Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bakirliğin ve bakireliğin evlilik kutsiyeti ile nihayet bulması en güzel durum. Öyle bir an gelir öyle biri çıkar karşına işte diğer yarımı buldum der insan. Her iki tarafta bunu dediği an geçmiş hafıza silinir tamamen ve evlenilir. Böyle durumları yaşayanlar var ve tek bir noktanın dışında başka hiç bir şey yok o noktada , keşke birbirimizin ilki olabilseydik. Üzüntüsü. Umarım güzel bir yaşam ile birbirlerinin güzel yaşam tamamlayıcısı olurlar. Böyle bir durum hepimizin karşısına çıkabilir.
İnsan evlenip ayrılınca olur elbette biz bosanmissak ilişkide kız olacak diye bir şartta olmaz o kişilere partnerin güzellik çekicilik durumuna ve kişiden kisiyede degisir
Hayır evlenmem ben ilerde çocuklarımın yüzüne bakabilecek bir kadın isterim (boşanmış) olması ayrı bir durumdur ama evlilik dışı yapmış biri ile sevgili bile olmam
Teşekkür ederim
Cevap
24Cevap
evlenirim evet
Eğer barlarda yatıp kalkan biriyse hayır.
Sevgilisiyle yaşamışsa evet.
Eğer eski sevgilisi falansa bi iki kerelik bişeyse saygı duyarım ama girenin çıkanın belli olmadığı birini istemem hemen aldatır
Bence geçmişte yaşananlar önemli değil, önemli olan şimdi nasıl biri olduğu ve ilişkiyi nasıl kurduğu, buna göre karar verilir.
İlk evliliği tecrübesiz biriyle yaptım 2. sini yapabilirim, düzgün ilişkisi yoksa evlenmem ama fantezi amaçlı ilişki düşünebilirim
Zaten evliyim öyle biri ile bu bana büyük bir haz veriyor
Değişik bir haz o da var
O bilmez
Sen bekar mısın?
Evet yapmamış bulamıycağım için
O anki ilişkinin seyrine bağlı
@birsuskuncicek bazen göz bir şey görmüyor haklısı
Evet bizde yaptik çünkü
Tecrübeli olsun mumkunse
Avaba yapmayan kaldımıki önemli soru o 😅
İstesende bulamazsın zaten..
yapmamışı kalmadıki