Merhaba! Günümüzde hala kadının kıyafetine karışan insanlar var evet bu kişinin kendi tercihidir ve kendi isteğine göre şekillenir peki
Kadının kıyafeti erkeği cinsel açıdan tahrik eder mi?

Merhaba! Günümüzde hala kadının kıyafetine karışan insanlar var evet bu kişinin kendi tercihidir ve kendi isteğine göre şekillenir peki
Kadının kıyafeti erkeği cinsel açıdan tahrik eder mi?

E tabiki tahrik ediyor.
Hemde aşırı derecede.
Bir çok abaza yarı çıplak gezen kadınlara ağzının suyu aka aka bakıyor, bakmaklada kalmıyorlar ne hayaller, fenteziler kuruyorlar. Neler neler duydum, gördüm haddi hesabı yok.
İki taraftada sorun var. Kadınların yarı çıplak gezmesi, iç çamaşırıyla sokağa çıkması saçmalık, teşhircilik zaten.
Erkeğinde gözüne olabildiğince hakim olması lazım.
Bana göre sevgilisi, eşi olan birinin açık saçık, dekolte, mini giyinmesi, herkese vücudunu sergilemesi aldatmak gibi bir şeydir. Erkeğinde başka kadınlara bakması aldatmaktır.
Hayatımdaki kadının açık giyinmesini asla istemem. Başka birinede asla dönüp bakmam.
Eder evet
“Günümüzde hala kadının kıyafetine karışan insanlar var “
Çok güzel yazmışsın.
Ek olarak kişinin özgürlük alanı bir başkasının alanına girdiğinde biter, bir kadının kıyafeti başkasının alanına girmek olduğunu düşünmüyorum. Bu elbiseyi kınamak ve yorumlamak asıl kadının özgürlük alanına girmektir
Elbette eder, mesela etekte olan o ufak yırtmaç detayına yükselmeyen erkek var mıdır? Sanmıyorum:)))))
Evet tecavüze zemin hazırlıyor
@tatliserterkeginiz kardeş o nasıl laf
Gerçekçi bi yorum bi çok dekolte vardır tecevüze zemin hazırlayan ama hanımefendi en çok zemin hazırlayanı yazmış
Cevap
17Cevap
Arzu ve ilgi duyduğum bir kadınsa elbette tahrik eder. Ama durduk yere de dekolte giymiş herhangi bir kadına karşı tahrik olunmaz.
Kadının nefes alışı bile ülkemizde sorun olurken aldık ki kıyafet etmesin olacak iş mi 😃
sırt dekoltesinden ziyade ben göğüs dekoltesi seviyorum
Eder. Mini Etek ve gogus dekoltesi varsa. kesinlikle eder. cinsel olarak tahrik eder
Eder tabii, hatta en önemli etkenlerden biridir bana göre.
Kesinlikle eder ve çok açık ise libido tavan
Dayı kadının nefes alışı bile ediyo onlari ne diyon aq
Eder eder etmez mi enfes
Hiç yaşamadım ama eder gibi duruyor
Kesinlikle eder
Kesinlikle etkili o yüzden satılıyor
Erkeği ilk tahrik eden o zaten
Hiç şüphen olmasın
Edebilir
Eder🐌
Evet eder
Eder.