Sevgilimde iktidarsizlik problemi varmiş. Iktidarsizlik tam olarak sertlesmemeye deniyor herhalde. Tam sertleşmedi ve boşalmasi 2 dakika bile surmedi. Ama coook istekli , sabaha kadar cok uğraşti benimle🤣❤Eskiden olsaydi ben boyle bir durum yasasam ne yalan soyleyim o adami kirmadan baska bir sebep gostererek ayrilir yoluma giderim!!. Ama Bu adami degil bu sebepden, Allah korusun birgun hastalansa yataga bagimli olsa bile terk etmem gururlada yaninda olurum. O benim herşeyimm😍😍. Degil fiziksel anlamda, hayalimde bile aldatmam. Cinsel birliktelerim oldu gecmiste partnerlerim oldu, cogu kadinin hayalindeki seksleri de yaşadim.28 yasindayim ve gercekten birine kopek gibi aşık olmak apayri birşeymıs🤣 : ) ) Hem orgazm olmanin birsuru farkli yollari var o konuda hicbir sıkıntı yok: ) ) Ama gece bana belli etmesede cok uzuldugunu farkettim. Canim yandi. Yani nasil soyliyim onun başı agrisa ölecek gibi oluyorum. Ona nasil destek ola bilirim, kendini yetersiz hissetmemesi için? Bu konuyu onunla konusamam utanir, cok kotu hissede bilir. Bunun bir tedavisi var midir?, o kadar agir, stresli bir hayati varki. Maddi sıkıntıları da çok. daha fazla Hicbirşeye uzulmesin istiyorum. Ayrica cuckold iliski falan teklif ediyorlarmis baska erkekler eşi boyle olan kadinlara bu durumu bahane ederek. Siz ne zannediyorsunuz cuckold ilişki yaşayan erkeklerin hepsi iktidarsiz mi?🤣🤣🤣Adamda hic bir sorun yok ama karisinin baska erkeklerin altinda inlemesinden keyif aliyor🤣Gavat olmak beyinle ilgilidir canim, penisle degil😂😂Ayrica bir kadin siz boyle bir durumdayken gidip baska bir erkegin altinda domaliyorsa evet belki o sizin eşinizdir ama sadece kağıt üzerinde. Hayat bu yarin hepimiz sakat bile kala biliriz, kolumuzu bacagimizi kaybede biliriz. Allah herkese gerçekten sevilmeyi nasip etse keske
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizi mutlu etmeye çalışması buna inem vermesi çok değerli. Cuckold yad diğer ilişki türleri kesinlikle sizin dediğiniz gibi iktidarsızlık vs değil eşlerin birbirlerini daha mutlu görmeleri ile ilgili ki cinsel hayata inanılmaz ayrı bir renk katıyor. Sevgilinizin anus den de uyanmayı deneyebilirsiniz erkeklerde tahmin edemeyeceğiniz etkisi olabiliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılelbette var , doktora giderek ve bitkisell kürlerle kullanılabilir. eczaneden bazı ilaçlarda var. burada biri yazmıştı bende erken boşalma var diye ilaç alıyomuş geçiktirici sabaha kadar üstünden inmiyorum diyor tabi lafıın gelişi o ama 1-2 saat götürüyodur sanırım.
bu arada anlamadım senin eşin mi cuclod teklif eden var dedi yoksa sen bu durumu anlatınca başka birileri bu tip durumlar için cuckold yap mı dedi?00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCuckold ilişkiyi diğer erkekler değil eşin teklif eder ederse. Ben mutlu edemiyorum seni ama sen mutlu ol birileriyle ben de bundan mutlu olurum hem hizmet eder hem güvenliğini sağlarım diye eşler söyler. Ben de cuckoldum. Bence aşkın en güzel hali
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Sevgilin nasıl biri merak ettim. Onu bu kadar çok sevme sebebin nedir?
02 Yorumla
Soran+1 yılBana kimse onun kadar deger vermedi, ailem dahil. Maddi durumu cok kotu oldugu halde kendinden kısıp surekli benim icin birşeyler yapmaya calisti hep, zorla para vermek istiyor bu yuzden cogu zaman tartisiyoruz. Anlatirsam sabaha kadar yazmam lazim:)) ben bazen olmadik şeylere uzulup aglama krizlerine giriyorum beni mutlu etmek icin herşeyi yapiyor, o benden beter agliyor bu sefer ben onu sakinleştirmeye calisiyorum😂sozle anlatilmiycak milyarlarca şey. Ben boyle bir adami bu rahatsizligi yuzunden nasil yari yolda birakirimki. Allah hesap sorar insana
- +1 yıl
Ama bu kadar fedakar insanı harcarlar, kullanırlar. hatta günümüz ilişkilerinde friendzone denilen bir yer var fedakar insanları, çok sevenleri oraya atıyorlarmış. Şimdi sende allah korkusuda var. Acaba bu korkundan gelen merhamet hissimi yoksa gerçek sevgimi? Bu sevgi gerçek ise ve sizin gibi seven insanlar varsa bu dünyada yaşanılacak yer
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Boyle susunmen guzel bisey. Illaki tedavisi vardir cunku bu durum kan basinciyla damarlarlq ilgili bir durum. Bir doktora gotunmesinde fayda var
00 YorumlaÇok uzun yazmışsın okumaya üşendim ama sildegra kullansın işiniz görülür
02 Yorumla
Soran+1 yılHer ilacin cok fazla yan etkisi olur. Yani hep ilacla mi yasamasi gerekiyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSorun çözümü yoktur ama, her şeyde cinsellik değil, o seni farklı yollarla da orgazm edebilir.
İllaki içine girmesine gerek yok.
Seviyorsan aklına bile getirme.
Hayat sevince güzeldir.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe dersen de terk edersin
Mutlaka cinsel terapi almalisinz00 YorumlaSigarayı bırakırsa ve saglikli beslenirse, spor yaparsa bide stresten uzak bi yasantisi olursa, doga yuruyuslerine cikarsa sorun cozulur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Sen partnerini biran önce degiş senide köreltir bu amca😬😀
01 Yorumla
Soran+1 yıl25 yasinda. Hayr onu asla birakmam. ailem bile dahil bana dunyada değer vermiş tek insan. Her insan hastalana bilir, iyi gunde kotu gunde yaninda olmayacaksan , ne işe yaradi senin sevgin. Ben sadece o kendini yetersiz hissetmesin istiyorum
+1 yılİlk günün günahı olmasın ☺️
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlaçla bu sorun çözülür
02 Yorumla
Soran+1 yılYani hep ilaca bagimli mi yaşamasi gerekiyor
- +1 yıl
Kendiniz bir çözüm bulabilirsiniz, en çok tahrik olduğu bir pozisyon, söz ya da giyim tarzı çözüm olabilir
Ben böyle olsam kendim cuckold ilişki isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini parmakla sen bence gülüceğine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok çözüm ü var
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok uzun okumadım
00 Yorumla Elbetki var çözümü
00 YorumlaStrestendir zaten bunun çözüm yolları elbette var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Onun çözümü var
00 YorumlaZevkine bak canım
00 YorumlaSize yeni üye lazım
00 Yorumla
+1 yılDoktora gitsin
02 Yorumla- +1 yıl
psikolojik bu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi