Erkek arkadaşım nude istiyor fakat ben atmak istemiyorum korkuyorum kendimi iyi hissedeceğim bir davranış değil bence fakat sevgilim başka kadınlara mı bakayım şeklinde diretmeye başladı ilişkimizde bulustuğumuzda sevisme vs gibi illaki bişeyler oluyordu ileri gitmiyorduk bu konuda korkmaya ve üzülmeye başladım benden memnun değil beni artık istemeyecek mi gibi ilişki için şart mıdır nude
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlişkide şart olan saygıdır. Senin kararlarına saygı duymayan sevgiliyi neden hala taşıyorsun? Sen nude atmıyorsun diye seni tehtit eden bir kişi sevgiyi hak etmez. Böyle tipleri neden hayatınıza sokuyorsunuz? Adam gibi adamlar yok mu hiç etrafınızda. Buluştuğumuzda sevişme falan oluyor tabi. Zaten amacı bu. Seni sevdiğini mi sanıyorsun hala? A benim saf kızım. Bu kafayla gidersen daha çok üzülürsün. Sen " başka kadınlara mı bakayım?" dediği an bu ilişkiyi bitirecektin. Gitsin kime bakarsa baksın çakal...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl
Kim olursa olsun no dağıtma benden sana bir erkek olarak tavsiye.
Resimlerin oradan oraya oradan oraya gezer bunu kontrol edemezsin.
Buna benzer bir olayda örnek olarak paylaşayım.
Dershaneye giden bir kız öğrenci dersanedeki öğretmeni ile sevgili oldu ilişkiye girdi onun gibi şeyler yaşadı ve ne de resim attı Fatma uyardım yapma diye maalesef attı ve sonra ayrıldılar.
Kimi erkekler egolarını hayatta yatakta tatmin edemedikleri için böyle. Resimlerini olup olmadık kişilerle paylaşarak işte ben erkeğim ben şöyleyim ben böyleyim diyerek eşek gibi anırıyorlar.
Nikahlı koçan olsa hadi neyse bugün var olupta yarın olma ihtimali yüksek olan bir insana neden ve niçin gönderirsin.
Yaşanan ne olursa olsun özel kalmalı.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılKızların mesajlarına şöyle bir baktım da ne kadar korkuyorlar
Haklılar mı?
Evet bence de haklılar ve temkinli olmak lazım
Ama yurtdışında yaşamış biri olarak hiç tanımadığım insanlarla bile yüzü görünen bir şekilde birçok seksting yapmıştım
Kimsede böyle bir korku ve çekince yok07 Yorumla- +1 yıl
Yurtdışında ki insanlar Allah'ı bilmedikleri içindir.
- +1 yıl
@Smeraldo21 hahaha :D ne alaka?
- +1 yıl
@marcelostein çok alaka canım 😄.
Yurt dışında çoğu insan her önüne gelenle sevisiyor , canlarının yapmak istediği her şeyi yapıyor hiç kimseden bir cekinge korku yaşamadan senin bahs ettiğin de bu oluyor. Bizim insanlarimizin çoğu bunu yanlis buluyor bunu yaparken kendini kötü hissediyor çünkü Allah korkusundan. Ve tabi ki bir diğer maddede sosyal medyada paylaşilma korkusu.. - +1 yıl
@Smeraldo21 dediğin kısmen doğru
ama Allah bilmemekle alakası yok
Türkiye'de bahsettiğimiz insanlar sevişmiyor sekstin yapmıyor değil
Bunu yaparken ifşa olacağından korkuyor - +1 yıl
@marcelostein evet olabilir ama işte yurtdışında ki insanların ifşa olmama korkusu bile bir nevi Allah bilmemekle alakalı.
- +1 yıl
@Smeraldo21 ya ne alakası var!
İnsanların akıl ve beden sağlığı yerinde
Ayrıca bu tarz suçların çok büyük yaptırımları var
anandan emdiğin sütü burnundan getirirler
Kişisel alanın ihlali en büyük suçlardan birisi - +1 yıl
@marcelostein evet öyle
Kendimi iyi hissetmeyeceğim bir davranış demişsin adı üzerinde. Aşk ilişkilerin de böyle bir şart yok. İstersen at istersen atma istersen seks yap istersen yapma. Bu tamamen seni ilgilendiren bir tercih ve tercihine saygı göstermiyorsa eğer tekmeyi vurabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
37
Cevap
77Cevap
+1 yılŞeker portakalında çok güzel bir söz var ; sevgi insana her şeyi yaptırabilir bir de sevgisizlik.. Günümüzde ki çoğu insanların yaptığı en büyük hatalardan birisi bu sevgisizlikten annenisinden , babasından ,çevresinden alamadığı sevgiyi bir erkekten alınca o erkek için yapacağı her şeyin doğru olacağını sanması ya da birisine körü körüne aşık olmak sevmek onun için yapacağı her şeyin doğru olacağını sanması yanlış her zaman yanlıştir nude atmayı her zaman yanlış bulmuşum dur. Sevgilin senin yerine başka kadınlara mi bakiyim diyorsa zaten aradaki ilişki bitmiştir ortada sevgi degil sadece çıkar ilişkisi oluşmuştur. Senin şu an yapabileceğin en iyi şey ne kadar seversen de sev sevgilinden ayrilmandir , kendini kullandırma elbet daha iyisini bulursun sana kendini kötü hissetiren sevgili mi olur?
20 YorumlaSeni cinsel obje olarak gören ve cinsellik için takılan birisiyle birliktesin haberin olsun. Ve evet istemediğin bir şeyi yapmak zoru da değilsin. Atmak istemediğini söylediğinde ısrar etmemeli, çok klişe ve çocukça tepkiler vermiş üstelik. Olacak iş değil...
12 Yorumla
Soran+1 yılhep bu konudan tartışır hale geldik tartışma sonunda hep özür diliyor fakat konu yine aynı yere geliyor psikolojik olarak buna zorunlu hissetmemi saglamaya calısıyor bu konuda cok üzgünüm görüşün için teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Karşındaki hiç de normal birisi değil. Psikolojisi bozuk olan insanlar karşısındakinin de psikolojisini bozarlar. Manipülasyon yaparak seni bunu yapmak zorundaymışsın hissine kapılmanı sağlıyor. İlişkinizi baştan sona göz gezdirmeni tavsiye ederim. Seni kimsenin üzmesine ve istemediğin bir şeye zorlamasına asla izin verme.
+1 yılNet konuşayım mi? Bak şimdi; sana bu cümleleri kullanan bir sevgili, artık vaktini doldurmuş demektir. Onu terk etmek erdemli bir davranış, bir asalet örneğidir. Yan yana gelince yakınlaşma oluyor diye nude atmak zorunda değilsin. Atmiyorsun diye başka kızlara mi bakayım gibi laflar duyuyorsan zaten sevginin değeri kalmamış, ilişki bitmiş demektir. Kınamak için demiyorum, orası ayrı mesele.
20 Yorumla
+1 yılBakın sevgili hanımlar. Sevgilinizden şuna benzer cümleler duyarsanız koşa koşa uzaklaşın, buna benzer şeyleri ima etse bile uzaklaşın.
Ben sevdiğim için istiyorum,
Sen kezban mısın niye izin vermiyorsun
İzin vermezsen ayrılırım veya başkasıyla yaparım
Nude isteyorum ama o da başkasına bakmamak için.
Bu tür imalarda bulunan erkeğin şerefsiz olmama ihtimali yok20 Yorumla
+1 yılŞahsen ben istemem, gerekli de değil. Zaten atan saf insanları anlamıyorum. Bakıp mastürbasyon yapacağı ortada ne düşünüp atıyorlar anlamıyorum.
Üstünü örteyim üşümesin mi diyecek? Çok yazık atan taraf benim için basittir.40 Yorumla
+1 yılLaflara bak! Ona de ki; Eğer ben nude atmadığım da başkasına bakacaksan, ben de erken ya da geç boşalıp da beni %100 mutlu edemediğin de başka erkeğe bakarım. Ohh ne âlâ, manipüle ederek seni gönüllü tecavüze itiyor.
