1 yılHer kadın için tavisyem evlenmeden beraber oldun ki adamın mizacını yatak performansını anlayın sonra böyle şeyler vuku bulmasın.. Bu sürekli böyleyse sizin için yani umurunda değil ise sizin tatmin olmanız boşanın! Umurunda ama yorgun ise arada olur böyle şeyler bazı insanlarda, sorunu varsa terpiste gidin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılBilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım😊😊11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSorun bu mu bakayım 😊😊
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İnsanın hevesi kursağında kalıyor.😏😞
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılmastürbasyon yap rahatla sende
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSexting sanal seks her şey mğbah
Soran1 yılKimle
Cevap sahibi1 yılAynı durumdayz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Cinselliği kendi uçkurundan ibaret sanan birisi olduğu için yapıyor, cinsel bilgisi yok ya da bencil birisi, hanzo yani :) bunu ona söyleyeceksin kendisi hâlâ düzelmiyorsa senin arzularının onun gözünde bir önemi yok demektir.
10 YorumlaBunu ona söylemen gerekir yani bu konuları eşinle konuşup çözmeniz lazım, sonucta siz birer ailesiniz, unutma bu tarz problemleri konuş bunun ayını yok sonuçta eşin, burada bunu yazman da bir hata bence
10 YorumlaBir kez daha karımdan nefret ettim? ↗
son soruma bak o zaman, ikimizde böyle miyiz.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu gecelik çok arzuluysan kendi kendinle ilgilenmelisin ama daha sonrasında eşinle muhakkak konuşup bu konuyu halletmelisin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba geçmiş olsun üzücü bir durum elbette ama herşeyin çözümü olduğunu unutma lütfen sağlıkçı olarak yardımcı olmak isterim buyrun gelin konuşalım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAkil vereceginiz yerde , evli kadina musallat olacak kadar yokluktasiniz..
Sende bacim cok basit , konusacaksin kocanla.40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Geç salona mastürbasyon ya da sexting yaparak boşal erkenmi boşaliyorsa çözüm onerelim
10 YorumlaSanaldan veya seksting yaparak giderebilirsin bi sorunu
10 Yorumla
1 yılDurumu ona anlat zorla yapış tehtit et bir daha olmazsa koparırım şeyini de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Zevk alacağın bir seyler yap. Filmdir hikayedir hayaldir sohbettir ne olursa. ?
11 Yorumla
1 yılmastürbasyon yap uyu buraya neden soru soruyorsun amaç ne?
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. otur konuş çözmeye çalış. çözüm yok ise boşan hiç devam etme yazık sana
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılMasaj alatiyle mastürbasyon. yapabilirsin.. seksting yapabilirsin.. film izleyip mastürbasyon yapabilirsin..
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNe yaptin hallettin mi yoksa hala ayni mi durumun
Cevap sahibi1 yılTüh yaa kacirdik desene.. keşke keske diyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılAynısını yaşıyorum şu an birinci geldi onun için ikinciye başlamadan ben uyuyorum git kendi kendine hallet işini dedi.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. bunun için oyuncaklar var kendine oyuncalar al ve kocanla birlikte bu oyuncakları kullanın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇık onun üstüne ben mi söyleyim onu da ver göğüslerini ağzına gerisi gelir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok kötü. İlk defa mı yaptı böyle. Yoksa her seferinde mi tatmni etmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılMecburen mastürbasyon yapacaksın ama neden tatmin edemiyor ön sevişme oral okşamak falan yok mu
01 Yorumla- 1 yıl
Yalanını sevsinler hemen 1 günde oldu bitti öyle mi kapıda hazır mı bekliyordu tokmakçı
1 yılKocanı uyandırabilirsin bence ya da farklı şeyler dene
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHep böyleyse boşanmalısın.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çekilmez senin hayat on sevisnede yok kesin sizde
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
1 yılBiliyorsun ne yapman gerektiğini
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Sexshopa gitme zamanin gelmis
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılKocanı boşa , yeni kısmetler ara
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 747 cevap paylaştı.
1 yılLavaboya git p*rno izle ne diyelim.
10 Yorumla
1 yılkocana sorsana buraya ne soruyorsun troll
10 Yorumla
1 yılİdare et aldatacak halin yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSöyle istediğini kocan senin
41 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTabi sövmeden böyle yaparsan hoşuma gider gibi diyebilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılSeksting yap
12 Yorumla
Soran1 yılKimle
- 1 yıl
Bul birini
Gizli Üye(30-35)1 yılYedek penis al
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNe yaptın gece peki merak ettim?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBilmem ki yardım etmek lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAnlaşılan Özel ilgiye ihtiyacın var...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılanlatayim o zaman..
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yıluzun ara tutku ile birlesirse..
masalsı bir yumusaklıkla baslar. beklenmedik bir anda, hayvansı bir vahsilikle devam eder. ivmesi artan bir ritm baslar. kirli sozcukler dolanır odanın icinde. sınırsız bir kendini bosluga bırakma hali baslar. usulca baslayan ve giderek dozu artan bir opusme hasıl olur. icine aldıgı penisi sıkıp sıkıp bırakacak kadar kendi tutkusu, kendi kalbi olan bir vajina, içine girdigi kadınlıga hukumdarlık yapacak , cılgına cevirecek kadar becerikli ve hatta kontrol edilemeyen, arzudan zonklayan edepsiz bir penis,
seksi bir bosalma aracı degil bir aclıgı doyurma olarak gorebilen, ogretilmisliklerden ve tabulardan sıyrılmıs iki gercek insan var olur o odanın icinde. hep bir sonrasında ne olacak diye merak eden ve gecilen her sınırda aldıgı zevkle yanıp kavrulan iki ilkel ve gudulerinin mahkumu, isteklerinden korkmayan iki karsı cins insan..
birbirine karısan nefesleriyle aynı anda, yakıcı bir sevkle bosalan ve sonrasında sessiz bir huzura; kırısmış carsaflar arasında kavusan, giderek normallesen nabızlarını ilk opusmelerinden daha da masumlasan opucuklerle birbirlerinin gogsunde dinlendirip, terden ısıl ısıl parlayan tenlerini seks kokan yatakta birbirlerine dolayıp, yavaş yavas vucutlarını sogumaya bırakan, tutkulu sevisen iki insan.. ic ice gecerler artık..
ruhları, kemikleri, terleri, organları ic ice gecmis iki insan olurlar. kalplerini agızlarının içinde attıracak kadar yogun heyecanları, dizlerinin bagını cozecek kadar guclu cekimleri, gozlerinde siyahi bir karanlıga donusecek kadar derin istekleri,
kimyalarını degistirip ruhunu calkalayacak kadar sınırsız bir edepsizlikleri vardır..
fakat hiçbiri daha dokunmadan, hatta akılda sevisme dusuncesi yokken hissedilen ve karsı koyulamaz siddetteki cekimin hissedildigi an kadar gercek ve ozel degildir.. tutkulu sevisme iste tam da bu anda baslar aslında..
1 yılKendine bir tane f*ck bulman lazm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılYardım mı edelim Eskişehir den
12 Yorumla- 1 yıl
Kıyamam ben sana 🫦
- 1 yıl
Eskişehirli olsaydın keşke
- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
1 yılAldat
31 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılÇare parmak ayol
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılmastürbasyon yap rahatlat kendini.
11 Yorumla- 1 yıl
Adamda kendisi bilir
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılsanal takıll
20 Yorumla
1 yılAyrıl uzatma
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aldt mk
10 Yorumla
1 yılAldatma zamanı gelmiştir
10 Yorumla
1 yılUyumaya çalış
11 Yorumla- 1 yıl
Tebrikler👏👏
Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Yardımcı olurum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUyu ablam
41 Yorumla- 1 yıl
Nasıl uyusun aklı yerinde degil ki
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sende onu yarı yolda bırak ozaman jeton düşer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmastürbasyon yap sonra yat uyu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYeni maceralar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşka şeylerle tatmin ol
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞimdi mi
13 Yorumla
Soran1 yılEvet maalesef
Cevap sahibi1 yılDertleşmek istermisn
Cevap sahibi1 yılHadi