Sevgilimle ilişki yaşıyoruz bana inanılmaz bağlı olduğunu düşünüyorum sürekli arıyor soruyor ben yazmadığım zamanlar tribe giriyor hatta neden geç cevap veriyorsun diye bazen bazı gerçekleri yani basit konuları bile korkusundan diyemiyor ayrılırız diye sizce böyle devam edermi yoksa geçici bir şeymi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunu erkekler bilir ama şöyle bir yorum getirmek istiyorum soruyu görünce ilgimi çok çekti erkeklerin aşık olma mekanizması şöyledir ilk önce dışını görür beğenir etkilenir yürür daha sonra karşıda kaldıktan sonra ilk iş onu yatağa atmaya çalışır daha sonra seks yapar eğer kadın gerçekten sekste erkeklerin yani birlikte olduğu erkeğin beklentilerini karşılarsa ona hitap ederse gerçekten onu erkek gibi hissettirirse işte adam o zaman yavaş yavaş bağlanıp aşık olmaya başlar yani onu senden sıkılmaması için sergileyebileceğin en iyi performansı sergile.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bizde iki senedir bir an bile bıkma olmadı. Hala ilk günkü hisleri aynı. Çoğu kişiye katılıyorum sevgi bitmedikçe bıkmaz. Yine de bunun dozunu bilmek lazım. Sevgiliyken öyle sürekli bu imkanlar sağlanmamalı. Misal evlenmeden aynı evde yaşayıp da evlenebilen insan hiç rast gelmedim. Hep ayrılık oluyor. Evliliğe hala saklı şeylerin kalması lazım.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçici bir durumdur.
İnsanın bıkmayacağı hiçbir şey yoktur.
Asıl devam etmesini arzu edeceğiniz şey sevgi, saygı ve empati yeteneğidir. Bunları kaybetmezseniz sıkılsanız dahi bu sizi etkilemez.
cut.01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım doğru söylüyorsun
+1 yılÇok sık boğaz tez ayrılık getirir aynı şekilde cinsellikte de öyle her gün yatarsan normal gelir farklı şeyler istemeye başlarsın ve bu da bıkmaya başladığını gösterir
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok sık yapmıyoruz zaten ancak arada aşk sevgi varsa bu daha önemli değilmi sence de
- +1 yıl
Örnek vermiştim sadece ama aşk sevgi de bir yere kadar artık bir şeyler söyleyince o kelime insana batmaya başlar bizzat yaşadım istersen ekle özelden anlatayım
Soran+1 yılEkledim
- +1 yıl
Yazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBıkmak veya bağlanmak aranızdaki iletişim ve uyumla bağlantılıdır. Cinsellik kötü giden bir ilişkiyi kurtarmaz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılDevam edebilir ten uyumu yakaladiysa oglan yoksa oyle bir sey belli bir zaman sonra ayni teni hep gormekten sıkılıp ayrilabilir ama seks kisileri birbirine ister istemez bagliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılArada aşk sevgi oluştuysa neden sıkılsın ki
- +1 yıl
İste varsa sorun yok zaten ben yoksa diye dedim
Bana çok basit gelir ve zamanla soğurum daha sevgiliyken böyle bir şeyin olması unutmayın zor olan sevilir kolay olan şeyler ise zaman geçirilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun zorla kolayla alakası yok bence bazı hisler varsa insan doruklarına kadar yaşamalı benim çok kıx arkadaşım bu şekil olup ta evlendiler
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılHiç belli olmaz kimisi sogur kimisi daha cok sever karakter meselesi. Bu bir kadın içinde geçerli erkeğe has bir durum değil zaten
00 Yorumla
+1 yılBu iliskinizin gidisatina bağlı, her istediginde sevisme onunla, seni ozlemesini sagla, bu kadar düşkün olması sende zaaf yaratmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinselik yaşadı diye bıkma olmaz önemli olan aşk ve sevgi cinselik insn süs kalıyor aşk ve sevgi yoksa ilgi yoksa bıkar bir erkek her zaman
00 YorumlaSeni seviyor tadın tamaginda demekki hala unutamiyor
00 Yorumla
+1 yılErkekten erkeğe değişen durum bence
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılşerefsiz değilse bıkmaz
00 Yorumla
+1 yılBaglanmış
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım böyle devam eder
- +1 yıl
Sana baglı
+1 yılHic belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok sürmez
110 Yorumla- +1 yıl
Neden peki?
Soran+1 yılAynen neden
Cevap sahibi+1 yıl@Gökten0006 nefis taşıyoruz hele de erkek nefsi
- +1 yıl
Başkasına mı göz kayar diyon
Cevap sahibi+1 yıl@Gökten0006 nikah yok bağlayan bir şey varsa o da ten uyumu olur o da bir yere kadar sürer
- +1 yıl
İyi anlaşmaları saygı sevgi sefer görme ve değer verme bunlar devam etmesi için yeterli değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Gökten0006 değil tabi ki
- +1 yıl
Ne olmalı peki?
- +1 yıl
Yani sana göre benim söylediklerim yeterlilik değil gereklilik. ozaman sen bana söyle neler olmalı?
Cevap sahibi+1 yıl@Gökten0006 soru sahibi bu kadar alâkadar olmadı ya eksik olmayın
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Geçer bir süre sonra
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla görürsün
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım