Cinsel Yaşam Sekste utanma olur mu? Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 İyi akşamlar olsun Sekste utanma olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Utanma olma neden utanma olsun insan öz güvenli ise sevdiği aşık olduğu kadın ile yaşıyorsa sorun olmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Öncesinde olabilir ama o kıvama gelindiyse olmaz olmamalı yani🙂 3 28 Yorumla Teacherisback +1 yıl O kıvama gelince bırak utanmayı, utanmanın arkasındaki ne arsızlıklar ortaya çıkıyor. Keyiflidir onları açabilmek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle Yorumla Emremre0616 +1 yıl Seks sırasında kim olursa olsun yok denmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emre yok denmiyo derken😅 Yorumla Emremre0616 +1 yıl burada yazmayım🙂🙈yazrsan söyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yazmam iyi geceler Yorumla Emremre0616 +1 yıl İyi geceler Yorumla Teacherisback +1 yıl Dakika 1 özele çağırmazsın be 😅Aşırı utangaçlık cidden ama tat kaçırabiliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya utandı burada yazmaya ya da beni düşürmeye çalıştı🤣 Yorumla Emremre0616 +1 yıl Ne alakasi var bea Yorumla Teacherisback +1 yıl Ya utanacak bir şey yok ki utangaçlık tat kacirir🤣Dm de seks muhabbeti işte ya klasik Yorumla Emremre0616 +1 yıl @Teacherisback öyle değil düşündüğüm kişiyi söyleyecektim burada söylemek imkansız bir şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emre kızıcak cevabımı silicek şimdi😂 Yorumla Emremre0616 +1 yıl Kızmak değil bu ama utangaç sanman beni şaşırttı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 seçenek geldi aklıma başka niye dm çağırmış olabilirsin ki🤔 Yorumla Teacherisback +1 yıl Yaparlar bak onu🤣 çok sinir bozucu o ya silme olayi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam bişey yazıyosun şak gidiyo cevap🤣 Yorumla Teacherisback +1 yıl Kaç kişiye sövdüm bilemezsin🤣Ben dm gel demem pek ama yorum gidince de içimden kendime soverim😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende söverim🤦♀️ Yorumla Teacherisback +1 yıl Aşırı can sıkıcı oluyor :d Yoksa benim yorumlarda 200-300 bildiri olacak şekilde muhabbet ettiğim çok oluyordu :D Soru sahibi tabi cidden 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oda abartı yaa bsk şimdi Emre ye de bildirim gidiyo😂 Yorumla Teacherisback +1 yıl Gidiyor 😂😂 Bize birazcık kızbiliyor olabilir :D :D Yan, muhabbetine göre ya güzelse muhabbet ederim. Burada olmus dm de olmus cok mühim değil :D Burada diyemeyip dm de diyebileceğim bir şey yok :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim de ama ayıp olmasın bu kadar yeter iyi geceler 🙋♀️ Yorumla Teacherisback +1 yıl Ahaha tamamdır iyi geceler 😂Ayıp yatakta olur ama o yüzden açık alanda her şey mübah 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fenasın ama uymicam sana🤣 Yorumla Teacherisback +1 yıl Aa fena olup ne yaptım yahu 😂😂 Kanın çekilmiştir kanın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 Yorumla Teacherisback +1 yıl Ahaah no no no :D I won't be falling on my phone while talking to you 🤣🤣Düşmeyiz acemi değiliğiz 😂 Yorumla
Pasif_sever_genc Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Olmaz , igrenclik sınırlılık da olmaz herkes bedeninin her yeri ile sehvetle sınır koymadan her fanteziyi denemeli 1 0 Yorumla
DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Seksin utanması olmaz. seks kuralları kural 2 1 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. Olabilir bide ayıp diye anlatıldıysa 1 1 Yorumla İzmitlionur +1 yıl Sağolasın Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Olur emroo 1 3 Yorumla Emremre0616 +1 yıl Bende çok utangacim 🙄🙈 Yorumla Nes2mvarhayatt4 +1 yıl Sessiz sakin sedasizim habahah Yorumla Emremre0616 +1 yıl Hahhh işte beni anlattın tamda 😆😆 Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence olmaz olmamalı 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Olmamali 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Utanma olma neden utanma olsun insan öz güvenli ise sevdiği aşık olduğu kadın ile yaşıyorsa sorun olmaz
Öncesinde olabilir ama o kıvama gelindiyse olmaz olmamalı yani🙂
O kıvama gelince bırak utanmayı, utanmanın arkasındaki ne arsızlıklar ortaya çıkıyor. Keyiflidir onları açabilmek
Aynen öyle
Seks sırasında kim olursa olsun yok denmiyor
Emre yok denmiyo derken😅
burada yazmayım🙂🙈yazrsan söyleyim
Yok yazmam iyi geceler
İyi geceler
Dakika 1 özele çağırmazsın be 😅
Aşırı utangaçlık cidden ama tat kaçırabiliyor
Ya utandı burada yazmaya ya da beni düşürmeye çalıştı🤣
Ne alakasi var bea
Ya utanacak bir şey yok ki utangaçlık tat kacirir🤣
Dm de seks muhabbeti işte ya klasik
@Teacherisback öyle değil düşündüğüm kişiyi söyleyecektim burada söylemek imkansız bir şey
Emre kızıcak cevabımı silicek şimdi😂
Kızmak değil bu ama utangaç sanman beni şaşırttı
2 seçenek geldi aklıma başka niye dm çağırmış olabilirsin ki🤔
Yaparlar bak onu🤣 çok sinir bozucu o ya silme olayi
Tam bişey yazıyosun şak gidiyo cevap🤣
Kaç kişiye sövdüm bilemezsin🤣
Ben dm gel demem pek ama yorum gidince de içimden kendime soverim😂
Bende söverim🤦♀️
Aşırı can sıkıcı oluyor :d Yoksa benim yorumlarda 200-300 bildiri olacak şekilde muhabbet ettiğim çok oluyordu :D
Soru sahibi tabi cidden 😂😂
Oda abartı yaa bsk şimdi Emre ye de bildirim gidiyo😂
Gidiyor 😂😂 Bize birazcık kızbiliyor olabilir :D :D Yan, muhabbetine göre ya güzelse muhabbet ederim. Burada olmus dm de olmus cok mühim değil :D Burada diyemeyip dm de diyebileceğim bir şey yok :D
Benim de ama ayıp olmasın bu kadar yeter iyi geceler 🙋♀️
Ahaha tamamdır iyi geceler 😂
Ayıp yatakta olur ama o yüzden açık alanda her şey mübah 🤣
Fenasın ama uymicam sana🤣
Aa fena olup ne yaptım yahu 😂😂 Kanın çekilmiştir kanın 😂
Ahaah no no no :D I won't be falling on my phone while talking to you 🤣🤣
Düşmeyiz acemi değiliğiz 😂
Olmaz , igrenclik sınırlılık da olmaz herkes bedeninin her yeri ile sehvetle sınır koymadan her fanteziyi denemeli
Seksin utanması olmaz. seks kuralları kural 2
Olabilir bide ayıp diye anlatıldıysa
Sağolasın
Olur emroo
Bende çok utangacim 🙄🙈
Sessiz sakin sedasizim habahah
Hahhh işte beni anlattın tamda 😆😆
OlmaZzz
Bence olmaz olmamalı
Olmamali