Cinsel Yaşam Karşı cinsin arzulayacağı biri misin? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Çekici bir cazibeye sahip misin? Karşı cinsin arzulayacağı biri misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 9 ay Evet ama kizlar arzulamiyor hala o yuzden nefret ediyom hepsinden yani arzulasalar verseler bana nefret etmezdim tabi 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Bunu kaç yaşında biri soruyor? 1 9 Yorumla Soran 9 ay 102 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Bunu görüyorum gerçek yaş ne? Yorumla Soran 9 ay Ne önemi var 😀 Soran kişinin yaşına göre mi soruları cevaplıyorsun 😀 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Var ki önemi soruyorum Yorumla Soran 9 ay Nikahına mı alacaksın 😀 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Allah korusun Yorumla Soran 9 ay O zaman soruya cevap verebilirsin 😀 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Canım istemiyor kalsın Yorumla Soran 9 ay Keyfin bilir 😀 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 9 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır değilim 1 0 Yorumla
7densonra Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 9 ay Kimler ne sallamıs bakmaya geldim soruya 😉 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Her iki cinsin de aezulayacagi biriyim 1 1 Yorumla Cevap sahibi 9 ay Sen peki Yorumla
sudemolla Takip Et Xper 5 Yaş: 26 9 ay Kesinlikle 2 1 Yorumla Bulutsencer 9 ay Yani iddialisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet ama kizlar arzulamiyor hala o yuzden nefret ediyom hepsinden yani arzulasalar verseler bana nefret etmezdim tabi
Bunu kaç yaşında biri soruyor?
102
Bunu görüyorum gerçek yaş ne?
Ne önemi var 😀 Soran kişinin yaşına göre mi soruları cevaplıyorsun 😀
Var ki önemi soruyorum
Nikahına mı alacaksın 😀
Allah korusun
O zaman soruya cevap verebilirsin 😀
Canım istemiyor kalsın
Keyfin bilir 😀
Beni görünce azıyorlar bence
Hayır değilim