Bugün sadece bir kez seks yaptık evlendiğimiz günden beridir günde hep en fazla bir kez seks yaptık benim için can sıkıcı bir durum olmaya başladığını söledim ona çünkü beni asla tatmin etmiyor bana yetmiyor bize evlilik terapistine gitmemiz gerektiğini söledi ben okeyledim sonra seks yapmaya başladık penisi bozuldu benim göğsümü yalarken kendimi okşamamı söledi boşalmam için ama benim yalanma dışında boşalmadığımı biliyor ona aşağıya in dediğimde göbeğimi öpüp yaladı benden tiksiniyor musun dediğimde hayır canım istemiyor sadece dedi bende çıktım gittim odadan artık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum genç haşımda asla güzel heyecanlı seks hayatımız yok çok seviyorum eşimi ama seks de benim için çok önemli napmam gerekiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayya kocanın canı istemiyorsa niye evlendi merak ediyorum sadece kendi istediyinde değil seninde canın seks istediğide yapmak zorunda canım istemiyor diye bir şey olamaz ve eşler birbirlerinin ihtiyaçlarını gidermek zorunda bu din açısından da iyi değil.
tavsiyede bulunacaktım ama eğer vajinanı yalamak istemiyorsa zaten diyeceyimide yapmaz
Birde şunu söylemek istiyorum, kadının evli olduğu halde nasıl bir karaktersiniz ya evli kadına gel yapalım diyorsunuz, ananız bacınız yokmu, evli olduğu halde anınaza bacınıza gel yapalım deseler ve bunu gördünüz duydunuz ne tepki verirsiniz merak ediyorum? Birde burdan çoğu insan nick ismime bakıp hakkımda olumsuz kötü şeyler yazıyorlar, gizli profilde olsa alın size normal üye, bana okadar laf söyleyenler gelin bunlarada söyleyin bakalım10 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayÖncelikle yaşınız genç, ne kadar süreli bir birlikteliğiniz var bilmeden konuşacağım. İkinizin seks temposu, aradığı şey, tatmin olduğu durumlar farklı olabilir. Bunların açıkça konuşulması gerekir, karşılıklı beklentilerin karşılanmadığı bir ilişkide (hem cinsel, hem hissel, hemde iletişimsel) sonuç aldatmalara kadar gidebilir. Sizin dolup taşan bu enerjiniz onun belki de tamamlandığı nokta olabilir. Özetle konuşmalısınz.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 aybşraz anlayışlı olman lazım eşine zaman ver , ama terapiste gidin , burada seninde yalanmakla boşalma dediğin alışkanlık , yani başka şeyler yaparak boşalırsın sadece kendini tanı ve haz aldığın pozisyonlarda devam et , kocan boşalıyorsa zaten anlarsın geç boşalması için çözüm bulun , sonra zaten birbirinize alışırsınız
00 Yorumla
7 ayZor bir durum
Ne yazık ki sizin durumunuzda olan binlerce çift var
Genelde danışanlarım da bana bu sebeple gelirler
Profesyonel destek almalısınız
İletişimi kesmeden eşimizle detaylıca konuşmalısınız bunları02 Yorumla
Soran7 ayEvlilik terapisti alalım dedi bu gece bizim için iyi olur mu sizce
- 7 ay
Olur elbette
Yardımcı olmak isterim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
54Cevap
Gizli Üye(18-24)7 ayAbla yalamak gibi bir zorunluluğu yok ki adamın nede olsa ağzına alacak orayı bence başka türlü zevk almaya bak
23 Yorumla- 7 ay
Oyle bir zorunlulugu var erkek adam karisini mutlu eder
Soran7 ayBenim eşim benden tiksiniyorsa orama da girmesin ilk yalaması değil daha önce defalarca kez yaladı ve ben de onu yaladım
- 7 ay
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayKanka, belli ki ritim farkınız var. Onunki yetiyor, senin enerjin taşmış. Konuşmadan çözülmez bu; cinsellikte uyum da konuşarak kurulur. Sustukça soğur, paylaştıkça alışır 🔥
00 Yorumla
7 ayErkekler hep kendini düşünüyor çünkü.
Öncelikle oturdup v4jinani emmesi lazım ben o konuda profum mesela her partnerim mutlaka fisk1rarak orgazm olmustur yani01 Yorumla- 7 ay
Öğrenmesi lazım veya cabalamasi lazım üzerinde senin
7 aye konuşarak çözemezssen gözün mecburen dışarı kayar o nasıl kocaymış öyle yaa güde en fazla 1 ne ben hiç birzaman sade 1 seferle doymam meselaa
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evlenmeden olmaz evlenmeden olmaz diyenlere gelsin bu. İnsan evlenmeden seks olmasada bir sevişir yoklar yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O senin beklentilerinimkarşılamadıkça sen daha da zor boşalacaksın bu da sonra onubyetersiz hissettirecek kalkmayacak penisi. Gidişat kötü
00 Yorumla
7 ayKoku yok değil mi kremler var Vajinal sürülecek filan önerilerim olacak sana nasıl yapalım gizlisin
02 Yorumla
Soran7 ayKoku yok titiz bakımına önem veren bi kadınım ve ona hep soruyorum rahatsız edici bi koju aldın mı diye hayır diyor
- 7 ay
Peki sorum olacak gizlisin nasıl yapalım?
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ya mastürbasyon ile rahatlayacaksın ya da aldatacaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayBir şekilde devam ederseniz bu evlilik sürmez ya boşanırsın ya da aldatmaya gider
00 Yorumla
7 ayÇok üzücü şöyle şeyleri okuyunca üzülüyorum, yalanmidir bilmiyorum ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
7 ayTerapistte çare olmadıysa o zaman ilaçlara döneceksiniz mecbur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
7 ayOral seviyorsan istediğin kadar yapması gerekli. Önsevişnme ne kadar sürüyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBence çok kötü neden 2. 3. kez yapamıyor sorunlu mu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayBaşka birilerinden yardım alacaksınız o zaman.
00 YorumlaBöyle devam ederse yarın bir gün eşimi aldattım diye soru açarsın burada. Eşini çok katı şekilde uyarman gerekiyor
00 YorumlaNw diyim ki üzüldüm bunu buraya yazınca ne değişecek içini mi dökmek istedin
02 Yorumla
Soran7 ayEvet
7 ayEn temizinden göğüslerini ve vajinanı yalayıp avuçlayacak. Çatur çutur boşalırsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
7 ayYatağa bağla silk onu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
7 ayTatmin edecek biri vardir
00 Yorumla
7 ayNerden bulursunuz böyle çapsız herifleri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 531 cevap paylaştı. Aldatma da naparaan yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 703 cevap paylaştı. Değer vermiyorsa bışa
00 YorumlaBoşanacaksın galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayKocan boşaltamıyor sa başkası boşaltır seni
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. Her gün seks yaparak bıktırmışsın
00 Yorumla
7 ayZOR bir durum cinsellik evlilik için temel taştır
00 Yorumla
7 ayyedek de yok mu onu çağır bi gün eve bacım.
00 Yorumla
7 ayBaşka koca bul kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayOha bu nası soru uzmanlar yığılır şimdi erkekler
21 Yorumla- 6 ay
Yığılsalar iyi kadına sulanmışlar aldat ya da gel yapalım falan yazan olmuş
Gizli Üye(36-45)7 ayOral yapıyor musunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBu durumu onunla konuştun mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Değişik fanteziler denemek lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yine yanlış eş seçimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Başka yollar veya yedek biri olmali
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencil erkek en sorunlu olani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tensel uyumunuz yok galiba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayNasıl birini buldun sen yeterki istesin herzaman
00 Yorumla
7 ayÇok arıyor musunuz böyle erkekleri
00 Yorumla
7 ayBir dostuna danışmalısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Sen baya kuduruksun haklısın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 945 cevap paylaştı. Hep yanlış adamları seçiyorsunuz
00 Yorumla
7 ayBuna teşvik et
00 Yorumla
7 ayKonuş
00 Yorumla
7 aydurum kötü
00 Yorumla
7 ayYaaaa nasıl olurr
00 Yorumla
7 ayİlaç kullansın
01 Yorumla- 7 ay
Yardım ederim istiyorsan
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayUzukdum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayNeden yalamiyor ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayİstanbul'da mısın? İstersen yaz kaçamak istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayİstanbul'da mısın? İstersen yaz kaçamak istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBen yalarim saatlerce
00 Yorumla
7 ayKocamla konus
00 Yorumla