- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayÇok etkilemez öyle olsaydı ekonomik şartları bozuk olanları çoğu çok çocuklu iyi mesleği işi gücü yerinde örnek bir doktor bir hakim ya da profesörün 2 den fazla çocuğu olan var mı hiç adamlar işten güçten şey yapmaya vakitleri olmuyor işi olmayan ekonomisi bozuk adamlar her fırsatta yatakda o işi yapıyor
13 Yorumla- 5 ay
Oyuzden işte Fakirin yatağı ile sofrası zevkli olur derler 😂😂
- 5 ay
Bak bu çok iyidir diyorsunki fakir yemesini de ikmesini iyi bilir zevkine düşkün
- 5 ay
👍👍🤣
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
5 ayErkekleri tabikide etkiler. Tabii bazı erkekler için dünya yansa yatakta performansı etkilemez.
Çok fakir adam takılmaz ekonomiye.
Nasılsa param yoğh der🤣
Zengin parasını fakir cocuklarının sayısını sayar diye boşa söylenmemiş.
Ekonomi herşeydir
Ekonomi iyiyse yer içer vucut vitamini alır saglıklı bir vucudunda tum organları rahat calısır.
Fakir adamın rüyası budur.
Nur içinde yat Kemal Sunal🙏
https://www.youtube.com/embed/5Fd-AFkelGU111 Yorumla- 5 ay
Haha 😂 birde bir deyim vardır konu ile ilgili bilmiyorum bilirmisin
- 5 ay
Bilmem yazarsan bilirim belki😅
- 5 ay
Madem ısrar ettin söylüyorum 😂
_ fakiri çuvala koymuşlar s*k* sığmamış derler 😂
_ fakirin yatağı ve sofrası zevkli olur derler 😂
_ zengin parası ile fakir karısı ile oynar derler 😂 demem o ki skitilar parasızlık stres her bünyede aynı tepkiyi vermeye biliyor takmayan adam yemişim stresni de mevzuya bakar 😂🙈 - 5 ay
Hahhaa hayat tecrüben konuşmuş🙈🤣🤣
- 5 ay
Haha 😂 biraz öyle oldu
Hadi gözün aydın asgari ücret en az %25 en fazla %28, 4 olucakmis artık 7/24 hiç durmazsinız 🤣😂🙈 parayı cebinize koyunca artik pancar motoru gibi ta tata tatatam çalışır durumda olur 🤣 - 5 ay
Tabi tabii bu parayla durumum ektedir 🤣🤣
https://m.youtube.com/watch?v=tX2DwJTwEIU - 5 ay
Haha 😂 naçizane yorumumu Osmanlı Türkçe dili edebiyatı ile dile getirmek isterim müsadenizle 🤣
@kaptanmagarali sözleriniz beni müşkül bir tebessüme gark etti 🤣😆 - 5 ay
Tabii tabii müsade sizin😂
Anladım gargamel size gelicek 🤣🤣🤣 - 5 ay
Haha 🤣
- 5 ay
Eig için tesekkürler
- 5 ay
Rica ederim 🙋
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
5 ayEkonomik sıkıntılar erkeğin performansını düşürüyor olsaydı fakir ailelerin sekizer tane onar tane çocuğu olmazdı.
Yanılıyor muyum? 🤨24 Yorumla- 5 ay
Doğru söylüyorsun 👍😂 o yüzden derler zaten fakiri çuvala koymuşlar s*k* sığmamış diye 😂🙈
- 5 ay
Ahahaha Allah seni davul etsin. Sesli güldüm. 🤣🤣🤣🤣
- 5 ay
Haha 😂🙈
5 aySorunlar sıkıntılar her zaman olur, önemli olan kadının da erkeğin de sorun çözme olgunluğunda olup birlikte sıkıntıların üstesinden gelmeleri. Hiçbir zaman da sorunlar sıkıntılar yatağa taşınmamalı, orası her zaman normal dünyadan ayrı bir yer olmalı.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ekonomi bir çoo şeyde olumsuz düşünce yaratıyor ne yazık ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 5 ayFantezi Türkiye similasyonu konu ekonomi :D
00 Yorumla
5 ayzengin oynar parasıyla
fakir oynar karısıyla diye söz var 😅😅13 Yorumla- 5 ay
Haha 🤣 öyle derler birde fakiri çuvala koymuşlar s*k* sığmamış derler
- 5 ay
evet ya o nasıl aklıma gelmedi 😅😅
- 5 ay
Haha 😂🙈
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 aymaalesef evet , sadece ekonomik değil , bçrçok şey düşürebilir
16 Yorumla- 5 ay
Haklısınız stres, yorgunluk , olumsuz yönde kişinin biyolojik isteklerini bile azaltabiliyir
- 5 ay
en ufak bir okumsuzluk olabilir bazen , yani erkeğin cinsel dürtüleri elşnde değil açıkcası , kontrolümüz duşında oluyor bir kısmı , genelde evdekş çözümsüz sorunlar çok etken
- 5 ay
tamam peki açıklama için teşekkür ederim 🙏🌸 eline emeğine sağlık 🙏
- 5 ay
makale yazmışım gibi gurulndım 🤭 ben teşekür ederim ne demek
- 5 ay
Rica ederim ne demek 🙋
- 5 ay
👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayHer ne olursa olsun ekonomik sıkıntı bende performans düşüklüğüne yol açmaz kodummu o derece deprem etkisi yaratır resmini yatağa çıkartırım, o derece sert vahşi biriyim))
ama iş kadında biter yani kadın bu sıkıntıyı yatağa yansıtmaması lazım vetselam.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Performansı düşüren şey ekonomik sıkıntılar değil bunu ne kadar dert ettiğiniz. Bir laf var ya zengin parasıyla fakir karısıyla oynar diye. Fakirlik performans düşürüyor olsa bu kadar çocuk yapmazlardı. Performansı düşüren şey bilinçli olmak, bu durumu dert etmek, Stres yapmak. Performansı arttıran şey cahil olmak, umursamaz olmak, dertsiz olmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayEksi 1500 hadi toparla topalrayabilirsen. Ah akla gelen soru eee fakirler neden çok çocuk yapıyorlar bir de o kadar kalabalık ailede, ne yapsın? eğlencesi hatta tek eğlencesi bu olunca durum malum :D.
10 Yorumla Evet düşürür. Ben bi ara çok borçtaydim doğru dürüst kalktığını görmedim ama ne zaman düze geçtim her sabah akşam dimdik ayakta :)
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
5 ayEvet maalesef bu dogru, hatta bilimsel olarak da kanitlanmis bir durum ne yazik ki 😔
35 Yorumla- 5 ay
Sanmıyorum hanımefendi fakir insanlar daha iyi seks yapar bence
- 5 ay
@Konya_Beyefendisi42 ben yasamadim yorum yapamam. Duydugumu okudugumu soyluyorum
- 5 ay
Anladım hanımefendi iyi günler dilerim
- 5 ay
@Konya_Beyefendisi42 size de efemm
- 5 ay
Teşekkür ederim hanımefendi çok naziksiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayEkonomik sıkıntı ilişkinin gidişatını bile düşürür.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Düşürür aklıda ekonomi sorunlar borç var ise hayattın kalitesi bile azalır
10 Yorumla
5 ayBorcum 1 milyonken seviim olduğunu unuttum sifirlayinca borcu şimdi o kendini unutturmuyor
10 YorumlaEvet stresin etkisi olur ama hatun sekaiyse stresi yok eder
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet düşürüyor bunu yıllar önce ekonomik sıkıntılar yaşadığım zamanlardan tecrübe etmiştim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Illaki dusuruyor. Bak sadettin sarana para var hic performansindan birsey kaybetmemiş😅
10 YorumlaEkonomik sorunlar ile cinsellikteki performansa olumsuz etkisi olacağını sanmıyorum. Zengin parasıyla fakir karısıyla oynarmış sözü aklıma geldi :)
26 Yorumla- 5 ay
@Natsu1906 😀 bir mekanda duymuştum
- 5 ay
@Natsu1906 dikkat çekici sözler akılda kalıyor
- 5 ay
- Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı.
5 ayevet dusurebilir
cunku stres zihni kapatir
erkek baski altinda hisseder
performans bedenden cok kafadadir
kaygi arttikca istek azalir
guven ve rahatlama olunca toparlar
final mesaj zihni yoran sey bedeni de yorar 🙂🤍00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayÜlkede ekonomi yüzünden evli çiftler rahat rahat cinsellikte yapamıyor ondan sonra neden mutsuz ülkedeki insanlar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
5 ayFinansal açıdan bağımsız bir hayata sahip olmak ile ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir hayat asla bir tutulamaz
O yüzden böyle durumlar mutlaka cinselliği etkiler00 Yorumla
5 ayPerformans kaygısı sertleşme sorunu veya erken boşalma görülebilir Kortizol yükseldikçe testosteron baskılanır 🙈🙈😂😂 neyse ki çok takan birisi değilim Anı yaşamak daha keyiflidir 😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eğer sıkıntı yapıyorsa çok evet tek ekonomi değil bir çok konuda kafa meşgul ise odak olmuyor. Bazen de kurtarıcı oluyor ilişkiye girmek rahatlamak.
00 Yorumla
5 ayDüşürür, hemen bamyaya dönerler xjsjdj
22 Yorumla- 5 ay
Haha 😂
- 5 ay
🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
5 ayEvde ; Kadınla , erkeğin maaşlarının eşit olmaması dahi düşürür 😂 bir kere erkek bunu hissetsin bu yeterli düşmesine. 😂
00 Yorumla
u 5 ayErkeği her şey etkiliyor nazı niyazı bitmiyor kesin cinselde de nazlıdırlar 😄
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. Ben de diyorum, neden? Neyse detaya gerek yok, anladın sen😏
00 Yorumla
5 ayBakkalın borcu aklıma gelince tüm hevesim kaçıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadece erkek degil kadinida dusundurur en azindan dus alirken😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır bilakis arttirıyor. Fakir libidosu diye bisey var 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet moral ve dikkat bozukluğunun böyle etkileri vardır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ekonomik sıkıntılar insanın psikolojisini de bozuyor. Tabi ki olumsuz etkisi olacaktır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
5 aykesinlikle
bi ekonomik sıkıntı bir de soğuk çekilmemiş radyo anteni gibi yapar büllüğü :D00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
5 ayKesinlikle düşürür hatta aklına gelmez 10 kişide 8 i böyle sıkıntıda düşünmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayStres çok brrbat ediyor kendimden biliyorum. Geçn sene çok rahattım bir dönem baya motiveydim inmiyordu. En az 3-4 posta hiç inmedendi. şu an vajinaua girer girmez iniyor… hayatım berbat oldu ondan
10 YorumlaKalıcı olmayan hiç bir şey için sıkıntı yapmaya gerek yok
10 YorumlaStres yaparsa Evet ama kendine güvenirse hayır hatta daha beter olur daha istekli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHep finansal olarak kölelik çekiyor erkek bu şartlar altında sağlam kalan erkeğe helal olsun derim 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayHayır, öyle aman aman bir gelirim yok ama cinsel isteğim bir türlü sakinleşmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayBorcu olanın şeyi kalkmaz demişler atalarimiz
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Dusurcegını sanmıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Fakir daha çok cinseliğe düşkün bnmb
10 Yorumla
5 ayBence daha çok ihtiyacı olur ğcisğisş
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayDüşürmez, ama kadınların dirdiri virviri sadece o
10 Yorumla İster istemez düşürür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
5 ayKişiye göre degişkenlik gösterir bu olay hergün sabah aksam olmak kaydı ile 2 defa mastur yapmak iyi geliyor bana
00 Yorumla Hem erkeğin hem kadının düşürür
30 YorumlaRahat bırakın şu erkekleri
11 Yorumla- 5 ay
Haha 😂 asla
Cinsellikte performansını düşüren etkenler nelerdir?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayÇok fazla değil, bazen hiç
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Stresssssss tadini kacirir
00 Yorumla
5 ayEn büyük etken bu zaten.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 961 cevap paylaştı.
5 ayDüşürür tabii kolay şeyler değil
00 Yorumla Düşürebilir stres olumsuz etkiler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
5 ayparasızlık yüzünden tık yokm müge apla :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Aklına gelmez diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
5 ayAklına gelmediği sürece zor bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
5 ayBorcu olan adamın kalkmaz🤣
00 Yorumla
5 ayHer türlümsorun direk performansı etkiler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 766 cevap paylaştı. Piskolojik olarak düşüş yaşayabilir:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayStres babacım stres
00 Yorumla
5 ay🤭🤭🤭 bende bir etki etmez o konuda 🤭🤭🤭
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne