seks yaparken utanma olur mu ya da şöyle yapsam partnerim beni yanlış anlar mı duygusu oluşurmu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur. Her kadin boyle mi bilmiyorum ama turk kadınları icin yataga girmek zorlu bir şey.
*bedenimiz, malum bölgemiz cok onemli diye yetistiriliyoruz ve erkeklerde onemli hisettiriyor bunu. Kendilerininki onemle degil kadininki onemli. Kadin cinselligi bu ulkede cok kabul gormediginden cogu kadin seksi erkek icin yani görev gibi yapiyor. Seks yapan kadina iyi gozle bakilmiyor cunku.
*sonra karşımizdaki erkekler takıntılı erkekler. Kan gelmedi, boyle oral cekmeyi nereden ogrendi bu kiz, yahu bu kiz cok hareketli ben buna nasil yetecegim, bu kiz daha once yapmış, boyle pozisyona nasil girebiliyor, bunlardan dolayi bir suru küfür ediliyor kadina ya icinden ya dışından... erkeklerin kafasinda boyle dusunceler var. Bu ulkede kadinlar kendi kocasına dahi özgür olamiyor. Cogu kadında özgür olamadigindan oylece yatmayi bir seçenek olarak gorebiliyor.
*sonra yine belki biraz yetiştirilişten kaynakli öyle seksi kiyafetler, fantezi kiyafetler giymeye cogu kadinimiz utanıyor, kendine yakistiramiyor, kendini kotu hissedebiliyor ben o**pu gibi oldum, hayat kadini gibi oldum bu ne boyle diyerek sevmeyebiliyor, utanabiliyor.
*fantezileri olsa dahi partnerim/kocam yanlış anlar diye pek dile getiremiyor. Bir de cok mu uçuk olur, beni farkli biri gibi algilar mi olayı cok oluyor. Kimi utangacliklar, cekingenlikler bizim erkeklerden kaynakli oluyor, kimi utanma cekingenliklerde toplumun kadina bakis acisi, yüklediği sıfatlar, tabular, kadin cinsellgine bakis açısı falan etkili oluyor.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
+1 yılHayır olmamalı, seksin başından sonuna kadar farklı bir kimliğe bürünüp, bittiğinde normale dönmek daha keyifli olur
00 Yorumla
+1 yılsekste utanma olursa o seks değil doktorculuk olur 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Muhteşem analiz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOluşuyor ama açık olmak önemli ama enerji almadan fazlasını istemek saçma olur
00 Yorumla kişiden kişiye değişir
10 YorumlaUtanma olursa zevki olmaz ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
+1 yılOlmamalı ama oluyorsa da zamanla gider sanırım
00 Yorumla
+1 yılx şahısla ilk defa yapacaksan bir 5 dakka olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
cinsel ilişkiye girdiği halde bana bakma utanıyorum diyen tuhaf kadınlar gördüm, Gözüm kapalı yapıyordum 🤣
+1 yılBaşta olur ama alıştıkça kalkar utanma durumu
00 Yorumla
+1 yılOluşmamalı, sınırsızlığı içselleştirmeli
00 YorumlaOlmamalı
31 Yorumla- +1 yıl
Bence de
+1 yılBence olmaz
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılolmamalı
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılUtanma olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki olmaz istediğini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaması lazım
16 Yorumla
Soran+1 yılBende bazen oluyor ya
Cevap sahibi+1 yılYakın mı değilsiniz partnerinle niye oluyor
Soran+1 yılYakınız acaba diyorum kendini seks opjesi olarak gördüğümu sanarmi diye kendini kötü hisseder diye
Cevap sahibi+1 yılBence bu konuyu onunla konuş tahmin etmektense. Öyle daha iyi olur
Soran+1 yılşu an partnerim yok 😀
Cevap sahibi+1 yılYakınız yazmışsın shajjskakdl
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çekiniyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtangaç birimi sın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri