Maddi durumum iyi ama genelin fikrini merak ettiğim soru. Sanırım etkilemezdi beni bu libido ile.

Evet, etkiliyor.
Hayır, etkilemiyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Maddi durumum iyi ama genelin fikrini merak ettiğim soru. Sanırım etkilemezdi beni bu libido ile.

İş stresi etkiliyor ama bu maddi durum demek değil... Şöyle bi söz vardır zengin parasıyla, fakir karısıyla oynar hesabı...
Aslında kıtlık bilincine girildiğinde üreme yani sevişme dürtüsünün arttığı gözlemlenmiş.. Hani kızıyoruz ya fakir ailelerdeok çocuk var neden yapıyorlar ya bunlar bu kadar çocuk diye.. Bu düşüncedenileri geliyor altında yatan nedeni bi araştırmak lazım 🤣
Çok bilimsel bir açıklamayı biraz lakayt bir şekilde izah etmiş gibi oldum. Ama idare et artık 🤣
Maddi durumum değil benim cinsel ilişkiye girmek istememe sebebim bakımsız, pis veya bakım yapıyorum diye makyaj ve estetiği fazla kaçıranlar. Regl olmuş bir kadın lütfen sık sık ped değiştirsin o iğrenç koku tüm testesteron seviyemi sıfıra indiriyor.
Evet etkiliyor çünkü maddi durumum yüzünden yaşayamıyorum yani parası olmayan bir erkek bırakın evlenmeyi sevgili bile bulamaz zaten sadece cinselilk değil aşk hayatımı da etkiliyor zaten. ama benim için önemli değil
Maddi durumum iyi veya kötü de olsa hiçbir zaman cinsel hayatımı etkilemedi. ya da çevremde ki kişiler maddiyata önem vermediği için o skntiyi yasamadim
Cevap
34Cevap
Maddi durumumla cinsel hayatımın ne alakası var ki :D Eskort çağırmak gibi bir niyetim yok param da olsa 😂
Tüm kadınlar veya tüm erkekler nasıl olur bilmem ama ben maddi durum cinsel hayatında en son hatta en son da bile düşünmeyecek kadar olaya duygusal ve tutkusal yaklaşan biriyim ki bence herkes böyle olmalı yani parası fazla ise libidom yükselmeli veya fakir ise arzulama daha mı az olmalı bence çok saçma ben bu konuda kişiye hissettiğim duyguya fiziğine ve karakteristik yapısına bakarım parası aklıma bile gelmez gelmemelidir
geçim kaygısı elbette cinselliği etkiler. insan yarın fatuları ödemem taksitleri yatırmam lazım ama para ucu ucuna ya da eksik diye düşünürken kolay kolay şehvetini diri tutamaz.
Etkilemez tek kuruşum olmasın giderim bi kafeye saçlara bi jole çakarım.. tamam yeter 20 liraya bi. çay söylerim ya da 40 liraya bi tüek kahvesi bütün gün bi tane düşer illa😅
İnsanların ekenomik sorunları piskoljik olarak illaki etkiler. Piskolji de cinsellik beden ruhen herturlu etkiler ki öyle bir durum da tek cinsellik etkilenseder insanlar çünkü sorumluluklar arttıkça bu tarz şeyler daha geri planda kalıyor
Maddi durumun iyi olunca, kendin gibi insanlarla beraber olmak istiyorsun. Bu da seçenekleri azaltıyor maalesef.
Etkiliyor evet, kadınların erkeği başarılı bulduklarında daha çok etkilendikleri zamanlar oluyor. Tatmin hızlanıyor☺️
kadını etkilemeyebilir ama erkeği etkiler. onurlu şerefli bir erkek parasızlığa katlanamaz. ekonımik bunaltılarda olumsuz etkilenir.
Mantıksal açıdan normal şartlarda etkilemesi lazım.
Ama benim öyle dertlerim olmuyor herşeyin yeri ayrı olmalı😊
En fakir olduğum zamanlar cinsel hayatımın en zirvesi zamanları olabilir çalışmaya başlayınca vaktim kalmadı kalan vaktimi seks için kullanıyorum
Maddi durumu cinsel hayatını etkileyen ya es*orta gidiyordur ya da j*goloya
baska acıklaması yok
Erkekleri etkilediği kesin. Parası olmayana vermiyor kızlar :D :D :D :D
Zamansızlık çok etkiliyor. Sosyalleşemiyorum işim yüzünden
Para niye etkilesin libido yüksek olsun yeterki
yahu fukaranın en büyük eğlencesi seks neden etkilesin
Etkilemez ama stres etkiler. Bununda gelirle ilgisi oluyor.
Borç içinde yüzüyorsan stresten libido falan kalmaz. Onun dışında kimseyi etkilemez.
Etkiler tabi para her şey fakirin neyine her gün 😁😁😁
Genel olarak konuşmak gerekirse etkilemez
Ne demişler fakiri çuvala koymuşlar s. ki sığmamış
Borcu olan bir insan libidoo düşünmez maddi durum etkiler bence..
O ani yasarken oylesine odaklaniyorum ki partnerime, gozum hicbir sey gormuyor ve beynim butun emirleri geri ceviriyor
fakirlerin parasızların bile libidosu yükselir 😂😂
Para olmayınca hayatına kimseyi alamıyorsun haliyle etkiliyor tabi ki
libido yüksekse borç paçandan aksa sevişirsin libido yoksa eşşek yüküyle paran olsa olmaz o iş
tartışmasız etkıler , sadece maddi durum değil hayatın akışı komple etkıler !!!
erkek olsaydım etkilerdi.
Evet fazlasıyla etkiliyor
hayır etkilemiyor
Etkiler tabi.. psikolojiyi etkiler
Fakirin aklı zikinde olurmuş
sürekli sevişebiliyorum :)
Cinsel hayatım yok. Durumum iyi.
Paramla sevişmiyorum kanka
evet olumlu olarak etkiler
Sikhiş öyle bşr zevktir ki fakir zengin tanınaz😅
Para herşeyin anahtarıdır etki ediyor yani
Pek alaka kuramıyorum ikisi farklı şeyler