sevgilimi çok arzuluyorum istiyorum onunla olmayı fakat orgazm olamıyorum. bir türlü odaklanamıyorum. sevgilim benden tecrübeli biliyor ne yapması gerektigini ama ben yapamıyorum. ne yapmalıyım yardımcı olun
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılRahat ve guvende hissetmediginden kaynaklaniyordur kendini sıkıyorsundur. Bu ya kendine bedenine tenine olan ozguvensizligin ya zevk aliyormudur diye kendini sorgulamandan ya da erkeginin sana deger ilgi anlayyis ya da seni mutlu edio etmeyecefi axaba kullaniyormu dusunxesinden kaynaklaniuordur. Yuksek ihtimalle mastya hic sorunun yoktur. Buda bedeninj iyi tanidifindan orgazm yasamakta sorunun olmadigini gosteriyor. Erkegin bedenini yeterinxe tanimiyor bu asikar. Parmaklanmayi ve oral yaptirman gerekli. Bu sekilde xok daha kolay orgazm yasayabilieisn. Birlesim esnasinda gitgel yaparken ayni anda oynamasi gerekli tabiki kendini kasmazsan,😅😂
019 Yorumla
Soran+1 yılevet beni kullanıyor mu düsüncesi çok ağır basıyo aklıma gelince tüm hazzım bitiyo
- +1 yıl
Eğerki sorun buysa sorunu cozmekten cok degisime gitmen gerekli. Cunku bu his bi bulastimi asla kolay kolay yok olmaz. Senin ilkin oldugu icin cinsellik o demek. Baskasina guvenemem ilgi duyanam demek. Baskasiyla nasil yasarim demek bu yuzden seni zihnin bedenin hep ona bagliyor. Zevk almak mutlu olmak deger ilgi gormek istiyorsan ve sorunun bu oldugundan eminsen aslinda yapman gereken ortada.
Soran+1 yılne yapmalıyım
- +1 yıl
Bu saglikli dusunup alabilicegin bir karar. Senin hayatina dokunmak hitap etmek yonlendirmek benim haddim degil. Bu dusunceler senin bana deger vermediginden beni kullandigindan suphe ediyorum diyorsun ya ustune gidip emin olucaksin ki bunu kaniitlayamazsin. İcinde hep bi suphe ukte kalicak. Bu histen kurtulmak icin en kolay yontem birakmak inceldigi yerden koparmak. Senin ilkin oldugu icin cinsellikte belliki libidon saolsun yuksek mutlu olmak rahatlamak zebk almak orgazm olmak istsdigin icin arayis icinde olman gerek. Tavsiyem cinsel anlamda arayisa girme bu arayisa girersen herkes 23 cm herkesn en az 3 saat pompa herkes kadinina cok deger verir cok ilgi duyar 5 dkya sirtini donup sigara yakar sonuc olarak. Bunun yerine sevgili vs de demiyorum arkadas edin insan tani. Kafandakine en yakin olan insanla belki uyum bekki sevgi belki ilgi bekki nefret besliyceksin ama sonucta en az suanki sevgilin kadar mutlu olucaksinir.
Soran+1 yılsevgilim öyle biri değil yoksa coktan bırakmıstım. rahat olmam için çok cabalıyor. bir sürü sey denedik. kafamdaki kötü düsüncelerden arınmam ve kendimi ona bırakmam gerektigini falan söylüyor hep. beni buna zorlamıyor. ya da işi bittikten sonra sırtını dönmüyor gerçekten mutlu olmamı istiyo. orgazm olamadıgım için üzülüyor. ben ilk defa böyle biriyle yakınlastım daha önce hiç öpüşmemiştim bile. bir anda afalladım normal olarak. nasıl rahatlayabilirim. tam doruk noktasına geliyorum ama kendimi serbest bırakamıyorum
- +1 yıl
Bunun icin belli basli teknikler var ama dedigim gibi kendini rahat ve guvende hissetmen gerekli. Sevdigin pozisyonlar sevgigin fanteziler denenmeli. Sana oral yapiyor mu? Seni kduurtmsk icin cabaliyir mu? İlla birlesmek sart degil misal penisini iki uc kere vurup surtup icine soksun boynuna fisildasin. Kadinligini disa vurmasina neden olsun seni azdira azdira icindekini disari cikartsin dedigigm gibi bunu sana diycem ama bi fayda etmiycek erkek arkadasin bu sekilde davranmadiktan sonra😅
Soran+1 yıloral vs her seyi denedik :) cinsel birleşme gerçeklesmedi hiç girmiyor. cünkü kendimi çok kasıyorum sıkıyorum. ne kadar ıslansam da korkuyorum içime girerken sonrasında baya agrılı oluyo.
- +1 yıl
Hiç içine girmedi mi? Peki neler denediniz. Bu konuda da yine ayni yerdeyiz rahat ve guvende hissetmek sen rahat hissedemedikce vajinani kasiyorsun ve daraltiyorsun istrmsizce cok daha fazla. Yapmaniz gereken bir dusa firip bedeninizi taniyin ani normallestirin guzel bir onsebisme deneyimleyin ardindan tutkuyu atesi istegi siddetlendirdimten sonra erkeginin altina yat. Surtun erkefinin sertligini vajinanda istegini gozlerinde teninde hisset. Erkeginin altinda olmani ve bacaklarini ayir dememdeki neden vajinanin en esnek en genis oldugu pozisyondur diger pozisyonlara oranla. Bu sayede aci az daha rahat bir sekilde icine almanda yardimci olucsktir bu pozisyon. İlk once surtun gerekirse pensiini erkeginin eline al kafasini almayi dene kafasini aldiktan sonra git gel yap kontrol sende olsun erkeginin gobeginden goxlerinden kolalrindan tut guc al. Onun temposu hareketi endiselendirir csnini daha cok yakiyomus hissiyati verir pskolojikmen bunun yerine penisi eline al ve kendine gecir. Bir sure sonra fsrkinda bile olmuycaksin kafasi girmis olucak kafasindan daha cogu kafasindan cogunun cok daha cogu ve birsure bakicaksinki tempo tutuyorsunuz😂😅
Soran+1 yılinanın ki hepsini denedik yok ben bir türlü kendimi bırakamıyorum o kadar kasıyorum ki vajinada baskı olusuyor içeri giremiyor bile
- +1 yıl
Bu kisisel bir sorun degil ki? Erkeginizden mi cekiniyorsunuz penis boyundan mi? Bence guveniyorsunuz ilgi duyuyorsunuz ki o yataga atmissiniz kendinizi ama bi o kadarda acaba o yataktayiz diye mi benle dusuncesi kapatiyor olabilir herseyi bilmiyorum. Detaya hayatinizdaki suphelere erkefinizin sizin karakteristik ozelliklerine dahi inmek sorgulamak saglikli kafa ile dusunmek gerekli. Cunku bu ve buna benzer yontemler ile cozume kavustumaniz gerekliydi bu zamana kadar diye ongoruyorum
Soran+1 yılIlişkimiz uzun süreli değil 2 ay oldu yeni yeni birbirimizin bedenini tanıyoruz
- +1 yıl
Beden kadar karakter ruhta hitap etmeli karsi cinse. Misal ben cinsellikle her ne kadar dominant olmayi sertligi tercih etsemde bazen kadinimi sarip sarmalasamda gerek kucahima alip ayakta olsamda yeterince sahiplendigimi kenetledigimi dusunmuyorum. Boyle komple girmek istiyorum beden dahi yeterli olmuyor bazen. Dusunceler hal hareketler mimikler atiyorum normal hayattaki kadinimin ince dusuncesi dahi bazen bi detay olaraj akilda kaliyor.
Soran+1 yıltabiki öyle. birbirimize yeni alışıyoru. bu durum geçicidir degil mi. en basta parmak bile sokamıyordu o derece sıkıyodum kendimi su an sokabiliyor mesela. gittikçe açılıyorum
- +1 yıl
Kesinlikle. Gun gectikte daha da iyiye gidicektir durumunuz. Hatta durum sevgiliniz ile birliktelikte icinize almama durumu varsa. Kendinizle ozel olarak ilgilendiginiz zamanda sinirlarinizi zorlayin. Parmak uada baska bir cisim ile daha rahat ve guvende hissetiginiz icin genisliyceksinizdir. Ardindan vajina esnektir biliyorsunuz bu sekilde bi iki yaptiktan sonra bu gunlere yakin gunlerde sevgilinizi davet edin birlesme belkide bu deneyiminizden sonra daha rahat gerceklesicektir. Cozum cok yeterki isteyin😂😅
Soran+1 yılcok tesekkur ederim konusmak iyi geldi. sorun bende mi diye düsündüm en basta ama normal oldugunu anlıyorum su an.
