- Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı.
4 ayörf adet geleneklere bağlı birisi olduğunu kanıtlar misal sağlam bir müslümandır bu sebepten ötürü cinsel birleşimi evleneceği gece yaşamak istiyordur gerdek gecesinde namaz ve okunması gereken 4 dua var onları yapmak istiyordur e sebepten buna bağlı kalıyordur
12 Yorumla
Soran4 ayÖyle biri değil aslında
- 4 ay
peki burada sorun nedir
En İyi Cevaplar
erkeklerin ortalama uzunluğu 13,7 cm kalınlığı 10cm dayanma süresi 1.9 dk
ilk okul zamanlarında benimkisi 20cm 22 cm dedikleri için benim cahilliğimden ötürü ben korkuyordum ve evlenmeden olmaz diyordum sonra anladımki benimki ortalamanın baya üstünde 14cm uzunluk 15 cm kalınlık önsevişme olmadan 15dk kadar dayanıyorum bakış acım tamamen değişti ince olan dayanamayan kendine erkek demesin en cokta onlar bekareti önemsiyen kişiler çünkü korkuyorlar benden önce birlikte olduğu kişiyi aklından cıkartamazsa beni beğenmezse iyi olamazsam diye06 Yorumla
Soran4 ay14 küçücük
- 4 ay
değil 14.5 aslında ama önemi yok uzunluk bu kadınların zaten ilk 3,4 cm lık kısmı hissedebiliyor önemli olan kalın olması ve uzun süre dayanabilmesi benimki cevre uzunluğu 15 cm çap olarak 5cm, durexin xxl ı bile dar geliyor ama türkiyede daha büyüğü maalesef yok süre olarakta ön sevişme harici 15-20 dk kadar sürüyor seks sebebi kalın olduğu için boşalmam zor oluyor senin sevgilin 1 dk dayanabilirse öp başına koy sonrasında üzgün üzgün oyuncağınla devam edersin
Soran4 ayTurkiyenin ortalamasi dusuk oldugu icin senin bi tık ustunde olman iyi oldugu anlamina gelmiyor. Evlenmeden cinsellik yasayacagim zaten performansi kotuyse veya kisaysa bye bye cekeriz
- 4 ay
uzunluğun bi önemi yok 11 cm den uzunsa yeterli önemli olan kalınlık ve dayanma süresi ac araştır erkeklerin ne kadar rezil durumda olduğunu göre benim arkadaşımın partneri 10 saniye sürmüş 2, 3 sokup cıkartmada boşalmış cocuk bu rakamlar ortalama ben 15 dk dayanıyorsam ortalamanın 2 dk olması için 15 kişinin 1 dk dayanması lazım ha bu arada ilk sexin kötü olursa travma oluşabiliyor seksten soğmak gibi
Soran4 ayÖnemi var uzunluğun kendinizi kandirmayin😂
Evlilik öncesi cinsellik beklentim yok, bu benim performansımın düşük olduğunun belirtisi değil. Evleneceğiz diye ilişkiye girip sonra evlenmeyeceğimizin garantisi yok sırf cinsellik için de evlenmiyoruz hayat cinselden ibaret değil.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 4 ayNiye evlenince performans mı yükseliyor. amacı cinsellik olmayan insan gibi insandır
21 Yorumla
Soran4 aySevişmeye tamam diyor seks olmaz diyor
4 ayBaşına bela almak istemiyor işte ne güzel, size de yaranılmıyor ya
63 Yorumla
Soran4 ayYok benim için de tamam illa yapsın demedim sadece garip geldi çoğu erkek ister çünkü
- 4 ay
Senin de dediğin gibi çoğu, tümü değil.
4 ayNe alaka adamın hassasiyeti var demekki. Her insanın sahip olduğu değerler farklı. Bu nedenle böyle yakıştırmalar yapmak çok saçma
02 Yorumla
- 4 ay
O zaman bir sıkıntı olabilir. Sevişirken hiç avuçlamadın mı adamınkini. Fikir verirdi
Abla bakiresin bakir erkek bulmuşsun öp başına koysana ne istiyorsun daha Kurana uyuyorsun ne güzel
30 Yorumla
4 ayEvlenene kadar dayanamam ben hahaha bilemicem şimd bakir erkek kalmış mı yaşı küçüktür
14 Yorumla
Soran4 ay24
- 4 ay
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Genelde kadını düşündüğünden yaparlar ilerde kızlar pişman olabiliyor hiç bir erkek buna yok demez sevdiği kadını red etmek akıl işi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayne alaka kendin bakireyim demissin o da bakir oldugu icin olamaz mi, bende bakirim mesela bende ayni seyi derdim, nasil bir mantik bu acaba. Bende sana sorayim sende olmaz dediginde demek ki senin ki performans dusuk cop..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAlakası olmayabilir belki de gerçekten çok sevdiği için istemiyor olabilir çünkü çok sevenler ilişkinin bozulmasını istemeyerek evliliğe saklarlar. Az seçenler de ilişkide de olsun deyip yaparlar ama sonra da ayrılırlar veya boşanırlar.
00 YorumlaBakir bir erkek olarak soyliyim, ben sahsen ilkim olucak kisinin ilki olmak isterdim ve degerli biri olsun evlilik olmasada olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBakiresin iyi güzel de bakire olmayabilirim diye patlaklığı güzelleme ya. Sizin gibiler yüzünden ettafta gerçek evlenilecek bakire kız kalmadı.
05 Yorumla
Soran4 ayYa bos yapma bakir bile degilsindir bakirler bakirelere layiktir
Cevap sahibi4 ayBir tane kıza dokunmadım. Ben senin ağzınla söylediğin cümle ile yargıladım seni. Ama sen varsayarak iftira atıyorsun.
Soran4 ayBu senin dusuncen ben musluman bile degilim yok zinaymis buymus inan umrumda olmaz yasamak isteseydim yasardim kimse de karisma hakki yok bakire olmayinca orsp olmuyorsun. Tercihim yasamamakti.
Cevap sahibi4 ayEvlenmeden başkasının şeyine giren de başkasının şeyini alan da rospu oluyor
Soran4 aySenin dusuncen. Orspluk farkli seyler
4 ayBakirse %90 ilk 10-15 ilişkisinde iyi performans bekleme zaten.
00 YorumlaAlakası bile yok. Belki de çok masum ve iyi niyetlidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 905 cevap paylaştı.
4 aySadece seksi merak etmiyor isteksiz nelki beceriksizdir diyebilirşm
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevişmeye tamamsa ilk sevişme olmasada 2-3. De oda ister merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayOf ne alaka, benimde libidom yüksektir, ama evlenmeden cinsellik yaşamadım, kış günü dondurma yediğim oluyordu, gülmeyin ama yanıyordum, günah diye korudum kendimi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayOlabilir. Belki rahatsızlığı vardır, hidrosel falan.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayNeden diyor peki kendini nasıl açıkladığını da yazsaydın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
4 ayBu kendi tercihidir kızlar da olmaz deyince bu yüzden mi diyor yani?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ben isterim ama onda dini baskı etkisi olabilir yani cemaatcidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
4 ayÖyle diyorsa evlen.. Yatıp sonra terk eden erkek değil demekki
00 Yorumla Ne alaka sizede yaranılmıyor ne güzel ilki olacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yapmadığı şey hakkında performansının iyi ya da kötü olduğunu kimse bilemezki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı.
4 ayALLAHtan korkuyor olabilir mi acaba?
Herkes bizim gibi günahkâr mi00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 aySöylenecek cok sey varda yasak işte o zevkten anlamıyor kaç uzaklas bana kozndese ıstıyorum içinden çıkarmam 😀
10 Yorumla
4 ayNe alaka edebini koruyor belki
65 Yorumla
Soran4 ayEdepli erkek kalmadı ki
- 4 ay
Nadirde olsa var
- 4 ay
Güvenlik abla nasılsın
- 4 ay
@userrr1818 kimsin evladim
- 4 ay
Az bakarsan anlıcan
Gizli Üye(45 üstü)4 ayEvlenince yükseliyormuş mu.
Her zaman olur, istedikten sonra olmaz diye bişey yok. Tecrübe kazandıkça daha çok performans olabilir tabi.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBeceriksiz, özgüvensiz ve de bamyalı, uzak dur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEvlenmeden sekse karşı birisidir bu arada açık ilişkiye bakış açın nedir biseks eğilimin var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayNe deseydi yani gel yapalım dese daha mı iyi Beyni bacağının arasında olanların sorabileceği bi soru bu kusura bakma ama
23 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBak canım böyle konularda önemli olan seni sevdiğine emin olman ve ona güvenmen Nasıl biri bilmiyorum ama evlenmeden çok ileri gitmek iyi bişey değil. Evet sevgilik sürecinde yakınlaşmak çok normal ama abartmamak gerek sana sadece bunu söyleyebilirim Bak o sınırlarını koymus sende kendi sınırlarını koy ve ilişkide kuralları belirleyen taraf ol
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
4 ayYok neden düşük olsun demekki bu seninle evlenmek istiyor sona saklamak için en güzelini
00 Yorumla
4 ayBence İnançlı olduğundandır. Ama ben olsam evlenmeden Sxx şart derim. ten uyumu
05 Yorumla
- 4 ay
Alet küçük mü? belki utanyordur. DM ye gel detay vereyim
Soran4 ayBilmiyorum küçük mü
- 4 ay
Küçüktür. bende 18cm ama 40-45 dkk sürüyor gelmem
2 ayValla boş ver, olayın özü işte.
10 Yorumla
4 ayBi çacık olmaz o erkekten, evlenince’de yapamaz efemine)
00 Yorumla
4 ayBuldun kıllısını arama
30 YorumlaNet gay offf keşke ben olsam
02 Yorumla
Soran4 ayGay falan degil
Gizli Üye(18-24)4 ayBilmiyorum ben istemezdim
51 Yorumla- 4 ay
erkegı mı seksi mı
ne alaka karakterli adam demek ki
02 Yorumla
Soran4 ayGenelde böyle değil erkekler ben şaşırdım o yüzden soruyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence sana güvenmiyor
00 YorumlaOnu boş ver gel bana ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bir ihtimal hatta testini yapmıştı kankam😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Performans kaygısı olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
4 ayTestosteronu düşüktür muhtemelen
00 Yorumla Sana gösterdiği saygıdan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Çok büyük sıkıntı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
4 ayBen yaparım o opmazsa olmazdımdır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
4 ayOlsnilir saçmalamış bence.
00 Yorumla
4 ayHaram olduğundan yapmıyordur ne ilgisi var
00 Yorumla
4 ayHayır öyle düşünme inancı gereği öyle diyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
4 aySana hayal kırıklığı olmadın diyedir bence net
01 Yorumla- 4 ay
*olmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
4 ayEdepli erkektir
40 Yorumla yoo en doğrusunu yapıyor
00 Yorumla
4 ayOlması gereken bu knk
00 Yorumla
4 ayOlmasını mı istiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayİhtimal yüksek
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı.
4 aySeviyor seni demek yoksa beklemez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Muhafazakar biri muhakkak. Zina olarak görüyordur
00 Yorumlaİnançlıdır yapmak istemiyor olabilir bu yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayİktidarsız nerden buldun
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayNaptın
Böyle şeylere dikkat ediyordur
00 Yorumla
4 ayHayır helal boydur
20 Yorumla- Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği