10 ayYaşam standartlarıyla alakalı. Düzenli işi ve geliri olan her istediğini yapabilecek bir erkeğin cinsel isteği her zaman yüksek olur. Çünkü düşünecek fazla bir derdi yoktur. Çocuk olma durumu da bunu etkiler eğer çocuğu yoksa cinsel istek azalmadan devam eder sebebi ise rahatsız edilmeden birliktelik mümkündür.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
10 ayNormalde hayır , ama madde kullanımı , çok sigara veya alkol sağlıksız beslenme aşırı yorgunluk performans kaybına sebep olabilir hatta olur. Sanırım partneriniz böyle bir durum yaşıyor
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Otuzlu yaşlarda düşmez. Hatta kırklı yaşlarda da genelde yüksektir. Cinsel performansı etkileyen faktörlere bağlı. Örneğin, beslenme, spor yapma, uyku düzeni, düzenli seks...
00 Yorumla
ay erkeklere bakma bebegim oyle hir dusuyor ki aklin durur yani erkekler yaslandikca cokuyo biz guzellesiyoruzz
96 Yorumla- 10 ay
Acaba neden cokuyoruz
- 10 ay
oyle bir sey yok sacma
- 10 ay
@Sorupcikacaktim3 verem kanser ediyorlar sonra erkekler cokuyor he valla acaba neden cokuyoruz 🤣🤣🤣
- 9 ay
Bunu dedi ve erkeksiz yapamıyorum sorusunu sordu hahahahahaha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
10 aybazı değişiklikler olabilir ama bu kesin bir düşüş anlamına gelmez. Vücut daha önceki gibi hızlı tepki vermeyebilir, sertleşme bazen biraz daha zaman alabilir veya eski heyecanla hemen yanıt vermeyebilir. Ama bu, tutkunun, arzunun veya zevkin azaldığı anlamına asla gelmez. Tam tersine, 30’lar deneyim ve özgüvenin arttığı, bedenini ve isteklerini daha iyi tanıdığın bir dönemdir. Artık acele etmeden, daha uzun süre kalabilir, partnerini daha iyi hissedebilir ve onunla daha derin bir bağ kurabilirsin. Elbette, enerji ve dayanıklılık bazen düşebilir; bu yüzden beslenme, uyku ve spor önemli hale gelir. Beden bazen seni yavaşlatabilir ama ruh ve istek asla sönmez. Ateş hâlâ yanar, sadece biraz daha sabır ve özen ister. Ve doğru dokunuşlarla, doğru enerjiyle o ateşi çok daha derin ve yoğun yaşayabilirsin. Kısacası, 30’lar cinsel yaşamda yeni bir başlangıç ve kalite çağıdır, düşüş değil.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. 30 lu yaşlardan sonra bazı erkeklerde cinsel performans düşebilir ama bu herkes için geçerli değildir yaşam tarzı sağlık ve psikolojik durum performansı etkiler düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme ile performans korunabilir önemli olan kendine iyi bakmaktır.
30 Yorumla
9 ayHayır düşmez. Bu yaşla değil beslenme, ruh sağlığı, spor gibi gibi şeylerle belli olur. Bir erkek 70 yaşında da cinsellik yaşayabilir. 20 yaşında ereksiyon sorunuda yaşayabilir. Yaştan bağımsızdır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayBenim gibilerin düşmez gibi ama lesin konuşmamak lazım fakat cinsel performansın yanında acaba spermler ölü mü olur yani çocuk yapmaya elverişli olur mu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
9 ayBeslenmesine sağlığına ve uykusuna dikkat eden erkek 30 değil 60’lı yaşlarında bile cinsel performansını üst seviyede tutar.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Bu yaşadığı ortama, çalıştığı işe, yaşadığı problemlere bağlı. Stress en büyük tehlike. Ben şı an 47 yaşındayım, makine mübarek. Maaşallah 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişen bir durum. Kilo aldıgım için bana dezavantaj oluşturdu. 30 dan sonra hızlı kilo aldım göbek falan çıktı...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 aybenim manita 41 yasında ben 25 makineli tüfek gibi
54 Yorumla- 10 ay
Allah yardımcısı olsun. Siz tam doyumsuz yaştasınız o ise o hızda fazla gitmez. Hızlı giden at çabuk tökezir diye atasözü var.
Cevap sahibi10 ay@Mert909090 gayet iyi yaşına göre zaten bi spor branşında anntrenör cok dinç
- 9 ay
Allah'ım mutlu etsin. Bir yastıkta kocayın diyelim.
Cevap sahibi9 ay@Mert909090 evlenmicem ama saol canım
Merhaba, bir sağlık sorunu yoksa hayır 30 lu yaşlar ya da 40 li yaslar performansin düşmesi için erken
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayerkek 40 yaşa kadar tam gaz gider , 50 ye kadar da haftada 2 kez rahat yapabilir, eğer düşük ise ya da istemiyors nedenlerine bakılmalı
00 Yorumla
10 ayDüşmez
Psikolojik
Travma
İlaçlar hastalık belirtileri olur standart düşmez akışına en verimli çağıdır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunun yaşla değil yaşam standartlarıyla alakası var
10 YorumlaKişiden kişiye değişir benim malzeme 16 yaşımdan beri aynı hatta o zamandan daha büyük 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir tam tersine tavanda olur öyle durum varsa ters giden bir şeyler olasılığı olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
9 ayBu biraz fizik kondisyona bağlı genelleme yapmak pek doğru değil
00 Yorumla
10 ayAlkol ve sigara bağımlılığı varda 20 li yaşlarda bile düşer.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
10 ayDüşmez cinsel performans genellikle 50 li yaşlardan sonra düşüşe geçmeye başlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
10 ayÇünkü k şükür iyi38 yaşım 18 in diyenle ferformance transpormans sağlam 🤣
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
10 ayKendine iyi bakan bir erkek için 30-40 hatta 45 yaş arası zirvedir.
00 Yorumla O yaştaki. Adamdan genç kızlar kendini korumalı yoksa adam. Köle yapar o kadar yani
00 Yorumla
10 ay20 ler 30 lar ya da 40 aynı olmaz ama 30 larda da düşük değildir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
10 aybelli olmaz 40-50 yasinda p*rno yildizlari da var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
10 ayTam tersi artar erkekle kadinalr gibi yaş aldıkça daha iyi performans verir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır bir sağlık sorunu yoksa düşmez aksine yükseliyor
00 Yorumla
10 ayPerformans 30 dah sonra artar asıl erkek tecrübeyi kapar o işin profesörü olur
00 Yorumla
10 ayBu ülkede her şey olabilir artık insanlar o kadar etkilendi ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. 30 dan sonra hemen düşmez 45 den sonra falan dğşmeye başlar belkim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvet 30 ve üstü artık sperm kalitesi de azalıyor performans da azalıyor
210 Yorumla
Cevap sahibi10 ayKişiden kişiye değişiyor olabilir ama gözlemlediğim bu yönde 😂
Cevap sahibi10 ayHer gün yapmak önemli değil benim dediğim başka
Cevap sahibi10 ayYok mesela spermin az gelmesi ya da isteksiz olması heyecansız olması falan
Cevap sahibi10 ayKişiden kişiye değişiyor demek ki. boş ver benim yaşı
- 10 ay
Bence sağlık problemi varsa sperm kalitesi düşer, ereksiyonda sorun yaşar, 10 sene önce nasılsam şu anda aynıyım hiç azalma olmadı yani
10 ayHayır öyle çok farklı bişey yok. tabi ki 20 yaşında gece de 3-4 kez ilişki olurken 30 yaşında sadece 3 e düşebilir. Erkek de ilişki sayısı yaştan dolayı düşsede erkeklerin çogu 65-70 yaşına kadar ilişkiye girebiliyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dusmez
performans düşmesi birazda partnerle alakalı bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Hiç de kötü bir yorum almadım aksine "hiç böylesini yaşamamıştım uçurdun beni" deniyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ay144 erkek mi varmış sitede resmen hepsi çökmüş soruya shhshaahahahahahhh
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aySanmam erkek ve kadınlarda en ideal yaslar 30lu yaşlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayMümkün değil. Kadınlara göre erkeklere performans düşme yaşı çok daha yüksektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayNet cevap..
Kesinlikle düşmez, hala o yaşlarda gibiyim,00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay30 40 yaş arası en hızlı zamanı aslında bir erkeğin aktif zamanı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ay30 dan sonraki performansları görseydin bebelerle uğraşmazdın. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim iyice yükseldi, 30 yaşındayım her gece uykuda boşalıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ay44 um karşımdaki partner iyi ise ve ten uyumu da var ise hiçbir sıkıntı yok
00 YorumlaBazen 20lerde düşer 50lerde tavan yapar😃 o psikolojik bence
00 YorumlaÜlkenin %80'i fosur fosur s*gara içtiği için 35'ten sonra performans düşer demeye başlıyorlar. O kaldıramama yaştan değil sigaradan.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)10 ayGarip bi şekilde bazılarının düşüyormuş
Ama genel olarak 40 tan sonra düşüyor
03 Yorumla
Cevap sahibi9 ay@zenci27 iri ise tam sertleşme zor olur sende
Kim demiş daha tersi daha çok iştahlı oluyoruz
00 YorumlaBu kişiden kişiye değişir :D söz var :D yaş 70 iş bitmemiş diye :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
10 ayen tavan yaptığı dönemler, hatta öyle sevişirkş tadı damağında kalır😊
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 34 yaşındayım, üst üste 6-7 posta atarım enerjim libidom baya yüksek
00 YorumlaErkeğe göre değişir 70 yaşında dimdik gezenler var 20 yaşında çoban köpeğine dönenler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayYaşam tarzına bağlı.
60 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayArtıyor :) 36 oldum neredeyse hergun pompaya devam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Gayet iyi hiç sorun yok 38 yaşım😃
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Saçmalama neden düşsün
00 YorumlaKadına bağlı silahın bakımı iyise herde patlar
00 Yorumla
9 ayDüşmez hatta daha tecrübeli ve zevkli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
9 aykırkbeşten sonra başlıyor hafif düşmeler
00 Yorumla
9 ayHayır tabikide. Saçmalama
00 YorumlaPreim dönemi yeni başlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
9 ayBenim 50 ye kadar yolu var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
10 ayDüşmez, aksine iyileşir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ay60 a kadar sürer ama sorun varsa 30 dada olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 10 ayHerkesin farklidir
00 Yorumla - Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar