Erkeklere soruyorum, daha önce bir başkasıyla cinsel ilişki yaşamış bir kızla evlenir misiniz?
Evlenirim
Evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yorumcunuz sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sevmiş, aşık olumşu, içime sinmiş ve mutluluğu onunla yakalayıp, huzur ve güven duymuşsam evlenebilirim ama böyle bir hatunun tüm ilklerini benimle yaşaması ap ayrı bir haz verirdi. Tamamen bana ait olduğunu hisseder, ayrı bir mutlu olurdum.
zina olarak bakıyorum şu an olaya o yüzden bu evlenmem diyen erkek arkadaşlar eğer kendileri de zina ettiler ise ve müslüman olduklarını da savunuyor iseler kuranı kerim de şöyle bir ayet var "Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden bir kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir. Bu, müminlere haram kılınmıştır." nur suresi 3. ayette geçer (24-3) bunu neden yazdım aşağıda ki bir arkadaşın yorumuna istinaden , eğer sizlerde zina içerisine girdi iseniz, bu zina bir gün karşınıza çıkacak eşiniz tarafından...
He sen yasayinca namus timsali o kevaşemi oluyor? Evlendikten sonra yapmama garantisini verebiliyomusun? Yapmadim diyenin ters iliski vb. Seyleri yapmadigini ispatlayabilirmisin? Hayir... aşın kardesim boyle şeyleri. Senden sonrasina bak
aşık olmadan önce bunları öğrendiğim birini kesinlikle reddederim ancak seviyorsam , sevdiysem eğer ,,, hayat kadını olsa hayatımın kadını yaparım onu...
Abi Baskasıyla cinsel iliski yasamıs biriyle evlenilirmi ya ! evlenecepin kişi Karın olacak onu çocupunun annesi yapcaksın hiç öyle birisiyle evlenilirmi! başkasının tükürdüğü yeri temizlermisin abi?
işte böyle olunca kız anal yapıp senin gibilerle bakire olarak evleniyor :) ne güzel değil mi
Valla ben çocukluğumdan beri bir kisiyle birlikteyim gayette efedni biri onunla da sözlüyüm merak etme bana öyle biri denk gelmedi. asıl 20 li yaslarda evlendiğün kisinin ne oldupunu bilmiyoeunuz onlarda seninle evlenyo bakirim die.😊
Arkadaşlar Benim görüşüm evlenmiş ve sonradan ayrılmış kızla evlenirim herkesle yatan ve sonradan şiddetle pişman olup islamiyeti seçip kapansa da evlenirim
Geriye kalanı ile evlenmezdim
Kız otuzlu yaşlar ve üzeriyse aslında tecrübeli olmasını tercih ederim.. Ama 20 filansa tecrübesiz olması sorun olmaz.. Asla bekaret takıntım yok.
Şimdi bir çok kişi yapmacık olduğumu, geniş olduğumu söyleyecek fakat evlenirim. Ben karakterini ve kendini seviyor olacağım zarını değil. ☺️
dul farklıda bu ne ayak ya onun bunu artığına mı düşeceğiz tabi evlenmm
evlenmem açıkçası ben hiç yaşamadım hiç yaşamamış isterim. Düşük ihtimal diyeyim fakat yok derecesinde
dol veya boşanmışsa olabilir ama yasa dışı ilişki ise olmaz tabi
zina yapmış biri olur
Başkasının malını ben mi alayım kime kullandırdıysa kendini gitsin ona
Aşık olursam aramam çünkü cinselikte önemli lakin oda bir kalbi var benimki gibi yaşarım ama zor ayrılıklar diyorum ki kimseyi yarı yolda bırakmayın bıraksanızda onunla cinsel ilişkiye girmeyin kandırmayın adam olun
Seviyorsam kesinlikle evlenirim. Yaşadıkları cinsel dünyamızı rengarenk yapar kesinlikle.
vay be.. Peygamber efendimizin cehennemin kokusunu almayacak deyyus tabirinin bizzat örneğisin kardeşim tebrik ederim
@all_we_need_is_love tövbe kapısı herkese açık değil mi. hata yapıp pişman olan biri dinimizce günahsız sayılır. Her boku yiyen erkeklerlede kızların evlenmemesi lazım bu durumda.
seviyorsam kesinlikle evlenirim kısmına itirazım yok @bomonti216 ... ama bu durumun cinsel fantezilerine renk katacağını ,, kızın tecrübeli olmasının renk olacağını söylemek deyyusluktur.. yoksa bend e seviyorsam eğer ,,, alırdım
Hayır. Basit kızlarla bir birlikteliğim söz konusu dahi olamaz
bu büyük konuşanların hepsini görürüz :) Zihin temiz olsun daha önemli bakire diye aldığınız karınız tersten yapmıştır haberiniz olmaz
Hayır evlenmem neden kendini başkasına bozduruyorki evlenirsek ben bozarım
Cinsel ilişki derken ön kapımı arka kapımı
farkeder mi? ön
Kardeşim bir çoğu arka kapıyı kullanıyor yani bunu o söylemediği sürece anlaman zor
gelelim ön kapıya bunuda isterse senden gizliyebilir çözüm yolları var yani kısaca şöyle diyim kız sana karşı dürüst ise sana herşeyi anlatmışsa problem olmaz namus ta orospulukta beyinde başlar beyinde biter
Duzgunse neden olmasin
evlenmek yappıma ters
evlenirim diyen o* çocukları kim
Büyük konuşmak istemıyorum ama. Evlenmem
Sadece gonul eylendiririm
Evlenirim diyenler boynuz severler 😂😂😂😂😂
bir de ben cakar gönderirim evine ,
Evlenmem asla.
evlenmem galiba
Allah Nasip etmesin...
Allah nasip etmesin
Hayır