Cinsel Yaşam Evleneceğiniz kişiyi hiç çıplak görmeden evlenir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Daha once hic vucudunu gormeden evlenmeye razi olur musunuz? Evleneceğiniz kişiyi hiç çıplak görmeden evlenir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 6 ay Olurum tabi Evlenmeden nasıl gorucez Zaten 2 13 Yorumla Soran 6 ay Ya istedigin gibi cikmazsa Yorumla Cevap sahibi 6 ay Karekteri istediğim gibi biriyse seviyorsam her şeyi hoş gelir Yorumla Soran 6 ay Her seyi mi kesin? Bi kriterin yok mu cinsel konuda. Yorumla Cevap sahibi 6 ay Herkesin her konuda kriteri vardır Ama karşılıklı tatmin olduktan sonra gerisine çokta takilmam Yorumla Soran 6 ay Penis boyu konusunda vs bi kriterin var mi yani Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yok Yorumla Soran 6 ay Seyyy , 15 cm kalın yeterli midir senceee Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yeterlidir Yorumla Soran 6 ay Ama arkadasimin 20 cm : ( keske benim olsaydi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yeterince büyük olduktan sonra ve cinsellik yaşarken karşınızdaki kişiyi tatmin ettikten sonra gerisine takılmayın Yorumla Soran 6 ay Yeterince büyükten kastı 20 cm olursa napcam? Karım yetersiz bulcak belki benimkini. Yorumla Cevap sahibi 6 ay Kiminle evlenip ne talepte bulunacağını bilemem Yorumla Soran 6 ay Gizliden cikar misin acaba Yorumla
Loeyin Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Evlenmem 1 7 Yorumla Soran 6 ay Neden Yorumla Loeyin 6 ay Sürprizleri sevmem Yorumla Soran 6 ay Ne gibi mesela? Beklentin ne Yorumla Loeyin 6 ay Beklentim yok. Çıplak görmeden evlenmem dedim alt tarafı Yorumla Soran 6 ay Yo hayır penis kisminda bi kriterin mi var diye sordum yani. Büyük penis sevmek bu aralar iyice moda çünkü. Supriz sevmem derken normal dışı bir sey cikmasindan korkuyorsan haklisin bence de suprize gerek yok. Yorumla Loeyin 6 ay Ortalama ve kalın yeter Yorumla Soran 6 ay Ortalama yani 13 ? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Olurum tabi
Evlenmeden nasıl gorucez Zaten
Ya istedigin gibi cikmazsa
Karekteri istediğim gibi biriyse seviyorsam her şeyi hoş gelir
Her seyi mi kesin? Bi kriterin yok mu cinsel konuda.
Herkesin her konuda kriteri vardır
Ama karşılıklı tatmin olduktan sonra gerisine çokta takilmam
Penis boyu konusunda vs bi kriterin var mi yani
Yok
Seyyy , 15 cm kalın yeterli midir senceee
Yeterlidir
Ama arkadasimin 20 cm : ( keske benim olsaydi
Yeterince büyük olduktan sonra ve cinsellik yaşarken karşınızdaki kişiyi tatmin ettikten sonra gerisine takılmayın
Yeterince büyükten kastı 20 cm olursa napcam? Karım yetersiz bulcak belki benimkini.
Kiminle evlenip ne talepte bulunacağını bilemem
Gizliden cikar misin acaba
Evlenmem
Neden
Sürprizleri sevmem
Ne gibi mesela? Beklentin ne
Beklentim yok. Çıplak görmeden evlenmem dedim alt tarafı
Yo hayır penis kisminda bi kriterin mi var diye sordum yani. Büyük penis sevmek bu aralar iyice moda çünkü.
Supriz sevmem derken normal dışı bir sey cikmasindan korkuyorsan haklisin bence de suprize gerek yok.
Ortalama ve kalın yeter
Ortalama yani 13 ?