3 yıllık evliyim eşimle evlilik öncesi de cinsel hayatımız vardı evlenene 4 ay kalaya kadar sorun yoktu ama son 4 ay benimle hiç sevişmedi. Evlendiğimizde ilk ilişkide ereksiyon kaybı yaşadı ilk kez ve morali çok bozuldu ilişkiden kaçmaya başladı ayda bir ilişki yaşıyorduk o da benim zorumla. Doktora gitti ilaç kullandı eswt yaptırdı iğne yaptırdı ama çözüm olmadı. İlaç kullanırken iyi bırakınca aynı. Zar zor çocuk yaptık hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri sadece 2 kez sevistik 2 yıldır. 2sinde de tam ilişki olamadı bile. Hep bir bahanesi var hep çok yorgun. Tatile gideceğiz yakında ben de tatilde sevisiriz artık dinlenmiş olacaksın dediğimde sertleşme sorunum var öyle olunca istemiyorum o kadar tedavi oldum yine düzelmedi dedi. Bu kadar az yapınca olması çok normal değil mi yaptığımız zaman zevk almamız önemli değil mi dedim ama şimdiden tatilde sevişmemek için yol yapıyor. Seks dışında bana düşkün ilgili ama neden seks konusunda böyle bilmiyorum. Karşıma alıp konuşmak istediğim zaman da bu konuda çok hassas olduğu için konuşmak istemiyor bu sağlık sorunu istemiyorsan ayrılalım diyor kapatıyor konuyu. Ön sevisme de yapmıyor sonra devamını isterim diyip. Ben asla tatmin olmuyorum yani sadece p*rno izliyorum o kadar. Ne kadar seksi de giyinsem süslensem de kendimi de parçalasam sonuç aynı. Siz bu durumda ne yapardınız ömrünüzün sonuna kadar seks yapmamayı kabul mu ederdiniz eşinizi tekrar doktora gitmeye ikna mı ederdiniz kavga kıyameti göze alıp
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Esin bir defa bunu kabullenmiş. Kafasında bitirmiş. Evet rahatsızlık olabilir bu normal ama normal. olmayan esinin zihniyeti. Çocuğu olmasına rağmen boşanmayi göze alacak kadar yani. Bu kafayla ilac bile kullansa fayda olmaz. Bence önce bir psikoloğa gitmeli. Sonra da tedaviye devam. etmeli. gerekiyorsa o ilacı hiç bırakmamalı. Ama bunları yaptira bilirmisin bilemiyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılİlacı bırakmasını isteyen doktordu sürekli kullanamazsın dedi. Psikoloğa ikna edemedim boşanma konusu çocuk olmadan önce konuşuldu. Psikoloğa gidip bu konuyu konuşmak ona çok ağır geliyor benimle konuşmak da çok ağır geliyor aslında hiç kabullenemedigi için ilişkiden bu kadar çok kaçıyor doktora gittim olmadı diyor bana da. Onun asıl istediği benim kabullenmem
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzgünüm ama eşin gay ve evlenene kadar muhtemel sertleşmesine yardımcı olan ilaçları almış sonra evlenince de salmış. Bir çok gizli gay erkek bunu yapıyor etrafa erkek olduğunu kanıtlamak için bir evlilik hızlıca bir çocuk sonra boşansa da sorun olmuyor. Eşinin bu durumu bir hastalık ya da psikolojik olsa doktorlar çözümü üretirdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılGay olsa bana karşı ilgisiz olmaz mı cinsellik dışında bana gerçekten düşkün
Cevap sahibi+1 yılSana sadece düşkün kişilik karakter belki çocuğunun annesi v. s. bunlar yüzünden düşkün ama bir erkek olarak düşkün değil ya 3 yıldır karısını tatmin edemeyen erkek bunu kendine dert eder yolunu arar bulur.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenmeden önce ilaç kullanıyordu şimdi ilaç kullanmayı bıraktı çünkü artık nikah ile tamamen onun olduğunu düşünüyor
Ergenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmın edemeyecek ödeyecekler
Uzun süreli çözümü yok maalesef00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 677 cevap paylaştı. Bu sadece sağlık değil gibi. Psikolojik olarak da tedaviyi denediniz mi? Sosyal hayatında maddi manevi sıkıntılar olabilir. Spora başlarsa etkisi olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoktor da spor önerdi ama yapmıyor. Psikolojik tedaviyi ben çok söyledim ama utanıyorum diyor gitmiyor. Maddi sıkıntı yok manevi bir sıkıntı da yok aslında huzurlu bir ortamda işinden memnun vs. Psikolojik tedaviye nasıl ikna ederim kavga etmeden bu konuda ben ağzımı açsam yanlış anlıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Psikolojik bir sorunu olabilir mi acaba, ilaç kullandığı halde düzelmiyorsa mutlaka başka bir sebebi vardır. Tedaviyi kabul etmiyor, böyleyim kabul etmiyorsan ayrılalım diye bahanelerin arkasına saklanıp çözüm üretmek yerine kaçıyorsa çokta üstüne gitmeye gerek yok…
Elbet bir gün inceldiği yerden kopar.
22 Yorumla
Soran+1 yılİlaç o an etki ediyor kalıcı çözüm değil doktorun verdiği ilaç da uzun süreli kullanmaya uygun değil 3 ay kullan bırak diyor mesela 3 ay iyi bırakınca aynı. Çözüm odaklı değil evet onu bu şekilde kabul etmemi istiyor. Psikolojik olduğunu çok düşündüm hala düşünüyorum ama terapiste gitmeyi ikna edemedim. O kadar çok merak ediyorum ki o başka sebebi
Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı. Psikolojik bir sıkıntı var ya işinde Ya senlik Ya maddi bir şeyi kafaya takıyor
14 Yorumla
Soran+1 yılMaddi hiç sorunumuz yok benimle de arası iyi bana çok düşkün beni cinsellik dışında mutlu etmek için elinden geleni yapar ama cinsellik konusunda çok üzüyor
Soran+1 yılBunu da sordum ona kalsa arzuluyo ama sorunu kafasına taktığı için istemiyor. Benim buna inancım yok aklıma yatmıyo bir ara güzelliğe çok taktım gittim milyon tane farklı gecelik aldım deli gibi spor yaptım daha güzel olsun fiziğim diye evde hep süslenip seksi şeyler giyip gezdim ama yok naptıysam olmadı. Bir erkek neden arzulamaz sevdiği kişiyi
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dr a ikna etmek en öamtıklısı bu durum erkekde depil kadınlardada farklı şekilde olıyor benim eşimdede benzer sorun vardı yardımla çözdük sizde öyle yspın ama önce kendiniz ayarlayın bide test yapın sonra ona göre devam edin ilerleyin dr a 👍
00 YorumlaIkna etmelisin, ve ayrica keciboynuzu bu isin ilaci. bunun özude var, keciboynuzu özu diye harnup. bunu kullansin. bu ölüyu diriltir..
08 Yorumla
Soran+1 yılOnu da denedim yok. Başta doktora gitmemek için aktara gitti macun aldı yok. Pancar falan da çok iyi dedi doktor ama yok yani olmuyor olmayınca iyice kaçıyor. En son 6 7 ay önce denedi ilişkiyi olmadı bu kadar araya zaman girince olmaması da normal değil mi
Soran+1 yılİlk kayıpta psikolojik değilse bile şu an psikolojik çok ciddi sorun var. Ödü kopuyor kayıp yaşayacak diye. Şimdiden tatilde sevişmek istemiyim diye yol yapıyor ya daha gitmedik bile
Soran+1 yılO kadar çok ilk adımı attım ki o kadar çok reddedildim ki tahmin edemezsin hala pes etmedim belki bin kez reddedilmeye rağmen. Ona sürekli yaklaşmaya çalışıyorum ama yok olmuyor.
- +1 yıl
Yani olmama ihtimali yok, bi insanda neden boyle davranki. her seferinde yeniden denemeli baslamali. kalp rahatsizligi filan olabiljrmi acaba. normalde bu kadar ilgilenen bir esim olsa sabahlar bile yetmezdi. insan bunun icin bile cabalamali. gayret etmeli esin senin mutlu olman icin
Soran+1 yılPenis damarlarında sorun varmış ama doktor iğneyle geçer dedi geçmedi. Ben ona beni mutlu etmek için dene diyince o da bana deneyip başarısız olunca çok mutsuz oluyorum o an ölmek istiyorum diyo. O öyle diyince de susmak zorunda kalıyorum onu üzmemek için ama bu sorun çözülmedikce üzülmeye devam edeceğiz aslında ikimiz de
- +1 yıl
Bi arastirin, illaki daha iyi doktorlar vardir. arkadasim cocuk sahibj olmak icin 4 defa ameliyat oldu,15 sene ugrasti tam umidi kesti karisindan bosandi derken, endonezyaya yerlesti orada evlendi tekrar simdi cocugu oldu gecen ay. bence cikmadik candan umit kesilmez. cinsel hayat su an hic yok sizde. ama illaki cozum aramaya devam etmelisiniz
+1 yılTamamen kafada bitiyor iş.. Ama bu böyle devam ederse sana büyük sorun.
00 YorumlaTekrar doktora gidip tedaviye devam etmek istemiyorsa bu evlilik asla devam etmemeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar doktora gitmeli ya da siz seksiz bir hayati surdurmelisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks disinda sana duskun olmasjnin hic bi onemi yok
Evlilik cinsel hayat uzerine kuruludur
Tedaviye devam edecek gerek cjnsel terapi gerek uroloji
Ya da seni bosaltacak bi sekilde00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence senin eşin mastürbasyon yaptığı için böyle onu alışkanlık haline getirmiş olabilir
00 Yorumla Psikoloğa görünmesi lazım bence. Eğer medikal bir sorun yoksa bir şey yaşamış ve psikolojiktir. Aslında destek almış sorunun farkında ama bilemedim.
06 Yorumla
Soran+1 yılTıbbi olarak doktor sorun var dedi testosteron hormonu düşük bi de penisine giden kan damarlarında sıkıntı varmış ama tedaviyle geçecek dedi kaç doktor geçmedi. İlk kayıp olduğunda sorun psikolojik değilse bile şu an psikolojik etkisi çok büyük. Sorun yaşayacak diye ödü kopuyor ilişkiden deli gibi kaçıyor
Soran+1 yılOzguveni yerlerde bence sevisme başladığında tek düşündüğü şey penisim inecek mi oluyor
Soran+1 yılBenim elimden ne gelir peki sence
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞey seni niye parmaklamiyo benimki bosaltamayinca oyle yapiyo da
111 Yorumla
Soran+1 yılSevisme aşamasına bile geçmiyor ki öpüşme dışında birsey yaşamıyor sonra devamını isteriz diyip uzak duruyor tamamen cinsellik yok gibi yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılBence psikolojik bi durum bu zaten evlilik oncesi olupta ilk gun sıkıntı yasayip sonra cinsellik yok ne demek o gunden etkilenmis bence psikoga gotur
Soran+1 yılKabul etmedi bir tane üroloji uzmanı cinsel terapi eğitimi de almış ona gitti ama o da çok faydalı olmadı adam gibi bir terapiste götürtemedim
Soran+1 yılUtanıyor bu konuyu kimseyle konuşmak istemiyo
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılUtaniyor derken ilişkiden değil yaşadığı sorundan utanıyor.
- +1 yıl
Kaç yaşındasınız, kaç yıldır evlisiniz?
Soran+1 yılBen 30 o 35 3 yıldır evliyiz
Cevap sahibi+1 yılEvliliklerde cinsellik şart bence gerçi çoğu evlilikte genclikte olup bitiyo sonralari devam da etmiyo sorun olmasa bile haberin olsun burada kadınlar anlatirken birbirlerine dinlemiştim seviyosan ve bunun yüzünden de olmiycaksa mastürbasyon yap başka yapacak birsey yok
Soran+1 yılYoktu ilk kez balayında oldu
- +1 yıl
Yorumum nasıl silindi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılya eşcinsel ya da başka kadınlarla seks yapıyordur kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kadınla yapacak olsa neden benimle yapmasın ki onu istemiyor olsam reddediyor olsam başka kadın mantıklı ama ben sevişelim diye peşinde dolanıyorum. Beni çirkin bulsa zaten evlenmezdi fiziğim de düzgün
Cevap sahibi+1 yılErkekler evlendiği kadını sadece çocuk yapmak için seçer. seks için dışarıdaki kadınlarla olurlar maalesef
Bence omun aktif olduğu bir durumdan ziyade senin aktif olduğun anlar olmalı ona çok görev yüklemeden yani.
bence oral böyle bi durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Çok yakın bi arkadaşımında başına geldi
04 Yorumla
Soran+1 yılSonuç ne oldu peki nasıl düzeldi anlatır mısın
Soran+1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 757 cevap paylaştı. Faklı fantezi ya da mekan değişikliği yapın
015 Yorumla
Soran+1 yılBen deniyorum ama yok kostüm giyiyorum mesela oralı olmuyor asansörde yaklaşıyorum oralı olmuyor hep dur diyo
Soran+1 yılGitti farklı doktorlara gitti en son bir doktor çok iyi diye araştırdı ona gitti ama çözüm yok. İlaç kullanırken iyi bırakınca aynı. Bu sorunu yaşamamak için ilişkiden tamamen kaçıyor
Soran+1 yılİlaç sürekli kullanılan bir ilaç değilmiş doktor öyle dedi bir daha doktora gitmesi lazım inşallah gitmek ister
Soran+1 yılTestosteron düşük bir de penis kan damarlarında sorun varmış akışı yeterince değilmiş iğne yaptı falan ama geçmedi
Soran+1 yılÇok değil ama iciyordu şimdi elektronik sigara içiyor pufflardan
Soran+1 yılZararlı tabi ama dinlemiyor ki yıllardır bırak diyorum bırakmıyor. 35 yaşında
Soran+1 yılMastürbasyon yapıyorum
Ona ballandıra baklandıra oral yap
00 YorumlaTuhaf bir durummuş
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok tuhaf inanın artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım
+1 yılBana özelden yaz
00 Yorumla
+1 yılYaş kac senin biraz sorularım var da müsait misin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇözüm buldun mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇözümü yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar