Yeni evliyim, kocamdan tiksiniyorum, bunu ona nasıl anlatırım?

Kocamla 4 aydır evliyiz. Güzel bir cinsel hayatımız var. Onu seviyorum o da beni seviyor. Cinsellik konusunda her şeyi rahat rahat konuşuruz ama tek bir konu var ben ona söyleyemiyorum. O benden benim ona oral seks yapmamı istiyor. Ben yapmıyorum. Sebebi de dine aykırı diyorum ama dine aykırı bulduğumdan değil. Erkekler çiş yaptıklarında çoğu penisini yıkamıyor silmiyor. Bundan dolayı tiksiniyorum. Ben her akşam hem günün yorgunluğu çıksın diye hem de bütün gün işte trafikte egzozdur tozdur vs maruz kaldığımdan her gece duş alırım kokularımı sürünür yatağa öyle yatarım. Ondan da bunu bekledim ama ilk 2 ay bunu yaptı sonradan yapmamaya başladı. Duş alıyor yine ama her gece almıyor. Benim ona oral seks yapmamı istiyor ben de penisini silip silmediğini bilmediğimden ve her gece duş almadığı için ona oral seks yapmıyorum. Bunu ona nasıl anlatacağım? Anlatsam soğur mu?

Güncellemeler
6 ay
O bana yapıyor ben onu zorlamadım. İstemedim de kendisi isteyerek yapıyor hoşuma da gidiyor ama benim de ona yapmamı istiyor. Bu yüzden bozuk çalıyor yaptıktan sonra pek ilgili davranmıyor. Yapıp sırtını dönüp uyuyor. Öpüşmeler falan oluyordu ama artık olmamaya başladı. Bundan diye düşünmeye başladım. Şu an mesela nöbette ben uyucam dedim önceden uyma derdi artık demiyor. Bir de oral seks istemeyen erkek var mıdır yav?
Yeni evliyim, kocamdan tiksiniyorum, bunu ona nasıl anlatırım?