Cinsel Yaşam 3 senelik ilişkide cinsellik şart mı? (Sayfa 2) Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 222 3 senelik ilişkide cinsellik şart mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 24 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 5 ay 3 sene nedir ya insan o kadar uzatır mı 0 12 Yorumla Soran 5 ay Bilmiyorum korkuyorum Yorumla Cevap sahibi 5 ay Nasıl ayrılmak istemiyor Yorumla Soran 5 ay Neden ayrılmak istesin beni seviyor ben onu seviyorum Yorumla Cevap sahibi 5 ay . Ama çok uzun ya artık evlen o halde ya da adam senden cinsellik bekler cinsellik istiyo senden Yorumla Soran 5 ay Yasımız kucuk Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yaşlar kaç liseli misin Yorumla Soran 5 ay 21.. Yorumla Cevap sahibi 5 ay Çocuk değilsiniz ki siz küçüüğü o mu 21 sen mi Yorumla Soran 5 ay Bn 20 o 21 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Peki kendine büyük biri bulamadın mı çocukcu gelmiyor mu sana Yorumla Soran 5 ay Gelmiyor yaşıtım işte ne olsun Yorumla Cevap sahibi 5 ay Kendini kandırıyorsun hiç oral anal yaptın mı Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. Değil 4 0 Yorumla
BayanRahibee34 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz 3 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geç bile kalmış ama bazıları için normal 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hala olmadiysa sıkıntı var demektir 0 0 Yorumla
SıradanSorular Takip Et Yoda Yaş: 31 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. E yanii ufakta olsa yakınlaşma olur 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yok değil yani zorunluluk yok 0 0 Yorumla
İzmirin-BeyEfendisi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evliysen tabiki 0 0 Yorumla
Doktorrcıvanıım Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Şartoğlu şart 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Olması gerek 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Degil 0 0 Yorumla
mantıklıterminator Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geç kalmissiniz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İllaki 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Deyıll 0 0 Yorumla
benfero35 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. Şart değil 0 0 Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Şart 0 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Değil mi 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. değil 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır degil 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sana göre şartmı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 5 ay Değil 3 2 Yorumla Cevap sahibi 5 ay Derken Yorumla Cevap sahibi 5 ay Sanane Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 5 ay Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Nikah varsa şart. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Hayır
3 sene nedir ya insan o kadar uzatır mı
Bilmiyorum korkuyorum
Nasıl ayrılmak istemiyor
Neden ayrılmak istesin beni seviyor ben onu seviyorum
. Ama çok uzun ya artık evlen o halde ya da adam senden cinsellik bekler cinsellik istiyo senden
Yasımız kucuk
Yaşlar kaç liseli misin
21..
Çocuk değilsiniz ki siz küçüüğü o mu 21 sen mi
Bn 20 o 21
Peki kendine büyük biri bulamadın mı çocukcu gelmiyor mu sana
Gelmiyor yaşıtım işte ne olsun
Kendini kandırıyorsun hiç oral anal yaptın mı
Kendi ilişkin ya
Değil
Değil
Hayır