Birlikte olduğum kadınlarla vakit geçirdiğimiz süre zarfında "kimseyle evlenmeyi düşünmediğimi" her zaman söylemişimdir. Karşı taraf bunu bilir yani ona göre hikaye devam eder
Öyle hemen evlenilmez iki tarafında iyice bir birlerini tanıması gerekir, daha önce cinsel ilişkiye girip girmediği ikinci planda kalır, erkek çok mu temiz sanki, kadın da girmiş olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sayısız kadınla seks yaptım. Hepsine nikah yapsam padişah gibi harem kurardır
Seks yaptığım kişiyle evlilik düşünürüm. Ama sırf seks yaptığım için de evlenmem.
Sanki tek ben zevk alıyormuşum gibi.
Seviyorsam evet ama cinsellik evlenmem için bir sebep değil ilişki yaşadık diye evlenmek zorunda değiliz
Taraflara bağlı birbiri den memnunlar, daha iyisini bulamam derse olur
zaten evlenmeyi, düşünmediğiniz biri ile seks yapmayalım...
Sadece seks yaşıyorsam evlenmem sevgi bağı varsa evlenirim
Birlikte olduğum kadınlarla vakit geçirdiğimiz süre zarfında "kimseyle evlenmeyi düşünmediğimi" her zaman söylemişimdir. Karşı taraf bunu bilir yani ona göre hikaye devam eder
Erkeklerin aklından geçeni yazmışsın. Ne eksik ne fazla...
Gerçekten mi evlenmezler yanii
Çoğunlukla evet evlenmezler. Kendini kullandırma daha fazla derim.
Evlenmeden ilişki yaşayan kimseyle evlenmem zaten ilişki yaşamak içinde yeltenmem yani gereksiz buluyorum.
Yani seviyorsam neden olmasın ama benden ayrıldıktan sonra tekrar evlenmem sevgiliyizdir öyle sürdürüp evlenirim
Öyle hemen evlenilmez iki tarafında iyice bir birlerini tanıması gerekir, daha önce cinsel ilişkiye girip girmediği ikinci planda kalır, erkek çok mu temiz sanki, kadın da girmiş olabilir
Evlenin ce olacak bişey bu yani düşünebilir yarın bir gün ayrılıp başkası ile olmayacağı ne malum
Oyle biri olsa hic durmam evlenjrim havesim bitene kadar degil nefesim yetene kadar
Evlilik düşüncem yok. O yüzden yaşamam cinsel ilişki
Amacim sadece seks degilse birseyler hissediyorsam evlenirim tabii ki. Ama amac seks ise evlenmem icin o konuda cok iyi olmasi lazim 😉
Ciddi bir ilişki de gidiyorsam. Evlenirim
Seviyorsam evlenirdim, anlaşabilmek önemli
Bu tamamaen duyguya bağlı bir şey
Eşcinsel evlilik geçerli olsaydı belki
Anal nedir bunu yapan var mı?
Anal ters ilişkidir yani arkadan ve yapan var tabi
Bende biliyorum bunu yapmak iğrenç bişey 50 tane şeyim olsa birini kullanmam
Evlenirim
evet evlenebilrm o kişiye bağlı bu
Şuana kadar evlenmedim
Evlenirim evlendim
Evet