30 YorumlaKarşılıklı olursa güzel, ama güven lazım ve bu konuda zorlamamasi lazım, başkasına mi bakayım derken burada baskı var olmamalı. Biz yapıyoruz ama aninda siliyoruz yolladkktn sonra ve isteyerek oldu bu şekilde olmamali
31 Yorumla- +1 yıl
Sen atiyormusun yokda
+1 yılSenden nude resimler isteyen kişi seni haketmiyor, seni kullanmak istiyor, sonrasında seni tehdit etmek istiyor. Açık ve net. Lütfen kendine kötülük yapma
31 Yorumla
Soran+1 yılçok sevdigim için hic öyle düsünmek istemiyordum fakat haklısın tesekkür ederim görüsün icin
+1 yılseni gaza getirmeye çalışıyor, başarılı da olmuş gibi gözüküyor. ayrıca sana değer veriyor olsa istemediğin bir şey için seni zorlamaz veya bu fikri sinsice aklına yatırmaya çalışmaz
30 Yorumla
+1 yılİçinden gelmiyor rahat hissetmiyorsun tabiki atmayacaksın. Atma aslan zaten erkekler paylaşır bunu bir şekilde. Direk terk et nude isteyen zamparayı ve engelle
21 Yorumla- +1 yıl
Akilli kizin hali baska
+1 yılKesinlikle ve kesinlikle evlenmeyeceksen sana o güveni vermiyorsa atma
Ha yok benim için sorun değil evlenmesem bile görmesinde ve başkalarına da göstermesinde sorun yok diyosan atabilirsin beybisi00 Yorumlasakın atma kensini tatmin etmek istiyor ciddi olan açık resim iatemez atarsan bu sefer koz olarak kullanabilir daha sonra oral anal seks yapalım derse ama çok güveniyorsan ama yinede atma kız bir hazinedigr hazinenin anahtarını kaptırma
00 Yorumla
+1 yılMecbur degilsin. Ama farkli heycan da katabilir. Senind hosuna gidebilir zamanla. Eger gercekten güveniyorsn
30 Yorumla
+1 yılŞart degildir tabikide kendini nasil rahat hissediyorsan onu yap atma mecburiyetinde değilisn bacim
43 Yorumla- +1 yıl
bacım :D
- +1 yıl
Hoşşt
- +1 yıl
asıl sana hoşt terbiyesiz!
+1 yılhayır bu bildiğin seni cinsel amaçları için kullanmak olur
40 YorumlaKesinlikle değil, bir de tehtid ediyor beyefendiye bak. Nasıl insanlarla berabersiniz? Bu düpedüz şerefsizlik.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBen isterim.
Hoşlanırsam. Ne var ki bunda.
Fazla abartıyosun bana kalırsa.
İstemiyorsan tutucuysan. Arkadaşa yol ver.
Çünkü onun beklentisi başka..00 Yorumla
+1 yılistekleriniz örtüşmüyorsa ayrılın gitsin. Sınırlanırızı net koyun ortay sende ona olabilir seni çok seviyorum deyip bir şeyleri paylaşmamazlık etme. Evet ya da Hayır
00 YorumlaSaçmalık nasıl sevgili o seni seks objesi görüyor ayrıl hemen
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Bence asla atma onun eline böyle şeyler verme herseyi düşün lütfen
30 YorumlaÇağımızın en büyük problemi. Mecliste görüşülmeli gerekirse referandum yapılmalı.
20 Yorumla
u +1 yılNude şart değildir, istemiyosan seni zorlamamalı. zaten buluşunca yapacağınızı yapıyomuşsunuz
ben olsam yol verirdim00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Nude ne yaaa? Reel iliski gibi zevk verirmi herhangi bir foto? Reel de gelecek olan gelsin izmirden olanlari beklerim😉🔥🔥🔥
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gerekli değil, içinden, gönlünden geliyorsa atacaksın. Erkek arkadaşından hayır gelmez bu arada.
00 Yorumla
+1 yılZaten ilişkiye giriyorsan atmana gerek yok bence, kimseye güvenilmez. Ters düşersin sonra bi bakmışsın fotolar nette.
00 Yorumla
+1 yılSenin yapınca kötü hissedeceğin bir şeyi önemsemeyip bu kadar laf ediyorsa bırak gitsin. Başka kadınlara mı bakayım derken? Amaaan amaaan hemen at ya bak gider başka kadınlara bakar, koca bir aptal
20 YorumlaSen kendini iyi hissetmiyorsan atmazsın. Sevgilinin "başka kadınlara mı bakayım" lafı çok uygunsuz. Bir ilişkide iki tarafta zoraki bir şey yapmamalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Açıkçası bakın zorlama işi olmaz o doğru değil. Şu zamanda netten on dakka önce tnaışanalr birbirine atıyor. Bazı kaıdnalr bundan zevk alıyor yapıyor mecbur olduklaır için değil keyif aldıkalrı için yapıyor güven vars aolabilir ama zorlama ile olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana başka kızlara mı bakayım dese defol git bak ne biçim konuşuyosun sen tehtid mi ediyosun beni derim rezil ederim onu saf mısın ya çok saf bazı kızlar
10 YorumlaŞart değil tabi ki. Hoş şeyler değil. Nasıl olsa ayrılacaksınız biraz mantıklı ol? Ne gerek var?
10 YorumlaGüven olmalı öncelikle. Başkalarına mı bakayım diyorsa zaten terkederdim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen attım o da atardı yüzümüzde belli olurdu güven meselesi sen güvenmiyorsan atma tabi
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNude atsan başına büyük bela alırsın atmakta zorunda değilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtmak zorunda değilsin kendi özgür iraden başka kadınlara mı bakayım demesinden sonra ben olsam bir saniye bile durmaz ayrılırdım seninle ne için sevgili olmuş onu bir sorgula bence
Benim sevgilimin de istediği zamanlar oluyor ama atmak istemediğimi söylediğim zaman zorlamıyor ki doğrusu da bu olmalı diye düşünüyorum bakıyorsa da baksın başkasına (karaktersiz olduğunu belli eder) kendimi iyi hissetmediğim bir şeyi yapmam açıkçası00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinin ve karşılıklı güvene dayalı şart değil ama eglenceli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zorla yapilacak şey değil. Karşılıklı güven varsa sorun yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sakın kanma sonra ömür boyu tehditle seni yatağının kölesi yapar
00 YorumlaSacmalik.
Nude isteyen birinin sevgisinden süphe ederim ben.00 Yorumla
+1 yılBu güven varsa aranızda at. Yüzün görünmesin en azından.
00 Yorumla
+1 yılGerekli değil. Sadece karşılıklı rıza ile yapılmalıdır
00 Yorumla
+1 yılBunun için istemiyorsa istemesin işte sevmiyor demektir anlamış olursun
00 YorumlaFotoğrafla ilişki yürümez, doğrudan donu sıyırıp suratına oturacaksın
00 YorumlaSana değer vermeyen biriyle ne işin var. Bu ilişkiyi devam ettirirsen sonunda üzülecek olan sensin.
00 Yorumla
+1 yılSakın atma. Başka kadınlara diyen erkeği defol git diyip ayrılman lazım da
00 Yorumlaİnsan gerçekten sevdiği bir kadından asla nude istemez seni kullanmaya çalışıyor aç gözünü
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek nude isteyince ayıp değil mi? Neden kadın atınca ayıp oluyor
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. Sende ondan iste. Atarsan bile asla yüzünü gösterme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere seven kişi sevdiğine birşeyi ısrarla diretmez.
Nude olayına gelince keyfin istemiyorsa asla başkasını tatmin etmek için atma00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Şart değildir. Çıplak foto yüzün görünmüyorsa sorun olmaz. Sevgilin neticede. Ama zorlada gönderme. içinden gelsin.
00 Yorumla
+1 yılAtarsan seni tehdit edip ilişkiye girmek isticek ve basitleşeceksin gene bırakacak başkasına baksın bırak daha mantıklo
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe şarti ya sözleşmemi ya da kanun mu? Tam tersi bunu kabul edip gonderen kızlara acıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfoto falan gönderme
seviyorsa böyle şeyler istemesi çok enteresan gerçekten10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yarın da beraber olalım diyecek sen olmaz deyince başka kadınlara mi gideyim diyecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence atma yanlış anlamayın ama sosyal medya ya güven yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaskasiina mi bakayim muhabbetleri guzel degil.
Pis bir insanla birliktesin, sende pissin demekki00 Yorumla
+1 yılİçinden geldiği gibi davranmalısın. Seni seven her halinle kabul eder.
00 Yorumla
+1 yılSon ilişkim bu yüzden bitti atmak zorunda degilsin böyle bişey istiyorsa tekmeyi bas gitsin
10 Yorumla
+1 yılAmacı açsevgi değil bunun zaten her kızdan isteyen bi tip belli ayrıl direkt kurtul
10 YorumlaNude atsan da yüzünü gösterme
40 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan bunu bile bile üstüne geliyorsa ayrıl
40 Yorumla- Devamını Gör (54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem