Cinsel Yaşam Ekonomik sıkıntılar cinsellikte erkeğin performansını düşürür mü? (Sayfa 2) r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 725 Ekonomik sıkıntılar cinsellikte erkeğin performansını düşürür mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 32 kişi beğendi
akdenizgüneşi3 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 5 ay Beni etkilemez makine her zaman hazır 😊 0 0 Yorumla
sevgisizprens34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evetttt 1 0 Yorumla
Özhtozdmr Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Düşürüyor bence 1 5 Yorumla Rahatol23 5 ay @Ayabasanmaymun kadınına bağlı erkeğini mutlu etmesini biliyorsa ekonomik sıkıntılar gözüne gelmez Yorumla s Ayabasanmaymun 5 ay O işler hiç öyle değil. Maddi sıkıntılar varsa veya kötü bir dönemden geçiliyorsa kadın erkek fark etmez, libido düşer. Yorumla Rahatol23 5 ay Akrep burcuyum ben beni etkileyeceğini sanmıyorum, ilişki anında aklıma bir şey gelmez sadece mutlu etmek ve mutlu olmak Yorumla s Ayabasanmaymun 5 ay Bir kişiye bakarak herkes öyledir diyemeyiz. Yorumla Rahatol23 5 ay Zaten kendime göre söylüyorum, zaten ben sıkıntı etmiyorsam elim de etmez ödeyecek olan benim dünya işi yüzünden ilişkime neden zarar vereyim Yorumla
babacan5255 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 490 cevap paylaştı. %90 nini bitiriyor 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. dusurebilir 1 0 Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Düşürmez her türlü basar geçerim 0 0 Yorumla
MesutSakarya54 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 5 ay Evet maalesef 1 3 Yorumla r_engarenkyollar 5 ay Stres, yorgunluk, insanı olumsuz yönde etkiliyor bazen , insanız sonuçta Yorumla MesutSakarya54 5 ay Evet kesinlikle öyle Yorumla r_engarenkyollar 5 ay 🤗👍🙋 Yorumla
olgunÜye Takip Et Xper 7 Yaş: 35 5 ay Düşürür, stres baskı 1 1 Yorumla r_engarenkyollar 5 ay Kesinlikle öyle 👍 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim düşürmez fazla takıntı yapmıyorum 0 0 Yorumla
YngnSöndürücü21 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 815 cevap paylaştı. Evet stres yapar buda düşüklüğe sebep olur 0 0 Yorumla
Akbey5252 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Düşürür çok etkiler 0 0 Yorumla
Aslan1806 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı. Ne alakası var 0 0 Yorumla
Kürekçi47 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 tarafıda etkiler. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet düşürür 0 0 Yorumla
Delicihilti Takip Et Xper 6 Yaş: 42 5 ay Hanumefendi Cinsellikle ekonomiyi bağdaştıramdam 0 0 Yorumla
mavilibalina Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. düşürür bence 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Expolisive Takip Et Yoda Yaş: 37 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı. Düşürmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Evet isteksizlik nedenleri
Beni etkilemez makine her zaman hazır 😊
Kesinlikle düşürür
Evetttt
Olabilir 🤓
Hayır
Düşürüyor bence
@Ayabasanmaymun kadınına bağlı erkeğini mutlu etmesini biliyorsa ekonomik sıkıntılar gözüne gelmez
O işler hiç öyle değil. Maddi sıkıntılar varsa veya kötü bir dönemden geçiliyorsa kadın erkek fark etmez, libido düşer.
Akrep burcuyum ben beni etkileyeceğini sanmıyorum, ilişki anında aklıma bir şey gelmez sadece mutlu etmek ve mutlu olmak
Bir kişiye bakarak herkes öyledir diyemeyiz.
Zaten kendime göre söylüyorum, zaten ben sıkıntı etmiyorsam elim de etmez ödeyecek olan benim dünya işi yüzünden ilişkime neden zarar vereyim
%90 nini bitiriyor
dusurebilir
Düşürür. Yorgunluk. stres, dert, keder
Düşürmez her türlü basar geçerim
Evet maalesef
Stres, yorgunluk, insanı olumsuz yönde etkiliyor bazen , insanız sonuçta
Evet kesinlikle öyle
🤗👍🙋
Düşürür, stres baskı
Kesinlikle öyle 👍
şu an beni anlattın tam olarak 😢
düşürür herhalde
Benim düşürmez fazla takıntı yapmıyorum
Evet stres yapar buda düşüklüğe sebep olur
Düşürür çok etkiler
Ne alakası var
Tabiki düşürür. Kafa orada değil ki moda giremez.
2 tarafıda etkiler.
Evet düşürür
Evet
Hanumefendi Cinsellikle ekonomiyi bağdaştıramdam
düşürür bence
Evet
Evet sıkıntıdan kalkmaz olur
Evet.
Düşürmez
Evet
Değişir
Düşürdü..