2 yıllık evliyim. kocam evlediğimizden beri 5dk altına alıp sırtını dönüp yatıyor. tatmin olamıyorum, boşanmalı mıyım?
abaza dayılar bir şey yazmasın
abaza dayılar bir şey yazmasın
Sırası ile; Konuş, uyar, üstü kapalı tehdit et ( böyle yürümez beni kaybedersin), psikolojik yardım almaya ikna et, bu süre içinde çocuk yapma, düzelmez ise aldatma ama bu şekil evlilikte sürmez unutma.
Yakında dul olursun sende 😂
Çoğu aldatma bu durumdan oluyor
Ki haklısın 5dk ne ya iyi bir seks
1 saatin üzerinde olmalı
Ön sevişme uzun tutulmalı kocan sanırım
Kendini düşünüyor iki git gel boşalıyor
İyi bir ön sevişme 30 40 dk falan sonrasında
Oral seks ve seks ile taçlandırılmalı seksde
Erkek kadının zevkini düşünmeli bence daha
Önce FB olduğum için detaylı anlattım,
Bu konuyu öncelikle eşin ile oturup konuşmanı tavsiye ederim.. Cinsellik evlilikte de onemli bi husus.. Ve boşanmaya da gecerli bi sebep.. Eger ki seni tatmin edebilmek icin bisey yapmak istemiyorsa konusmanin sonunda... O zaman bosanmayı düşünebilirsin...
Bazı erkekler neden bu kadar vasat. Yahu cinselliğin temeli karşılıklı hazdır: eğer bir taraf kendini düşünüyorsa diğer tarafa yazık. İnsan kendini geliştirmeli. Ama yok. Yerinde olsam eşinle arama mesafe koyardım. Bune yahu
Cevap
39Cevap
Kocan çok alkol ve sigara mı kullanıyor?
bi çok kişi yaşıyor bu durumu instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye
yardm edyo sana da yardımcı olur.
Esiniz bencil kendini dusunen sana saygisi olmuyan cinsellikten ve kadindan anlamiyan erkeklik evrimini tamamliyamamis cinselligin karsilikli tatminle ve uzun onsevismeler ve bosalip orgazm olusuncada mutlukuk sevismesi yapmayi bilmiyen birisi kendisiyle bu konuyu konusup rahatsizliginizi anlatmayi denedinizmi eger kabul etmeyip yine ayni davraniyorsa 1 celsede bisanabiliyorsunuz umarim duzelir sizde bosanmazsiniz
tatmin olacak şeyler yapın sekste değişik yerde seks yapın değişik pozisyonlar deneyin hem sabit olmayın
Cinsellik önemli gelişime açık değilse önünde üç yol var ya bu hayata katlanacaksın, ya boşanacaksın ya da aldatacaksın er ya da geç biri olacak
Cinsellik bir yerde önemli tabi, bunun için uzun tutmasını sağlayabilirsin. Yani o rahatlıyor sana gelmeden sen kalıyorsundur.
Ön sevismeyi uzun tutmalısınız seni ıslatması lazım maalesef eşiniz sadece kendini düşünüyor ya da kazmanın teki siz biraz üzerine gidin hemen olumsuz düşünmeyin yapıcı olun.
kocanla bu durumu konuşmalısın. birlikte destek almalısınız.
Kocana fantezileri sen yap.. flim izlemeye odaklan o konuda cekimserse ilişkiyi sen yonet
Sen onu altına al ve ona hayatının en uzun seksini yaşat
Yani biraz bencil gibi sanki. Sadece kendini düşünüyor anlaşılan.
İleriye doğru düzelir bir şans ver adama hemen aklına kötü niyetler getirmemeye çalış
Nasıl yapamıyor ya evliliğin temeli özü cinsellikte geçiyor
Çok geçmiş olsun size.. bunun çözümü var... boşanmayın...
soruya baak abaza dayı diyene bak soruya kim nasıl yardım etsin eşinden önce birisi gelip suyunu akıtıncaya kadar yüzüne oturtup yalasın mı
Kendinde sorun olabilir mi.. bakıyormusun kendine.. veya sevmiyor belkide çekemiyorum isteklerini vermiyorsun
Boşanmak yerine biraz sen yol yorgan göster adamı yoldan çıkar yatakta belki değişiklikler olur odun biri değilse tâbi
kocan bencil olduğu için senin zevk alman çok zor bunu onunla açıkça konuştun mu
Ben boşandım aynı durumu yaşadım, inan çok zor..
Gecmis olsun
Sence ne kadar sürmeli ilişki?
Elimizde sihirli bir değnek yok kocana tutalım.
Aldatma da ne yaparsan yap
Bunu kocana anlat isteğini soyle
güzel ve seksi değil misin
zor durumdasın anlaşılan
Sen bu şekilde bir evlilik mi hayal etmiştin.
Çok üzüldüm ya senin için
bosanmaya gerek yok kendine birini bulursun
bunu onunla konuşmayı denediniz mi hiç
Şimdi buna inan olur mu acaba
Boşan ve evlenyoz yürü
Neden boşanma tedavi olsun
Başka birini bul gözünü gönlünü doyursun
3 senelik soru boşandık çoktan
kocanla konuştun mu
Konuş onunla bunu
Ben de tam aksini yaşadığım için boşandım
Bosan