- +1 yıl
Diyorumya kadinsal hormonlarinizla ya da vajinanizla ilgili bir durum yok. Kafanizin ici sorunu kendinizde arayio baski altina aliyorsunuz yeterince rahat ve guvende hissetmiyrosunuz her ne kadar erkeginizi arzulasanizda ne istsdigini tam olarak kestiremiyorsunuz. Bedenden cok dusunceye degere ilgiye onem veren birisiniz muhakkak bu yuzden bu konular hep kafanizin icinde bu da vucudununuzun bir tepkisi olsa gerek sıpsıkı dipdiri gecis yok diyor vajinaniz😅. Bu yuzden ilk kursunu siz sıkıcaksınız mastürbasyon yaparken parmak ya da birsey kullanip vajininizi git gel yaoa yapa bu duruma alistircaksiniz bu size bunun hem normal birseu oldugu hen size zebk verdigi hemde size ozguven vericek birsey olucak. Vajina esnek oldugu icin iliskiye girmedikce darali duzenli girincede belli bi formda kalir. Mastya icinize birsey aldikdan sonraki gun misal gidersiniz ve daha da rahatlarsiniz hem calistiginiz yerden geldigi icin hemde vajinaniz aliskanlik kazandigi icin😂. Umarim faydali bir gorus olmustur cok zamaninizi aldim.
Soran+1 yılne demekk cok yardımcı oldunuz bir erkekle bu konuyu konusmak iyi oldu tesekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Hani yardimci olabildiysem sorularinizi kendimce yanitlayabildiysem ne mutlu bana. İlla sevgili olucsk illa karsilikli birseyler olucak diye bir kaide yok iki medeni gibi konusabildigini tum KS hallkinda gostermis kanitlamis olduk. Sohbetiniz icin tesekkur ediyorum tekrardan sormak istediginiz konusmak istedifiniz bir konu oldugu takdirdede cekinmeden yazabilirsiniz ister gorusun altina ister ozelden. Umarim en yakin zamanda isteklerinizie beklentilerine kavusursunuz. Saglik ve mutlulukla kalin🖐️
Soran+1 yılben de burada ilk defa sacma sapan bel altı muhabbetlere kaymadan soru cevaplayıp yardımcı olmaya calısan bir erkek gördüm. bunun için tesekkürler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
+1 yılÖncelikle kendini rahat hissetmen çok önemli kendine vakit ayıracağın bir yer bul ve hoşuna gidecek şeyler yapmaya özen göster
03 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken sıkıntı yok segilim benim ilkim rahat hissetmiyorum
- +1 yıl
Seks daha önce yapmadım bu konuda tecrübeli değilim ama şunları söyleyebilirim bir şeyler yaşamak istiyorsan şunu düşün yarın bunu yaşaman için fırsatın olmayabilir kendini tamamen anın hazzına ve güzelliğine bırak ve iyi şeyler yaşayacağına inan
- +1 yıl
Korkup çekinip utanırsan haz yaşıyamazsın kendine güven ve bunu yapacağın için mutlu ol
+1 yılnasıl yardımcı olalım biz mi s.. elim seni ya? bu nasıl soru? alanında uzman doktoruna gideceksin derdini anlatacaksın işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsadece ona teslim ol tecrübeliyse seni sen farkında olmadan yönlendirir bunu yapamıyorsa dediğin kadar tecrübesi yoktuır
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyler vardır ki tek gecelik ve yabancı birisi dahi olsa unutamayacağın zevkler yaşatır ve aklında hep o tat kalır
+1 yılSeni yeteri kadar kıvama getireyim dilersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaliba ilkin yanında kendini kasiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılevet ilkim
Cevap sahibi+1 yılAnladım ve buda seni tedirgin ediyor aklına sırf hazzı getir sevgilini hiç düşünme
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Odanlan ve istekli ol
00 Yorumla
+1 yılHiç olmadın olamiyon mu
04 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken oluyorum ama onunlayken rahat hissetmiyorum hiç
- +1 yıl
Mastürbasyon yaparken rahat mi oluyon
Soran+1 yılEVET
- +1 yıl
şu an yapiyon mu
Gizli Üye(25-29)+1 yılİliskiye girerken mi oluyor
00 YorumlaSevgilin kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon yaparken de mi olamiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken oluyorum onunlayken rahat degilim o benim ilkim bu yüzden midir
Cevap sahibi+1 yılİlkin olduğu için değil senin birtakım korkuların ve takıntıların var o yüzden
Soran+1 yılevet dogru
Cevap sahibi+1 yılBiraz konuşalım istersen korkularını filan belki bir çözüm buluruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilinde iş yok
00 Yorumla
+1 yılİncelemek lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYszıkk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn olsam yapardım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi