Merhaba!
Değerleriniz, cinsel sınırlarınızı etkiler mi ya da belirler mi?

Merhaba!
Değerleriniz, cinsel sınırlarınızı etkiler mi ya da belirler mi?

Bazıları etkiliyor. Sadakate önem veren biri olarak grup gibi şeyler asla yapmam, reşit olmayanlarla cinsellik olayına karşıyım tamamen sübyancılık. Bu gibi durumlar cinsel sınırlarımı etkiliyor. Ancak etik olarak yanlış bulmama rağmen partnerimle zorla ilişki denemek istiyorum. Gerçek bir zorlama değil, sevdiğim ve birlikte olmak istediğim bir adamla öyleymiş gibi rollendiğimiz bir deneyim yaşamak istiyorum ya da mahremiyete önem veren biri olarak public ortamlarda gizli elleşmelere, cilveleşmelere vs açığım. Bu gibi fanteziler de değerlerime göre yanlış ama yaparım.
Özgürlük, eşitlik, kardeşlik, adalet, sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk ve dayanışma insana özgü ve bütün insanlar için ortak sayılabilecek üstün değerlerdir. :D
Partnerim bunları gerçekleştiriyorsa yani bu değerleri taşıyorsa sorun yok demektir!!!
Abla beraber mecliste seks mi yapacaksınız yoksa
Evet etkiler.
toplum, din, aile vb değerler benim erkek arkadaş seçimim, yakınlık düzeyin vb çok şeyi etkiledi.. etkiliyor da
Hayır yok
grup dışında bu bana iğrenc geliyor onun dışında aslında varım herşeye
Cevap
7Cevap
Birçok kez bu soru soruldu aynı cevabı verdim gerçekten benim sanırım yoktur hiçbir şekilde sınırsızım sadece partnerim sahip olmak isterse ben köle olurum
Hayır belirlemez yatak odasında yaşananlar fantaziden öteye geçmiyor sonuçta
Evet evlenene kadar bu konular bana uzak etik gelmiyor sevgililik dönemin de
Prensim sercana her şeyimle aşığım ve her dediğine okeyim çümkü ona çok güveniyorum ve ben zaten insna sarrafıyım
Tabiki etkiler
bazen değerlerimi kenara koyarım.
Evet
etkilemez
Benim öyle
Asla buna bakmıyorum
Etkiler
etkilemez
Etkiler
Evet etkiler.