- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel performans yaşla alakalı bir şey değil hormonaldir. 75 yaşında dedeler bile evlenip çocuk sahibi oluyor. Cinsel güç yani performans bir erkeğin ne kadar çok cinsel ilişkiye girdiği ile ilgili çok erken cinselliğe başlamış ve aşırı derecede yoğun cinsellik yaşamış bir erkek 25 yaşında bile bitebilir. Elbette bir süre ara verirse düzelir ama spor yapan, beslenme, dinlemeye dikkat eden kötü alışkanlıkları olmayan bir erkek 40 yaşında en verimli çağlarını yaşar. Ben 33 yaşındayım ve cinsel gücümün her sene arttığını biliyorum çünkü testesteron hormonum tavan yapmış durumda.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bunun yaştan değil bakımla la alakası ve yaşam kalitesi ile alakalı bir durum tecrübe acısından da düşünürsek bu konular daha farklı sonuçlar cıkara bilir muhtemelen tecrübesiz birinden çok daha fazla performans sergileye bilirler
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
+1 yılBunun yaşla çok ilgisi yok tütün ürünleri içmeyen sağlıklı beslenen spor yapan adam 45 yaşında olsa da günde 2 paket sigara içen saçma sapan beslenen 25 yaşındaki adamdan çok daha işlevseldir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBie erkeğin cinsel performansı yaşa göre olmaz. Bu biraz hormonlarla biraz da yaşam kalitesiyle alakalı bir konudur.
Sağlıklı, dengeli ve düzenli beslenen, kuruyemiş tüketip spor veya egzersiz yapan, uyku kalitesine, süresine ve düzenine önem veren, alkol, sigara ve narkotik maddelere uzak duran bir erkek 40 değil 60 yaşında bile muhteşem performanslar çıkarır.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburadaki diğer morukların laflarına bakma. elbette yirmi yaşındaki bir erkeğe göre performansı düşük olacaktır. sabah akşam spor yapsa da, bir kuş gibi saçma sapan tohumlar yese de tabiatın gücüne karşı gelinemez.
ama hayatı boyunca seks yapmış ve bu konuda kendini geliştirmek için çaba harcamış bir kırklık, yirmiliğe göre çok daha usta olacaktır. ama bu sözlerim seni aldatmasın. çoğu erkek kırk yaşına kadar mal gibi, hiçbir şey öğrenmeden kendini geliştirmeden hep aynı alıştığı şeyleri yaparak gelir. ama kendilerini don juan falan zannederler. bunlardan sana bir fayda gemez.
sözünü ettiğim gibi bir ustaya sık rastlanmaz. sen böyle birini nasıl bulursun açıkçası hiç bilmiyorum. ama burada bol keseden sallayan 40+ moruklar arasında böyle bir üstat olduğunu hiç sanmıyorum. öyle birisi buraya yazmaya tenezzül etmez bence.
20 Yorumla
+1 yılO yaşa kadar nasıl ise öyle olur daha o yaşta zaten bir erkek adam olur
70 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır tam normal herşeyiyle mükemmel olur, tabi bu bünyeye göre değişir. Bazen 25 yaşındaki erkek fazla bir şey yapamıyor ama 60 yaşındaki ondan çok çok fazla hareketler yapıyor. Bu tamamen o anki duruma bağlı yaş ile alakası yok, yaş sadece rakamsal bir durum.
Erkek çok kuvvetli iyi seks yapar diye bir durum olamaz. seks karşılıklı istek varsa yaş devre dışı kalır.00 Yorumla
+1 yıl40 yaşındayım ve dipçik gibiyim fit, olgun ve yaşlı değil yani dene işte sende kurtul bende kurtulayım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl40 yaşında ki bir adam yaşlı olduğunu sanmıyorum
Kendi adıma konuşayım partnerim bu yaşında bu performansı nerden buluyorsun diyor kendi yetersiz kalıyor00 YorumlaBu sadece yaşa bakmaz
Adam kendine bakmıştır vücut fit mermi gibidir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılSahsen dusukluj yok 37 yasinda biriyim 40tada fazla degisiklik olmaz
00 Yorumla
+1 yılYo yaştan olur ama o yaşlarda genelde yaşam koşullarındam kaynaklı düşüş olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaşlı demek değil ki pis şey seni🤭😆 65 üzeri tek atımlık silahtır sadece
00 Yorumla
+1 yılBunun yaşla bir ilgisi yok,18. Yaşında nasılsa 40 yaşında da aynıdır.
00 Yorumla
+1 yılÖzele gelebilirseniz bu soruya efendi bir yanıt vereceğim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda bazen inan kendime inanamıyorum genç dönemlerimden çok farklı değişik bir yükseklik ve doyumsuzluk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. valla hiç belli olmaz ne çıkcaaa bi denemen gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı.
+1 yılBenim gibi vahşi performansı olan varken. Ne gereği var 40 yaşında birisi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç belli olmaz o adam nasıl bir hayat yaşıyor nereden bilelim
00 Yorumla
+1 yıldeğil diyen erkeklere inanma 30 dakka yapmayı beceri sananlar onlar
00 Yorumla
+1 yılValla ben 34 üm hiç değişmedi 40 da aynı olur libido ile de alakalı
00 Yorumla
+1 yılFiziksel gücü de önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaş, performans kaybı için fazla erken.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok değişken bir konu 😃
00 Yorumla Yaşla alakası yok bu işin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yıl🤷♂️🤷♂️ Değişir bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunun yaşla alakası yok ki
00 Yorumla
+1 yılYaani bazıları iyi diyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Senin için çok önemliyse devamlılık üzebilir
00 Yorumla
+1 yılEvet baskasina ver bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişir
00 YorumlaHadi seni kırmayım 75 olsun senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGençler varken niye 40 yaş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle biriyle seks yapma.
62 Yorumla- +1 yıl
Neden ki
Gizli Üye(18-24)+1 yılYoo olmaz
50 Yorumla
+1 yılYaşla alakası yok ki
00 YorumlaNapican
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Gel gör ki yeter artık dersin
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok, o libidoyla alakalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. normal olur
00 YorumlaEvet düşük olur
00 Yorumlaİlgın varsa olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım