kocam yakışıklı ve çekici biri herkes onu beğeniyo kızların dibi düşüyo ama ben ondan çok utanıyorum yüzüne bile bakamıyorum yanında üstümü bile değiştiremiyorum 1 aylık evliyim daha birlikte bile olmadık benim yüzümden ne yapacağım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani evli değilim ama fikrimi yazıcam
Herkes ister yakışıklı biri olsun çekici olsun bir ömür boyu onla yaşamak eğlenmek gezmek şebeklik yapmak daha rahat olmak ilk başlarda elbet bende utanırım sonra yanaşmaya başlarım alışma sürecini tamamlarım kendine aniden özgüven gelmesi lazım yaparım bunu de aniden açıl oda sana ayak uyduracaktır😊01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılTüm yazdıklarını okudum. Sizin birkaç probleminiz var.
Birinci muhafazakar bir aileden geliyorum ve aile ile çevrende cinseliğe karşı bayaa bir önyargılar ile büyümüşsün. Şöyleki erkekler kötüdür ve uzak dur diye yetiştirilmişsin. Ayrıca cinsellik kötü bir şeydir ve cinselliğe sadece erkekler sever. Kadının görevi eşimin cinsel ihtiyacını karşılaması lazım diye bir yanlış bir olgu ile büyütülmüşsünüz. Şimdi evlendin ve eşinden aşırı utanıyorsun. Yani ilk sorun utangaçlık.
peki utangaçlığı yendikten sonra her şey mükemmel mi olacak. Bu sefer ilişkide Hereketsiz duracak ve kendini kasacaksın. Buda bayanların en az %80 nde olduğu gibi ciddi orgazm sorunu yaşamama neden neden olacak maalesef.
Burada bir parantez açmak istiyorum. Kadınların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı. Bu isteğinde mutlaka bastırılması lazım. Evlenme önce doğal olarak cinsel isteğin çok fazladaydı ve bunu kimseye söyleyemiyorsun. Sonra da acaba sadece ben mi böyleyim diye moralini bozuyordun. Ama bu mastürbasyon yapma ihtiyacını bastırmıyor aksine çok daha fazla mastürbasyon yapmana neden oluyordu. Hatta bazen abdesttiz bile dolaşana neden oluyor bu da kendini kötü hissetmeni sağlıyordu.
Şimdi evlendin ve utandığın için cinsellik yaşamıyorsun. Ama cinsel isteğin fazla ve utandığından eşine yaklaşamıyorsun bu sebeble masttı aşırı yapmana devam ediyorsun. Bu hem isteğini bastırmıyor hemde kendini çok kötü hissetmeni sağlıyor değil mi? 😊😊27 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜçüncüsü de eğer ilişkiye başlarsanız ama orgazm olamazsan eşinde bu sefer isteksizlik başlar. Sana hiç yanaşmamaya başlar maalesef.
Bir erkeği en çok tahrik eden şey
Ne çıplaklık
Ne seksi iç çamaşır
Ne de cilveli olmaktır. Bir erkeği en çok tahrik eden şey ilişki sırasında bayanın kolay orgazm olması ve orgazm olduğu anda yüzünün aldığı ifade ile aldığı hazdan çıkardığı inleme sesleri bizi resmen deli eder. 😊
Cevap sahibi+1 yılAma senin açından şöyle bir sorun da var. Bu yazlıklarımın cevabını burdan pek yazamazsın sanırım.
- +1 yıl
cok haklisin. soru sahibine de tavsiyem artik o kisi senin esin birnevi diger yarin ama rahatlatacaksa soyunurken vs tek basinaymis gibi dusunebilirsin odada veya sevismek icin birkac adim attiginda kendine rahatlamana odaklan. bende ilk zamanlar senin gibiydim ve bundan esim degil ben rahatsiz olmaya baslamistim artik. sonrasinda kendime zevkime odaklanmaya calistim normallestirdim durumu cunku esim yani sonucta. ben biraz rahatlayinca hem iliskiye girmek daha rahat oldu hem de ikimizde asiri zevk aldik. utandigim zamanlar hic zevk vermemis resmen bunu anladim sonradan
Cevap sahibi+1 yıl@bademezmesii evet. Ayrıca cinsellik zaten erkek için değil, bayan İçin çok önemli bir ihtiyaçtır. Yani erkeğin görevi bayanı tam orgazm olmasını sağlayıp hormonel olarak sağlıklı kalmasını sağlamak ve üzerindeki stresinin atılmasını sağlamaktır. Ayrıca tam orgamz olan bir bayan erkeğin aldığı zevkim en az 10 katını alır. Ayrıca Size önyargı, ilk gece korkusu ve bayanların en az %80 nde bulunan ciddi orgazm sorunu ile ilgili bir şey yazmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılbisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
Cevap sahibi+1 yılDediklerimi dikkate almanı tavsiye ederim 😊😊
Cevap sahibi+1 yılDikkate almanızı 😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Neden utanıyorsun ki ona alışmaya çalış mesela aynı evi paylaşıyorsunuz görücü usülü mü evlendiniz ya da hiç konuşmadansa normaldir ama bence utanma rahat ol ona yemek yapıyorsun sevgi sözcükleri kullana bilirsin mesela rajatlamak için ya da ona bırak kendini valla kızşara kaptırırsın kocanı bak
00 Yorumla
Kızım kendine gel adam elden gidecek..1 aydır hiç mi sevişmediniz. Eşinden utanma o senin hayat arkadaşın herşeyin. Seni üzmek gibi olmadın ama Biraz daha ilişki yaşamazsanız başka kadınlara gider söyliyim. Bi an once doktordan destek al. Kocanı başka kadınlara kaptırma Allah korusun..
02 Yorumla
Soran+1 yıldoktora gidip randevu alacağım yavaş yavaş bunu yenmeye çalışacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
72Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden utanıyorsun ki yani bir insan bir insanı gerçekten seviyorsa onunla birlikte olmak için elinden geleni yapar senin elinde fırsat var değerlendirmiyorsun başka birileri bu fırsatı değerlendir ise üzülme.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ben. Benimki de yakışıklı, eli yuzu düzgün, boylu poslu, cekici biri. Baska kizlar adamin ustune atlayacak ama ben 4 ay oldu hala utaniyorum. Tam anlamiyla kendimi gosteremiyorum. Cok arzuluyorum, etkileniyorum ama utangacligi vs atamıyorum uzerimden. Yani sürec lazim galiba. Seninde eşin ilkindi galiba. Ilk olunca, yillar boyu yasamayinca, bu ulkede turk kızı olarak yetisince boyle oluyor galiba. Biraz açılmaya çalışıyorum, kendime seks oncesi soz veriyorum o kocan, istedigini yap, istersen sen evire cevire sey yap diyorum kendime. Ama yataga gelince, goz goze gelince utaniyorum. Bazen gozlerine bakamiyorum bile.
31 Yorumla- +1 yıl
En azından o işi yapmışsınız sanırım siz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk birkaç gün utanmış olsaydın bunu normal karşılarım fakat 1 ay olmuş ve bu çok uzun bir süre utanicak bir durum ya ortada o senin eşin ve cinsellik yaşamak evliliğin temelini oluşturan en önemli faktördür eşin bir muddet daha sabreder ama bu evliliğiniz de tartışmalara ve soğukluğa Sebeb olur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında bu gerčekten aşk duygusunu yaşadığın anlamına geliyor. O yüzden utanıyorsun elinde değil duyguların bunun nedeni iyi aslında fakat sana tavsiyede bulunan kızlar doğru söylüyor uyarılarında haklılar Adam yakışıklı kızlardan ilgi gören Üst düzey bir erkek Valla kaparlar bak öyle adamı seçenek bolluğu var. Utanır durusan çeker gider. Demedi deme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNasıl duruyorsunuz öylşe , Eşinde de sorun var o zaman 1 aydır cinsel ilişki yaşamıyor, Sevişir okşar sonra da yavaş yavaş girer hiç bişey olmuyoki, Öyle kötü bir şey olsa kimse ilişkiye girmez.
Ama Tüm evli insanların çocuğu olduğuna göre cinsellik yaşıyor kötü bir şey değil.00 YorumlaKesin dincidir bunlar. Erkeklerde olmuyor bu sorun, hep kadınların hayatı böyle kararıyor. Evlenmeden iki üç oğlanla kırıltıraydın bu kadar donuk kalmazdın
20 YorumlaÇok katı kuralları olan bir aile ve çevrede yetişmenden kaynaklanıyor ama artık evlendin rahat olmalısın eşinin sana vereceği destekle çözülmezse bir doktora git destek al yani eşine de yazık 1 ay birliktelik olmamış
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik yardım al utanma ve çekinme yardım almaktan buna ihtiyacın var.
Bizim sana faydamız olmaz canım, profesyonel destekle sorunlarını aşman lazım.
00 Yorumla
+1 yılBelli ki kocan anlayışlı biri o yönden şanslısın. Onun anlayışlı olması bu çekingenliği aşmana yardımcı olur biraz cesaret biraz güven le başarabilirsin
00 YorumlaUtanma kiz kocandan, o senin erkeğin artik. Tepe tepe kullan, ilk başlarda en deli şeyleri yapamamak normal tabi. Çok abes değil ama ne bilim 1ayda biraz fazla olmuş sanki belki yani.
00 YorumlaŞimdilik anlayışlı eşin ama emin ol bunun sürekliliği yok adam haklı yani 1 ay ne mankenmi aldı eve
20 Yorumla
+1 yılUtanmak edepten derler... Lakin o senin diğer yarın bir bütün olmanız için birlikte olmanız gerekir.. Aksi halde bu evlilik olmaz.
00 Yorumla
+1 yılKocan sana karşı istekli değil galiba erkek istekli olduğu an kadını kollarına alır kadının düğümü o an çözülür bence keşke evlenmeseydin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunu as asla utanma sakin ol erkek utanan kadinlardan çok hoslanmaz serbest bırak kendini yoksa utanmayan birine gider kocan soylemesi benden
02 Yorumla- +1 yıl
Benim başka kadına gideceğimi kim söyledi
+1 yılKendini ona teslim et yeter bu durum onu sitrese sokar ama hoşunada gider Bellini daha önce bu duruma meişin bile olmamış çokta uzatma ters teper
01 Yorumla- +1 yıl
Klavye hatalarına takılma biraz hızlı yazdım
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı şeyler yapmadan aşılamıyor bir defa kendini cesaretlendirip bırak kendini sonra utanmada olmayacak çekinmede önemli olan ilk sınavı geçebilmen...
00 Yorumla Acilen kendine gelmezsen kocanı kaybedersin. Saçmalama kocan o senin ben onun yerinde olsam yüz kere içinden geçmiştim
010 YorumlaEvliligi haketmiyorsun.
Muhtemel bastirilmis duygularla bu yasa geldin ve baskalarinin tavsiyesiyle evlendin.
Ben olsam odalari ayirirdim.03 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar saçma, anlayışsız, empati yoksunluğu içeren bir düşünce.
- +1 yıl
İster görücü usulü isterse de severek evlensin başlarda kocan dahi olsa birinin yanında üstünü değiştirmek kolay değil. Ancak zamanla aşabileceği bir durum.
İkisi de görücü usulü evleniyor tek taraf değil, bu sebeple zamanla birbirlerine alışacak, sevecek ve güveneceklerdir. Lâkin sabır ve anlayış gerekli.
+1 yılKesin Kürtsün. Utanacak bir durum yok o senin kocan böyle devam edersen kocan senden soğur ve boşanmaya gider.
02 Yorumla- +1 yıl
Kürt derken?
- +1 yıl
Ben kürdüm bizim Kürtler hala görücü usulü evlenirler.
Troll bile olsa
Bırak başkasıyla olsun
08 Yorumla
Soran+1 yıltroll değilim
Soran+1 yılkocam aldatmaz ki ben bunun üstüne gidicem yenicem utanmamı
Soran+1 yılçekiniyorum
Soran+1 yılbunun bi sebebi yok ister istemez utanıyorum çekiniyorum ondan alışamadım 1 aylık evliyiz daha
+1 yılUtanmayi birakmalisin artik kendine rahatlik hissini saglamayi ögrenmelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yıldeneyeceğim
- +1 yıl
Zorla hiraz tabularini yik
Soran+1 yılsagol
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem yakisikli hem senin olmuş adamın iliğini kurutman lazım ablacım kaparlar bak erkek dışarda hanım sever evinde değil evde fa... gibi olcaksınn🌸
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa bence umursama ön se. vişme yapın zamanla ileriye gidersiniz. Utanılacak hiç bir şey yok evet çok normal utanmam ama hayvanlar bilr çiftleşiyor. Ne bileyim satıl öp gerekirse el şakası bile yap
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSarıl"
- Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılSaf mısın kızım sen adam gitçek elden bir an önce kendine gel
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. biraz daha uzatırsan mevzuyu baskası ile olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBirliktelik olmadıysa terapi görmeniz gerekebilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKendine özgüvenin olsun sonuçta o senin kocan
00 Yorumla Çırılçıplak soyun gözlerini bağla. Odaya gelsin bitirin şu işi artık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu gayet normal bir şey zamana bırakacaksın alışma sürecen olacak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılUtanman gayet normal, sen kocana yeşil ışık yak o yapsın ne yapacaksa.
00 Yorumla
+1 yılArtık alışmalısın bu duruma 1 ay uzun bir süre bu iş için
00 Yorumla
+1 yılBu konuda you tubeda psikolojik videolar var, zaman ver kendine.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Böyle kadın çok heralde ülkemizde utanma siz artık bir bütün oldunuz aldığınız nefes bile aynı eşin romantik yaklaşsın sana düzelir zamanla
00 YorumlaEn iyisi sen bundan ayrıl sevgi olsaydı böyle olmazdı
00 Yorumla
+1 yılEn büyük şansın eşinin olgun ve anlayışlı biri olması. Ama şansını da çok fazla zorlama
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen dua et de eşin dişarda baskasiyla takilmasin yani 1 ay evli olupta beraber olmayan da ne bilim
21 Yorumla- +1 yıl
Uzun süre dimi
Gizli Üye(18-24)+1 yılNet! Özgüven eksikliği kendini olduğun kişi olarak kabul etmiyorsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlar çok tatlı heyecanlar zamanla alışırsın kafana takma böyle utangaç kızı kim sevmez :D on numara bir his.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhee cinsellik yaşamadıysanız çokk kötü o kadar değil :/
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 1 ayda nasıl bişi yapılmaz beee şakamısınız siz 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞöyle adamlar bizi bulmaz ki, şans yok. Acaba sen nasıl bir görünüme sahipsin yazık adama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sekilde asacaksin utangacligini. Zaten bir kere astinmi daha utanmazsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Bi an önce kendini onun kollarına bırakmalısın yoksa sorunlar çıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yavaş yavaş seviş öpüş hemen seks düşünme sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılEşlerin bir birlerinden utanmalarini anlam veremiyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor bu durumu cabuk çözmem lazım ilerde çok sıkıntı çekersin
00 Yorumla
+1 yılAlışırsın zamanla ufak ufak adımlarla başla bir yerlerden
00 YorumlaEşinin tepkisi nasıl sana karşı peki?
14 Yorumla
Soran+1 yılanlayışlı ama artık utanmanı yen dedi dün
Soran+1 yılteşekkürler deneyeceğim yavaş yavaş
Sevmeden evlendirilince böyle oluyor iste
20 YorumlaBir psikologdan yardım alabilirsin
20 Yorumla
+1 yılEvlilik terapistine giderek :)
00 YorumlaBöyle devam edersen onu kaybedersin
00 Yorumla
+1 yılZamanla geçer utangaçlığın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yıliçinde sakladığın kadını serbest bırak
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 721 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla aşılır sabret
00 Yorumla
+1 yılManyak mısın sen yahu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kapatlar kocanı bu gidişle
00 YorumlaSenin gibi biriyle nasıl evlendi
00 Yorumla
+1 yılUtanma akışına Bırakın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla aşılacak küçük problemler
00 Yorumla Ne konuda neden utanıyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam