Sevişmek ilişkiyi güçlendirir mi bitirir mi? ankete katılın
ilişkiyi güçlendirir
ilişkiyi bitirir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkes de seviştiği kadını çöpe atıp bakire biriyle evlenmeme arzusu var. Arkadaş bence önce bizim erkekler seviştiği kadını almayı, almayacaksa da sevişmemeyi bilmeli. Neymiş "Sevdiğim kadına dokunmam, evlendiğim kadın bakire olmalı." Yahu beyler de sektirip gidin ötede oynayın barzoluk konusunun ciddi üstatları bu site de barınıyor herhalde. Yorumlarınız gerçekten gözlerimi kanattı. Sevişmek gerçek bir iletişimdir ilişkiyi de güçlerdirir kişiler arası bağı da güçlendirir. Tabii iki tarafta istekliyse demeyeceğim zaten isteksiz bir taraf var ve bu durum ona diretiliyorsa bu taciz hatta ve hatta tecavüzdür..
Sevgiler, Barzolar saldırabilirsiniz. :)
güçlü ilişkiden ne anladığına bağlı. evet sevişme olursa daha bir sokulgan daha çok temaslı daha öpüşmeli daha "sıcak" bir ilişkin olur. ama güçlenmesinden kasıt sadakatin artıp daha uzun ömürlü, gerekirse evliliğe kadar giden bir ilişki olmasıysa, o tartışılır.
kişiye göre değişir. daha da güçlü yapabilir bağlılık artabilir ondan başka ten istemeyebilir ama kimine göre soğutucu olur anlıktır geçicidir hevestir karşıdaki kişiye karşı heyecan bitmiştir ilişkiyi zayıflatır
Örnegin bitecek bir iliskiyi seksle ayakta tutmak gerizekaliktir, net.
Cevap
87Cevap
çok büyük irade gerek diye düşünüyorum. arada çok ince bir çizgi var
zira ayırt edemeyenler , aşkla sevişmeyi karıştırıp cinsel isteği arzuyu aşk sanıyolar.
bir bakmışsın seksten başka bir şey yaşanmıyo. sadece cinsellik geliyo akla...
ilişkiyi güçlendirir doğru ama duygu biterse seks yapmak istemessin zoraki yaparsın ilişki de biter duygu önde gelir duygu yok ama ilişki bitti bir zamanlar sevdiğin sana geri dönmek istedi kabul ettin işte o cinselliktir alışkanlıktır işte duygusuz seks olmaya başlar o da biter. anlamsız olur. kullanmak için seks ile ilişkideki seks olayını karıştırmamak lazım. ilişkisiz seks yüzeyseldir. f buddy ilişkisi gibi.
Tüm varyantlarıyla cevaplayayım.
Evli olup olmalarına göre bunun cevabı değişir.
1-Evliyse genellikle daha güçlü hale gelir.
2a-Evli değil de inanç gibi yargıları varsa ilişkiyi olumsuz etkileme ihtimali yüksektir.
2b-Evli değil ve yargıları yoksa eğer istediğini almışsa güçlendirir. Alamadıysa bitirir.
Soru biraz hatalı sorulsa da ben tam olarak cevabını şöyle verebilirim. Eğer evli değilseniz ilişki bitmeye mahkumdur. Eğer evliyseniz tabi ki de güçlendirir.
Birincisi bu soruyu sorman bile çok itici geldi bana ikincisi konu ayrı bir itici ilişkiyi güçlendirmek için illa seks mi olmalı? çok gereksiz zaten yaşayacağını yaşıyorsun evlilikte yaşanacak birşey kalmıyor heyecan bitiyor vs vs. ilişkilerde seksin ön planda olması benim için sadece ihtiyaç amaçlı beraber olduklarını düşünmemi sağlar, madem güçlendirecek tek gecelik takılın işte o da aynı şey güçlenir belki😃
birincisi konu itici geldiyse yazmama ya da okumama hakkına sahipsiniz kimseyi zorlamiyorum 😉 ikincisi ben burda bir ilişkiyi güçlendirmek için seks olmalı diye bir soru da sormadım sorumun içinde seks kelimesi bile geçmedi ve bu konu da da yorum yapmadım zaten 😂😂
Evet bu konulara görüş yazmıyorum ama artık sıkmaya başladı her yerde bu tarz şeyler görmek bayıyor ve ben öyle dedin demedim zaten kendi görüşümü belirttim farkındaysan, ayrıca seks veya sevişme ne fark ediyor? benim için aynı şey sen fazlaca üstüne alınmışsın orda senin üzerine konuşmadım ben genel olarak konuştum sadece soru tipin itici dedim bir daha oku istersen🙂
Güçlendirir tabikii sevdgin kisiyle sınırları zorlamamak şartıyla dozunu kacırmadan olmazsa olmaz çünkü bir erkek olarak başkasını sevip başkasıyla sevişcegime sevdigimle yapmak daha mantıklı ve baglılıklarını bildirir...
evlilik öncesi benim yakın çevremden şahit olduğum ilişkiler genelde bitti ve genelde erkekler bitirdi işin doğası bu erkek evde kalmadığı sürece o ilişkiyi bitirir çünkü heyecan kalmamıştır evlilik tercihini niye ondan yana kullansın ki?
Cidden artık saçmalamaya başladınız ya.. Nasıl bir romantiklik nasıl bir kafa anlamıyorum ki. Siz nasıl dünya dolaşıyorsunuz? İlişki sevişmeye giden bir yoldur sadece. En temel içgüdümüz zaten. Olmasaydı olmazdık.
Ben durup dururken yapılan bütün sevişmelere karşıyım. Daha geçen gün bir arkadaşla bunun münakaşasını yaptım. Büroda oturuyorum, bir bayan arkadaş geldi. Daha gelmesiyle “Hadi, çok acil işim var, bir yere yetişeceğim, çabucak sevişelim de ben gideyim” dedi. Ben de senin demin dediğin gibi “Durup dururken olur mu güzelim” dedim. Baktım ikna olmuyor, nalet olsun dedim, öyle yalandan bir seviştik gitti.
Bu şekilde düşünerek güçleneceğine inanan kişi zaten güçsüz
Kesinlikle güçlendirir bağlılık artar. Bitirir diyenler ilişki yaşadıkları insanlar büyük ihtimalle birbirine aşık olmayan iki kişiydi sanırım
yok öyle değil. erkeğe göre bitirir kadına göre bağlılığı arttırır.
bir de aslında bunun ne zaman olduğuna göre de değişir durum. evlenmeden önce yapmışlarsa erkek istediği zaman bırakır zaten evlenmez de almış alacağını. ama evlendikten sonra zaten sevdiği kadınla evlenmişse bir de baya kuvvetlendirir.
Eğer sadece çıkıyorsan bitirir ama evliysen güçlendirir
Sevgiliyken hevesini alırsın biter ama evlenince eşinle ilk sen birlikte olacağın için ve güveni ölene kadar süreceğini bildiğinden ilişki güçlenir
bence sevişmek düzüşmekten daha etkilidir. Çünkü iyi sevişiyorsan geriye çok bişey kalmıyo zaten yavrunun boyutlar ne olursa olsun partnerin yanıyo zaten Ç:DFDFSFSD
Kişiden kişiye değişir bence. Bana göre yani bende olduğunda ilişki güçleniyor
bitirir diyenler ne yaşamış olabilir sizce aklıma kötü şeyler geliyor :D
bitmeseydi her kız tek erkekle sevişirdi ama etrafda sevişen erkek kızlar çok sayıda ve her gün farklı erkek kızla seks güçlendirmez bititiri r
Sorun sadece yatak ise bence güçlendirmez. Lakin beraberliğinizi pekiştirebilir. Yeter ki araya amaçlar ego lar girmesin :)
gücün tanımını yapıyım bir avuc fındık keçiboynuzu pekmezi 3 kaşık ceviz az yer fıstığı bal ve üzüm pekmezini karıştırıp sabah öğlen akşam aldığınızda mutluluğun formülünü yakalarsınız benden söylemesi
İlişki ise yaşanan güçlendirir ama değilse bitirir.
Evli isen güçlendirir
Bekar isen hevesini alınca soğur
Bence güçlendirmez ama bitirmezde insan oğlu doyumsuzdur sürekli aynı kişiyle cinsel ilişki bir zaman sonra çok normal bişeye donecektir bence oyle bişey işte :D
Çok zevk aldıysam ilişki uzar. Ama kafamız uyuşmuyorsa herşey e rağmen bitiririm görüşmem.
aşk varsa sevgililiği bitirir seks ilişkisine döner
ikisi de değil, ne yolda ilerliyorsa ilişki ona yardım eder.
Eğer sevgiliyse seks bitince ilişki'de zaten biter.
ilk etapta güçlendirir bay çosturur hatta ama sonra bitirir
İçindeki duygular saf ise, gerçek sevgi ise güçlendirir yoksa zedeler.
Kesinlike güçlendir. Ellettrin ama varmeyin. işte o zaman biter.
güçlendirir. sevişmeden ilişki yürümez ben bırakırım seks olmayan böyle bir ilişkiyi.
Dudaklar ihtirası şehveti ateşler o sebepten sevişmeden olmaz :D Tecrübeyle sabit
Normalde güçlendirir ama amaç sevişmekse amaca ulaşıldığı için bir süre sonra o ilişki biter
güçlendirir seks olmayan bir ilişki bence ilişki değildir
temeli sağlam bir ilişki devamında sevişmeyi gerektirebilir bunu uzatmadan her şey buna bağlıymış gibi davranmadan ilişkiyi devam ettirebilmek önemlidir
performans düşük çıkarsa bitirir. kimsenin bir mecburiyeti yok ne de olsa.
Neden bitirsin?
Karşılıklı çay içeriz diye mi ilişki kuruyor insanlar?
kesinlikle güçlendirir tabi içtenlikle yapıyosa erkek köpek gibi saldırırsa bitirir
Erkek istiyorsa ilişkiyi güçlendireceği kesin. Ama evlilik ihtimalini düşürür
İlişki iki kişiyi bir birine daha çok bağlar mutluluk olayı
Güçlendirir tabikide. Birbirinize olan sevgiyi ve bielikteliği bir yatakta başlaşmanın mutluluğunu ce bazı durumlarda da acısını yaşarsınız
Seviştiğin kişiye hissettiklerine bağlı, sırf sevişmek için beraber olduğun biriyse bu alışmaktan başka bişey olmaz
eğer sevişmede iki taraf zevk alıyorsa tutku artar ama tek taraflı biri zevk biri acı hissediyorsa orada sorun başlar
Sevişmek tohum atmak gibidir karşıdakinin sana karşı daha şehvetli yaklaşmasını filizlendirir
Bitireceğine inanmıyorum. Aksi bir durum bu... maksadı şerefsizlikse o zaman bilemem
Güçlendirir ten kokusunu çekmeden aşk mı olur ilişki mi olur 😊
karşı tarafa aşırı zevk verdiği için sevişmek şart sınırsız sevişmek tabiki
Cevap C. tutkulu arzulu sevişiyorsan İlişkiyi güçlendirir.
erkeğin amacı sadece seks ise istediğini aldıktan sonra sogur senden
bakis acisina göre sadece cinsellik icin devam etmeye baslarsa iliskiniz erir gider.
kendine getirir uraaa dedirttirir jwbwbebjwe
iki tarafta birbirini yeterince seviyorsa güçlendirmesi gerekir
Güçlendiriyor. Tabi iyiyse.
o an güçlendirir sonra güclenecegi varsada bitirir
Sevgili iken bitirir ama evliyken güçlendirir
evli değilsen yapma arkadaşım günahtır
Tabi ki güçlendirir 💪😘
kaç tane erkekle yattınki nasıl güçleniyor güçleniyorsa tek kişi ile yetmesi lazım değilmi?-
@Huzurvarmı_123 valla tatlım kac tane erkekle yattiğimin listesini tutamadım senin soracağını bilseydim tek tek sayardım ve ayrica ben tek kişiye bağlı kalamadigim için biri varken diğeri de oluyor bu da benim fantazi anlayışım hadi öpeyim de seni alınma 😘
karakterlere bagli bir olay
Güçlendirir ilişki ayrı bir boyuta geçer...
Sevmekten kastin baya iliskiye mi girmek
evli isen a
bekar isen b
Bitirse millet niye evlensin
Ten tene dokunduğu zaman, insan insana bağlanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar