1 sene oluyor evleneli ama kocam beni tatmin etmiyor ben hiç boyle düşünmemiştim cinselliği. Bitince ne oldu simdi diyorum kendi kendime ve benim istediğim gibi kocam istemiyor. Ben değişik seyler yapmak istiyorum fantezi kiyafetleri zarlar oyunlar gibi ama o biraz öpüp girip çıkıyor bitti. Afedersiniz oral yapıyorum zevk alıyor ama o bana yapmiyor kac kez soyledim benim de isteklerim var sadece kendi zevkine bakıyorsun diyorum tamam dikkat edicem diyo ama yok olmuyo sirf ona daha iyi kadinlik yapmak icin p*rno açip izledim neler hoşuna gidebilir diye cinselliği prno izleye izleye ogrendim cok üzülüyorum artik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle aranızda ciddi bir cinsel uyum sorunu var gibi görünüyor. Belli ki diyalogla bu sorunu çözmeye çalışmışsınız ki bu yapılabilecek ilk şeydir. Ama sanırım çözüme ulaşmamış bu çabanız. Bu durumda açıkçası profesyonel bir destek almaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok. Durumu kabullenip devam etmenizi önermem çünkü bu sorun başka sorunları da beraberinde getirecektir muhakkak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle p*rno beyni öldürür. cinselliğide zamanla tamamen bitirir. prono izleyenler asla fiziksel seksten hoşlanmaz zamanla bu ortaya çıkar. bir çok insan p*rno izlediği için fiziksel seksin hayatında bittiği gerçeğini sürekli söylemektedir. tabi sen mecbur kaldıgını söyluyorsun. eşin bu yönden maalesef haksızlık yapıyor. kadınların erkekleri zevke getirmesi erkeğin hızlı boşalması demektir. onu sürekli zevke getiren ilk sen olmamalısın. oral dediğin şeyi ilk sen yapmamalısın. öncesinde hep o hareket etmeli bu konuda. bilemiyırum ama evlilikte maalesef bu çok yaşanır erkek her zaman hızlı boşalır ve kadın kalakalır. erkeğin hızlı boşalmaması için üstüste bir kaç gün ilişkiye gir.. o zaman erkek zaten beyin olarak hızlı boşalmak istesede bunu yapamaz olur.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle sende bir eksiklik yok, bunu ruhunda hissetmelisin içgüdüsel olarak herşeye sahipsin. Kadınların algı düzeyi erkeklerden daha üst seviyede. Karşındaki kişiyi yatakta değilde sosyal bir anda mesela film izlerken konuya sokmalısın. Senin günlük rutinlerinde de ona ihtiyacın oluyor diye dusunuyorum buradan gir konuya ve özel hayatına getir gündemi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bencillik aşılmıyor canım kolay kolay 8 sene oldu tecrübeyle sabit çünkü erkeğe göre problem yok sonuçta o keyfine bakıyor kadının ne istediği önemli değil
06 Yorumla
Soran+1 yıl8 senedir siz de mi aynilarini yaşiyorsunuz ne olacak böyle nereye gidecek ona kalsa gercekten bir sorun yok yüzüm düşüyor ve bana buna mi alindin cidden diyor
Cevap sahibi+1 yılAynı sorunlar evet hep bekledim fark etsin diye ama etmedi ben söylemeye başlayınca ya susuyor ya tamam deyip geçiştiriyor ilk başlarda çok sorun etmiyordum ama artık sıkıldım yani iyi bile dayandım
Soran+1 yıl8 yıl uzun bir süre. Peki gündelik hayatta eşinize düşkün müsünüz? Ben normalde de düşkünüm mesela sıkmam ama çoğunluk onu düşünürüm bugün hiçbir şekilde onunla konuşmadım nasıl olduğunu bile sormadim kuaföre gittim makyajimi yaptim normalde doğal olurum özenle giyindim ve hicbir şekilde onunla muhatap olmadim saçimi boyattım. Bugün benimle konuşmadin hiç haber etmedin dedi fark eder miydi dedim bi bozuldu ben akşam arkadaşlarimla kahve icmeye gideceğim dedim ona bi ayri şaşirdi. Çikmazdin pek dedi bundan sonra böyle dedim şaşirdi kaldi. Demek ki çok fazla üstüne düşmek iyi degilmiş
Cevap sahibi+1 yılŞöyle ki gün içinde hep mesajlaşma arama olur ama bunaltma derecesine değil ki hayatımın hiçbir döneminde kocam da kocam diyen bir kadın olmadım arkadaşlarımlada çıkar gezerim eve de çağırırım yani kendi ayaklarımın üstünde duran bir kadınım aksine kocam bu yönde bana düşkün bensiz hiçbir şey yapmaz evine ve çocuklarına düşkündür ama yatakta çok bencil çok fazla hemde
Soran+1 yılAnladım sadece cinsel anlamda böyle
Cevap sahibi+1 yılEvet ama evliliğimizi çok etkiliyor diğer güzel yanları götürüyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
73Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sıkıntılı bir durum hemde baya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGözün aydın odunla evlenmişsin gadası
10 Yorumla
+1 yılCinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir onun olmadığı bir aşk hikayesi eksik ve yarimdir bende bugune kadar 6. kisiyle beraber oldum ve çoğu aynı dertten muzdarip
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Merhaba, eşinle daha önce konuşmayı denemişsin ve değişen bir şey olmamış, yaşadıklarını ona yaşatman, empati kurmasını sağlaman gerek, oral yapma mesela, penterasyona izin verme ya da biraz içinde kaldıktan sonra sen yarım bırak. O rahatlamadan bitir seksi. Seni anlamasını sağla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazilari seksi bencil ve anlamini bilmiyor. Benim esimde seninki gibi bilmeyen orali bile zorla isteksizce yapan fabtazi kiyafeti giymesini jstedigimi bilip 10 yilda 3kezden fazla giymeyip giysede sorunlu seks yapan kisacasi seksi bana zevk vermeyen birnuyumsuzluk var konussanda olmuyor bazen cinsellik konusinda zindana giriyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım maleeef bunu hiç aşamıycaksın belliki oda oraldan tiksiniyor hayatı boyunca yapmıycak bu bencilliği düzelmiycek bunu bil öyle devam et hayatına. Kendine yaptırması ama sana yapmaması iğrenç bir hareket. Ne yani onunki seninkinden temizmi? Ne demek bu?
11 YorumlaÇok ateslisin her erkek senin gibi bir eşi olsun ister o mal bulmuş sikrmiyor garip ama sende fantezi falan p*rno diyorsun kocan tamam aşkım mabede fantezi istiyorsun bir erkek daha olsa ikimiz seni tost yapsak dese ne diyeceksin
03 Yorumla
Soran+1 yılNe anlatıyorsun ya saçma sapan konuşuyorsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazdıklarını okudum. Evli bayanların en az %80’i çok ciddi orgazm sorunu yaşar ve maalesef sende bunlardan birisin.
Bayanların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az 3 katı ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım.
sana çok etkili bir tavsiyem olacak ama önce sorunu tam bir tespit edelim.
ön sevişme süresi yetersiz ve içinde en fazla 5-6 dk kalabiliyor değil mi?01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha 1 yılda böyle olması çok üzücü. Normalde evliliğin ilerleyen yıllarında özellikle çocuktan sonra böyle olur. Eşiniz belli ki maalesef bencil birisi. Düzelir mi? Pek düzeleceğini sanmıyorum. Onun için cinsellik demek ki sadece bundan ibaret... :/
00 Yorumla
+1 yılkadınların %90 o bu yüzden boşanıyor. etrafa farklı anlattığı için kimse gerçek sebebini bilmiyor.. evlenmeden önce test sürüşü yapın hatunlar benden söylemesi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamak istemedim ben kimle olursa olsun evleneceğim insan ilkim olsun istedim oldu da ama mutlu değilim
- +1 yıl
eee geçmiş olsun
burada genelde evlenmeden cinsellik konusulmali mi seven niye cinsellik konusur evlenene kadar konusu bile acilmasin diyen herkesin okumasi gereken bir soru olmuş
00 Yorumla
+1 yılGerçekten de çok sıkıntı bir durum.. ne yapmak isterdiniz onu sormak isterdim size ona göre cevaplayacağım.
05 Yorumla- +1 yıl
Peki boşanma durumu olmaz mı hiç?
Soran+1 yılBoşanmayı düşünmedim hiç daha çok yeniyiz bilmiyorum belki aşarız bu durumu diye umut ediyorum
- +1 yıl
Anlıyorum ben bu yüzden evlenmek istemiyorum cidden. Olursa mükemmel seviyeye çıktıktan sonra olabilir. şu an biraz daha var
Soran+1 yılHayirlisi olsun umarım kendinize göre birine denk gelirsiniz
- +1 yıl
Kafam karışık aslında istemiyorum ama istiyorum sanırım fikirler silsilesi oluştu kafamda.
Zamanla düzelir gelişir merak etme daha çok yenisiniz.
06 Yorumla
Soran+1 yılİyide bizim en aktif olacagimiz zaman zaten simdi
Soran+1 yıl23-27
Soran+1 yılDeğil
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin bencil biri sadece kendini düşünüyor senin zevkine önem vermiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yazik ki
- +1 yıl
Bu kadar istekli ve fantezi dünyası renkli olan bi kadına böyle bir erkek düşmesi çok şansızlık bence
Soran+1 yılO dünyami da prno izle izleye öğrendim o derece yoksa sadece adamin altında yatip durucam o istedikce
- +1 yıl
Böyle olursa zaten olacağı bu sadece altına yatıp boşaltıp kalkacaksın ve bi zaman sonra isteksiz zevksiz bir bayan olacaksın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor böyle fazla dayanamazsın sende rahatlamak istiyon sonuçda
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de insanim hormonlarim var sonuçta
- +1 yıl
Haklısın hatta evlisin bu daha kötü senin için evli olup bunu yaşayamamak
Soran+1 yıl23 yasindayim ben onca zaman sevgilim olmasina rağmen kimseyle bir şey yaşamadım sirf ilerde eşimle yapayim diye ona ait olayım herseyi yaşayayim diye ama bosunaymış
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Konuşmak istersen gizliden çıkabilirsin
Tam aldatmayı hak eden birim
. Sen renkli bi kizdin cslisiyir musun02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Bence sanssızsınız ben sahsen önce partnerim zevkine önem veriyorum ki o da bana aynı şekil önem versin hersey karşılıklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 2 aylık evliyim eşim aynı böyle birde erken boşalma problemi var işi bitince donuyor ben rahatladım mi rahatlamadım mi istediğimin hiç bir önemi yok
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Benimde 1 dene oldu kuz arkadaşımla ayrılım düşünüyorum artık ten uyumu çokönrmliymiş
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgerçek dünyaya hayatın gerçeklerine hoş geldin.. maalesef genelde böyle
24 Yorumla
Soran+1 yılAma çevrede çoğu insan cinsel hayatlarının çok güzel olduğunu söylüyor gerci ne kadar dogru bilemeyiz de ama oyle görünüyor
Cevap sahibi+1 yılyani öyle denir tabi ama işte ne kadar gerçek bilinmez
+1 yılNerede bir Bencil insan var mıknatıs gibi çekip buluyorsunuz Sonra da gelip dert sıçıyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılSenin o öküzle, bizim burada senin gibilere hasret çürümemiz hiç adil degil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşim de aynı senin eşin gibi. Artık yapmak istemiyorum gerçekten. Sıfır bilgi sıfır beceri. Boşansan olmaz o kadar emek o kadar masraf bunun için miydi diyorsun.
00 YorumlaEvlenmeden önce bazı konuları konuşamazsam böyle öküzlere denk gelirsin, üzüldüm.
00 YorumlaYazık olmuş kendi başının çaresine bak artık yürümez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bencil davranıyor yazık ediyor sana bu şekilde evliliğin uzun Ömürlü olamaz
00 Yorumla Kendini düşünüyor bitince sen aklına bile gelmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana çok garip geliyor, ben eşim yüzüme otursun ağırlığını versin sularını akıtsın isterim yüzüme ağzıma, millet nasıl sevmiyor ya oral yapmayı bi de haftada 2 yaşınıza göre çok çok az
00 YorumlaÇok üzücü bir durum gerçekten konusalimmi biraz ne dersin
00 YorumlaKocan kas yasında? ve herseyi sen yapmadan önce onun yapmasınk iste sonra bosalana kadar sen devam ettir yavas yavas alıstır konus ama bu konuyu igrendigi ya da hosgelmeyen fikirleri vardır belki önyargılarını yıkmalısın
019 Yorumla
Soran+1 yıl27 yasında ve istedim sen biraz oyna oral yap diyorum 3-5 saniye yapıyor sonra girmek istiyor. Sen neler istiyorsun diyorum kendi isteklerimi diyorum bana yetmiyor 2 kere yapiyoruz bütün hafta boyunca diyorum e askım yapiyoruz ya bu kadar yapanayanlar da var diyor. Anlamıyorum görsel olarak vücudum fiziğim gerçekten güzel istediği gibi ayni kisisel bakimima da özellikle dikkat ediyorum ama olmuyor yapmiyor ağliyorum artık buraya bile yazmak zorunda kaldim içimi dökmek asil niyetim
- +1 yıl
Gençmiş böyle olmaması lazım ya içinde olmayı cok seviyo hemen tatmin olmak istiyor bence seks elbisen var mı yoksada al giy ve hemen cıkarma ön sevişmeyi uzat fanteziler yaptırmaya calıs cıplaksın hemen girmek istiyor yalnıs anlmada ben cıldırtana kadar girmiyorum partnerim bana gir diyene kadar girmiyorum sürekli libido yükselten seyler yapıyorum sende hemen oral yapma boynundan ya da nerden hoslanıyorsa ordan yala uzat konuyu
Soran+1 yılNeler neler aldim her seferinde farkli giyiyorum bicir bicir cilveli oluyorum zaten neşeli bir kizim ben on sevisme yaparken ben öpüyorsam mesela 3-5 saniye öptürüp ya da öpüp dokunun yat hadi diyo biraz daha desem kendi yatiriyo
Soran+1 yılİlk zamanlar 2 oluyordu ama artik 1 oda bazen 5 dakika bazen 10 dakika filan yani benim 1 hafta boyunca sks yapmaya ayirdiğim vakit yarim saat kadar
Soran+1 yılOralla bosaltınca 2 yi yapmiyor ki ne sorunu olabilir ki
Soran+1 yılAzdirici vermeyi ben de dusundum ama cesaret edemedim bisi olursa diye korktum
Soran+1 yılOna farkli seyler yapmak için bile günlerce prno izledim ben öğreneyim diye oralı benim çoğu arkadasım bile yapmazmıs igrenc derler ben sırf o zevk alsin diye alıştım yapmaya
Soran+1 yılYeter ki gidemesin söyle 1 yılın acisi çiksin
Soran+1 yılAdı ne ki bilgin var mı önerebilcen
Soran+1 yılTamam çok tesekkür ederim
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çok şanssızlık senin için, çok bencil kocan varmış öyle ilişki insanı strese sokar. bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzelir mi? Düzelme ihtimali yoksa dikkat et hamile kalma, çünkü eninde sonunda ilişki ve evlilik bitecek gibi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman sende ona yapmayacaksın terbiye edeceksin istediğini vermeyeceksin sen verdikçe adam zaten bişey yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kocana enerji verici şeyler yedir ya da macun kullanın yoksa bu işin sonu sıkıntı
01 Yorumla
Soran+1 yılNe verebilirim ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin bencilliğinden kaynaklı malese. Kimi bulur istemez biz isteriz bulamayız işte
02 Yorumla
Soran+1 yılSanirim insanlar hiçbie zaman dengini bulamiyor
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle.: bende bu yüzden muhtemelen ayrılık eşiğindeyim. Bekarlıktan farklı kalmadı
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü yanı şu, kocan evde yokken kendinle oynayıp farklı şeyler hayal etmek ve sonrasında doyamamak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa bu adamlar manyak kadını tatmin etki gerisi gelsin iyice isteklensin
00 Yorumla
+1 yılSenim gibi bir kadınla evlenmek hayalimdi. Ama kereste odunlar nedense sen almışlar. Suç sende bu arada insan evlenmeden önce bi şeyler dener bakar bu adam yapar mı falan diye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUfak kaçamaklar yap ya da onu tahtik et daha fazla üstüne düşsün
014 Yorumla
Soran+1 yılTahrik ediyorum gecelikler ic çamaşırları fantezi kiyafetleri ama yorgunum diyor hasta sonu yapalim diyor işi de yorucu değil bütün gün oturuyo
Cevap sahibi+1 yılBöyleleri evli oluyor bizde evlenecek birini bulamıyoruz her şey ters bu dünyada
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılAma çoğu evlilik böyle yani sadece sen de böyle değil
Cevap sahibi+1 yılİyi ye denk gelen de hayatını yaşıyor kadınlardan da erkekler olarak dert yanan çok oluyor eşleşme hatası gibi bir şey kader işte
Soran+1 yılAdil bi denge degil
Cevap sahibi+1 yılÖyle haklısın ama ne yapabiliyoruz ki elimizden de birley gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılÇocuk var mı
Soran+1 yılHayir adam cinsellik yasamiyor adam akilli ne cocuğu 😀
Cevap sahibi+1 yılAslında bir çözüm olabilir
Soran+1 yılNe o
Cevap sahibi+1 yılÖz den yazar mısın burdan söylemeyim ilaç ismi vereceğim yanlış anlama
Soran+1 yılYok gizliden çikmicam
Cevap sahibi+1 yılBen cikiyim yazarsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsana arkdan destek lazım. çok boşluktasın bu konuda. yardım alman şart.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Bunu onunla konuş bu seni yanlışa veya yalnızlığa iter
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çoğu evli insanlar da bu var cinsellik evlilik te kumar gibi bir şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adam baya isteksiz ve bencil ya işin çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKötü denk gelmiş sana ya, daha seni doyuramamış, belli ki
02 Yorumla
Soran+1 yıl1 sene oluyor daha bi gece oh be rahatladım diye uyuyamadim
Cevap sahibi+1 yılEyvah eyvah, gir çık yat uyu modu
kocan seni aldatio ozaaman sen bbnm olsan varya neler yaparım neler isteklerinin 10 katını yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de senin gibiyim ne yazıkki bazıları da böyle
61 YorumlaEvlenmeden önce tanımayınca böyle oluyo
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cezalandir istediğin de yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten haftada 2 kere oluyor max cezayı versem ne olacak kendimi de ceza veriyorum
Bunları evlenmeden önce konuşmalıydınız
10 Yorumla
+1 yılSen de başkasına sktr kendini
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimi bulamaz kimi bilemez iste
00 Yorumla O seni kaybedince kafayı vurur biyerlere
00 Yorumla
+1 yılRüya bitti artık gerçeklik ile sinaniyorsun
00 Yorumla
+1 yılSonra neden aldatma oluyor diyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılNe yapsa tatmin olursun mesela?
00 Yorumla
+1 yılEvlenemden seks yapılmalı işte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bakire kızlar gibi devam sen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen yönlendir ilişki esnasında
02 Yorumla
Soran+1 yılYönlendirmeye kalmıyor ki
- +1 yıl
Nasıl yani
+1 yılKendine bir tane f*ck tut
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eşinle defalarca konuş. Ciddi olduğunu anlat.
10 Yorumla- Devamını Gör (20)
Devamını Gör(65)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneli 1 sene oluyor, kocam benim isteklerimi önemsemiyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler