Cinsel Yaşam Seksten utanmak ne zaman geçer? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Evlenince seks yapmaktan utanmak ne zaman geçer? Seksten utanmak ne zaman geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Xx_OlgunBeyefendi_xX Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hanımefendi zamanla sevgiyle geçer ilk başta beden değil utanma konuşur ama güven arttıkça utanç kendini teslimiyete bırakır o da sevginin en çıplak hali olur 🍃 0 0 Yorumla
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Alıştırırlar seni sıkıntı etme... Hatta kendin istersin :D 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Bence alıştırırsan kendini geçer 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Yan yana otururken osurunca 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay Ne kadarlık evlisiniz ne sıklıkla yapıyorsunuz ki 0 17 Yorumla Soran 6 ay Evli değilim Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bakiresin ilerisi için mi soruyorsun Yorumla Soran 6 ay Evet bakireyim evlenince seks yapmaktan utanıyorum Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sen bakire ateşiyle evlen kocanın üstünden inmezsin emin ol Yorumla Soran 6 ay Ya zaten seks yapmak istiyorum ama utanıyorum libido sorunum yok utanma sorunum var Yorumla Cevap sahibi 6 ay Tamam işte azgınlıktan gözün döner senin Yorumla Cevap sahibi 6 ay Her gün mastürbasyon yapıyorsundur yetmiyordur sana Yorumla Soran 6 ay Evet Yorumla Cevap sahibi 6 ay şu an bile sulu sulu dimi okşadın mı bugün Yorumla Cevap sahibi 6 ay Nereye gittin Yorumla Soran 6 ay Şu an sulu değil bu gün dışardaydım o yüzden pek libidom yüksek değildi Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ben de dm den konuşuruz ümidiyle yazdım o utangaç ve ateşli halini görmek için Yorumla Soran 6 ay Hayır konuşmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 6 ay şu an mı genel mi Yorumla Soran 6 ay Genel Yorumla Cevap sahibi 6 ay Bugün mastürbasyon yaptın mı Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ne yapıyorsun Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk seferinde olur sonra gecer 0 0 Yorumla
Ömeru2 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 6 ay Sen utanıyor musun ki 0 7 Yorumla Soran 6 ay Evet Yorumla Ömeru2 6 ay Utanma rahat ol peki seni memnun edebiliyor muyum yatak Yorumla Ömeru2 6 ay Edebiliyor mu Yorumla Soran 6 ay Hiç yapmadım daha Yorumla Ömeru2 6 ay Evli değil misin yani Yorumla Soran 6 ay Değilim ama evlenmekten utanıyorum seksten utandığım için Yorumla Ömeru2 6 ay Benim gibi sevgilin olursa utanmazsın ben seni alıştırırım yaş kaç Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Niye utaniyin 0 0 Yorumla
HKN99 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı. 1-2 aya 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Surekli yapa yapa 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 6 ay Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. evlenınce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hanımefendi zamanla sevgiyle geçer ilk başta beden değil utanma konuşur ama güven arttıkça utanç kendini teslimiyete bırakır o da sevginin en çıplak hali olur 🍃
Alıştırırlar seni sıkıntı etme... Hatta kendin istersin :D
Bence alıştırırsan kendini geçer
Yan yana otururken osurunca
Ne kadarlık evlisiniz ne sıklıkla yapıyorsunuz ki
Evli değilim
Bakiresin ilerisi için mi soruyorsun
Evet bakireyim evlenince seks yapmaktan utanıyorum
Sen bakire ateşiyle evlen kocanın üstünden inmezsin emin ol
Ya zaten seks yapmak istiyorum ama utanıyorum libido sorunum yok utanma sorunum var
Tamam işte azgınlıktan gözün döner senin
Her gün mastürbasyon yapıyorsundur yetmiyordur sana
Evet
şu an bile sulu sulu dimi okşadın mı bugün
Nereye gittin
Şu an sulu değil bu gün dışardaydım o yüzden pek libidom yüksek değildi
Ben de dm den konuşuruz ümidiyle yazdım o utangaç ve ateşli halini görmek için
Hayır konuşmak istemiyorum
şu an mı genel mi
Genel
Bugün mastürbasyon yaptın mı
Ne yapıyorsun