- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani 20 de 30 yaşlara göre fark eder mi Tabii ki fark eder Her yaş fark eder ama bu fark olumlu anlamda mı olumsuz anlamda mı bunu sen yaşayarak göreceksin herkes aynı değildir Herkesin yaptığı da istediği de farklıdır Önemli olan senin sekste istediğin ne
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yaşa bakan bir durum değil bu. Kişinin kendini kontrol edebilme yeteneği, tecrübesi bilgisine bağlı da değişebilir. 40 yaş yaşlı değil ki. 50-60 dersen anlarım da 40 yaş henüz cinsel performans açısından gençtir.
10 Yorumla
+1 yıl20-30 lu yaşlar da elbette performans daha iyidir gibi görülüyor, fakat kendine bakan ve arzusunu her daim koruyan bir erkek 40-50 li yaşlarında bile delice seks yapabiliyor
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
daha iyi sevişir daha iyi zevk verir cabuk boşalmaz sadece kendini düşünüp hemen skm olsun bitsin diye düşünmez yeterlimi sence?
21 Yorumla
Soran+1 yıl👍
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılZirvede dir birde tecrubeyle birlesirse saglik problemi yoksa nirvanadadir 40 yas erkekler icin cinsellikde gec bir yas degildir kadin 60 istemezken eekek 90 da bile ister ustune baba bile olur
10 Yorumla
+1 yıl40 yaşındaki biri ile 20 yaşındaki biri aynı olmaz bı kere hormonlar düşüyor 40 yaş üstü herkes daha iydiir falan yazmış 😂😂 geçin bu işleri
21 Yorumla- +1 yıl
Sen hep 21 yasta kalacagini saniyorsan aldaniyorsun kardes 40 gelince anlarsin insanlarin ne demek istedigini 20 li yaslar kadinlarin seksde ne istedigini bildiginiz bir yas degil sadece yardimci olmaya calistim
+1 yılTamamen hayat tarzına bağlı. Götü göbeği salmışsa, sağlığına dikkat etmiyorsa düşmüş olabilir. Amma 40 yaşlarında olup heykel gibi adamlar da var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yok gayet seksi tecrübeli birinin elinde hamur gibi yogururuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha heyecanlı oluyoruz... memnun kalıyor genç hatunlar...😍😍😍😍
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl40 yaşında kadında erkeğinde cinsel performans düşük değildir gayette iyidir
10 Yorumla
+1 yıl30 yaşındakine göre biraz düşük olur ama kendine bakıyorsa çok bir fark olmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl43 yaşındayım hiçbir ilaç kullanmadan gayet iyi bir performansım var. Sağlıklı ve düzenli beslenen biri 55-60 a kadar bir sorun yaşayacağını sanmam
10 YorumlaYok hemen hemen aynıdır sanırım bu erkek icinmi kadin icinmi
010 Yorumla
Soran+1 yılErkek
Soran+1 yılSevgilim 40 yaşında ondan sordum
Soran+1 yıl28
Soran+1 yılYok daha
Soran+1 yılBekarız
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl60 yaşında ama hala 30 yaştaki gibi, herkesin farklıdır. Denemek lazım
10 Yorumla
+1 yıl40 yaşında performans gayet iyi olur. Sorun yaşanmaz. Üstüne bir de deneyim gelir. Ballı börek.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. O yaslardayim 3. posta dan sonra evet bir yarım saat mola vermem gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine erkeklerde 40 yaşında yüksek oranda gibi dosya oluyor o da bir iki yıl sürüyor yani dikkat et genellikle aldatmalar zaten o yaştan sonra başlıyor
00 Yorumla
+1 yılİllaki fark olur ama kendine baktıysa sağlıklıysa iyi performans çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. O performansın yaşla alakasi yok emin ol tamamen libidoya bağlı 44 yasindayim hergün seks yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadin mi erkek mi? bence isyekli olmayla alakali.. kimisi 30 unda tirt kimisi 40 ta makina
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek
Cevap sahibi+1 yılkisiye gore degisir. sen nasil birisin istekli misin? istekliysen hep isteklisindir
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılo zaman mesajdan yazsana bana uyarsa
Cevap sahibi+1 yılistekli noldu etkilenmekten mi korktun
+1 yılValla yaşa bakmiyo hiç bu işler 😋
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılFark olur 20 li yaşlara göre. Sorun nedir tam olarak?
00 Yorumla 40 yaş gayet performansı yüksek olacak bir şey peki kadınlar için iyice duvar olup sarkmalar burusmalarin olduğu yaş mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinden buyuk biriyle olma 20 yıl sonra sen 48 o 60 olur dışarda aearsın mutlulugu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYaşıtını tercih et
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yaşlarda belli olmaz iyi mi kötümü orta değer 40 li yaşlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine bakımı ile sürede kısalma olabilir ancak tecrübe ile kalite artabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkeğim yaş arttıkça istek çoğalır aklında olsun:)
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBi yapsan bidaha 20 şaşındakiyle yapmazsın
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılFark olur tabiki
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılGayet iyiyizdir yaaaa
10 Yorumla
+1 yılTabi genç erkek performansı beklemek hata olur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Benim libidom hala yüksek. Istek hiç bitmiyor.
10 Yorumla
+1 yılBu tamamen koşullarına göre değişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen bir fark varsa bile pozitif bir farktır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl40 yasında kendıne bakıyorsa neden dusuk olsun bır rahatsızlıgı yoksa performnansı senı sasırtabılır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Daha yüksek ve daha iyidir
10 Yorumla
+1 yılsigara alkol almıyorsa hayır
10 Yorumla
+1 yıldaha olgun skr
00 Yorumlabenim iyi 45 de de iyi olcak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılo karşısındaki kişiye göre degişir
11 Yorumla- +1 yıl
senin perfonmans onu etkiler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani sonuçta yaş kemaale ermiş oluyor 😅
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer yorumuma ve soruma yorum yapanlara atlama die engelliyrm seni yetoo
tabiki
10 Yorumla
+1 yılhayırr ben kendimden biliyorummm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyoo değildir
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılolacağını sanmıyorum
10 Yorumla
+1 yıldüşer tabi
10 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılKimle yapacan kız
00 Yorumla
+1 yılHayır genç daha
00 Yorumla
+1 yılolur mu
00 Yorumla