Seksi fotoları göndermek sizce doğru mu dürüst olun erkeğin hoşuna gider mi o kadınla ciddi düşünür mü
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)6 aySeksi fotolar internette de var baktığında. Ama kişinin tanıdığı bildiği birinden gelmesi daha canlı hissettirir. Sadece onun için gönderiliyor sonuçta özel hissedilme durumu. Ama ilişkinin neresinde olunduğu önemli. Hiç evlenmemiş bir insanın yapması doğru olmayabilir. Ama evlenip boşanmışsa daha masum yapmasa da olabilirlik açısından daha mantıklı. İlişki ciddi olmadan yapılan her cinsel olay paylaşan kişiyi basit hale getirebillir. Evlilik düşünülüyorsa yapılması da doğru değil ki heyecan kalmıyor evliliklerde. Sonuçta özel bir olay karı koca arasında yapılması gereken bir durum. Ve nude attıktan sonra karşı tarafta bir süre sonra atana karşı basit bir insan algısı oluşmaya başlar. Daha önce kime attı acaba diye ama bekar 2 insanın arasında olan bir durum geçmiş geçmişte kalır diye de bir düşünceye sahip olunursa ciddi ilişkilerde daha sağlıklı ilerlenebilir. Çünkü bu nasıl bir erkek için ihtiyaçsa kadın için de ihtiyaç yagırmanmamalı. En önemlisi internete düşen her resim artık herkesin görülebileceği anlamı taşımaktadır. Bunu unutmayın.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)6 ayÇok nude gönderen oldu. Bazıları, hatta çoğu istemeden gönderiyordu çünkü sosyal medyada çok tanınmış yakışıklı bir sanatçıydım 5 sene kadar önce. Nude resim ve video atan pek çok kızın sadece bana değil, beğendiği başka erkeklere de bunları gönderdiğinden emin olduğum için zerre kadar ciddiye almadım. Sadece cinsellik ve fanteziye odaklandım. Romantik yazışmalar yaptığım kızlarla da resim falan istemeden direk görüştüm. Samimi olduktan sonra ciddi ilişki içinde olduğum kızlar da bana nude resim ve video attılar. Zaten ilişki içinde olduğumuz için bunlar norlmaldi. Konunun başına dönecek olursak evet, bu resim ve videoları almak her erkek için zevklidir ama herkese gönderdiğini düşünürse ciddiye alınmazsın. Bunu doğru ayarla. Ayrıca karakteri zayıf biri ayrıldığında bu seksi video ve resimleri aleyhine kullanabilir.
46 Yorumla- 6 ay
çok merak ettim seni
Cevap sahibi6 ay@babyface06 sie amele
Cevap sahibi6 ay@babyface06 yürrü tipi bozuk bentderesi mahsülü seni 🤣
- 5 ay
:D :D :D :D
Gizli Üye(25-29)6 ayBu sorunun cevabi evet veya hayir gibi bir basitlikte degil. İliskiniz zaten halihazirda guclu degilse atmayacaksin asla. Ha cok gucluyse dahada guclendirebilir ancak degilse iliskiyi daha da zayiflatir cunku boyle gucsuz iliskide nude atan bir kizin onune gelene attigini dusunur ve seninle ciddi dusunmez ancak iliski gucluyse sorun olmayacaktir cunku ben bu kizi bu kadar guvendigi bir hale getirene kadar cok buyuk zorluk cektim, guvenini kaybetmek istemem diye dusunecektir. Yani tamamen seninle yasadiklari, sen nude atana kadar vermis oldugu guven ve emek mesele. Zor kazanilan kolay kaybedilsin istenmez
25 Yorumla
Soran6 ayEn iyi yorum senin olmuş diyorsun ki zaman ve emek versin kaynak harcasın
Cevap sahibi6 aykaynak demeyelim ona, iliskiniz gucsuzken sana cok masraf yapiyosa seni satin almaya calisiyodur, mesele ilgi, zaman harcamasi ve sana deger vererek guvenini kazanmasi. Ha iliski gucluyse o da kaynak harcamak isteyecektir zaten ama sen baski yaptigin icin degil, kendi rizasiyla harcamali. O noktadan sonra harcamiyorsa sorun vardir zaten
Soran6 ayHaklısın atmamam daha doğru olur
Ama yorumların çok iyi geldi ilişki koçum olur musun
Cevap sahibi6 ayablacim ksde sor denk gelirsem yanitlarim iste iliski kocu nedir alla sen
Soran6 ayBilmem hoşuma gitti
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
m 6 ayMerhaba! Bence hiç bir ilişkide kessinlikle nude atmamak gerekşr evet bazen insan kendini iyi hisseder ve karlısındaki kişinin samimiyeti ve o anki duruma göre yaşanır bir şeyler aslında o an mesele Buse değil sadece samimiyetin fazlaca göstergesidir.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
152Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
6 ayTabi ki güçlendirir, renklendirir, zevklendirir
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayErkeğin hoşuna gider ama yüzünü göstermeden at gadası
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 6 ayHayır atmam da almam da
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. kesin sonuç: nude ciddi düşündürmez, tam tersi "ciddiyetsiz" düşündürür, libidosunu yükseltirsin, penisini sertleştirirsin, bu tür şeyler biyolojik tepkilere neden olur, ruhu "uyandırmaz" senin yapmak istedğin ruhu uyandırmak.
13 Yorumla
Soran6 ayEvet ruhu uyandırmak doğru diyorsun beden gelip geçici bu söylediğin iyi geldi
Ama ikisi dengede olmalı
Hem beden hem ruh o halde ne yapmalıyım- 6 ay
bu kolay gibi görünür ama inanılmaz zordur, sistem erkekleri duygusuzluğa, sadakatsizliğe kodlar, yani erkeği "kırman" lazım. ve bu neredeyse imkansız... mesela şöyle düşün bir kadın sayla -sümük ağladığında bütün arkadaşları ona destek verir, kimse bunu "zayıflık" olarak düşünmez, bir erkek çok duygusallaştığında ağladığında "ya ne biçim erkek bu" gibi düşünülür, destek verenler olur belki ama genel erkek tanımının dışındadır bu.. ilginç olan kadınlar "ruhsuz" erkeğe çekilirler, sistem kadınlarada şu kodu işler "haz veren, ruhsuz erkek seni korur, bebeğini korur, hayatta kalırsın" ama burası kritik; tamda bu erkek duygusal olmaz.. o zaman hem maskulen, hem ruhu olan erkek lazım, burası inanılmaz bir noktadır; sistem daha çocukluktan itibaren "duygusal, ruhu olan" erkeklerin istinasız hepsini "kırar" yani çoğu duygusal, ezilmiş, pasif görünür toplum içinde ve hiçbir kadın onları tercih etmez. ben hem ruhlu, hem sistemi kırmış nadir erkeklerden biriyim.
Soran6 ayVay tebrik ederim sizi gerçekten
Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Kimse kurusu bakmasın ya da baksın, umurumda değil. Nude yani çıplak foto atmak ve istemek bence azgınlık belirtisi. Ahlaksızlık. Müslümanım diyen yapmamalı. Evlenince olacak bir şeyi önceden istemek ve yapmak ahlahsızca. Ne malum p*rno sitelerinde fotolarının gezmeyeceği de ayrıca.
32 Yorumla- 6 ay
Aradığım kadın işte bu😄
6 ayülkede milyonlarca ifşalanan şantaja maruz kalan kadın var sevse bile günün birinde ifşalar erkeklerin yüzde 80 atığın fotoları etrafı ile paylaşıyor erkek olduğunu kanıtlama çabası galiba benim arkadaşlar yapıyor görünce kafalarına patlatıyorum da yapacak bir şey yok düzelmez bu aptallar
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayCiddi düşünmesini etkilemez ama hoşuna gider hemde düşündüğünden çok fazla hoşuna gider. Seninle çok ilgili değilse veya bunu çok belli etmiyorsa üzerinde biraz düşünmelisin.
12 Yorumla
Soran6 ayİlgili değilse neden üzerinde Düşünmeyliyim
- 6 ay
Tam olarak bunu söylemek istedim , seninle çok ilgili değilse seninle zaten ciddi düşünmüyordur.
6 ayona ait hissettirebilir her zerreni ve zaten yollayanda kendini ona ait hissederek yollar aşırı büyülü hisler bitmez hiç görüşmesende bir kıvılcım gerekir yanmaya🔥🔥🔥
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHoşuna gider ama ciddiyete bir katkısı olmaz, ciddiyet daha çok ilişkinizin gidişatına bağlı bir sey. Ama arzusu ve istegi tabiki artar. Şuna da katılmıyorum erkek kesinlikle ciddi görmez kismina, ciddiyet zamana dayalı bir sey, o da atıyorsa zaten senin hoşuna gitsin diyedir. Önceliğiniz sevgi sonra tutku gelir zaten
42 Yorumla
Soran6 ayO atıyor ama tamamen çıplak değil ben atmadım daha önce hiç
Hiç kimseye atmadım
Cevap sahibi6 ayNormal o da atıyorsa
Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Nude atmak bir ilişkiyi güçlendirmez. En fazla anlık bir yakınlık hissi verir ama güven yoksa tam tersine ilişkiyi zayıflatır. Çünkü riskli bir şey; yanlış elde, yanlış zamanda büyük sorun çıkarabilir.
30 Yorumla
6 ay
Motor olarak düsünürüz. Sonra bu senaryo gerceklesmesi %100 dür.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayNude ilişkiyi güçlendirmez kanka
güven yoksa risk yaratır
erkek hoşlanır ama ciddiyet garantisi değildir
en sağlıklısı sadece güvendiğin kişiye
ve rızanın tam olduğu durumda göndermemektir 🙂10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Tabiki gider ama tamamen cıplak olmuycak Seksi olucak
12 Yorumla
Soran6 ayTamamen çıplak atmak istemem zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı.
6 ayHoşuna gider ciddi düşünse istemez zaten amacı cinsellik sadece
11 Yorumla
Soran6 ayO istemedi ben atmak istedim
6 ayİlişkinin gücüyle alakası yok. İki tarafta birbirine güveniyorsa zaten ilişki güçlüdür ve çıplak foto atarsın. Bu sadece anlık bir heyecan verir karşılıklı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aygüçlendirmez bence. erkeklere zor olacaksın böyle hep elinden kayıp gidecekmiş gibi kaygılı yapacaksın. o zaman güçlenir. p
23 Yorumla
Soran6 ayHaklısın kolay olduğunda değerin azaltıyor
Cevap sahibi6 ay. değer veren erkek nude istemez.
Soran6 ayİstemedi zaten ya ben ilişkimiz için istiyorum! Nude dediğimde mini etek ya da en fazla iç çamaşırı ne abartınız
Nude isteyen bi insandan hayır gelmez. Nude atan birindən hic mi hic hayır gelmez:d
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. karşındaki adam kötü niyetliyse ciddi düşünmez ama sen yine de öyle foto gönderme önden yandan normal giysilerinle çekildiğin foto gönder zaten niyeti kötü değilse yetinir
10 YorumlaErkeğin hoşuna gider yalan yok ama bir erkek seviyorsa sabır da etmesini bilir ben sabır ettim cinsellik bile istemedim ama ona rağmen bıraktı beni
10 Yorumla
6 ayAtma kendi iyiliğin için.. erkeğin hoşuna gider tabi ama ciddi düşünürmü dersen her erkekte farklı etki yapara nasıl değerlendirecek bilemezsin atmadığın zaman seni bence daha ciddiye alır
10 Yorumla
6 ayHemde nasıl ciddi düşünür direk nikah dairesine götürür seni
43 Yorumla- 6 ay
dogru cevappp
- 6 ay
@cokıyıbırı07 sjjsjsjsjs
- 6 ay
🙈🙈🙈🙈😊😊😊
6 ayGuclendirmez malzemeden öte gitmezsiniz bu saygısızlıgi kendinize yapmayın kizlar
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
6 ayya bu adamin karakteriyle alakali da, asla tavsiye etmem soyle seyleri. bunun icin kopacaksa zaten erkenden gitsin basimi agritmasin
20 Yorumla Bir kadından bunu isteyen erkek ilişkiyi değersizleştiriyor
Erkeğin bu isteğini yerine getiren kadın ise kendini değersizleştiriyor20 Yorumla
6 ayAsla. Ulaşılmaz kadın değerlidir. Kendinden taviz verince o fotolarla işlerini görüp bırakırlar.
20 YorumlaGüçlendirir ama olası ayrılıktan sonraki ilişkide fitil fitil geri döner.
30 Yorumlaciddi düşünür mü falan umurumda olmaz atmam da almam da
30 Yorumla
6 ayİlişkide aradaki bağa samimiyete seviyesine bağlı İlişkiyi tamamen cinsellik ibarette yapabilir tek amaç seks gibi ilişkiyi güçlendiredebilir
10 Yorumlaerkeğin çok hoşuna g, deceğinden emin ol...
Ama evliliğe gelince senle en baştan beri ne kadar ciddi olduğuna bağlı10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
6 ayhayır tabiki. böyle şeyler ilişkiyi güçlendirmez. sırf biri sizi sevsin diye böyle şeyler yapmayın. sizi seven zaten her türlü sever bağlanır
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayErkeğin hoşuna gider ama 31 çekmek için hoşuna gider ve o kadını kolay elde edilir görmeye başlayabilir
11 Yorumla- 6 ay
Sen, Onun boşalma sebebi olmak istiyor musun - Bu senin hoşuna gidiyor mu? bence orası daha önemli ;)
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
6 ayCiddi süreçte nude atılması güçlendirebilir, fakat harici gönderimde ise kullanılmaya müsait olma ihtimali yüksektir bence.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hoşuna gider ama ciddi düşünmez... Hatta diğer erkeklere bile gösterebilir, seni ifşa edebilir. Yapmayın böyle şeyler...
10 YorumlaFarklılık sevmeyenlerde güçlendirir :D Farklılık sevenlerde zayıflatır. Çözüm farklılık sevenlere sık sık atmamak, diğerine sık sık atmak.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayO nudeler sana daha sonra şantaj olarak dönmesib ve dönülmez yols girme dikkat et anlık gaza gelme
11 Yorumla- 6 ay
Hani benden demesi insanlara güvenmeyin sosyal medyadan açık iç çamaşırlı foto paylaşmayın be kadar güvenseniz de paylaşmayın yarın ne olacağı belli olmaz
Tabii hoşuma gider. Ciddi düşünmeyle alakası yokki bunun. Seviyorsam istemisimdir zaten, ciddide düşünürüm ayrıca yani.
12 Yorumla- 6 ay
Yani ile işler yürümez yani
Etkilenen biri ise evet ama karşındaki insana sıradan hale gelirsin zamanla ve sadece çıkar ilişkisi kurulur
10 YorumlaDüşünceyi değiştiren bi mevzu değil. Ciddi düşünen ne kadar güzel diye bakar, ciddi düşünmeyen off tam s.. melik diye bakar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aygitmez dıyen kendını akndırmaz mı? fızıgıne guvenır mısın
13 Yorumla
Soran6 ayEvet güveniyorum kesınlıkle
Cevap sahibi6 aypekı boy kılo kac?
Cevap sahibi6 aysustun
6 ayiliskiyi güçlendirir demeyeyim ama seni onunmus gibi gisseder
20 Yorumla
6 ayÇok yanlış bence bir insan neden çıplak fotoğraflarını bir başkasına atar ki aklım almıyor
31 Yorumla
Soran6 ayÇıplak tamamen çıplak değil bikinili gibi
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Bence basitleşir, ayrıca çokda atmayın öyle nude filan, eğer ilerde keşke demicekseniz
11 YorumlaCiddi düşünende olur ama düşük bir oranda tabi.
10 Yorumla
6 ayYapılabilecek en büyük mallık, ilişkiyi ise yıkar geçer.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 476 cevap paylaştı. Erkeğe göre değişir mesela bende o ilişkiyi güçlendirmez tam tersi zayıflatır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Son derece yanlıştır ayrıldığınız zaman o fotoğrafları sana karşı kullanma olasılığını unutma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayHayır ne alakası var? Mide fotoğraf atmak yerine nude olarak yatağımda olması daha güçlendirir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ciddi düşünmeyi sonlandırır hatta engelleme sebebidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayyanındayken o ateşi hissettiremiyorsa bir hiç nude felan önem verdiğim umursuyucağım şeyler değil. Kadın da yok zaten kendine kadınım diyen tipler var piyasada.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazı hanımlar istemeden fikir için gonderiyor yorum yap diyorlar onlara daha samimi bakiyorum
10 YorumlaBu yaşıma kadar kimseden öyle bir şey istemedim istemem.
10 Yorumla
6 ayCinsel arzuyu artırır ilişkiyi bitirir ha p*rno izlemiş ha resimlerine bakmış aynı olay
10 YorumlaHayır erkeğin gözünde esc den farkın kalmaz.
10 YorumlaHoşumuza gidiyor tabi ki ben istiyorum zorluyorum ama yapmıyor ısrarla yok diyor çıldırcam
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
6 ayBu ilskinin ciddiyetine bağlı ama erkeğin arzulayip o an isticegi garantii
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Erkeklerin hoşuna gider tabiki ama ilişkiye her zaman güçlendirmez
10 YorumlaYerine ve durumuna göre soğumuş birini iyice soğutabilir ama tutkulu biriyse çeker sana peki onun atması?
12 Yorumla
Soran6 ayTamamen çıplak atmam zaten
O bana üstü çıplak atmıstı
hoşuna tabi gider ama aradaki heyecanı ne kadar çok canlı tutabilirsin bilmiyorum. sürekli farklı şeyler görmek ister yaratıcı olmazsan herşeyi elde ettiğini düşünür ve sıkılır
00 YorumlaNude isteyip ciddi düşünen birinin var olduğunu sanmıyorum
13 Yorumla- 6 ay
Şöyle anlatayım sana çalıştığım iş yerinde bazı erkekler kız arkadaşları onlara nude video atmışlar o da kaç kişiye gösterdi sayamadım
En sonunda kızdım yapma böyle dedim o kız sana güvenmiş özelini paylaşmış şerefsizlik yapma dedim
Biri senin kız kardeşinin özelini böyle paylaşsa hoşuna gider mi dedim
O günden sonra kimseye bir şey göstermez oldu
Soran6 ayEvet cidden serefsizmiş senin de uyarman iyi olmuş haklısın
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayKimin hoşuna gitmez. Ama bu iliskinin faydasına mi zararina mi olur bilinmez
10 Yorumla - Devamını Gör (136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler