Ekonomik sıkıntıları bahane ediyor. Yıllarca arkadaş gibi yaşadık. Ben rahatsızım o değil. Ben kafaya takıyorum o takmıyor memnun. Artık ben de yakınlaşmak, sevişmek falan istemiyorum yıldım. Bıraktım peşini. Bu kadar da olmaz ya, herkesin ekonomik sorunu var. Kimse bunu bahane edip karısına uzak durmuyordur eminim. Ve ben bunu dile getiriyorum diye bana dert yanıyor ben ne haldeyim sen sevismekten bahsediyorsun falan diyor. Köyün can derdinde kasap oynaşta falan diyor.
Ekonomik sıkıntılar cinsel hayatınıza etki ediyor mu?
Çok garip gerçekten çok ama çok garip aşırı şaşırtıcı bir durum bu. Neredeyse mümkün olmayacak derecede şaşırtıcı. Mesela kadın daha duygu yoğunluklu olduğu için stresli olduğunda erkeğe göre daha fazla bir cinsel istek durumunu erteleyebilir ama bu süreklilik arzetmez. Erkekte ise bazen bu durum daha yoğun yaşansada kadına göre daha kısa sürelerde cinsel isteği olur ve karısına yanaşmak ister , özellikle cinsel isteği yerinde bir karısı olmasına rağmen uzun ve çok uzun zaman uzak durması , sadece ve sadece bahanelerdir. Burada önem arz eden durumlar. 1. Ne kadar zamandır evlisin ve ne kadar süredir cinsel hayatınız düzensiz hale geldi veya hepten yok oldu? Eşin kaç yaşında?
Merhaba, evlilikte cinsel hayat tabiki önemlidir, hatta çok önemlidir. Ancak her şey seks demek değildir. Eşin evet dışarda sorunlar yaşıyor olabilir, ekonomik anlamda zorlanıyor olabilir, ama bunları karısıyla/kocasıyla paylaşmakta evliliğin bir gereğidir. Bunları paylaşmadan anlayış beklemek, çölde su aramaktan daha kötü bir durumdur. Ne yaşadığını bilmeden eşinden anlayış bekleyemezsin. Bunları bahane ederek karından uzak duramazsin, onum istekleri nedeniyle bunları bahane edip onu suclayamazsin, hele hele "seninle olmak istemiyorum" gibi bir cümle kuramazsin. Bu cümlenin kurulma nedeni ekonomik zorluklar değildir çünkü.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Ne olursa olsun insanın eşi dayanağı olmalı. Ben bütün sıkıntılara onun için katlanirim. E erkekte kadında cinsel ihtiyaçlarını mevbur karşılayacak ekonomik sıkıntı var diye hormanlarda kendini tutmuyor 😄 ama bence ya sana karşı istekli değil yoksa hiçbir erkek o isebahane bulamaz
Her şey seks değil anladın mı zevkler ile zorluklar farklıdır adamın sana anlattığı şey ekonomi falan değil sadece ben diyor işe gidiyorum yoruluyorum ve hani senden biraz sevgi bekliyor böyle belki sadece kollarına uzanıp yatmak istiyordur okşanmak istiyordur ama sen hep seks diyorsan her uzandığında bu olmaz işte psikolojiyi anlaman lazım. Seks olur ama tek taraflı olmaz ne yapalım yani ben her ağladığımda her üzgün olduğumda kocamın sîkîndemi hoplim bak buranın bu sitedeki erkeklerin saçma falan dediğine bakma saçma değil anladınmı bir insan yorgunsa dinlenmek ister sekste bir yorgunluktur sonucu ne kadar rahatlamakta olsa yaparken insan yoruluyor ve zerre mentale iyi geldiği yok bir adamın psikolojisine iyi gelen tek şey karısının iyi biri olup onu anlaması onunla empati kurması. Seks olmasada olur
evli misiniz, sevgili mi? sevgiliyseniz ok, belki uygun ortami oluşturamiyordur cunku bunun icin de para gerekiyor sonucta otel, tatil vs. ama evliyseniz yaptigi sey cok sacma, evet hayatta herkesin yasadigi zorluklar var ama asil seks bunlarin icinde kisa da olsa zevk verici bisey degil mi, ustelik bedava? cok sacma yaptigi
Ne kadar ekonomik zorluk olursa olsun. Şirket yönetmiyorsun, evlilik yönetiyorsun. Karınla ilişkiyi reddedersen cinsel kopuştan önce duygusal kopuş başlar. Cinsellik evliliğin temelidir. Tek amaç cinsellik değildir ama temelidir. Yoksa ev arkadaşlığı olur onun adı. Evli biri olarak eşini hiçbir şekilde haklı göresim gelmiyor
Suriye'de savaş var tavşan gibiler Latin Amerika'nın ekonomik durumu bizden kötü ya da bize eşdeğer ama aşırı mutlu neşeli ve istekliler. Afrika desen keza öyle... Bu işler biraz da kişilerde bitiyor ekonomik sıkıntılar çok olsa daha fazla sevişirsin unutmak için ya bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Öncelikle merhaba , yazdıklarını okudum, vay canına ahahaj bence kocan haklı çocuk sabah 6 akşam 7 çalışıyor. demek ki işyerinde sıkıntıları var ve seninle paylaşmıyor. Bence sen seks düşünmeyi bırak, kocana problemin ne oldugunu sor 😂 lan belli ki işyerinde sıkıntıları var ya da ekonomik sıkıntıları var. Önce bunları halletmeniz gerekiyor.
3
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Madem öyle sende işe gir çalış sen boş zamanın fazla oldugu için saçma şeyler peşindesin
Inanmiyorum yani bire bir bizim iliskimizin aynisi. Ben sok! Ayni dertten muzdaribim, neymis odemeler varmis gecim zormus, yahu ne alakasi var diyorum 2 senedir artik bende demiyorum da istemiyorum da. Gecen gelmis dibimde dolaniyor, gidermisin dedim onemli islerine bak dedim, o gunden beri kustu bana, Hic umurumda degil. Ne kadar doluyum bir bilsen var ya..
Enteresan... Şimdi maşına yudz 200 zam yapılsa.. Cosacak herhalde.. Uzun geceler olacak.. Bahane acaip bir şey insan her yerden bulabiliyor.. Birlikte olmak için para odeiyorsa maddi sıkıntıyı dert etmesi vs :))
Çok farklı sorunları olabilir belkide bende konunun daha derinine in derim eğer üstesinden gelemiyorsan bı tıbbi yardım almanız gerekebilir nasıl ekmek suya ihtiyacınız var ise o duygulara da ihtiyaciniz var
Parayla alan çomarlardan değiliz çok şükür o kadar düşmedik aw
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Aldatmalar zaten hep bu yüzden oluyor. Eşler birbirlerini tatmin etmiyor, istekleri görmezden geliyor. Sonuç olarak tatmin olunacak başkası bulunur. Sen elinin altındanki görmezsen gören bulunur, ilgi göstermezsen ilgi gösteren bulunur. Bence sen haklısın. Evlilik sadece geçimi sağlamak, zorluklarlar mücadele etmek değildir. Sekste önemlidir
O zaman sende sana kadınlığını yaşatacak bir adam bul. Seni öpüp koklayıp seninle düzenli sevişecek.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Etkilemez. Ekomik sikinti oldumu insan açılıp yemek yemez mi yer, şu içmez mi içer cinselikte bir ihtiyactir normalde etkilememesi lazım. Peki eşin başlarda istekli birimiydi sonradan mı böyle oldu