Yatakta tatmin edemiyor beni ilgilenmiyor bile oral falan hiçbir şey yapmıyor iltifat etse bile mutlu olacağım ağaç gibi duruyor
6 gü
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşka susamış bir kadına öyle davranmak olmaz uzun uzun oral yapıp sulandiracak sular akarken inleyen inleyen inleteinlete her pozisyonda zevki doruklara çıkarmak tadına doyumsuz eylem olur işte bazı durumlarda armudun iyisini ayılar yer bize düşmez
Öyle seyde olamaz yani kendi zevkini rahatını düşünen adammı olur karşılıkli mutlu olup zevk alacaksın Sen nasilsin kendine özen gösterip gece kocana seksi gözüküyormusun. Temiz ve hijyenikse sekste oral olmazsa olmazimdir. Saatlerce yaparım
Daha gencim 26 yaşındayım bakımlıyım temizim o 30 yaşında çirkin de değilim ama garip garip huyları var
Bence bunun daha uzun bir zamana yaymaması için bir an önce oturup konuşman lazım her şeyi anlat bütün sıkıntılarını işte o zaman düzelir
Sen çalışacaksın kocandan bekleme azıcık kımılda
Ben teşvik ediyorum zaten yapması için ama hiçbir şey yapmak istemiyor oral yapmaktan iğreniyormuş çabuk yoruluyorum diyor git gel yapamıyor iltifat etmiyor hiç sıkıldım artık
Üzücü
mastürbasyon ile kendini rahatlat sanaldan zevk almayi dene belki iyi gelir biraz.
Ne zamandir evlisiniz ve bu durumu konuştun mu onunla?
Kadının ruhu okşanmadan yapılan seksten kadın zevk almaz
Ona bu durumu açıkça anlatman gerekli. Başka türlü sadece beklenti ile çözülecek bir şey değil ne yazık ki...
boşanabilirsin
sen ne kadar dolusun böyle
Bu yaşta hangi ara evlendin ki
Şaşıyorum
Beş dk da işini görüp gidiyor sanırım
Kaç dakika sürüyor öncesinde sana nasıl bir muamele yapıyor
Boyoe surdurebilecek misin bencil kendine odakli ilgisiz birisiyse yokmu guvenilir kimse
Böyle öküzleri nereden buluyorsunuz?
bu konuyu onunla konusman gerek bence
Konuşacaksın güzelce olmazsa olmaz ayrılın
Oralsiz nasil yapiyorsunuz pemi
Mutsuz olursun böyle
Raşere edicen gibi duruyor
Erkek direk aldatır kadınlar daha sadık
Yapacağın şey belli
Offf hayat zindan olur sana be
Maalesef oluyor şu an ne yapmam gerektiğimi şaşırdım
Çözüm yolu bulabiliriz bence
Ne akdari wvlisnz