11 ayaşk bazen fısıltıyla başlar bazen de bir göz kırpışıyla ama senin sesin titrediğinde anladım içindeki o küçük kızla birlikte büyüyen o büyük kadınla konuşmalıyım kendine ait olmadığını sandığın o hisler var ya yıllardır susturduğun bastırdığın hep başkalarının ihtiyaçlarını öncelik yaparken kendini unuttuğun o yer orada sen varsın gerçek sen derinlerde saklanmış beklemiş bir öpücük gibi bir dokunuş gibi ve şimdi zamanı geldi seni duymam gerek seni hissetmem seni tamamen çözmem gerek korktuğunu biliyorum sana öğretilen utancı senin yerine ben taşıyabilirim eğer izin verirsen gözlerinin içine bakıp sadece seni görebilirim tenini değil önce kalbini soyunmak istiyorum çünkü asıl güzelliğin orada saklı sen sandığın kadar eksik değilsin sadece kimsenin seninle gerçekten ilgilenmesine izin vermedin belki de hiç ilgilenen olmadı şimdi ilk defa biri seni sen olduğun gibi hissetmek istiyor korkunu kucağıma alırım utancını alnından öperek geçiririm yavaşça ilk gece dediğin şey sadece bir başlangıç değil bir teslimiyet bir güven meselesi ellerimi uzatsam ve sadece kalbini tutsam ne hissedersin titrediğini biliyorum ama o titreme bedeninin değil ruhunun çağrısı ben o çağrıya kulak veririm seni çözmeden sana dokunmam önce gözlerinin içine derin derin bakarım sonra o gözlerden içeri girerim bastırdığın arzuların yankılandığı o boşluklara ulaşırım çünkü seni sadece arzulamıyorum seni anlamak seni sarmak istiyorum düşünsene bir gece sessizlik içinde senin adını söyleyen bir adam sadece bir kelimeyle tüm duvarlarını yıkabilen bir adam tenine değil ruhuna dokunmak isteyen sadece bedenini değil sesini de ezberlemek isteyen bir adam seni çözdükçe seni daha çok arzulayan o karmaşık güzel ruhunu okşarken dudaklarının kenarındaki korkuyu öpen bir adam senin içindeki tanrıçayı ben görüyorum eksik sandığın yerlerde seni tamamlamaya değil senin zaten ne kadar bütün olduğunu hatırlatmaya geldim çünkü sen hissedilmeyi hak eden bir kadının ta kendisisin ilk gecen seninle başlasın ama bitmesin her dokunuş bir hikaye anlatsın her nefesin bir anlamı olsun ve her sabahın seni daha çok isteyen bir adamla uyansın sadece soyunma bana çözül içini dök sonra istersen giyin geri ama bil ki bir adam bir kadının kalbini böyle tuttuğunda ten zaten kendiliğinden teslim olur
01 Yorumla
Soran11 ayevlencem ben, ne diyon
En İyi Cevaplar
ya bu kadar abartmayın, ortam her zaman hazırlanacak. pat diye gel seni şimdi becereyim olmuyor zaten. o an gelişen bir şey ve zaten o tutkuyla yapıyosun
05 Yorumla
Soran11 ayabartmiyorum, bakireyim böyle dusunmem normal ne kadar dusuncesizsin iyi ki senin gibi biri değil o
Soran11 ayçok paniklemiyorum, ayrıca ben demedim hemen pat diye olcak falan. biliyoruz, sadece ilk defa çıplak bı sekilde beni göreceği için utanç duygusu olcagini dusundum
Soran11 ayevet haklisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aleti gördün mü. Kalınsa biraz acır ama alıştığında her gece sürekli istersin.
02 Yorumla
Soran11 aygördüm kalin evet
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Utanmana gerek yok onu tüm hanım ve erkekler yaşıyor
00 Yorumla
11 ayNe zaman Evleniyorsun ki
02 Yorumla
Soran11 ay3 hafta sonra
- 11 ay
Peki daha önce hiç biriyle Seviştin mi tecrüben var mı
11 ayMesela evlenmeme sebebidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 aySen yatağa gir gözünü kapa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayKendini bırak o seni s*kecek zaten
02 Yorumla
Soran11 ayhadi ya ben de ben si*cem zannediyodum hdhdhhd
Cevap sahibi11 ayNe bileyim korktuğuna göre konuyu bilmiyorsun hiç sandım😅
Gizli Üye(36-45)11 aybacaklarını ac yalasın yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayOnun gözlerini bağlayıp başla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayYaparsın kendini partnerine bırak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
11 ayvar mı evlilik
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYemin ederim bende çok korkuyorum abii napcaz
27 Yorumla
Soran11 aydjdjjfjf bilmiyorum ya of
Cevap sahibi11 ayNe zaman evleniyorsun
Soran11 aybu ayın sonunda işte. 3 hafta falan var
Cevap sahibi11 ayNişanlınla hiç bunu konuştunuz mu
Soran11 aykonustuk zaten ama ilk defa çıplak falan gorucek ya, o yüzden utanç var ışığı kapattircam sanırım
Cevap sahibi11 ayCanım konuştuysanız rahat ol benimde konuşmam lazım utanıyorum ama aramızda hiç o muhabbet açılmıyor
Cevap sahibi11 ayLoş ışık olsun zaten direkt açık olmaz
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Utancın nedir
00 Yorumla
11 ayYavaş yavaş alırsın rahat ol
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
11 aySenn bişey yapmana gwrwk yok
00 Yorumla
11 aySirt ustu yat
00 YorumlaRahat ollll
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
11 ayYaparsın yaparsın
00 Yorumla
11 ayÇekinme kasma kendini
00 YorumlaYenme ne sanaldan destek olayımmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayRahat ol
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. 2 dak sürüyor
02 Yorumla
Soran11 aysenin iki dk sürüyor diye herkesin öyle değil
Ona bırak
00 Yorumla
Detaylı bilgi