Arkadaşlar merhaba çok saçma olacak ama 6 aydır süren bir ilişkim var ve ben bu ilişkide bekaretimi kaybettim ve her hafta sonu düzenli bir seksimiz var ama be yazık ki orgazm olamıyorum ve olamadığım için de yüzümü sallandırıyorum ve tam bir şirret oluyorum çözüm önerisi sunabilecek biri var mıdır?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks performansınız nasıl, hem onun hem senin. Eğer ki iyiyse yine de olamıyorsan, spor yap bol bol. Koşu, ağırlık çalışması , yüzme vs bir şeyler yap. Sağlıklı beslen, düzenli uyu. Zamanla her şey düzelir diye düşünüyorum. Bir de mutlu ve pozitif olmaya çalış hayatta. Stresten uzak dur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım sorun sende zaten kendini gözlemle , birde yüzü düşüyomuş hiç katlanılmassın valla , ilişkide bile herşeyi karşındakinden bekliyosun dimi
011 Yorumla
Soran+1 yılDerken ilişkide ben mi bekliyorum afedersin ama yarım saat boyunca bile oral yapmışken ben utanıp aynı beklenti içerisine bile girmiyorum en azından rahatlamak hakkım!
Cevap sahibi+1 yılön sevişme de seninle hiçmi ilgilenmiyor bu , yani hangi kısmında ne hissetmiyosun onlar önemli
Soran+1 yılÖn sevişme yok ne yazık ki direkt bodoslama içimde bilmiyorum artık napacağımı
Cevap sahibi+1 yıldiyolog kurman lazım zaten herşeyden önce çiftler fikren birbirini anlamalı , aksi takdirde ne cinsel nede sosyal ilişki sağlıklı olur, onu yönlendir biraz
Soran+1 yılBenim de ilk deneyimim ama onun deneyimi benden daha çok nasıl yönlendirmeliyim ki
Cevap sahibi+1 yılyahu anlatırma şimdi 😂😂 açın bir p*rno film kapın bişeyler 😂😂😉
Soran+1 yılp*rno diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılevet onun da eğitici konulu olanları var , aç aslanın ete saldırdığı gibi sevişilmez , önce duygular okşanmalı sonra bedenler zaten coşar
Soran+1 yılHaklısın kesinlikle
Cevap sahibi+1 yılama olay sende bitiyo unutma
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun bir kaç sebebi olabilir. İlişkide rahat mısın kasılmaların oluyor mu ya da sevgilin nasıl ilişkide tecrübeli mi ilgisi nasıl sana
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun süre yapman gerekiyor coğu kadında o sorun var ama orgazım ı zorlasın partnerine söyle orgazm ı böyle fışkırırcasına yaşarsan bidaha bırakmazsın
00 Yorumla
+1 yılOral yapsın, yalasın güzelce emsin öyle keyif alırsın..
10 Yorumlasevgilinin önünde başkasıylaolmalısın. onu zevki hiçbir şeyde yok annda boşalırsın
00 Yorumlaişin cidden zor bence o noktayı bulamıosun
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor her hafta sonu ağlayasım geliyor
Soran+1 yılHayır 😢
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişmelerinizi uzun tutun olayı sadece seks olarak görürsen orgazm olamazsın tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu kadının sorunu orgazm
02 Yorumla
Soran+1 yılVe kesinlikle ağlayasım geliyor
Cevap sahibi+1 yılKritoral orgazma alışmışsan vajinal orgazma geçmen çok zor olur partnerinde kendi zevkini düşünürse orgazm olman çok zor
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çözmek için zükmemiz lazım zükmeden bilemeyiz :D
00 YorumlaTen uyuşmazlığı olabilir
00 Yorumlaplay o jel deneneyebilirsin işe yaraf
00 YorumlaJeligra iç ve sedoxx jel kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum
Partnerini değiştir bir ömür çekilmez
00 Yorumla
+1 yılPartnerinde iş yok o yüzden
00 Yorumla
+1 yılsorun senden mi yoksa
00 Yorumla
+1 yılİçindeyken mast yapsın
00 Yorumlaolma ne gerek var
00 YorumlaÇözüm beni bul 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHamgimiz oluyoruzki
07 Yorumla- +1 yıl
nankör
Cevap sahibi+1 yıl@AnonimAdam0 ben hic olmadim
- +1 yıl
neyden kaynaklı bu peki
Cevap sahibi+1 yıl@AnonimAdam0 bilmiyorum
- +1 yıl
yani erkeğinmi yetersiz sendemi sorun var? özelden yazabilirmisin ya da burdan iki çift bilgilenelim
Cevap sahibi+1 yıl@AnonimAdam0 gerek yok.. o cok yeterli gayette iyi yapiyo oral falan parmakliyo klitorisimi uyariyo ama orgazm olamiyorum..
- +1 yıl
o zaman kegel egzersizleri yap biraz ya da eşini begenmiyosundur belki
+1 yılOlma o halde
04 Yorumla
Soran+1 yılOlma ne demek ihtiyaç bu
- +1 yıl
Olamiyosan ihtiyacin yoktur
Soran+1 yılAma var
- +1 yıl
Bir eekege soyle yapsin onzaman
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. seviyor musun?
00 Yorumlapartner değiştir
00 YorumlaErkekte is yok
00 Yorumla
+1 yılerkeğinde iş yok
00 YorumlaTabi baskasiyla ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri