Sertleşme sorununa çözüm bulan var mı?

3 yıllık evliyim eşimle evlilik öncesi de cinsel hayatımız vardı evlenene 4 ay kalaya kadar sorun yoktu ama son 4 ay benimle hiç sevişmedi. Evlendiğimizde ilk ilişkide ereksiyon kaybı yaşadı ilk kez ve morali çok bozuldu ilişkiden kaçmaya başladı ayda bir ilişki yaşıyorduk o da benim zorumla. Doktora gitti ilaç kullandı eswt yaptırdı iğne yaptırdı ama çözüm olmadı. İlaç kullanırken iyi bırakınca aynı. Zar zor çocuk yaptık hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri sadece 2 kez sevistik 2 yıldır. 2sinde de tam ilişki olamadı bile. Hep bir bahanesi var hep çok yorgun. Tatile gideceğiz yakında ben de tatilde sevisiriz artık dinlenmiş olacaksın dediğimde sertleşme sorunum var öyle olunca istemiyorum o kadar tedavi oldum yine düzelmedi dedi. Bu kadar az yapınca olması çok normal değil mi yaptığımız zaman zevk almamız önemli değil mi dedim ama şimdiden tatilde sevişmemek için yol yapıyor. Seks dışında bana düşkün ilgili ama neden seks konusunda böyle bilmiyorum. Karşıma alıp konuşmak istediğim zaman da bu konuda çok hassas olduğu için konuşmak istemiyor bu sağlık sorunu istemiyorsan ayrılalım diyor kapatıyor konuyu. Ön sevisme de yapmıyor sonra devamını isterim diyip. Ben asla tatmin olmuyorum yani sadece p*rno izliyorum o kadar. Ne kadar seksi de giyinsem süslensem de kendimi de parçalasam sonuç aynı. Siz bu durumda ne yapardınız ömrünüzün sonuna kadar seks yapmamayı kabul mu ederdiniz eşinizi tekrar doktora gitmeye ikna mı ederdiniz kavga kıyameti göze alıp

Sertleşme sorununa çözüm bulan var mı?