3 senelik ciddii bir ilişkim var ve cinsellik olmadı henüz ama artık ikimizde çok istiyoruz
Yolun sonunda pişmanlık benj bekliyor mudur
Yolun sonunda pişmanlık benj bekliyor mudur
Bence yapma pişman olacağın bir şey iletinin garantisi kendini evleneceğin güne sakla belki ayrılacak belki sıkıkıcak senden istediğini alınca garantisi yok kendini tertemiz bozmadan sakla derim sana
evlenmeyeceksen kesinlikle bekliyor sırf seviyorsun diye birisi ile ilişkiye girersen aranıza soğukluk ve aidiyet düşüncesi kalkar samimiyetsiz duygular ve kullanılmışlık hisleri yerini alır
Cevap
24Cevap
İki gün sonra seni bırakıp giderse ben de çok istiyordum demezsin. Beni kullanıp bıraktı diye ağlarsın
Bırakmak istese 3 sene vermiyorum diye bırakırsdi beklemezdi
Hiç belli olmaz o işler
3 yıldır yapmadan beklediyse seni seveni bulmuşsun.. Sonu ne olursa olsun değer..
Bende öyle düşünüyorum ama geleceği de düşünüyorum
Kesin bekliyorda vay anasini 3 senedie nasil sabrettiniz ln
Bekliyor zaten hazır olmamı olmasam bile evlenmey
Siz 3 sene nasil durdunuzz
Sorum bu arkadaslae bile simdi zıplıyor
Bilmem
Cok zor ua
Drgil
3 sene olduysa evlenin artık rahat rahat yapın, evlenmeden önce sorun yaratabilir
17de sevgili olduk 20 yasindayiz daha
İçine girmeden bilemezsin zevkini yaşa sonrasına bak
O değilde 2 ay önceki soru niye karşıma çıkıyor
Erkek pişman olmuyorsa kadında olmasin bence
Keşke öyle olsa baciko
Yani sana bu soruyu sordurtan bi erkekle yatma bence
Soruyu sordurtan o değil ki toplum.
3 senedir ısrar etmedi bile hep hazır olmamı bekledi ve bana aşık biliyorum bende ona aynı şekilde ama yollar bir şekilde ayrılırsa başka biriyle evlenirsem nolacak falan fistan işte
Yapma işte
Yüzeysel oluyordur muhtemelen ve sen tam anlamıyla istiyorsun o da baskı kuruyor ve sen bekareti vs takan birisin o yönden dusunulurseeee
Baskı kurmuyor benj bekliyor
Yani bence sevisiyorsaniz ilişki yaşayıp yasamamanin ne anlamı var ki sonuçta ikiside günah biri daha çok biri daha az söz konusu değil sırf ilerde evlenince kan gelmesin endisesiyse bilemem
Korkum. yollar ayrılırsa başkasıyla evlenirsem kendimden nefret etmem
Eminmisin tek korkun kendinle yuzlesmekmi
Hayat işte şu an 20lerim başındayım aşığım ama hayat bir anda değişebilir başkasına aşık olabilirim o beni öyle kabul etse bile kendime çok. kizadim herhahlde
Bence birazcık kendini kandırıyorsun sonuçta ilerde başka biriyle evlendin diyelim yine aklına gelicek o çocuk ve sonuçta o da sağına soluna dokunmuş dudağına yapışmış ama konu cinsellik ve tam birleşme oluncami kendinden nefret edicen bunu bir dusun
Öpüşmekle elini tutmakla ilişkiye girmek içine almak aynı sey mi
Elini tutmak bir kenara o aynı şey değil ama öpüşmek aynı şey sayılabilir sonuçta elini sokakta da tutabilirsin ama opustugun yer ayrıdır ortam müsaittir dudaklarını öpüp elini veya o ellerini başka yerlerine dokundurir vucutlardan sıvı akar cinsel birleşmeye hazirliktir bu
Ne yaptin peki bir karara bağladı mı
Yaptığım yorumlara hep dönüş olur bir sen yapmamışşın
Niye senin özelligin ne
Özelliğim değilde insanların sorusuna gidip yorum yapıyor anlayış gösteriyoruz kafa yoruyoruz
Galiba iş işten geçmiş neyse
Niye bu kadar önemsiyorsun vermicem merak etme jsnskkd
Merak etmek değilde yani aslında merak sayılır evet ama şöyle ki ben ilmek ilmek yazar derinlere inerim yorum yaptığımda o yüzden cevap almak isterim boş yazmadığıma inanıyorum hatta çoğu zaman fal bile bakarım gizli kullanıcı olarak yorumlarda ve memnun olurlar çoğu yani özelden asla yapmam zaten günümdeysem yaparım yorumda o kadar
Anladım tamamdir
Okey
Fala ilgin varsa bakabilirim
Neyse bu hafta sitede aktifim zaten baktırmak istersen fincanı at yükle buraya tamamdir
Fal bakabilir misiniz bana
Kahve içtikten yükle buraya fotoğrafı
İçtikten sonra
Buraya nasıl yüklicem
Güncellemeye link mi atayim
Yo buraya at iste yoruma
Peki bakire misin bu çok
Olabilir olmayada bilir
16 17 sene daha bekleyin
Evet biranlık zevk için
Yaşlarınız kaç peki düğün düşüncen var mı
Pişman olmucaksanız evlenin ozaman
Küçük çıkarsa diye mi
Kesinlikle pişman olacaksın
Kaç yaşındasın?
20 yaşındayım
Terk edilirsen evet
Terk edilmeyecegimden eminjm
İnsallah
Olur bence
Evlenmeyi bekleyin
1 hafta yeter o da test sonuçları açıklansın diye
Olur
Evlen sonra
Yapma pişman olursun ayrılınca kesin
Evlenmeden yapma
dayanamıyor musun?
kesinlike kaçınılmaz son
Bekliyor... sakin
Derken
Ne derken pişmanlık diyorum ne diyim daha
Sürtünerek emerek yalayarak idare edin
Ne anlamı var o zaman hiç ilsikye girmedim diye yalan konuşmak için mi
O zaman girin yani ne olacak niye pişman olasınız ki artık bu tür şeyleri kim önemser ki
Bekler
Yap gitsin bee