Evleneceğiniz kızdan/erkekten nude ister miydiniz? Yoksa evlenince mi görmek istersiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgililik yaşıyorsan cinsel muhabbetlerin olması ve gönderilmesi doğaldır ama görücü usulü falan direkt evliliğe bağlanan bir durumsa istenmez yani gerek yok
Erkek istiyor ama kadın istemiyorsa ne yapilabilir
Saygı duymak zorunda çünkü bir zorunluluk değildir bu rıza dahilinde olur ancak
Anladım haklısınız. Ama kadına guvenmiyorsa ne yapılabilir?
Kadın erkeğe güvenmiyorsa mı
Erkek kadına guvenmiyorsa. Yani nude atıyorsa kadın erkeğe güveniyor ama atmiyorsa kadin erkeğe güvenmiyor
Başka bir erkekle seks yapmış bir kadın erkeğine guvenmiyorsa yani
Yani bu güven zamanla oluşur davranışlarla pekişir bana güvenebilirsin hadi nude at denmez zaten kimseye akışta olunca kendiliğinden olur bazı şeyler biriyle daha önce cinsellik yaşadı diye de kimse bir sonrakinde yaşamak ve rahat davranmak zorunda değil ki zamana ihtiyacı olabilir nude atma olayı herkes için basit bir olay olamayabiliyor
Neyse başka meseleler var aslında kız başka erkeklerle sohbet eder her zaman. Çoğu erkekle rahat yani. Ama bana gelince rahat olamıyor
Diğer erkeklerin yanında daha rahat yani
Galiba ben onu çok sıkıyorum
Sizin nasıl bir ilişkiniz var tam olarak anlamadım ben
Ya şimdi bu öpücük filan atıyor. Sonra sarılalım öpüşelim diyor. Ama diyor nude atmam veya seks yapmam. Başka erkeklerle çok samimi. Gulusuyorlar kahkaha atıyor benimki. Yani geniş biraz. Bana gelince geniş değil ama
Bende şimdi dedim ki. Madem yasak seks yapmak ve nude atmak. Çünkü ailesi yasak diyormuş. Öpüşmek de yasak diyor sarılmak da. Bende dedim geldiğimde ne opusuruz ne sariliriz çünkü yasak. Sinirlendi biraz.
Bana ailem izin vermiyor diyor sonra diyor ki evlenmeden aynı hatayı tekrar yapmak istemiyorum. Güvenmiyor bana
Neden böyle birinden beklentin olduğunu anlamadım zaten atsa da sana özel olmayacakmış boşversene demek ki seninle ileriye gitmek gibi bir düşüncesi yok değişik bir kafa yapısı var ailesine mi danışıyormuş öpüşüp sevişirken öncekilerde de danışmış mı? Manyak olursun uzak dur bence
Evet manyak oldum zaten
bence cok kilit bi soru olmus. kadin erkek %90imiz evlenecegi kisinin cinsel bolgesini merak ediyordur ve ister istemez beklentisi olab bi sekil semal olcu vs vardir. ama bunu merak edip gormek istemek ya da evlenip evlenmemeye olasi gorecegi foto uzerinden karar vermek de ne kadar dogru ne kadar etik tartismaya acik. bakalim ahali ne kadar acik sozlu 😄😄
Hayır konu aslında iki bacak arası değil. Konu tam olarak güvenmek veya güvenmemek bence. Birisi size guvenmiyorsa atmaz nudesini. Seks de yapmak istemez belki ilerde.
Bana mahremini paylaşmıyorsa guvenmiyordur
Cevap
1Cevap
Bu pis zihniyetle evlenecekse o evlilikten ne hayır gelirki
Altında başka nedenler vardır belki
Evlenince görücen zaten az sabır
Pazardan karpuz mu alıyorum evlenince niye görüyorum kelek çıkarsa ne yapcam
Güvenmediğin biriyle evlenmezsin
Evet muhtemelen
Gondermiyorsa evlenmez mıydın?
O atsın ben atmam
İstemem