Cinsel Yaşam 27 yaşında bir erkek sekste nasıldır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 ben 18im o 27 beni tatminn edebilir mi performansı iyi midir ben hic birisiyle birlikte olmadım isini bilir mi 27 yaşında bir erkek sekste nasıldır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SpaceLoverTeacher Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Akıl yaşta değil baştadır. Kadını önceliğe koymayan biri kac yasında olursa olsun bir halt beceremez 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. İşini iyi yapmak yaşla alakalı değil ki tecrübe ile alakalı ve bilmekle alakalı☺ 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hemde nasıl sabaha kadar 6-7 posta atar zirvede olur 0 0 Yorumla
Barbarosakman Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Tecrübesine boşalma süresine enerjisine bağlı yaş ile alakasız bir durum yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla ben 28" im ve hâlâ şu yaşımda bile performansım iyidir tatmin ederim yani henüz pişman olan olmadı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bende 27 yim seni arka arkaya orgazm edebilirim ama benim tecrübem çok onunki ne kadardır cinsel sıkıntısı varmıdır bilemezsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl ben 38 im ben bile düz duvara tırmanıyorum, kadını parçalarım altımda eze eze yaparım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkek zaten 25 den sonra erkektir mk bu cahil kezolar da bizi hak etmiyor da neyse 0 0 Yorumla
Çorumluspurting Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Benim yaşım 35 ama her gün iki kez ve 2 saat sürüyor yaş önemli değil önemli olan hormonal denge ve seks hastasiyim 0 0 Yorumla
Draga Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Bu konunun yaşla bir alakası yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl senın ılk sevgılınmı? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl pekı senle uzunca konusalımmı? :) Yorumla Soran 1 yıl ne hakkında Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hem bu konu hemde genel sırdas kanka gıbı kırma Yorumla Soran 1 yıl tamam Yorumla Cevap sahibi 1 yıl hadi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bilir galiba beraber mi olmak istiyorsun 1 3 Yorumla Selçuk_SxS 1 yıl 9 yaş sorun değil mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beni ilgilendiren bir durum yok kendi seçimi kendi isteği 9 yaşın sorun olacağını o düşünücek bizler değil Yorumla Selçuk_SxS 1 yıl Doğru Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Eşek değilse bilir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Belli olmaz bence 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne bilek knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Akıl yaşta değil baştadır. Kadını önceliğe koymayan biri kac yasında olursa olsun bir halt beceremez
İşini iyi yapmak yaşla alakalı değil ki tecrübe ile alakalı ve bilmekle alakalı☺
Hemde nasıl sabaha kadar 6-7 posta atar zirvede olur
Tecrübesine boşalma süresine enerjisine bağlı yaş ile alakasız bir durum yani
Valla ben 28" im ve hâlâ şu yaşımda bile performansım iyidir tatmin ederim yani henüz pişman olan olmadı
Bende 27 yim seni arka arkaya orgazm edebilirim ama benim tecrübem çok onunki ne kadardır cinsel sıkıntısı varmıdır bilemezsin
ben 38 im ben bile düz duvara tırmanıyorum, kadını parçalarım altımda eze eze yaparım.
Erkek zaten 25 den sonra erkektir mk bu cahil kezolar da bizi hak etmiyor da neyse
Senin gibi bir kızı tatmin etmek zor mu sanıyorsun ki
Benim yaşım 35 ama her gün iki kez ve 2 saat sürüyor yaş önemli değil önemli olan hormonal denge ve seks hastasiyim
Tecrübeli biriyse isini bilir
Seksin yaşla bir ilgisi yok…
Bu konunun yaşla bir alakası yok
Erkekten erkeğe değişir
senın ılk sevgılınmı?
evet
pekı senle uzunca konusalımmı? :)
ne hakkında
hem bu konu hemde genel sırdas kanka gıbı kırma
tamam
hadi
Bilir galiba beraber mi olmak istiyorsun
9 yaş sorun değil mi
Beni ilgilendiren bir durum yok kendi seçimi kendi isteği 9 yaşın sorun olacağını o düşünücek bizler değil
Doğru
Cok ufaksın neden bu kadar erken dusunuyorsun
Bilir de pişman olma sonra
Yaşa değil tecrübeye bakar
Eşek değilse bilir
Edemez
Tecrübeliyse eder
27 yaşındaki biriyle ne işin ml
Ya manyak mısın pişman olursun yapma
Parçalar seni çok ağlatmasın
Belli olmaz bence
Ne bilek knk