Dinimizce günah ama ister istemez az da olsa yakınlaşma oluyor en fazla ne olabilir sizce 2 yıllık bir iliski de
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
11 ay2 yıllık ciddi ilişkide tabii ki cinsellik olabilir, ama bu tamamen çiftin değerlerine ve sınırlarına bağlı. Din açısından günah sayılan durumlar varsa, çift o çizgiyi aşmamaya dikkat eder. Genelde uzun ilişkilerde çiftler birbirine karşı çok daha bağlı olur, bazıları sadece el ele tutuşmak, öpüşmek ya da sarılmakla yetinir. İlişkinin nasıl ilerleyeceği, iki kişinin ortak kararına bağlı. Sen nasıl hissediyorsun bu konuda?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 ayYani aslında cinsel ilişki olmaması gerekiyor ama çiftler cinsel olarak birbirinden ne istiyor beklentiler karşılanır mi bunlarin cevabı bulunması için olması da gerekiyor. Ve 2 yıllık bir sevgililikte yakinlasmalar olmalı. İnsan sevdiğini arzular bence çok normal
02 Yorumla
Soran11 ayYa en fazla sarılıp opme felan
- 11 ay
Olabilir bunlar gayet normal bence çokta kısıtlama kendini
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
11 ayTam şekilde dinle alakalı herşeyi yapıyorsan tamam ama sürekli o günah bu günah kavramı olduğu için insan baskı gördüğü için sonradan çok farklı şeyler oluyor patlıyor Bi yerde bence seks dışında diğerleri yapılabilir bence
00 Yorumla
11 ayEğer dinimize bakıyorsan el ele dokunma bile olamaz. Ama onun dışında bakıyorsan her şey olabilir. Herşeyi yapanlar da var
Ama hem öyle hem böyle diyorsan biraz öpüşme elleşme falan olur. Tesettürlü sün sanırım04 Yorumla
Soran11 ayHayir tesettürlü degilim açığım
- 11 ay
Buna dikkat etmen güzel. Dikkat et bence böyle devam et çünkü bazen ilişki ne kadar uzun olursa olsun bazı erkekler elde ettikten sonra bırakıyor
Soran11 ayEvet cinsellik yaşamıyoruz zTen en fazla opusme
- 11 ay
Böyle devam et bozma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
58Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Bu ahlak anlayışına, inanç anlayışına göre şekillenir. Kendimi eşime saklayayım diyen kadın da hayal kırıklığı yaşayabiliyor. Bu birazda güven var mı ilişkide buna bağlı cinsellik sorumluluktur Doğan cucelogluna göre bunu göze alıyorsan girersin..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
11 ayKadınlarda dinimizde... haram cümlesini sadece seks konusunda kullanıyorlar. Din konusunu istemediğimiz şeylerden bahsederken kullanmak samimi değil. En azından inandığınız şeye tam anlamıyla uyun ya da hiç uymayın.
2 arada bi derede takılmayın10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBiz dört yıl sevgili kaldıktan sonra evlendik ben bakire değildim ( evlenip ayrıldım) ona rağmen nikahtan sonra birlikte olduk. Yine de senin bilecegin iş ama bence acele etme.
69 Yorumla- 11 ay
Valla helal olsun. Siz bence cinsel olarak mı sizinle yoksa gerçekten sevdiği için mi diye beklemişsiniz
Cevap sahibi11 ay@KaramCan06 sevdiğinden şüphem yoktu çünkü biz cikmaya basladik hemen ailesine söyledi ablasiyla tanistim eşim hiç evlenmemisti bir hafta sonra da evlenelim dedi. Ben ilk kötü tecrübemden ötürü evlilik için acele etmek istemedim. Birbirimizi tanıdık iyi oldu.
- 11 ay
Bencede iyi olmuş tebrik ederim o dirayeti herkes göstermez. Nasıl olsa evlenip boşandım diyip birliktelik yaşar çoğu
Cevap sahibi11 ay@KaramCan06 herkesin kendi tercihi diyelim.
- 11 ay
Öyle tabiki saygı duyuyorum ama size daha fazla saygı duydum 👋
Cevap sahibi11 ay@KaramCan06 teşekkür ederim
- 11 ay
Rica ederim
Soran11 ayHayır cinsel iliski yaşamıyoruz zaten evlenmeden de asla olmaz bunu o da biliyor bizim ki sadece sarılıp opme felan
- 11 ay
Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı. Tabi ki hiç bir şey. Dinimize değer veriyor ve günahtan korkuyorsan el ele tutuşmak dahi yanlış. Bunun yılla alakası yok ama bu zamanda en kötü el ele tutuşabilirsin gerisini evlenirsen yaparsın doğrusu bu.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
11 ayMerhaba,
Hayırlı işin acelesi makbuldür. Uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar! 😅
Haram olana karşıyım!
Madem ciddi ne bekliyorsunuz evlilik için?00 Yorumla
11 ayEvlenmeden yapmayın eğer ciddiyesiniz 2 yıl da birşeyler olmasi gerekiyor düğün vs hazırlık daha fazla beklenmemeli
05 Yorumla
Soran11 ayYok zaten yaşamıyoruz en fazla opusme yani
- 11 ay
anladım en iyisini yapıyorsunuz.. yani tebrik ederim :)
- 11 ay
peki hazırlık vs ne zamn düşünüyorsunuz düğün yani
Soran11 ayDaha var maalesef 3 yıl
- 11 ay
Anladım peki yani biraz fazla geldi 3 yıl ben olsam şahsen 1 yılda hemen yapardım
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sayfanın hepsini okudum,
Yaklaşımınız makul,
Bazı şeyleri evliliğe bırakmışsınız
Tebrikler
03 Yorumla
Soran11 ayEvet en fazla sarilma opme yani
Oyunlara gelmeyin evlenmeden başkası ile olmayın
11 Yorumla
Soran11 ayHayir cinsellik bir durum yok bahsettiğim seu sarılıp öpmek faln
11 ayO kadar merak ettim ki az da olsa yakınlaşma derecenizi. Günahsa yapma. Ya da yap günah deme.
11 Yorumla
Soran11 ayGunah ama nefis olunca ister istemez oluyor
Gizli Üye(25-29)11 ayBende dikkat ediyorum ama oluyo ister istemez
49 Yorumla
Soran11 ayEvet ya nasıl karşı koyacaz buna
Cevap sahibi11 aySınır koyıyım dedim biraz gitti böyle ama kendim aştım sınırı maalesef
Soran11 ayEn fazla ne yasiyorsunuz özel degilse
Cevap sahibi11 ayburada yazmasam
Soran11 ayİstersen cik gizliden yazayım
Cevap sahibi11 ayHemen ama
Soran11 ayAttm istk
Cevap sahibi11 ayYazdım
- 11 ay
Merhaba, bende dikkat ediyordum ama bir yerden sonra insan karşı koyamıyor
Gizli Üye(25-29)11 ayOlmaz ya saçmalama çok pişman olursun bak çok ciddiyim ben ufak yakınlaşma yaşadım ona bile bin pismanim kızım gelecgini düşün ya
210 Yorumla- 11 ay
Bir anda oldu dimi
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 evet nerdn biliyorusn ki
- 11 ay
Bende zaten böyle durum yaşadım şimdi uzak duramıyorum ya
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 kanka bu benim yorumuma 4. Denk gelirsin biliyorum kavgaliyiz ama gel konuslaim madem sende böyle bişi yaşadın dinlemek isterim yanlış bisi için arkadaş olalım demiyorum sadece bende kurtulmak istiyorum pişmanım zaten
- 11 ay
Tamam yaz özelden
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 tamam knk diğer sorudaki de benim
- 11 ay
Tamam özelden yaz diyorum
Cevap sahibi11 ay@Youngboss1 tamam dur aa
Soran11 ayYakınlaşma dedigim sarılıp opme
Cevap sahibi11 ayYav ondan banane sen cinsellik olur mu demişsin bende bulaşma diyorum işte
Olmaz evlilik öncesi
Öpmek sarılmakla bunu bir tutma02 Yorumla
Soran11 ayBende öpmek sarilmaktan bahsediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 993 cevap paylaştı. Bozma kendini. Gerçek ciddiyet nikah masasında taçlanır.
04 Yorumla
Soran11 ayHayir opusme sarilmadan bahsediyorum
Soran11 ay2 yıldır beraberiz asla ilerisi gelmedi çünkü evlenmeden ikimiz de istemiyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı. Nekadar olsada illaki birşeyler oluyor yan yana gelince
03 Yorumla
Soran11 ayMaalesef
Soran11 ayEvet bizde o yönden düşünüyoruz zaten
11 ayBunu bize sorma biz evlenmiycegiz seninle seninle evlencek olan düşünsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. normalde dinen yanlis dedigin gibi ama bunu umursayanin oldugunu sanmiyorum senin kararin
00 YorumlaBenim iki yillik iliskim olsun nikahi basarim ne cinselligi hsjsjsjwjs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
11 aybana göre mi? topluma göre mi? aileye göre mi?
bana göre hava hoş00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
11 ay2 yıllık ilişkide çocuk bile olur 🤣 yakınlaşmak da ne kelime
00 Yorumla Okşama öpüşme sarılma gibi durumlar olabilir bu abartıya girmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Günah diyorsan yapmayacaksın ya da cehennemde yanmaya katlanacaksın
00 YorumlaÖpüşebilirsiniz, evlenmenize daha varsa daha yakın temas ileride olmalı bence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. Hiçbir skim olmaz. İsterse 100 yıllık ilişki olsun m k.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
11 ayBu yaşayacak olan çiftlere bağlı. Buna onlar karar vermelidir. Biz değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 aysenin dinince... ama 50 küsür yaşındaki, dayıların 6 yaşında zavallı kız çocuklarını götürmesi hiç sorun değil.
02 Yorumla
Soran11 ayOnu savundum mu?
Cevap sahibi11 ayonun kim olduğunu bilmiyorsun ki savunasın
Gizli Üye(36-45)11 ayİki tarafında libido yüksek ise hamileliğe kadar gider erkek iyi oral yaparsa kadın dayanamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
11 ayHersey olur nefis sürekli tetikler hiçbir zaman yetinmezsin
00 Yorumla
11 ayVerdin mi vermediyaen evlenmeden verme yoksa kullanilir birakilirsin yapma evlencegin erkege sakla bakire kal en iyisi
02 Yorumla
- 11 ay
Ondan bisey olmaz ama ilerisi olmasin evlenmeden yoksa kullanip birakir
11 ay2 yıllık bir ilişkide çıplaklık başlamadıysa sorun yakında başlayacak demektir.
06 Yorumla
Soran11 ayÖyle bir ortam yaratmıyoruz
- 11 ay
yaratmalısınız. çünkü diğer tüm ilişkilerden (arkadaşlık dostluk kankalık ebeveynlik akrabalık vs) farklı olan tek ayrım cinselliktir. Günah vs gibi kaygılarınız varsa evlenin. Okul vs gibi durumlar yüzünden evlenemiyorsanız, okulun engel olmayacağı zamanlarda bu tarz ciddi ilişkiler yaşayıp bir insana YILLARINIZI verin. Zamanınıza yazık.
Soran11 ayYa evlenmek istiyoruz ama daha var maalesef ki
- 11 ay
açıkçası, zaman içerisinde fikirler değişir, bekaret, vs vs gibi kaygılar var. Çok iyi anlıyorum sizi. aşağıda bir arkadaşın dediğine katılıyorum o zaman ben de. "az az ancak belli sınırlar içerisinde yaşayın, birbirinize dokunun. cinsel birliktelik seviyesine getirmeseniz de birbirinize temasınız ve da öpüşmeniz" sizi bir süre daha idare edecektir. ancak bir noktada tıkanması da ihtimal dahilinde bence.
Soran11 ayYa evet cok haklısınız opusme felan oluyor zaten
Evlenmemize var işte 3 yıl felan aileler tanışık ama hayat şartları falan beklemek gerek bu süre zarfında ne olacak bilmiyorum- 11 ay
dilerim en güzel şekilde olur..
Yüzeysel şeyler olabilir tabi evet evlilik boyutuna girmişsen gözünü kapat zevk almaya bak
00 Yorumla
11 ayEvlenmeden olmaz aaa ayıp
02 Yorumla
- 11 ay
Olsun yapma kullandırma kendini
11 ayKendinizi evliliğe saklayın
02 Yorumla
- 11 ay
O zaman o olur normal
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlk haftada yapanlar var
02 Yorumla
Soran11 ayBiz hiç yaşamadık en fazla sarilma opme
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
11 aySen niyeti bozmuşsun devam et 😄
08 Yorumla
Soran11 ayEn fazla sarilna opme oluyor ne niyeti?
- 11 ay
Sarılma ve öpme neyse diğeri de odur. Yapıyorsan tam yap
Soran11 ayÖffff abarttınız sizde iyice yaa cinsel iliski anal oral sexting yapanla sarılan öpen nasıl aynı oluyor
- 11 ay
Kendi vicdanını rahatlatmak için kendi bildiğin doğruya inanmaya çalışmanı anlıyorum 😄
Soran11 ayVicdanla alakasi yok kanka
Sen sadece sarılmış bir kızla her boku yemiş önden arkadan vermiş kızı bir mi tutarsın- 11 ay
Mesele benim bir tutup tutmamam değil. Karşı cinsle nikah harici her türlü münasebet günah değil mi? Günah. Olaya bu açıdan bakıyorsun sen. O zaman günah ve sevap açısından değerlendirmen gerek
Soran11 ayGunah zaten abicim farkındayız günah olduğunun ama ister istemez insan sevdiğine sarılmak el ele tutuşmak istiyor günah ama bunun önüne nasıl geceriz bu kadari normal midir demisim
- 11 ay
Önüne nasıl geçeriz dememişsin en fazla ne olur 2 yıllık ilişkide demişsin. Ben de buna istinaden yazdım. 2 yıllık ilişkide nikah yoksa hiçbir şey olmaz. Bakış açına göre cevap veriyorum. Yoksa kim kiminle ne istiyorsa yapabilir. Ne yargılamak bana düşer ne de laf söylemek.
Gizli Üye(25-29)11 ayustten oksanmalar olabilir muhafazakarsan
37 Yorumla
Soran11 ayYa açığım dinimi biliyorum ama o kadar muhafazakar degilim
- 11 ay
bir şey sorabilir miyim
Soran11 ay@meraklıbirpandaa kime
Cevap sahibi11 ayozaman bu senin tercihin bence her insan kendi sinirini bilir devam ettirebilirsin
- 11 ay
Yorum yapan kişiye
Cevap sahibi11 aytabii
- 11 ay
Yorum harici yazabilir miyim
Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Istedigin hersey olur cocuk bile olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
11 ayCiddi ilişki ise grup a kadar gider :)
00 Yorumla güzel bir sevişme olabilir
00 YorumlaElleme sğrtünme öpüşme kucak falan içine girmeden
00 YorumlaNe istiyorsan olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySevişme mi yaşıyorsunuz
04 Yorumla
Soran11 ayEn fazla opusme
Cevap sahibi11 ayBunu bende yapıyorum dayanamıyorum maalesef, başka bir şey oldu mu soyunma veya oral vs
Soran11 ayHayir olmadı
Cevap sahibi11 ayHmm bu normal ama yinede kendini fazla kaptırma ilerisini istiyor insan sürekli
Gizli Üye(25-29)11 aySadece oral yapılır içine girilmez bence
04 Yorumla
Soran11 ayOnu yaomiyoruz
Cevap sahibi11 ayNeden
Soran11 ayO fazla evlenmeden önce
Cevap sahibi11 aySiz bilirsiniz
Gizli Üye(36-45)11 ayDinimizce haramdır zina Günah başka
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayÖpüşme sarilma surtusme sevisme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
11 ayCiddi düşünüyorsan seviyeyi korumalisin
00 Yorumla
11 ayEvlenene kadar olmaz
04 Yorumla
- 11 ay
Cinsellik yazdin
Soran11 ayO an ki kafayla
- 11 ay
Senin kafa sürekli değişiyor mu
11 ayOlur kimlerle yaotin bufune kadar
05 Yorumla
Soran11 ayKimseyle
- 11 ay
İlkin olacak yani
Soran11 ayKiz yok ne cinselligi sarılıp öpmeden öpüsmeden bahsediyorum en fazla
- 11 ay
Niye ya yapmisken tam yap
- 11 ay
Gelsene ozele
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
11 ayKafana gore
00 Yorumla 2 sene kim bekler 😁
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
11 ayNormaldir olmalı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olur amasyada
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur
00 YorumlaDayanamıyor musun
00 Yorumla
11 ayöusafe senden
00 YorumlaHer şey
00 YorumlaEn fazla ooo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 ayYalatıp emdir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayOlur engelleyemezsin
21 Yorumla- 11 ay
Kendine dur diyebilir
Gizli Üye(18-24)11 ayYapma
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ayOda olmaz
Gizli Üye(25-29)11 ayMüslümansan yazık sana..
04 Yorumla
Soran11 ayYatmıyoruz
El ele tutuşma sarilma opme en fazla
Cevap sahibi11 ayCinsellik yolu bu biliyorsun degilmi
Soran11 ayYapmayacagimizi ikimiz de biliyoruz
Cevap sahibi11 ayOda cinsellik ama
- Devamını Gör (11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi