Cinsel Yaşam Nude atmak ilişkiyi güçlendirir mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 328 Nude atmak ilişkiyi güçlendirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 31 kişi beğendi
m StormAngel000 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Hayır tabi ki! Seven insan nude değil kalbini ister. Böyle biriyle ciddi değil sadece hevesini giderecek bir obje olur. 1 1 Yorumla Paşazade02 6 ay Bana kalbini atabilir misin? 😉 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Nude atan kadınla ciddi düşünmem. He ilişki 2-3 yıllıktır ve hiç cinsellik yoktur, o zaman belki olabilir. 1 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı. Güçlendirmek daha çok kadını ucuz gösterir erkekte hevesini aldıktan sonra tekmeyi koyar 2 1 Yorumla Günesinkadini 6 ay Güçlendirmez* Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Çok sık olurda ilişkinin heyecanı kaçar ama arada bir atılan özel resimler heyecanı dorukta tuta bence 0 0 Yorumla
Sipahi001 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Yani çoğu ciddi düşünürken çoğu etrafına bile gösterir 0 5 Yorumla Soran 6 ay Çoğunluk ciddi mi düşünür Yorumla Sipahi001 6 ay İlişkinin durumuna bağlı Yorumla Sipahi001 6 ay Ciddi bir ilişki yolunda iseniz güçlendirir Yorumla Soran 6 ay Evet evlilik düşünüyor Yorumla Sipahi001 6 ay Konu oralara geldiğinde ben senin namusun olacağım artık bağzı şeylerin farkına varalım de tek görüntülemelik at 🫣🫡 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. gerkeiz bir eylem ama atacaksan da yüzün açık atma ortalıkta bir sürü şere**z dolu 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlişkinizin seviyesine bağlı bir durum ama çok yeniyseniz bence yapma 0 0 Yorumla
lucedisophia Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 100% 6 ay Güçlendirir mi bilmiyorum ama ilişki kurmada faydalı olabilir:) 0 0 Yorumla
Babacandir3444 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Atma sakın evlilik öncesi seni çıplak gören erkek için bir caziben kalmaz 0 0 Yorumla
Callous_Man Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 101% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı. Bana atarsan çok güçlü bir şekilde çıkarız ilişkiden 😅 0 0 Yorumla
battalgazi007 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 6 ay bi soruya bakarım bide soranın yaşına bakarım 0 0 Yorumla
loveliyy Takip Et Xper 5 Yaş: 22 6 ay Nişanlıma bile atmazdım kesinlikle kadının bi ağırlığı olmalı erkekler gibi davranmamalķ 3 0 Yorumla
baranlegordiax Takip Et Xper 3 Yaş: 20 6 ay Ciddiyet nude ile ölçülmez ama şahsen ben kendim için konuşayım beklemediğim bir anda kız arkdaşımdan nude gelse fena yükselirim arzulmaya başlarım. 1 0 Yorumla
ebevenus Takip Et Xper 4 Yaş: 29 6 ay hayır şantaj yapar zaten seven adam nikaha alır edepsiz olmaz 2 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kişiden kişiye göre değişir herkesede atılmaz seni bir obje olarak görebilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Güçlendirmez ya sevmeyen adamin dikkatini hiç bir sekilde cekemezsin bu nude bile olsa gerek yok nude 0 0 Yorumla
Meraklıbiri_işte Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 101% 6 ay Kaslıysa sırt ya da biceps atabilir 💘 5 1 Yorumla Googleamcayım 6 ay Bekliyorum 😎 Yorumla
Siriusalegori Takip Et Xper 5 Yaş: 37 6 ay Hepimiz görsel severiz ama nedense ben sesli seks muhabbeti yapmayı daha cok seviyorum jsjjsjs 1 0 Yorumla
nazikefendibey Takip Et Xper 5 Yaş: 27 6 ay Bence gider benim özel durum var şahsen sevgilim olsaydı giderdi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 ay Hoşuma gider, gönül eglendiririm, işimi hallederim. Evlenmem ama 0 0 Yorumla
ruhhastası57 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 6 ay p. orno sitelerinde yayarsa fotolarını görürsün :D 3 6 Yorumla cokıyıbırı07 6 ay yayarmikii Yorumla ruhhastası57 6 ay @cokıyıbırı07 erkek ayrılmak istemiyorsa kız zorla ayrılırsa yapar Yorumla cokıyıbırı07 6 ay haklisiniz efendim aynenn Yorumla cokıyıbırı07 6 ay birsey sorcsmda burdan degildee Yorumla ruhhastası57 6 ay @cokıyıbırı07 olm hepiniz aynı şeyi sölüyonuz erkeklerin hepsi aynı aamk bişey sorcam ama özel :P Yorumla cokıyıbırı07 6 ay bu bazi. kizlarin kolelik mevzulari nedir Yorumla
Yabangülü21 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sanmıyorum. Belki onu heyecanlandırır 2 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Heyecan arttırabilir. 1 0 Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. tabi güçlü olur çelik gibi 1 0 Yorumla
hiddenuserr1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% 6 ay Attığın an iyisin sonrası yok maalesef 1 0 Yorumla
Mühendis0109 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 96% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence gerek yok saçma 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Ciddi bişey varsa atılabilir yoksa aksiyona hüç gerek yok yarın bigün ayrılırsınız al başa belayı 1 0 Yorumla
Googleamcayım Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% 6 ay Ben ücretli alıyorum bazen beğenirsem 1 0 Yorumla
kentdarkbluee Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Bence Nude atan kadından da erkekten de olmaz 1 0 Yorumla
DiplomalıHavuç Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Bir çift memen mı var kız senin 🤪 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Güclendirmez amasyada 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Atılmasa daha iyi olur 1 0 Yorumla
bilo_1903 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% 6 ay gerçeğini yaşamak varken resmi ne yapayım 1 0 Yorumla
Korayawcı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben bayılıyorum. 1 0 Yorumla
TatluKaos Takip Et Xper 5 Yaş: 36 6 ay İlişki durumu ve karaktere göre 7 1 Yorumla Korayawcı 6 ay Siz atar mısınız Yorumla
antidepresan_35 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 6 ay Sadece arzzu artar belli bı noktadan sonra oda kalmaz 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Düşüne bilir aranızda ki konuşmalara bağlı 1 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Güçlendirmesede renk katar. 1 0 Yorumla
gılmour76 Takip Et Master Yaş: 49 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Mastürbasyon malzemesi olursun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Hayır tabi ki! Seven insan nude değil kalbini ister. Böyle biriyle ciddi değil sadece hevesini giderecek bir obje olur.
Bana kalbini atabilir misin? 😉
Nude atan kadınla ciddi düşünmem. He ilişki 2-3 yıllıktır ve hiç cinsellik yoktur, o zaman belki olabilir.
Güçlendirmek daha çok kadını ucuz gösterir erkekte hevesini aldıktan sonra tekmeyi koyar
Güçlendirmez*
Çok sık olurda ilişkinin heyecanı kaçar ama arada bir atılan özel resimler heyecanı dorukta tuta bence
Yani çoğu ciddi düşünürken çoğu etrafına bile gösterir
Çoğunluk ciddi mi düşünür
İlişkinin durumuna bağlı
Ciddi bir ilişki yolunda iseniz güçlendirir
Evet evlilik düşünüyor
Konu oralara geldiğinde ben senin namusun olacağım artık bağzı şeylerin farkına varalım de tek görüntülemelik at 🫣🫡
gerkeiz bir eylem ama atacaksan da yüzün açık atma ortalıkta bir sürü şere**z dolu
İlişkinizin seviyesine bağlı bir durum ama çok yeniyseniz bence yapma
Güçlendirir mi bilmiyorum ama ilişki kurmada faydalı olabilir:)
Atma sakın evlilik öncesi seni çıplak gören erkek için bir caziben kalmaz
Bana atarsan çok güçlü bir şekilde çıkarız ilişkiden 😅
bi soruya bakarım bide soranın yaşına bakarım
Nişanlıma bile atmazdım kesinlikle kadının bi ağırlığı olmalı erkekler gibi davranmamalķ
Ciddiyet nude ile ölçülmez ama şahsen ben kendim için konuşayım beklemediğim bir anda kız arkdaşımdan nude gelse fena yükselirim arzulmaya başlarım.
Neye güvenerek yapiyorsunuz bu telefonda her sey kaydediliyor
hayır şantaj yapar zaten seven adam nikaha alır edepsiz olmaz
Kişiden kişiye göre değişir herkesede atılmaz seni bir obje olarak görebilir
Güçlendirmez ya sevmeyen adamin dikkatini hiç bir sekilde cekemezsin bu nude bile olsa gerek yok nude
Kaslıysa sırt ya da biceps atabilir 💘
Bekliyorum 😎
Hepimiz görsel severiz ama nedense ben sesli seks muhabbeti yapmayı daha cok seviyorum jsjjsjs
Bence gider benim özel durum var şahsen sevgilim olsaydı giderdi
Hoşuma gider, gönül eglendiririm, işimi hallederim. Evlenmem ama
p. orno sitelerinde yayarsa fotolarını görürsün :D
yayarmikii
@cokıyıbırı07 erkek ayrılmak istemiyorsa kız zorla ayrılırsa yapar
haklisiniz efendim aynenn
birsey sorcsmda burdan degildee
@cokıyıbırı07 olm hepiniz aynı şeyi sölüyonuz erkeklerin hepsi aynı aamk bişey sorcam ama özel :P
bu bazi. kizlarin kolelik mevzulari nedir
Ciddi düşünmek? Kesinlikle düşünmez.
Bir zaman gecmisse ihtimal
Sanmıyorum. Belki onu heyecanlandırır
Çok iyi oluyor bağlanma acisindan
Belli zaman geçmesi gerek
Erkeğine bağlı
Benim hoşuma gider atsana:)
Heyecan arttırabilir.
tabi güçlü olur çelik gibi
Hayır yapmayın böyle şeyler
Attığın an iyisin sonrası yok maalesef
Bence gerek yok saçma
Hayır güçlendirme
Alakası yok knk
Guclendirmezzz sen atma bence
Ciddi bişey varsa atılabilir yoksa aksiyona hüç gerek yok yarın bigün ayrılırsınız al başa belayı
Ben ücretli alıyorum bazen beğenirsem
Bence Nude atan kadından da erkekten de olmaz
Bir çift memen mı var kız senin 🤪
Güclendirmez amasyada
Atılmasa daha iyi olur
Ciddi ilişkide guclendirebilir ara sira
gün gelir pişman olursunuz yapmayın
hoşuna gider ama ciddi düşünmez
Bence değil gönderme
gerçeğini yaşamak varken resmi ne yapayım
Ben bayılıyorum.
İlişki durumu ve karaktere göre