+1 yılBeklentilerinin ne düzeyde olduğuna bağlıdır. Sert, uzun süren bir ilişki mi? ya da kısa süreli dakikalık bir yatak ilişkisi mi? 40 lı yaşlarda yaştan kaynaklı bedenin yorgunluğuyla kendini zor tatmin etmeye çalışan bir bireyle ilişkiye girmek mi? ya da kendi yaşlarında karşısındaki partnerini de kendini de düşünerek nefes almaların yetersiz kaldığı bir cinsel birliktelik mi?
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbir amca var 88 yaşında. O bile kuduruk sen düşün. Bana karı bulun ben kendime güveniyorum çok memnun ederim diyor başka bir şey demiyor. Yaa amca ölürsün etme eyleme diyoruz ama nafile. Yani demem o ki erkeklerde ileriki yaşlarda cinsel istek azalmakla birlikte hiç bitmez.
27 Yorumla
Soran+1 yılO azalmış hali mi oha😆
- +1 yıl
Azalmış hali bu evet 😂😂😂 Böyle çook var. Kadınlar maalesef 50-60 yaşına basınca yatakları ayırıyor. Halbuki ne olur eşlerini tatmin etseler.
Soran+1 yılAynen öyle sonra aldatıyor diyolar. Gerçi bazı pc kuruları genç kızlara bakiyor ayilar
- +1 yıl
Bak sapıklık ayrı bir şey. Genç kızlara falan bakan yaşlı adamlar çok tiksinç. Ama şu da bir gerçek. Cinsellik kesinlikle bir ihtiyaçtır. Bak şöyle bir yorum yapacağım tepki görsem de. En az yemek yemek içmek kadar önemlidir. Neden? Yemek yemeyen su içmeyen insan ölür. Herkes arkasından Allah rahmet eylesin der geçer gider. Ama cinsel ihtiyaç giderilmediği zaman bir süre sonra insan aklı ile değil cinsel organı ile düşünmeye başlar. Özellikle erkeklerde bu durum böyle. Maalesef bu durumdaki erkekler potansiyel sapık adayı oluyorlar. Bu bence ölümden daha beter bir şey...
Soran+1 yılPeki 40 45 yaşındaki birinin 25 yaşındaki birine bakması sapıklık mi. yani aşık olamaz mi illa cinsellik mi düşünmesi gerek. Bu arada anladım seni guzel ozetledin
- +1 yıl
Aslında bir ilişkide erkeğin biraz büyük olması iyidir. Ama 45 yaşında biri ile 25 yaşındaki biri arasındaki fark çok büyük. Bazı sorunlar çıkabilir. Erkeğin niyetini tam okumak lazım. Evlenmeden özel bir şeyler yaşamamak lazım. Ben biraz soğuk bakıyorum yaş farkının çok olduğu ilişkilere. Çok sağlıklı olmuyor
Soran+1 yılCidden öyle aradaki fark çok olunca insan kuşkuyla yaklaşır
Cinsellik konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fazlası ile iyidir cinsellik açısından. Önemli olan spor, kendine bakmak ve hayata bakış yönüdür.
15 Yorumla
Soran+1 yılPeki kan basıncı azaldığı için geç kalkması doğru mu. Bide 30 lu yaşlar mi daha iyi 40li yaşlar mi
Soran+1 yılBunun dışında pek yoktu yardımcı oldunuz teşekkürler😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılPerformans acısı ksiide ksiiye değişir ama cinsel açıdan iyiler
16 Yorumla
Soran+1 yılİstekli anlamında mi
Cevap sahibi+1 yılÇok istekli oluyorlar sabahları hatta tüm gün bile doyumsuz olabilirler performans açısından iyiler
Soran+1 yılAnladim canım teşekkürler eig senin hakkin
Cevap sahibi+1 yılBende sana teşekkür ederim 💕💕
Soran+1 yıl😉😊❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yıl40 yaş üzeri erkek performans enerjisine müzikal örnek..
https://youtu.be/YfIU6S6vdyY
https://youtu.be/ioV9l7oJSBQ
20 ve 30lu yaş erkeğin performans örneğide şu 😊😎😎😎15 Yorumla
Soran+1 yılBu iyiydi iste
Soran+1 yılYani 40 yas ustu yavaş başlar giderek hızlanır. Gençler ise genel olarak hızlı gider
- +1 yıl
Gibi.. evet
- +1 yıl
Erkekten erkeğe değişir sen çok ta takma bunları 😉
Soran+1 yılAnladim teşekkürler🙂🙂
+1 yıl40 yaşındayım. Kendimi övüyor gibi olmak istemem ama cinsel yönden en istekli ve performansımın en iyi olduğu yaşlardayım bence. 30 yaşından sonra cinselliği çok daha güzel ve anlamlı yaşamaya başladım. Kadınların ne istediğini, kendimin ne istediğimi çok iyi biliyorum. Genliğimle kıyasladığımda o zaman çok toy olduğumu, yaşadığımın cinsellikle alakası olmadığını anlıyorum.
00 Yorumla
+1 yılİstek açısından yüksek ancak performans açısından kişiye göre değişir.
14 Yorumla
Soran+1 yılEn istekli zamanları denebilir mi yoksa 30lu yaşlar mi oyledir
- +1 yıl
30'lu yaşlar genel olarak isteğinde, performansında zirve dönemidir bence.
Soran+1 yılPeki anladim teşekkür ederim😊😊
- +1 yıl
Önemli değil :)
Bu kişiden kişiye değişir.
1 saat de sürebilir.
30 dk da.114 Yorumla- +1 yıl
1 saat ahahahahahaha
- +1 yıl
@Sabriyaman ne o komik bişeymi var. 😉
Soran+1 yılEnerjisi yetmez diye düşündü
Soran+1 yılAma geç bosalirlar
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
adcagsgaag kendini kandirmaya devam
- +1 yıl
iktidarsızlar.
- +1 yıl
annenin yedigi kadar 👍
bu yaşa göre değil kişiye göre değişir. Kendine bakmış zinde biri 20 li yaşlardakine taş çıkartabilir. bulutların üstüne birkaç çıkabilirsin. ama kendine bakmayan 20 li yaşlarda biri seni tatmin edemeyebilir.
10 Yorumlaben 62 yaşındayım inanırmısın unu elemiş eleği asmış derler ya çocuklar evlenmiş , okul, yok masraf yokk rahatladım hergün dimdik ister inanın ister inanmayın perfonmas süper
00 Yorumla
+1 yılŞimdilik iyidir ama ilerde kötüye gider. Demedi deme kuzum.
10 Yorumla
+1 yılKısa sürede tıkanır kondisyonsuzdur herhalde ne bilim :D
10 YorumlaNerdeyse 40 olduk oralim mukemmel
Iliskim de cok iyi
Begenmeyen olmadi10 Yorumla
+1 yıldeneyimli olması güzel ergenlere göre daha mükemmel merak etme
10 Yorumla
+1 yılkalkmaz bile ahahaha anca oral yapmaya calisir 10 dk da bosalır
09 Yorumla- +1 yıl
evladım nerden biliyorsun bilmeden yorum yapma
- +1 yıl
ben demiyorum bilim diyo kimse kimseyi kandırmasın abi altta 1 saat yazan var
- +1 yıl
ne bilimi bilim değil gerçekler var bilmeden yorum yapmayın
- +1 yıl
abi realist ol biraz 20 yasimdayım en fazla 40 dk otesi yok
Soran+1 yılGenc yaşta erken bosalma daha fazladır ama. Yas ilerledikçe geç boşalır
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum sana aynen öyle oluyor
- +1 yıl
tamam abi sen mukemmelsin simdi doruksun 5 sene sonra ölü evi
- +1 yıl
sen öyle san
- +1 yıl
ahahahahah bu baya komikdi
+1 yılkişiden kişiye değişir, kimisini vinçle kaldırırsın, kimisi içini deşer skerken seni :D
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğine göre değişir, ben olsam günde 2 defa yaparım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim babam 48 yaşında annemle birlikte bu yaşta çocuk aldırdılar her halde baban yaşında da olsa seni oldukça iyi skebilir. Düşün 48 yaşındaki hali böyle 40 yaşında kim bilir nasılmıştır Annem bilir artık. Ahlaksız orrrospu seni
546 Yorumla
Soran+1 yılDeli misin mk ya
- +1 yıl
Sakin olmalusin
Cevap sahibi+1 yılSenin sorduğun sorunun ayarında bir cevap hoşuna gitmedi mi?
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 yok gayet sakinim.
Soran+1 yılKes lan sesini herkes ahlak bekçisi olmuş
Cevap sahibi+1 yılKızım ahlak bekçiliği olması için ahlak olması lazım harabe yıkık dökük bir umumhanenin bekçisi olmaz sahipli yerlerin bekçisi olur. 😄
- +1 yıl
Off çok ağır oldu
Cevap sahibi+1 yılHem babamı örnek gösterim neyini beğenmedin ki beyaz tenli renkli gözlü yaşına göre kilosu da çok yok yaşlı da değil öyle yılların vermiş olduğu göz çevresi kırışıklıkları ve biraz biraz kırlaşmış saçları dışında iyi adamdır. 😄 Ben anladım sen orrrrospu dememe alındın ama yalan mı şimdi orrrrospu değil misin? Aşk olsun ama 😄
Soran+1 yılBabanı mi pazarliyosun mk kasari
Soran+1 yılBen sana dedim mi yatmak istiyorum diye merak ettik sadece sktr git. Gelmiş akıl veriyo sana ne milletin özelinden
Soran+1 yılDışarısı hırsız arsız kayniyo gidin onlara bulasin
Cevap sahibi+1 yılHırsızın cezasını bizim olmayan adalet sistemimiz maalesef veremiyor yani o durum beni aşar. Sabahın 10.24'ünde merak edecek başka bir şey mi bulamadın? Nasıl merak ettin mesela evde ailecek kahvaltı yaparken kahvaltı sofrasını toplarken birden aklına acaba 40 yaşında bir erkek beni nasıl sker diye mi düşündün acaba?🤔
Soran+1 yılDünden beri düşünüyor olamaz miyim ya da ondan önceki gün. bir soru sordum adamın altına yatacak halim yok meraktan sordum. Tut ki yatmak istiyorum evli değilse kimse karışamaz buna
Cevap sahibi+1 yılEvliyse kimse karışamaz evet ama o adamın gözünde de onun çevresinde de kendi çevrende de parası için birlikte olan para avcısı kadından başka bir şey olamazsın
- +1 yıl
Kızlar çılgınsınız
Cevap sahibi+1 yılBir de bu nasıl bir sapıklık ve işsizliktir. Kaç günden beri düşünüyorsun 😱😄
Soran+1 yıl2 gün. 7 24 degil tabi ki. Harekete geçmediği sürece herkes her şeyi dusunebilir
Cevap sahibi+1 yıl2 gündür düşünüyorsan bunu harekete geçersin sen😄😄 yani 18-24 yaş aralığında olup 40 yaşında bir adama kendini sktirirsen otomatikman orrrrospu olursun bu da benim bütün yorumlarımı doğrular 😄😄
Soran+1 yılSktrecegimi kim söyledi sanki 2 aydır düşünüyoruz. Ya hadi başka yerde oyna canım sıkkın zaten ugrasamam
Cevap sahibi+1 yılOooo 😱😱😱 2 aydır düşünüyorsan kesin sktirirsin sen kendini düşündüğün herif kim acaba mahalle bakkalı fırın okul müdürü öğretmenin market çalışanı babanın arkadaşı ya da bunların hepsi hangisi?
Soran+1 yılYuh mk sanki 2 aydır düşünüyoruz dedim ne diyo bana 2 aydır mi dusunuyosun. Ya bas git trollsun belli
Cevap sahibi+1 yılÜniversite öğrencisiysen üniversite hocan da olabilir hem yağlı yere kapak atarsın bölüm birincisi olursun lamınla hem para da alırsın
Soran+1 yılTecrübe konusuyo
Cevap sahibi+1 yılKiminle düşünüyorsun 2aydır? düşünüYORUZ diyorsan ortada BİZ diye bir gerçek vardır? Hangi 40 yaşındaki adamla skişmeyi düşünüyorsun hangi 40 yaşındaki adamın evliliğini yıkamaya çalışıyorsun. Orrrospu
Cevap sahibi+1 yılYok tecrübe değil maalesef tahmin diyelim 😊 Senin gibi biri severek aşık olarak kendi yaşıtı bir erkekle olmayıp 40 yaşındaki bir adamla yatıyorsa yatmayı düşünüyorsa 2 aydır bu adamla yatmasının tek sebebi olabilir ya statü ya para
Soran+1 yılAptalsın mk o da düşünse harekete geçer erkek düşünmez direk dalar. Trollsun bas
Soran+1 yılUtanmasan babana halleneceksin öyle bir anlatmış ki
Cevap sahibi+1 yılSen trol değilsin yani😄
Soran+1 yılDeğilim yani
Cevap sahibi+1 yılO düşünmüyor ve harekete geçmiyorsa sen adamı baştan çıkarıp kendini zorla adam sktirmek için sordun bu soruyu her halde
Cevap sahibi+1 yılKeşke trolüm deseydin seni eğlenmek için trollük yapan gülmeye meraklı normal biri olarak görecektim 18-24 yaş aralığında olup bunu merak edip düşünüyorsan normal biri olamazsın
Soran+1 yılAnanın. mından sordum rahatlayabilirsin😅
Soran+1 yılDeğilim belki kime ne
Cevap sahibi+1 yılKendi lamından sormuş olabilirsin 😄😄😄
Soran+1 yılYok eminim ananinkinden
Soran+1 yılİsteyen istediğini sorar merak eder. Uğraşıp durms
Cevap sahibi+1 yılBir de merak merak demiş durmuş insanın başına ne gelirse ya meraktan ya da yapraktan gelir demişler. kolla gtünü
Soran+1 yılKolluyorum ztn
Cevap sahibi+1 yılBelli oluyor 😄😄😄
Soran+1 yılHeee
- +1 yıl
Özele geçin artık
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 delik dondan çıkar gibi çıkmasaydınız Ahmet bey
- +1 yıl
Mk bildirim manyağı oldum yeter yaw
Soran+1 yılİyi olmus
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılİstediğin kadar yorum aldın mı soruna iyi xper kastın helal olsun.
Çok saçma soru. Sağlıklı ise iyidir tabi.
114 Yorumla
Soran+1 yılYaşından belki sormuş olamam mi
Soran+1 yılYa biliyoruz onu kadın ne alaka kardeşim. Ayrıca kadın 50sinden sonra çöküyor sanki 30unda çöküyor gibi konuşuyorsunuz. Ben erkeği sordum bilemez miyim
Soran+1 yılKişiden kisiye fark eder o iyidir göbekli amcanin teki kötüdür
Soran+1 yılO kadar manyak degilim amacım birliktelik de değildi merak ettm
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim 🙂
Soran+1 yılHa yok ben onlardan değilim benim icin amca 60 falandır. Önemli değil olabilir 😆
Soran+1 yıl🙂😊
+1 yılSanirim 40 li yaşlarda birisi seninke olmak istiyor?
030 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bişey degil ben merak ettim
- +1 yıl
O zaman çevrende birisi var? Durduk yere merak etmez insan heralde:)
Soran+1 yılEvet biri var ama olamayız zaten günah
- +1 yıl
Ne olarak bakıyorsun peki olaya? Zevk merak ya da ihtiyaç?
Soran+1 yılAslında sadece merak. Beni sevdiğini söylüyor ama olamayız birlikte kendi bile biliyor. İnşallah cinsel olarak değil aşk olarak bakıyordur olaya
- +1 yıl
Seni daha mutlu edeceği icin mi istiyorsun? Parası var amacı belli yaşıtların gibi degil evi olur arabası olur gezer tozarsın olarak mi bakıyorsun olaya
Soran+1 yılYok be valla öyle parası yok orta halli. Ben de onu seviyorum yavaştan yavaştan sevmeye başladım
- +1 yıl
Ortak noktanız neresi? Çalışma yerinde mi gorurusuyorsunuz nasıl oluyor?
Soran+1 yılDenebilir çok ayrıntı vermeyi istemiyorum. Aradaki yas farkına rağmen sevebilir mi yoksa tek amaç cinsellik mi. Pek konuşmaz ama cinsellik daha çok iltifat eder
- +1 yıl
bir kaç bilgi verebilirsen ikiniz hakkında fikrimi söyleyebilirim. Tanımadan yanlış bisey demek istemem. Ama cinsellik daha ağır basıyor olabilir
Soran+1 yılKac kere aşığım diyor ama aklımdasın sürekli diyor ama cinsellikle ilgili bişey demiyor sadece opmekle ilgili bişey demişti o kadar. ayni mahallede oturuyoruz. Duygularımı kontrol edemiyorum cinsellik olarak kontrol edebilirim zor değil dedi
Soran+1 yılAma iyi biridir yalanı yoktur kıskanç ayrıca çok fazla
- +1 yıl
Sen soruyu direk cinsellik olarak sormuşsun ama? Komşusunun kızına nasıl ters bakabiliyor ki?
Soran+1 yılÇünkü cinsellik sorusu sordum meraktan. Onun nasıl olduğunu merak ettim ama ona soramam tabiki. Komşu değiliz ya aynı mahalle sadece. onun evi bile gözükmüyor bizim evden
- +1 yıl
Senin hiç deneyimin oldu mu? Merak mi uyandırıyor heves mi o yasta biri ile olmak istemek?
Soran+1 yılHiç deneyimim olmadı. İstemiyorum aslında sırf merak istesem bişeyler yaşardım onunla. Ben ask istiyorum en çok
- +1 yıl
Aşk istiyorsan tercihin o olmamalı arkadasım. O yaşlari tercih edenler daha çok düzeni oturmuş paraya ihtiyaci olan hem erkeğin gönlünü edecek hemde kendi gönlü olacak kişilerin tercihidir
Soran+1 yılBiliyorum ama kaptırdım kendimi bişey olmaz sandım aptal gibi. O beni kullanmasın yeter ama öyle biri degil
- +1 yıl
Başka ne amaci olabilir ki senle? Evlenip çoluk çocuğa karışıp mutlu mu olmayı düşünüyorsun yoksa? Yasin nedir?
Soran+1 yıl23. Yok sadece konuşuyoruz
- +1 yıl
Evli mi adam? Nerede konuşuyorsunuz?
Soran+1 yılKafede falan. Hayir değil
- +1 yıl
Dikkat et hemde çok. Adam tecrübeli birisi olabilir yanı seni ürkütmemek icin cinsellik konuşmuyor olabilir ama şimdilik. Çünkü seni cinsel olarak istiyor
Soran+1 yılSen beni sevmesen bile olur dedi seni görmek yetiyor diyo. Benden karşılık beklemiyor
- +1 yıl
Seni kendine bağlayacak ve bişeyler yasamak isteyecek. Bana ulaşır misin bir burdan tek tek gir zor
Oluyor
Soran+1 yılYok burdan konuşurum sadece o kadar. İstemiyorum demen yeterli dedi kimse kimseyi zorla sevemez diyo. Neyse birlikte olmam zaten imkansız o
- +1 yıl
O zaman ben dikkat et derim sana. Çünkü sende ona bişeyler hissettiğinde cinsel olarak isteyeceksin yanlış olduğunu bilsen bile denemek isteyebilirsin. Uzak dur derim ama sen bilirsin
Soran+1 yılKesinlikle uzak dururum merak etme. Bişey isterse hayir derim bitiririm ilişkiyi şu an bişey yok ama
- +1 yıl
Benden söylemesi:)
Soran+1 yılTeşekkür ederim🙂🙂
valla bana soruyorsan gayet iyiyim
13 Yorumla
Soran+1 yıl30 lu yaslarindan daha mi iyisin
Soran+1 yılEyv anladm
+1 yılyedek oyuncu varsa iş görür :)
12 Yorumla
Soran+1 yılGrup mu
- +1 yıl
yedek oyuncuyu nasıl kullanmak istersen öyle :)
gizli oyuncu olarakta kullanaiblirsin :)
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Çok iyi olmasa da vardır. .. tabi sigara alkol etkisi de büyük
00 Yorumla
+1 yılkimisi bitmiştir kimisi azdır kimisi çokdur nerden bileyim,
00 Yorumla
+1 yılSağlığına bağlı ama iyidir bence
10 Yorumla
+1 yılErkeğine göre değişir ama benim ateşimi yakalayamaz
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılinşallah iyidir, 5 sene faşan kaldı çünkü
10 Yorumla
+1 yılazgın ipini koparmış boğa gibidir
14 Yorumla
Soran+1 yılAma çabuk kalkmaz diyen bile var
- +1 yıl
onu diyenler halt yemiş.. kalkınca da o çabuk kalkanlarınkini 2 ye katlar... duracell pil reklamındaki gibi
Soran+1 yılAnladim yavaş kalkar ama geç boşalır
- +1 yıl
aynen
+1 yılNeyi nasıl yapacagını ıyı bılır heralde :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenemen lazım, yaşdan ziyade sevişme yeteneği iyi gelişmişse, bence iyi siker.
00 YorumlaCebinde bir kutu şeker taşıyor olabilir😂🐻😂
04 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek 😂
Soran+1 yıl😂😂
Erkek her zaman açtır
10 Yorumla
+1 yılEn performanslı yaşında olur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGayet iyi bir sorun yok neden sordun?
11 Yorumla
Soran+1 yılMerak
Geçmişine bakmak lazım
10 Yorumla
+1 yılazgındır
30 Yorumla
+1 yılArtık tatmin edemez karşısındakini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfena sayılmaz 65 70 e kadar yolu var
10 YorumlaCinsellik konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kendne bakıyorsa iyidir emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSker atar hapis yatar. Daha ayrıntılı anlatimmi?
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl bir anlatım ya😅
Cevap sahibi+1 yılKime asik oldun yine sen😂😂
+1 yılNefessiz çatır çatır s.. ker
00 Yorumlaben 50 yaşımdayım harşkayım :) pompa pompa devam
00 Yorumlaanlatılmaz yaşanır
10 Yorumla
+1 yılBazen doyurucu olabilir
00 Yorumla
+1 yılilkmi yapcan
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmaktan değil meraktan sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 liklere taş çıkartan cinstem
00 Yorumla
+1 yılSana yetmez
06 Yorumla- +1 yıl
Tercümen olmalı
- +1 yıl
belkide o yetmz adama
- +1 yıl
@Huzurvarmı_123 olabilir
- +1 yıl
sen yetmezsin bence ona
- +1 yıl
@Huzurvarmı_123 ben istemiyorum zaten.
- +1 yıl
peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılçakar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYedegi olacak mi
00 Yorumlabitik :D
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKisiye bagli
00 Yorumla Cinsellik konusunda 4,6b cevap paylaştı. ben iyiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl20 likten farkım yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam