- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılEğer 18-20 yaşında bile deneyim sahibi olduysa buda zaten büyük ihtimal Kızlar için sevgilisi ile yapacağı için ben çok kötü bir deneyim olacağını sanmam onları için..
Kendine bakar eğer canı tekrar istiyorsa ihtiyaç haline gelir yaptıkça daha da çok isteyecektir kesinlikle bu durum böyle çünkü artık tanıdı kendini deneyimledi neyi sevdiğini, neyi sevmediğini biliyor
Cinsellik yaşaması lazım kişinin bu soruyu cevaplaması için
Ama benim gördüğüm, yaşadıklarımın çoğunda yaşı ilerde olan kadınlarda tamamı ile ihtiyaca bırakıyor kendini 26 yaşından sonra özellikle..13 Yorumla- +1 yıl
güzel tespit
- +1 yıl
eyv
- +1 yıl
teşekkürler tekrar.
En İyi Cevaplar
+1 yılyaşadığın ülkeye , insanına ve yetişme tarzına göre değişir..
21 Yorumla- +1 yıl
bu yüzden türkiye dışındaki ülkelerde daha erken yaşta seksin bir ihtiyaç olduğu kabulleniliyor olmalı
Yaşla ilgisi olmadığını düşünüyorum.
48 Yorumla- +1 yıl
peki ama ergenlik ya da ilk seks öğrenme çağlardındaki istekle 30 lu yaşlardaki seksin bir gereksinim olması aynı şey mi
- +1 yıl
yani genç yaşda kötü bir ilişki zinciri yaşayıp yaş oturduğunda seksi bir fazlalık gereksiz bir araç gibi görür mü demek istiyorsunuz
- +1 yıl
ve bunu çiftler sorun olarak görmüyor sanki hayatlarında seks yokmuş gibi kardeş kardeş aynı yatağı paylaşıyolar
- +1 yıl
ve tabi bu çocuklarına da yansıyor o ortamda yetişen çocuklar erkeği öcü gibi görüp kadını evde ev işi yapan kadından ibaret zannediyor
+1 yıl30 bence
33 Yorumla- +1 yıl
kendini tanıma yaşı
- +1 yıl
Kesinlikle. Yani ben kendimi 30 dan sonra tanıdım 29 hatta
- +1 yıl
30 dan öncesinde de zevk var belki ama buna ne yaşadığını ne istediğinin farkında olunmayan zevk diye adlandırıyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Tadına bakmadan önce sadece bir bilinmezdi. Şu aralar ise yapmamak için dirensemde biri çevirip farkına varmadan o pozisyona getirdiğinde her zerrremde hissediyorum o ihtiyaç hissini, gerginliği alışını ve rahatlatışını... o zaman diyorum ihtiyacım varmış
83 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel özet
- +1 yıl
dürüsüt bir açıklama teşekkür ederim
+1 yılNe alaka? Bence cinsellik ihtiyaç olduğu için yaşanacağına hiç yaşanmasın daha iyi. Ne anlamı var ki duygu istek heyecan olmadiktan sonra.
52 Yorumla- +1 yıl
doğru heycanın varsa duygu varsa ve istekde duyuyorsan bunun sonucu bir ihtiyaça yol açmıyor mu
Göreceli bir konudur, kimine göre hiç olmasada olurdur.
11 Yorumla- +1 yıl
onu savunanlar genelde hiç yaşamayanlar sanırım
Ben 17 imde bozuldum önden arkadan yüzüsstüü ahh ahh ahh ahh uwww ahh ahh ahh ahh ahh
68 Yorumla- +1 yıl
Anal mı daha çok hoşuna gitti vajinal mi?
- +1 yıl
doggy de anal kadar hiçbirşey zevk vermez. tost denedin mi?
Cinsellik ergenlikte başlar kendini keşfwtme vücudunu tanıma ve karşı cinse olan merak gibi durumlar baş gösterir ve seks masturbadyonla kendini doyuma ulaştirma merakı ve yaşanan zevkin tetiklemesiyle ömrü boyunca seks ihtiyaç haline gelir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere tadını aldıktan sonra bırakmak zordur hep canı çeker insanın
25 Yorumla- +1 yıl
yaş için tadına bakma sınırı var mı
- +1 yıl
16 diyim ben 14 te yapmıştım
- +1 yıl
rakamsal olarak bakoılınca çok küçük geliyor kulağa
- +1 yıl
yani
Su vucuda kavustukta aha su resimdeki kiza kavusamadik bir 🤔 seks yani resit olduktan sonra yavas yavas baslar gibi ihtiyaci 🙄
20 Yorumla
+1 yıl28 yaşından sonra..
bence..
kendini tanır ne istediğini bilirsin20 YorumlaErgenliğe girdikten sonra bir ihtiyaç haline gelir yemek yemek su içmek gibi olur
40 Yorumla
+1 yılBana Lise 1 de çok gerek oldu şimdi hatsafada birini bulsam sakatlayacam gibi
10 Yorumla
+1 yılBülbül ötmeye başladığı andan itibaren Aslan parçası
11 Yorumla- +1 yıl
Yok korkudan falan değil soru saçma kardeşim var sana şöyle açıklayayım sence bence olayı değil bu insan anotomisine göre ergenliğe girdiğin andan itibaren seks ve masturbasyon ihtiyaç haline gelir hamur yogurmuyoruz milyonlarca yıldır her insanda istisnasız aynıdır bu
Gizli Üye(36-45)+1 yıl11 yaşında ihtiyaç duydum 40 yaşında bitim şimdi 41
44 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Dalgakıran132 geçti artım sade mastürbasyon yetiyor artık haftada bir
- +1 yıl
Evli misin
Cevap sahibi+1 yıl7 kere evlendim onada doydum 50 tanede sevgilim oldu
Cevap sahibi+1 yılBenim piskolojik erkeklere karşı sorunlarım var
+1 yıl20- 21 gibi ondan öncesi istek bence
42 Yorumla- +1 yıl
şunun şurasında 1 yılın kalmış :D
- +1 yıl
mantıklı
Her yaşta ihtiyaçtır kardeşim yaş 18 e gelince zaten başlıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkesinlikle 25 i geçmemeli :D
65 Yorumla- +1 yıl
bence en geç 20 li yaşlarda başlar :D
Cevap sahibi+1 yıl@zibidygonzales 25te 20 li yaş zaten :D
- +1 yıl
görüyorsun dimi ihtiyacını karşılayamazsan böyle olursun :D
- +1 yıl
sonrası sıkıntı yapar gibi bir açıklama olmuş bu
+1 yıl30 dan sonrası ihtiyaç
37 Yorumla- +1 yıl
Kaç yasindasin
- +1 yıl
20 yazıyo ya
- +1 yıl
Anladim ne kiziyorsun😂😂
- +1 yıl
Anladıysan neden soruyon 😬😒
- +1 yıl
İhtiyacın ne kadar onu merak ediyorm
- +1 yıl
Seni ilgendirmeyecek kadar 😊
- +1 yıl
:) :) :)
+1 yılİhtiyaç ne demek ya artık ihtiyaç mı diyorsunuz
22 Yorumla- +1 yıl
Tek çare diyoruz😂😂
- +1 yıl
tam anlamadım gereksinim mi demek lazımdı sizce
+1 yılFotodaki Jamie Dornan değil mi?
313 Yorumla- +1 yıl
Grinin 50 tonundan
- +1 yıl
Tahmin etmiştim
- +1 yıl
Güzel tahmin 👍🏻
- +1 yıl
Ne filmdi ama
- +1 yıl
BDSM daha güzel anlatilamazdi sanırım
- +1 yıl
Kessinlikle
- +1 yıl
Yep
- +1 yıl
Exactly👍
- +1 yıl
Sonsuza kadar yorumlasicaz galiba 😂
- +1 yıl
O telefonu yavaaaşça yere bırak eller yukarı 👐
- +1 yıl
Dikte ile yazıyorum su an
- +1 yıl
😂 tamam neyse hadi iyi akşamlar ✋
- +1 yıl
Gjgjhkhib iyi geceler*
Gizli Üye(36-45)+1 yıl7 den itibaren. kendimden biliyorum
12 Yorumla- +1 yıl
çok erken oldu bu sanırım
Cevap sahibi+1 yılkomşu kızıyla yaptım. baktım babası anasının üstünde. keyif alıyorlardı. merak ettim nedir bu diye. aldım kızlarını kapı önüne karton serip evcilik oynadık. sonra yaptık.. zevk veren bir aktivite olduğunu keşfettim. o gün bugün yapıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhtiyaç olarak düşünülmeli mı bilmiyorum
2103 Yorumla- +1 yıl
bunun bir ihtiyaç olduğunu dile getirenler genelde bir kezde olsa yaşamış olanlar diye tespit edilmiş durumda ya siz?
Cevap sahibi+1 yılBenim fikrim yok.
- +1 yıl
bakalım evlendikden sonra fikriniz ne yönde olucak
Cevap sahibi+1 yılEvlenirsek eger
- +1 yıl
var mı evlenmeme ihtimalinde
Cevap sahibi+1 yılYani bence fazlasiyla
- +1 yıl
umarım yanılırsın. çünkü dışardan göründüğü kadar uzak durulcak bir kurum değil bence evlilik kurumu
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum biraz mantıksız ve uzak geliyor
- +1 yıl
çok ilginç düşünüyosun sende antipatik gelen mantıksız yeri ilk bakışta neresi evliliğin öğrenebilirmiyim
Cevap sahibi+1 yılZor bir sorumluluk
- +1 yıl
el bebek büyütülen genç kızların koca ev ve yapmak zorunda olmalarından kaçmadır bu
Cevap sahibi+1 yılKoca ev?
- +1 yıl
koca, ev :) eş koca hayat arkadaşı ve ev işleri noktalama işaretlerini uymadığımdan anlaşılmaz olmuş özür
Cevap sahibi+1 yılAynen. Ama sorumluluktan da ziyade bilmiyorum anlamsız gibi.
- +1 yıl
bence biraqz soğusun sekse karşı
- +1 yıl
ne kadar da ilişki yaşamamış olsanda söylemlerin ne gerek var demelerin bence cinselliğede ilginin çok olmadığını gösteriyor
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum anormal miyim sence?
Cevap sahibi+1 yılCinsellik evet çok aşırı ılgım yok yani en azından evlenmeden kimseyle aramda bir şey geçsin istemem. Evlenince olur mu bilmiyorum öyle çok cezbetmiyor yani.
- +1 yıl
anormalmisin? bence çok da değilsin çünkü hiç ilişki yaşamamış kızlarda senin durumun olur sanırlar ki cinsellik olmadan da hayat devam eder. ki eden de vardır. ancak evlenince yüzde 90 nı dğeişir bu önyargısından çünkü red edilmiycek kadar tatlı bir duygu olduğunu yaşarlar cinseliğin
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur ama evlilikte beni pek cezbetmiyor. Yani okul bitmiş aslında arada birileri soruyor. Tanışabilirim belki vs ama yok yani istemiyor gibiyim.
- +1 yıl
şunu mu anlamamız gerek bu cevapdan sırf cinsellik duygusunu yaşamak için evlenmek istemem mi dersiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet sırf cinsellik için evlenmenin doğru olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
çok mantıklı anlaşamadığın hiç bir ortak noktanın olmadığı biriyle günlük15-20 dk lık zevk için evlenme kararı almak hiç de sağlıklı gelmiyor. fakat bu istek duygusu bir çoğunu evliliğe sürüklüyor.
Cevap sahibi+1 yılAynen
- +1 yıl
işde bir araştırma istatislik yapıp bu duyguyla evlenip sadece seks de mutlu olan çiftlere sormak gerek geriye dönseniz yine böyle bir evliliği kabul edermiydiniz diye
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum siz evli misiniz
- +1 yıl
evt evliyim
Cevap sahibi+1 yılNeden evlendiniz?
- +1 yıl
düzenli bir hayata geçişti benimkisi sürekli evlen neyi bekliyosun sözleride tetikledi bu süreci
Cevap sahibi+1 yılPişman mısınız?
- +1 yıl
hayatım boyunca yaptığım hiç bişeyden pişman olmadım ben uyum sağlamayı becerebilenlerdenim
Cevap sahibi+1 yılPeki öyleyse neden buradasınız?
- +1 yıl
bir arayışım yok aslında burdan kız düşürüyüm onunla birlikte oluyum tarzı bir girişimde bulunmam. ama konuşulmayanı konuşmak fikir almak vermek için mantıklı bir ortam oluşmuş bu nedenle ilgimi çekiyor burası
Cevap sahibi+1 yılPeki eşinizin de üyeliği var mı onunda üyeliği olsa ne düşünürsünüz?
- +1 yıl
haberim yok ben nasıl habersiz giriyorsam belkide oda ben yokken giriyordur. bilemem o kadarını
Cevap sahibi+1 yılBence siz yeterince mutlu değilsiniz ya da güvenilir değilsiniz başka bir seçenek evliliginiz çokta sağlam temellere dayanmıyor..
- +1 yıl
dışardan bir göz belki senin gibi düşünebilir ama aksine çok da mutluyum her evlilikte olan ufak tefek problemler hariç bence bir sorun yok
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum eğer öyle olsaydı bence burada olmazdiniz.
- +1 yıl
sizce mantık burda evli ve mutsuz kişiler ve de bekar ama bir arayış içinde olanlar mı geliyor
Cevap sahibi+1 yılBen şahsen can sıkıntısından arada giriyorum. Ama erkek arkadaşım olsaydı ya da evli olsaydim girmezdim.
- +1 yıl
bence en az senin kadar masum bir can sıkıntısı ya da gülmek ya da stres atmak gibi ihtiyaçlardan gelen onalrca insan var burda. fakat ima ettiğin gibi arayış içinde olan seks için gelen ya da cinsellik konuşmak için gelen yok dersek kendimizi kandırmış oluruz.
Cevap sahibi+1 yılVardir ben yok olduklarını ima etmedim ki zaten sadece evli birinin ya da sevgilisi olan birinin buraya girmesini yanlış buluyorum hele ki eşinin/ sevgilisinin haberi yokken
- +1 yıl
mantık olarak doğru düşünüyosun. ama ne kadar renk varsa o kadar ilgi vardır bence. düşün burda sadece bekarların aşk acısı çekenleri sevgili arayanların olduğunu ne kadar kısır ve tek düşünce yapısındaki insanların olduğu bir topluluk olurdu. ve bu kadar ilgi çekmezdi katılımda olmazdı buraya
Cevap sahibi+1 yılBurayı renkli hale getirmek kişisel bir sorumluluk mu? Hayır bence. Burada olmamız için haklı oldugumuzu göstermiyor.
- +1 yıl
sayende gidicem burdan yakında :)))
Cevap sahibi+1 yılİsabetli bir karar :)
- +1 yıl
kullanıcı adını alıyım lütfen seni şikayet edicem KS ye müşterileri kaçırıyor bu kız diye :)))
Cevap sahibi+1 yılBuradan iletebilirsiniz sikayetinizi :D
- +1 yıl
oldu gizli üye sarı çizmeli ayşe kız nerden biliceklerse :D
Cevap sahibi+1 yılBilirler ya :D
- +1 yıl
sen bana bir özel den yazasana bakayım
Cevap sahibi+1 yılNeden
- +1 yıl
yaz sen nedenini söylüycem
Cevap sahibi+1 yılOlmaz nedenini söylemeden neden yazayım ki
- +1 yıl
aqcaba bilindik birimisin yoksa arada bir gelip öcek diyen birimi merak ettim açıkcası
Cevap sahibi+1 yılBilindik biriyimdir yıllardır üyeliğim var ama her daim girmiyorum bir varimdir bir yok..
- +1 yıl
peki bana hiç o bilindik nickinle yorum yaptın mı hatırlıyormusun
Cevap sahibi+1 yılHatrlamiyorum
- +1 yıl
tamam şimdi nedenini öğrendin perde açılsın bekliyorum yazmanı :)
Cevap sahibi+1 yılBen evli adamsın ne işin var burada diyorum sen yaz diyorsun
- +1 yıl
yaz derken ilanı aşk yapmıyorum heralde sen abarttın bence olayı
Cevap sahibi+1 yılOlabilir esin burada başka erkeklerle konuşsa hoşuna gider mıydı
- +1 yıl
kimin hoşuna gider ki
Cevap sahibi+1 yılSana yapılmasından hoslanmadigin şeyi sen neden baskasina yapıyorsun o halde
- +1 yıl
olay sadece evli bekar olmak mı geri kalan herkeze herşey serbest evlilere yasak bumudur tüm olay
Cevap sahibi+1 yılOlay senin eşine yaptigin haksızlıktır başka da bir şey değil ben evli değilim erkek arkadaşımda yok erkek arkadaşım varken bu siteye girmek aklıma bile gelmiyordu. Bu hoş degil. Eşinin burada başka erkeklerle görüşmesi seni rahatsız ederse senin başka kızlarla gorusmen doğru değil.
- +1 yıl
beni cinsi sapık yaptın ya bir dk helal olsun sana :)
Cevap sahibi+1 yılSapik diyen yok. Lakin burada hiç bilmedigin kızlarla ne konuşacaksın konuşsan bile sana ne katacak. Günümüz teknolojisinde şu an illa ki biriyle konusmak istiyorsan bu esin kızın oğlun ya da aile bireylerin olabilir. Bu kadar saçma düşünmeyin lutfen. Allah ıslah etsin. Siz muhendis miydiniz
- +1 yıl
ya iyiki bir özelden yaz dedik beni soktuğu durumlara bakarmısın değilim mühnedis filan değilim arkadaş kendimden nefret ettim sayende ne pis adammışım ben bee
Cevap sahibi+1 yılBöyle bir durum karşısında bence de soguyun. Kus bakmayın ama ben burada bekar insanlarla bile konuşmaya sıcak bakmazken evli biriyle konuşmaya hiç sıcak bakmam. İleride esiminde kim olduğunu bilmediği insanlarla konuşmasını istemem. İstemediğim bir seyin başkasına yapılmasını da istemem iyi günler dilerim.
- +1 yıl
oh be kurtuldum senden iyi günler
- +1 yıl
@Düşünerekkonuş bu alkışlar kime
- +1 yıl
@Düşünerekkonuş teşekkür ederim gayet düzeyli bir atışmaydı bence
Cevap sahibi+1 yılO kim
- +1 yıl
atışmamıza alkışla eşlik eden bir üyeydi ama ricası üzerine yorumunu kaldırdım
Cevap sahibi+1 yılYorum kaldırılabiliniyor mu?
- +1 yıl
soru sahibi kaldırabiliyomuş bende yeni öğrendim yorumun üzerindeki üç noktaya basınca çıkıyor görmek istemiyorum diye
Cevap sahibi+1 yılBenim yorumları da silebilirsiniz isterseniz :D başkalarının yorumunu silmek yerine :D
- +1 yıl
ohoo o senin yorumlara bir başlarsam sabahı bulur silmesi hiç uğraşamam :))
Cevap sahibi+1 yıl:D neyse
- +1 yıl
hayır cevabından utandıysan kaldırıyım cidden
Cevap sahibi+1 yılUtanılacak bir cevap verdiğimi düşünmüyorum da siz diğerinin yorumunu silmissiniz rahatsız olduğunuzu dusundum
- +1 yıl
aa yok benim silme gibi bir niyetim yoktu yorum yapan arkadaş rica etti yorumumu silermisin diye bende sebebini öğrendim ve sildim yoksa bana göre cevap cevaptır
Cevap sahibi+1 yılAnladım tamam o zaman :)
- +1 yıl
güzel seninle güzel anlaşıyoruz sanırım :)
Cevap sahibi+1 yılYok anlaşamıyoruz evli insanlarla iyi anlaşamıyorum ben iyi akşamlar :D
- +1 yıl
sen bu sivri dilinle yalnız kalmaya mahkumsun bayan çok bilmiş :D
Cevap sahibi+1 yılSiz yalnız kalmamissiniz da ne olmuş ikimizin bulunduğu nokta aynı yer. Ki en azından benim bir eşim yok vicdanım rahat. :)
- +1 yıl
kendini kandırıyo olma sakın
Cevap sahibi+1 yılNe için kandiriyor olabilirim :D
- +1 yıl
madem bura o kadar tü kaka bir yer ilerde bir sevgilin olunca utanmıycakmısın
Cevap sahibi+1 yılYok ben sevgilim olunca buraya girmiyorum hatta yakın zamanda da üyeliğimi silmeyi dusunuyorum
- +1 yıl
bence bir nevi gelcekteki sevgilini aldatıyosun bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılBir git abi Tövbe tövbe olmayan kişiyi nasıl aldatayim bakalım sevgilim olacak mı sevgilimin olacağına ihtimal bile vermiyorum ben
- +1 yıl
mantık aynı mantık madem burası kötü ayıp şeyler oluyor sende sevgilin olursa buraya girdiğin için aldatmış oluyosun bana çamur atmak nasılmış gör bakalım :)))
Cevap sahibi+1 yılAynı şey değil senin hayatında biri var
- +1 yıl
bunu şöyle örneklendiriyim ben ozaman
kızların bekaretini korumak adına seksin her türünü yaşayıp sadece kızlığını bozmadan ilişkiye girmeleri ve sonunda kocam geçmişimle beni sorgulamaz deyip su yüzüne çıkması gibi bişey buda
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok
- +1 yıl
bu bneim görüşüm sana da saygı duyarım alakasız gördüğün için
Cevap sahibi+1 yılMadem sizin görüşünüz böyleyse buradaki insanlarla neden diyalog kuruyorsunuz dm den vs konuşuyorsunuz?
- +1 yıl
hiç pes etmiyceksin demi
hep ben haklıyım demeye devam ediceksin
Cevap sahibi+1 yılTamam gidiyorum iyi günler
- +1 yıl
daha kapruzumuz vardı dolapda :))
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19da patlak verdi bende skdjdjx
58 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@typer_07 19da çok fazla mast yaptığım için öyle dedim ondan önce de yapıyordum ama 19 Nirvana
Cevap sahibi+1 yıl@typer_07 zkodeljdkxnxxn
Cevap sahibi+1 yıl@typer_07 terazi senin
+1 yılErgenlikten sonra
41 Yorumla- +1 yıl
yani 14 gibi mi ihtiyaç haline dönüşür
- Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yıl18 yaşında cayır. Cayır yapıcan abi ya 😂
10 Yorumla
+1 yılYaş yok bence ya nezaman istersen artık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılResim beni bitirdi 🙄🤩 ahhh
413 Yorumla- +1 yıl
Seni senden alırsa seni sana birakmam
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ya işte öyle seni resim bitirir beni de sen 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılIltifatmıydi şimdi bu 😂😂😂😂
- +1 yıl