Sertleşememe sorununun bir çözümü var mıdır?

Sevgilimde iktidarsizlik problemi varmiş. Iktidarsizlik tam olarak sertlesmemeye deniyor herhalde. Tam sertleşmedi ve boşalmasi 2 dakika bile surmedi. Ama coook istekli , sabaha kadar cok uğraşti benimle🤣❤Eskiden olsaydi ben boyle bir durum yasasam ne yalan soyleyim o adami kirmadan baska bir sebep gostererek ayrilir yoluma giderim!!. Ama Bu adami degil bu sebepden, Allah korusun birgun hastalansa yataga bagimli olsa bile terk etmem gururlada yaninda olurum. O benim herşeyimm😍😍. Degil fiziksel anlamda, hayalimde bile aldatmam. Cinsel birliktelerim oldu gecmiste partnerlerim oldu, cogu kadinin hayalindeki seksleri de yaşadim.28 yasindayim ve gercekten birine kopek gibi aşık olmak apayri birşeymıs🤣 : ) ) Hem orgazm olmanin birsuru farkli yollari var o konuda hicbir sıkıntı yok: ) ) Ama gece bana belli etmesede cok uzuldugunu farkettim. Canim yandi. Yani nasil soyliyim onun başı agrisa ölecek gibi oluyorum. Ona nasil destek ola bilirim, kendini yetersiz hissetmemesi için? Bu konuyu onunla konusamam utanir, cok kotu hissede bilir. Bunun bir tedavisi var midir?, o kadar agir, stresli bir hayati varki. Maddi sıkıntıları da çok. daha fazla Hicbirşeye uzulmesin istiyorum. Ayrica cuckold iliski falan teklif ediyorlarmis baska erkekler eşi boyle olan kadinlara bu durumu bahane ederek. Siz ne zannediyorsunuz cuckold ilişki yaşayan erkeklerin hepsi iktidarsiz mi?🤣🤣🤣Adamda hic bir sorun yok ama karisinin baska erkeklerin altinda inlemesinden keyif aliyor🤣Gavat olmak beyinle ilgilidir canim, penisle degil😂😂Ayrica bir kadin siz boyle bir durumdayken gidip baska bir erkegin altinda domaliyorsa evet belki o sizin eşinizdir ama sadece kağıt üzerinde. Hayat bu yarin hepimiz sakat bile kala biliriz, kolumuzu bacagimizi kaybede biliriz. Allah herkese gerçekten sevilmeyi nasip etse keske
Sertleşememe sorununun bir çözümü var mıdır?