Biriyle evlenmeden evvel çıplak görmeniz şart mı? 21. yüzyıl gençleri göz önüne alınarak cevaplarsanız sevnirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılşart yok ama bazı hususlar var
cildinizde kilo alıp vermekten dlayı oluşan çatlaklar selulit s. kusur değildir.
bunları karşıdakine göstermek zorunda değilsiniz
ama çok ağır bir ameliyat geçirdiniz ve vücudunzada kalıcı izleri var. eğer ürkütücü boyutta ise karşıdakine söylemek zorundasınız.
st3.depositphotos.com/.../...rative-scar-on-an.jpg
media.istockphoto.com/.../chest-scars-one-month-after-heart-surgery-picture-id885571148
media.istockphoto.com/.../scar-following-surgery-of-hip-joint-replacing-of-the-devastated-hip-picture-id67010306400 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGereksiz bence biriyle evleneceksen seviyorsundun seviyorsan hiçbir şeyin önemi yoktur haa sevgi değilde başka amaç var ise bilemem istemeyen sevgiliye bu baskı yapılmamalı yapılmaz niyeti bozukça bir istek olur 21 ci yüz yıl gençleri için sorunca değişmiyor insan yetişme tarzına ailesine göre örf adet vs alır birine göre evlilik öncesi ilişkide sakınca yok kimine göre el ele değmeyecek
00 Yorumla
Şahsen aklıyla değil de Penisiyle düşünen herkes bunu ister. bence bir kızın bedeni onun Namusudur, bence bunu istemek ayıp ve yıkıklık göstergesidir keza karşımdaki kişi bunu istemiyor olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence kesinlikle evet şöyle bir duş almak işareti iyice bir temizlensin bakalım acaba nasıl bir adam cinsel organı gerçekten acaba tatmin edebilecek boyutta mı evlilik yapacak olduğum adamın vücudunu Sevdim mi sevmedim mi Bunlar önemli şeyler bence eskidendi yani öyle görmeden evlenmek ama artık her şeyden yani ilerledik diye düşünüyorum Türkiye bilgileri de bu konuda bence görülmeli.
00 Yorumla
+1 yılEvet sadece görmek değil aynı zamanda aynı evde 1-2 ay yaşamak. Çünkü insanın karakteri asıl o zaman ortaya çıkıyor. Belki bi an tiksineceksin ya da kavga edeceksiniz. Dışarıda kafede en güzel kıyafetlerinle ve karakterini bürüdüğün sahte kişilik maskeleriyle hiç kimseyi tanımayazsın
21 Yorumla
Soran+1 yılHiç ev arkadaşın oldu mu bilmem. Ama 1-2 ay da asla anlayamazsın birinin evdeki halini
- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılDalını dşşağını avuçlayıp kontrol etmek lazım hepsi yerinde mi falan diye. Başka türlüsü olmaz.
Hayat arkadaşı değil sevişme aracı alıyoruz çünkü.10 Yorumla
+1 yılDeğil bu çok saçma. Hadi diyelim soyundun gördün ettin ama hoşuna gitmedi beğenmedin eeee ne diyeceksin ya penisin kısa kusura bakma evlenemeyiz üzgünüm vajinan kara olmaz evlenmem.. Felan mı 😂 karşınızdaki bir insan arakadaşlar karpuz seçmiyoruz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka hatta adayları evin salonunda toplayıp kıyaslama yaparak seçmek şart
11 Yorumla
Soran+1 yılBu değil bu değil bu hiç değil djdjdjjd
+1 yılKalite kontol şart, gerçi ben görmekle yetinmemde neyse, pantolunu bile deniyip alıyorum bakıptamı evlenecem😃 işlevde önemli
00 Yorumla
+1 yılÇıplak görmek isteğen kişi öncelikle gewşektir yawşaktır adam gibi sev mutlu olmak istiyorum diyorsan da dış görünüşe değer verme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 699 cevap paylaştı. Şart değil yazanlar olmuş da arkadaşlar ten uyumu diye bir gerçek var ya
02 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumu görmekle de anlaşılmaz
+1 yılBence şart ciplak gormeden evllenmeyin bence cunku soylle elle alirsak erkek buyuk gogus sevio diyelim kadinda gogsune sorap doldurmus hep o sekilde gitmis cocugun yanina evllikte kotu ollur sonra belki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu nasıl soru böyle ama iyi soru, beğendim, yorumlari okumaya geldim😉
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. şart değil ama en azından bi denize gitmeli vücudu net görmeli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu birinin diyeceğini biliyordum :D
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılşart değil evlencem diye ayak yapıp cıplak görmek isteyenlerin amacıda zaten evlilik değil
00 Yorumla
+1 yılsonuçta görünmek lazım
32 Yorumla- +1 yıl
Çok sık görüyorum seni:)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılşart diye bir kaide yok
10 Yorumla
+1 yılEvet? Seks şart. Sekssiz ilişki mi olur?
00 YorumlaŞart değilde görsek iyi olurdu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır şart değil günah bir kere.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yok ama cinsel zevklerini bilmek isterim
00 YorumlaEvet şart, yeterli de değil.
00 Yorumlayani görmek isterim tabi neden olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet görmeliyiz bence
21 Yorumla- +1 yıl
Diyorsun
Hayır şart değil yani
00 Yorumla
+1 yılSen merak ediymusun partnerşnşn bipini
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmemeli miym?
Ne alaka
02 Yorumla
Soran+1 yılHangi kısmını anlamadın?
+1 yılTemas etmem hoş olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılGörmek lazım
00 Yorumla
+1 yılŞarttır şarttır
00 Yorumla
+1 yılmaalesef şart🤔
00 Yorumlagormek lazim.. 🙂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre şart değil
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpekıhıc gercek anlamda sevgılın oldumu?
04 Yorumla
Soran+1 yılYan anlamda oldu
Cevap sahibi+1 yılpekı burcun ne
Soran+1 yılDalga geçmiştim djdjdkd yengeç
Cevap sahibi+1 yılonu anladım zaten :D sevimli birisin anlasılan :D soyle yapalım senyazban ordankonusalım hadi :))
+1 yılGereklilik bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılYargılamıyorum soruyorum :)
- +1 yıl
Yargıladınız demedim, buna ihtiyaç olduğunu vurguluyorum kendimce. Zira kıyafet seçerken bile bir sürü deneme yapıyoruz, görmeden dokunmadan evlenmek çok riskli bence.
Şart değil.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım