İkimiz de daha önce hiçbir şey yaşamamış insanlarız bu arada. Ben de hiç yaşamadığım için doya doya en sert haliyle yaşayıp doymak istiyorum. Acaba o beni doyurabilir mi korkuyorum... 🫤 O yaştaki bir erkek sekste nasıldır sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ay34’lük bir erkek genelde acele etmez ama ritmi tuttuğunda sertliği de derinliği de aynı anda verir ilk kez yaşayacak olsa bile bedeninin olgunluğu seni güzel taşır senin isteğin yüksekse o enerji onu da açar yani yaş değil akış belirler ve 34 bu konuda hiç de hafif kalmaz 🔥
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
6 ayBence zaten en çekici yaş grubu erkekte 30 yaş üstüdür
Bence hatta günümüzde otuz yaş altındaki evelenne ya da ciddi ilişkisi olan erkekler ya eziktir ya ultra rahatszı edici sapıktır ya da cahil çocuktur
Prensim Sercan maşallah diyetim herkes bana Allah gönlüne göre versin diyordu hiç inanmıyorudm ama istediğim şekilde olacağına
Prensim sercan noktası virgülüne kadar bu kadar her anlamda istediğim gibi olması bi mucize gibi
Sanki sipariş versem bu kadar her şey oturamazdı saolsun ailesinden Allah razı olsun prensim sercanı doğurdukları için yoksa ben gerçketne evde kalırdım ve herkes zaten bana bi yandan istemediğim insnalrla evlenmem için zorluyordu00 Yorumla
6 ayVallahi ben 34 yaşındayım bunca zamandır cinsel ilişki yaşamadım şöyle söyleyeyim 34 yaşındaki bir erkek eğer çok şey yaşadıysa o olgun olur ama benim gibi yaşamadıysa birazcık tecrübesiz olabilir ki bu korkulacak bir şey değil bir 20 yaşındaki ergen gibi de davranacağını sanmıyorum ya şöyle söyleyeyim senin korkuların ne boyutta bilmiyorum ama herhalde insan azmanı değilse direkt saldırmayacaktır diye tahmin ediyorum onu sen daha iyi anlarsın
08 Yorumla
Soran6 aySaldırsın istiyorum ben 😅 normalde merhametli yumuşak biri ama yatakta öyle olmasın sertliğini erkekliğini ağırlığını hissettirsin bana. Ruhumu da okşasın istiyorum ama güzel sözcükleriyle. Hepsini yapabilir mi onu merak ediyorum işte
- 6 ay
Merak etme şöyle bir şey söyleyeyim o zaten cinsellik boyutuna geldiği zaman içinden bambaşka bir kişilik çıkar emin ol çünkü vücut ve hormonlar ona O noktaya getirir
Soran6 ayHmmm çok güzel o zaman :) teşekkür ederim 🌸
- 6 ay
Ederim ya şöyle düşün mastürbasyon yaparken bile insan kendinden geçiyor O anki vücut titremesi hareketleri falan derken her şeyi fazlasıyla yaşıyor ama bana soracak olursan evlilik haricinde ilişkiden uzak durman tavsiye ederim Ben doğru bulmuyorum yine de sen bilirsin
Soran6 ayBen de oyle düşünüyorum o bu kadar zevk veriyorsa gerçeği ne kadar çok zevk veriyordur diye. Zaten öyle bir düşüncemiz yok konusu da hiç geçmedi ikimiz de sabırla bekleyeceğiz evlendiğimiz zamanı
- 6 ay
Bak dedim yanlış anlama hani kadın yaparsa şöyle böyle demek istemiyorum ama eğer bu konuda gerçekten biriyle yakınlaşmak istiyorsan evlenmeden böyle bir şeye kalkışma Evet bedenini isteyebilirim canın çekebilir bunu hepimiz yaşıyoruz aynı zamanda Ben bedensel engelliyim gerçek hayatta hiç yaşamadım şunu söyleyeyim evlenmeden böyle bir şey Yaşar sana ileride bir ayrılık durumu söz konusu olursa en büyük pişmanlığı yine çekecek olan sen olursun o yüzden eşin olmayan hiçbir insana bedenini açma ve hiçbir insana güvenme bugün sana iyi olan yarın düşman olup onu koz olarak kullanabilir
Soran6 ayÖyle bir düşüncemiz yok zaten. Nisanliyiz yakında evleneceğiz inşallah her şey vaktinde güzel bence
- 6 ay
Hadi bakalım her şey hakkınızda güzelce olsun ama yeter ki şunu da unutma her şey evlilikte cinsellik demek de değil huzur mutluluk sağlık anlaşmak ve birbirinizi tamamlamak önemli uyum önemli bir sorun olduğunda oturup güzelce sohbet etmek önemli cinsellik dediğin penisin vajinaya girip zevk alması gün geldiği zaman onu bile canınızı istemeyecek ama birbirinize saygınızı hep olacak
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir libidosu nasıldır spor yaparmı açmı gözü dönen insanlar vardır onun gibi mi nasıl birisi bilinmezki. Çok sert doya doya mevzu ilk anda olmaz bir kaç sefer sonra sert sert yaparsanız olur. Adam hiç yapmamış ilkinde acele eder hemen boşalır kalkmaz vs bir sürü sorun olur nazik anlayışlı olursanız geçer hepsi
02 Yorumla
Soran6 ayDudaklarıma bakışını, iç cekisini bazen de nefesinde değişmeler olduğunu seziyorum yanımdayken :) evet doğru diyorsunuz ikimiz de anlayışlı insanlarız benim bu sözcüklerim onu çok arzulayıp sabirsizlandigimdan ötürü 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
44Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
6 ayHenüz tecrübesiz olduğu için yaşa bağlı olmaksızın başta erken boşalmalar olacaktır. Hayal gücü iyiyse seni önsevişmeyle de bi noktaya getirebilir. Yaş olarak olgun, tecrübe de kazandığında tadından yenmez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayHiç sekmek kadinlar bebek gibi sevilip düsman gibi s kilmek ister 😂
14 Yorumla
Soran6 ayOff evet evet 😅😅
Cevap sahibi6 ayMuhafazakar kapalı birisin sanırım
Soran6 ayEvet
Cevap sahibi6 ayGözümde az çok bir profil oluştu da yargılamak için değil de muhafazakar özellikle kapalı kadınlar com istekli oluyorlar tabiri caizse deccal gibi s*kişiyorlar 😄
6 ayşimdiki züppelere taş çıkartmazsam allah belamı versin devam et iyidir o
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
6 ayKendimi en güçlü hissettiğim yaştır sormak istediğin ne varsa sorabilirsin
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normalde o yaşta en zirve performansta olur erkekler güç olarak olgunluk olarak ve tecrübe olarak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 aySeks yapıp yapmaması önemli değil seviyorsa seksi ve bilinçliyse. Seni doyurmaya odaklıysa öncelikle. Bana güven aletin tadına doyamazsın yedikçe yiyesin gelir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 34 yaşına kadar hiç bişey yaşamamış biri seni mutlu değil pişman eder
02 Yorumla
Soran6 ayMemnun edemez mi yani
Gizli Üye(25-29)6 ayYaşla cok alakası yok 34 fena bir yaş değil sigara kullanıyormu vb gibi seylere bakman lazım birde o da daha once deneyimi olmadigi icin erken bosalabilir
03 Yorumla
Soran6 aySigara az kullanıyor olsun ama zamanla düzelebilecek bir şey değil mi
Cevap sahibi6 ayEvet zamanla duzelir duzenli yaparsaniz
Cevap sahibi6 ayKorunmayı ihmal etmeyin ilk baslarda ozellikle
Gizli Üye(36-45)6 ay35 im hiç yapmadım canavar gibi sert istiyorum. o da öyleyse tadını alırsın. burçlarınız ne
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. yaş olarak bir sorun yok hala genç ama sadece yaşla alakalı degil birçok etken var
00 Yorumla
6 ay%95 belki daha fazlası çok kötü 60-70 kilo erkek hayatında spor yapmamış sert mi olacak xbcjieksksk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Libosu gereğinden çok fazla yüksektir yerli yersiz hep yükselme olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. zirve yaşlar, normal psikolojideyse tatmin olursun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
6 ayO yaştaki erkek seni evire çevire doyurur
12 Yorumla
Soran6 ayTam istediğim bu sanırım 😅
- 6 ay
Evet
Gizli Üye(30-35)6 ayKendimden biliyorum yani o yaştayım ve çok iyiyim yani memnunuz partnerimle ama o kişiden kişiye değişebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayYaşın kaç öncelikle? Ve cinsellik hakkında sohbetler ettiniz mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySigara iciyorsa Spor yapmıyorsa kendini bakmiyorsa işi zor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayZevkten uçurur
14 Yorumla
Soran6 ayUçursun istiyorum ben de ona erkekliğini hissettirmek istiyorum
Cevap sahibi6 ayTutkulu ve sert mı seviyorsun
Soran6 ayEvet ona doymak istiyorum
Cevap sahibi6 aybir şey söylecemde soru kaldırılır
Sana söyleyim olur mu
6 ayMerak etme ikinizde yaşamamış biri olarak bir yerden başlarsınız
Ama bilgi sahibisiniz demi nasıl yapıldığı konusunda fikriniz var00 YorumlaO erkek yaşamıştır merak etme. Sana yalan söylemiştir. Muhtemelen erken bosalir
06 Yorumla
Soran6 ayİkimiz de dini açıdan kendimize dikkat eden insanlarız bence sanmıyorum yine de erkeklere de belli olmaz ama o yapacak biri değil bence
Soran6 ayÖyle bir amacimiz olmadı ki hiçbir zaman ben merak ettiğim için soruyorum
Soran6 ayVakti geldiği zaman diyorum ben
- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
6 ayBence doyarsın merak etme
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
6 ayTeorik bilgisine bağlı bence
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
6 ayKendi istek ve sekse olsn bakışına göre değişir.
00 Yorumla Doyarsinesonta da biksrisn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Denen bilemezsin belki duvardan duvar dolaşır sun
00 Yorumla20 ideal olur mu sana
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayya tecrübesi varsa gayet iyidir diye düsünyorum
00 Yorumla
6 ayAkrep se birde dayanmak zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayİlk seferi ise zor. Hemen erkenden gelir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yaşla hiç alakası yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
6 ayyaşa ve gör ;)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayYalan söylemiş bence biraz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayO yaşa kadar yapmamışsa, normal değildir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Daha önce birsey yaşamamış olması düşündürücü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 628 cevap paylaştı.
6 aySevgilin mi bu kişi
03 Yorumla
Soran6 ayNişanlım
- 6 ay
Evlenmeden mi deniyeceksiniz
Soran6 ayHayır tabi ki merak ediyorum ben sadece
- Cinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı.
6 ayİyidir bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sence pekj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
6 aySen kaç yaşındasın
00 Yorumla boş ver onu bana gel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
6 ayDenedinmi
00 Yorumla
6 ayBilmeyiz
00 YorumlaSenin yaş kaç peki ne zamandır konuşuyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
6 ayYaşa gör
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ay17 18 santim iyimi knka sence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem