Cinsel Yaşam Kova erkeği cinsellik yaşadığı kadına bağlanır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sanal veya reel cinsellik yaşadığı kadına bağlanır mı? Kadını sahiplenir mi? Bir duygu oluşur mu kadına karşı? Kova erkeği cinsellik yaşadığı kadına bağlanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kayraldı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Bağlanmak cinsellikle nasıl alaka koruyorsunuz anlamıyorumİnsan sevdiğine gönül verdiğine bağlanır.Kovaya değilBurcun gönülle ne alakası var? 0 0 Yorumla
PatikliSolucan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Burcu ne olursa olsun, sevmesi için cinsellik şartı varsa o iş yaş hacı teyze 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevmesi için cinsellik şartı gibi bir şey koymadım aksine sevgili olmak istememesini kabul ettim Yorumla
evliyimmm Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl burç önemli değil o kadar. erkek cinselliği herkesle yapmaz... 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Kimlerle yapar Yorumla evliyimmm +1 yıl riske gireceği kadar değer verdiğiyle Yorumla Soran +1 yıl Risk nedir Yorumla evliyimmm +1 yıl başına kalma. hamile bırakma Yorumla Soran +1 yıl Emin misin ya bence riske gireceği kadar değer verdikleriyle ilişkiye girmekle pek ilgisi yok çünkü birçok kişiyle cinsellik yaşıyorlar Yorumla evliyimmm +1 yıl para ile yaşadıklarını saymıyorum Yorumla Soran +1 yıl Tamam duygusal olarak bir şey hissetmedikleriyle de giriyorlar Yorumla evliyimmm +1 yıl genelde çok olmaz o dediğin... Yorumla Soran +1 yıl Maalesef oluyor kardesim.. çok var böyle Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Evet bağlanir hicbir zamanda unutmaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emin misin neden böyle dedin Yorumla varrohincco +1 yıl emin olduğum için sence neden eminim Yorumla
Leternite Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Bağlamak için yapacaksan hiç yapma 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Başka türlü bağlanacak biri değil Yorumla Leternite +1 yıl Sonunda üzülmeyeceksen dene ona göre hazırla kendini Yorumla Soran +1 yıl Üzüleceğimi biliyorum Yorumla
Sabitayar Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Baglanmaz kanks 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hımm başka yol yok mu bağlanması için Yorumla Sabitayar +1 yıl Dusuncelerini sezmen lazim kanks Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
kardanadam28 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Burcla alakali degil ki bu adamlikla alakali 0 8 Yorumla Soran +1 yıl O zaman işim çok zor😂 Yorumla kardanadam28 +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Çünkü amacı sadece cinsellik Yorumla kardanadam28 +1 yıl Bile bile mi sevistin Yorumla Soran +1 yıl Henüz buluşmadık Yorumla kardanadam28 +1 yıl Napcaksin peki Yorumla Soran +1 yıl Buluşmayı düşünüyoruz Yorumla kardanadam28 +1 yıl Vercek misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bağlanmak cinsellikle nasıl alaka koruyorsunuz anlamıyorum
İnsan sevdiğine gönül verdiğine bağlanır.
Kovaya değil
Burcun gönülle ne alakası var?
Burcu ne olursa olsun, sevmesi için cinsellik şartı varsa o iş yaş hacı teyze
Sevmesi için cinsellik şartı gibi bir şey koymadım aksine sevgili olmak istememesini kabul ettim
burç önemli değil o kadar. erkek cinselliği herkesle yapmaz...
Kimlerle yapar
riske gireceği kadar değer verdiğiyle
Risk nedir
başına kalma. hamile bırakma
Emin misin ya bence riske gireceği kadar değer verdikleriyle ilişkiye girmekle pek ilgisi yok çünkü birçok kişiyle cinsellik yaşıyorlar
para ile yaşadıklarını saymıyorum
Tamam duygusal olarak bir şey hissetmedikleriyle de giriyorlar
genelde çok olmaz o dediğin...
Maalesef oluyor kardesim.. çok var böyle
Kova erkeği nasıl sevişir biraz anlatır mısın lütfen 🙏🏻
Evet bağlanir hicbir zamanda unutmaz
Emin misin neden böyle dedin
emin olduğum için sence neden eminim
Bağlamak için yapacaksan hiç yapma
Başka türlü bağlanacak biri değil
Sonunda üzülmeyeceksen dene ona göre hazırla kendini
Üzüleceğimi biliyorum