Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kardeş 30-35 yaş aralığında görüyorum seni. Fazla da olsan inan arada bi bazen denk geliyor. Psikolojik oluyor veya stres sıkıntı, bir şeye fazla kafayı takman... Geçiyor yani merak etme... Bunu geçmişte benden büyük bi abi de söylemişti bana utana sıkıla. Dedim bende de oluyor geçici bişey bu dedim. Adamın morali düzeldi sonra haftasına gözleri parlak bi şekilde gördüm. Düzelmiş :)))))
08 Yorumla
Soran5 ay2 senedir bu sorun var ama haftada 2 defa yapıyorum masturu umarım düzelir 🙏
Soran5 ayHipertasyonum yok istek var mastur yapıyorum istek arzu var ama sertleşme sorunu var sadece
Soran5 ayEvet
Soran5 ayTam 2 felan olcak galiba bir kadınla beraber olmak istedim ama sertleşme oluyor ama hemen sönüyor çok ilginc bir durum
- 5 ay
Büyük ihtimal sağlık sorunların var senin bilmediğin. Yani tamam istemek farklı bişey, bedenin tepki vermesi farklı bişey. Bence sen bi tansiyonla başla derim araştırmaya.
O duyduğun mavi hap da sanırım tansiyon için üretilmiş ama yan etkisinden dolayı millet erekte olmuş. Denedin mi bilmiyorum. Yine de bi bakıl derim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)5 ayHasta yatan nedeni bulman lazım farklı doktorlara git ve özgüvenini sağlayıp en az 4.05 ay bir kadınla birliktelik yaşaman lazım
02 Yorumla
Soran5 ayBaymıyordum bir kadınla birlekte olmak istedim ama sertleşme olmadı ve bu durum baya yıprattı
Cevap sahibi5 ayHeyecan yApmışsın ilişki sırasında ona odaklanırsan kalkmaz doğal bir şey muhtemelen değildir zaten kadına alışman lazım
Gizli Üye(36-45)5 aySenin çözümün taş gibi ateşli bir çıtır o da kaldıramıyorsa işin yaş
00 YorumlaÜrolojiye gel
218 Yorumla
Soran5 ayGittim piskolojik dedi yolladı
5 ayYaş kaç kaç defa seks yapıyorsun haftada
04 Yorumla
Soran5 ayHafta da 2 defa
- 5 ay
Ön sevişme yapıyon mu
Soran5 ayKnka istek var ön sevişme oluyor istek konusunda hiç soru. Yok ama sertleşiyor hemen sönüyor
- 5 ay
1 posta attıktan sonra mı
5 ayYaşın kaç kardeş
01 Yorumla
Soran5 ayYaş 31
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler