Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
3 ayDostum 2.3. Postalara gidersen olacağı o olur ilk sertlik olmaz diside keyif almaz zaten. İlk boşalmani uzun tut 1 saati geçirmeye bak keyif alacaksın
12 Yorumla
Soran3 ayAbi ama normalde böyle değildi 4 5 postaya kadar odun gibiydi bir sevgilim vardı kadın artık sırf seks yapmamak için baş başa araba da ya da evde kalmak istemiyorsa o kadar sağlamdım birden neden böyle oldu bilmiyorum belim ağrıyor çıkık falan mı derler öyle bişey oldu
- 3 ay
Herkesin gençliğinin bir döneminde öyle olduğunu bil ama bu uzun sürmez. İlaç vs kullanmıyosa kimsenin 3.4 postası aynı sertlikte olmaz. 3 4 posta atiyorum dedin ya kC dkka sürüyor bu kc dk da bosaliyosun ? Sen 4 kez yapana kadar kadın kaç kez orgazm oluyor bu daha önemli. Mevzu çok boşalmak değil aynı sertlikte ilk seferini çok uzun tutabilmek ve sen değil dışının 3. 4 kez bosalmasidir doğru olan.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)3 ayUroloji uzmanina git durumu aktar testestoron tesri yaptirmak istedigini soyle hormonun azalmiş senin dusukse sana sustanon diye bi igne verecek 20 gunde bir kez vurunacsksin sabaha kadar pompa sonra
118 Yorumla
Soran3 ayAbi nasıl yani ne iğnesi o?
Soran3 ayBelimde ağrı sorunlarım vardı abi
Soran3 ayPozisyon falan değişirken inmeye başlıyor 2. Ve 3. De abi
Cevap sahibi3 ayTestestoron artirici igne senin hormon dustugu icin kalkmiyor penisin
Soran3 ayPeki o iğneden sonra abi ömür boyu düzelir mi yoksa devam mı edeceğim sürekli iğneye 😔
Cevap sahibi3 ay3 4 ay her ay testolacaksin normal sinirlari 190 ile 750 arasi 600 e gelince o sınır igneyi birakiyorsn
Soran3 ayİlk iğneden sonra etkisi olur mu abi? Sen yaptın mı bu iğneden ya da çevren?
Cevap sahibi3 ayBende yaptirdim iste test yapilmasi gerek atiyorum senin sınır 250 de igneyi oldun 350 ye 400 e cikarsa slbette etkisi olur
Soran3 ayBenim gibi sorun mu yaşamıştın abi ve şu an nasıl etkisi bir de bel ağrısı var bende onun etkisi olduğunu hissediyorum acaba?
Cevap sahibi3 ayIyi geldi duzeldim benzatsn doktor verirse verir vermezss yapacak bişi yok
Soran3 ayİyisin yani normale döndü? Bezatsn ne abi
Cevap sahibi3 aySevisme surem oral bile yapilmadan 49 dk on sevişme haric gerisini sen hesapla tek boşalma
Soran3 ayOnun öncesinde ben gibiydin değil mi 🥹 iğneden sonra oldu değil mi bunlar? Sen devam ediyor musun hala iğneye
Cevap sahibi3 ayYok adamim biraktim ben 800 e cikti hormon :) igne yapti tabi diyorum ya doktor uygun gorürse verir sporcular bunu yasa dışi temin ediyor guc icin enerji icin
Soran3 ayAbi çok sağol gerçekten çok teşekkür ederim. Doktora nasıl gidecem utanırım şimdi yanında çalışan sekreter kadın olursa söylemeden çıkarım. En iyisi önceden hastaneye gidip doktorun yanındaki sekreter de erkekse ona sıra alırım
Cevap sahibi3 ayHic utanmana gerek yok onlar alişiklar cinsel hayatindan bahsediyoruz yapamadiktan sonra kestir at daha iyi onunn utanci kadar olmaz :) dikkat et kendine Allaha emanet
Soran3 ayTamam abi çok teşekkür ederim hakkını helal et iyi günler Allah’a emanetsin 😊
Cevap sahibi3 aySende adamim
Erkekler Ne Diyor
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. mastürbasyon fazla yapılırsa o sorun olur onu azaltmak gerekir
00 YorumlaStokları tüketmişsin. Mastürbasyonu bırakman lazım
01 Yorumla
Soran3 ayBelimde ağrı sorunlarım var 2. Ve 3. De sorunlar yaşamaya başlıyorum pozisyon değişirken iniyor ve oral ile kaldırıyordu kadın
3 aySpor yap geçer
02 Yorumla
Soran3 ayZayıf birisiyim zaten kilom falan manken fiziği desem abartmış olmam
- 2 ay
Spor sadece fizik için yapılmaz testestronunu arttorır
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler