
143 Yorumla- +1 yıl
Ne şanslısın 😉
Cevap sahibi+1 yıl@scarface0069 obje olarak görülmekten pek hoşlanmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet dikkat çekici biriyim ama partnerim yok kısmet..
164 Yorumla- +1 yıl
Fazlasıyla seçici misin yoksa?
Cevap sahibi+1 yıl@red_devils yani duygusal bir bağ olmayan zor
- +1 yıl
İçgüdülerini daha geri planda mı tutuyorsun..
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkesin dikkatini çekiyorum da önemli olan onun dikkatini çekmek 😍
121 Yorumla- +1 yıl
Benimkini çektin bile 😇
Cinsel cazibe degil de fiziği güzel olanı herkes istiyor cinsel anlamda yani erkekler fizigi guzel bi kiz gördüğünde aklinda hemen ne canlandigini tahmin edebiliyorum
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılEtkileyemiyeceğim pek kimse olduğunu sanmıyorum. Kimi istediysem onunla oldum bugüne dek
62 Yorumla- +1 yıl
@Kaanf sen beni etkiledin🔥
- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin arzulamayacağı kadın tipi zor derim, hatta yok derim.
60 Yorumla Evet diyesim var ama egoist gibi hissediyor insan böyle söyleyince.
11 Yorumla- +1 yıl
İnsan kendini yerdigi gibi övmeyide övünmeyide bilmeli egoistlikse egoistlik
+1 yılZevk almaktan çok vermenin keyifini yaşamayı sevdiğim için, kendime güvenirim o konuda, vucut fizik, ten vs göreyim derse atarım bakar uyuşursak devamke 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtrafımda sevdiğini söyleyen çok erkek var ama hiçbiri şimdiye kadar cinsellikten bahsetmedi. Yani belki de benden kaynaklı
71 YorumlaEvet hatta profil resmi koymuyorum aşık filan olurlar diye yaş 30 olgun olduk gençler milf seviyor zaten buradan tacize ugrariz bide 😀resim yok yazan yok
20 Yorumla
+1 yılHayır mide bulandırıyorum4mcı diyolla engelliyolla
20 Yorumla
+1 yılKizlar erkekler; herkes kendime güveniyorum oyle yakışıklısiyim boyle guzelim vucut hatlatim kivrimli kimse hayır diyemez falan filan ama bu kafada olan niceleri var pislik içinde. Koltuk altlari kokar etek alti kildan gecilmez ic camasirini 5 gündür degismemie daha neler neler 😱
00 YorumlaBenle sohbet eden erkeklerde kızlarda çok zevkli son tatlım keşke benim olsan diyor beni baya isteyen var
101 YorumlaNe kadar masum bir suratım olursa olsun hep arzuluyorlar yani bir şey varmış bende bilmiyorum öyle diyorlar
30 YorumlaArzulanacak biriyim bence ki geçmişe bakınca buna emin oluyorum 😜 bazen geçerken kızların bile baktığı olabiliyordu o zamanlar tabii en bakımlı zamanlarım dkkdkfkf
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılSevdiğim beni arzuluyor ve bu benim için zaten yeterli. Başkasının beni arzulamasi beni iğreti ediyor ve umrumda da değil.
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
Hiç bir zaman için beklentiyi yüksek tutmak ya da kendine çok fazla güvenmek iyi değildir çünkü hayal kırıklığı yaşamak çok mümkündür..
İyi geceler efendim10 Yorumla erkeklerin arzulamadigi bi ot kaldi arzulanmayan yoktur bence
40 Yorumla
+1 yılEvet. Birlikte olduğum hatunlar cinsel organımı çok beğendiklerini söyler. Birliktelik yaşadığım kadının orgazm olmasına öncelik veririm hep. Bir de ideal bir penise sahipseniz karşı cinsi doyurmak zor olmuyor.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet yakışıklıyım ve cinsel cazibemin olduğunu da düşünüyorum. Aşık ve tutkulu bir adamım. Sevmesini de bilirim sevilmesini de. Beni alan yaşar.
20 Yorumla
+1 yılYaani, başta değil ama kısa bir süre sonra (1 2 buluşma sonrası) kadınların kurallarını yıktığı bir erkeğe dönüşüyorum.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet çünkü zamanında peşimden koşan çoktu hala pas veren çok.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok feci, fena, ultra, efsane cazibeye sahibim 😎🤣🤣🤣
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet. Bunu yazıyorum ama kim bilir kaç kişi bu yorumumun altına görüş yazacak. Yazık gercek hayatta söyleyemediklerini burada söylüyorlar. Ayrıca bu kadar Türk erkegimiz seks konusunda iyi diyde arzulaniyor du da bizim mi haberimiz yok? Zaten yazanın çoğu birseyden haberdar değildir. By by
05 Yorumla- +1 yıl
Gizliden yazan biri için fazla iddialı sözler
Cevap sahibi+1 yıl@Yerin7katdibi sonra takip isteği atıyorlar ve rahatsiz ediyorlar beni. Yoksa kimseden cekinecek değilim
- +1 yıl
Anladım. Gömmeye devam et bizi 😁
- +1 yıl
Ozaman burada neden dolaşıyorsunki madem bukadar rahatsız ediyorlar beni kimse rahatsız etmiyor al bir erkek niki rahat rahat gez
Cevap sahibi+1 yıl@Serkan00006 artık nadir geziyorum zaten kendimi gelistiriyorum
- Devamını Gör (355)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar